- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Esetleg próbáld meg így:
For those that are having this problem and find Kalirion's post a tad confusion, here are the steps:
1. Log in normally to your Steam account.
2. After you've gotten everything updated, exit Steam. Exit it COMPLETELY. You don't want Steam.exe running at all.
3. Go into your network settings and disable your network.
4. Start up Steam. Now, it'll prompt you to start in offline mode. You can choose that option, and Steam will start up in offline mode without any errors.
5. Go back into your network settings and enable your network. You are now set for some serious LAN party. -
KubanitoS
veterán
válasz
Brucehun #391 üzenetére
Gondolom úgy próbálsz offline módba menni, hogy aktív net mellett elindítod a Steamet, majd File/go offline, ugye?
Egyébként én csak simán kihúzom a netet és úgy próbálok elindítani egy steames játékot, ekkor észreveszi a steam, hogy nincs net és felajánlja az offline módot.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok
Mi a fene van a Steam-el , mert eddig simán át tudtam rakni Offline modba, tegnap óta meg nem! Mi a fene lehet a Steamel? -
fLeSs
nagyúr
válasz
KubanitoS #380 üzenetére
C-re van a steam installálva, ott van a TF2 és ott volt az AvP demója is.
az AvP demó könyvtárat átmozgattam a D-re (simán total commander F6), aztán parancssor és itt a parancs:mklink /j "c:\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo" "d:\GameZ\aliens vs predator demo\"
így a c:\Steam\steamapps\common\aliens vs predator demo helyén csak egy link van, ami a d:\GameZ\aliens vs predator demo\ könyvtár valódi adataira hivatkozik, de ezt a steam nem tudja, és így is elindul a játék.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
#65675776 #375 üzenetére
uninstall/install: tudom, már utánaolvastam, vhol azt írják, hogy azt a clientregistry.blob fájlt le kell törölni, és minden simán működik majd, szal a lényeg, hogy nem kell installálni, de ez lényegtelen.
én azt akarom megoldani, hogy
a TF2 a C-n legyen
az AvP pedig a D-n
és mindkettő elinduljon steam alól. -
törölt tag
Az uninstall és install dolgot nem értem igazából. Nem kell leszedni a Steam-et, csak átrakni a D-re. A Steam-et egyszer kell felrakni, utána azt csinál vele az ember amit akar. Rendszer újrarakás után is csak annyit kell tenni, hogy el kell indítani a Steam-et, az beírja a Registry-be a szükséges kulcsokat, illetve Vista/W7 alatt feltelepíti a Steam Service-t.
Amíg a Steam mappa integritása nem sérül, addig a fenti megoldás működik minden körülmények közepette.
Ezt a linkeléses dolgot még nem próbáltam, de akár működhet is. Persze kérdés, hogy a Source Engine fájljainak elérhetőségére hogy hat. Úgy néz ki Te fogod letesztelni.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
#65675776 #372 üzenetére
na, íme az első olyan dolog, ami valóban igencsak bosszantó a steamben. gondolom rendkívüli nehézséget okozna nekik olyanná tenni a steam-et, ami installálás előtt megkérdezi, hogy hova települjön a játék.
szal akkor a következőt kell tennem, a TF2-t mindenképpen az SSD-ről akarom indítani, mert fényévekkel gyorsabb, mint vinyóról
1. uninstall steam
2. C-ről átrakok mindent a D-re (végülis a TF2-t)
3. install steam a D-re
4. TF2-t átmozgatom a C-re
5. az MKLINK paranccsal át lehet linkelni akár egy egész könyvtárat is, ezt megteszem a TF2-vel, így a steam azt hiszi majd, hogy a TF2 a steam könyvtárban van a D-n és kész vagyok
6. install AvP a D-rehmm?
-
fLeSs
nagyúr
steam profik, egy kérdés.
van egy problémám.
a steam és a team fortress 2 a C-re van telepítve, ami egy nyomi 40 GB-s SSD, és ide már több játék nem fér fel. hogyha le akarom szedni az AvP-t akkor azt hogy telepíthetem fel egy másik meghajtóra ahol van hely?
vagy az egész steam-et a TF2-vel együtt át kell raknom oda, ahol van hely? -
KubanitoS
veterán
válasz
Gordiann #362 üzenetére
Csak a hétvégi és hét közepi akciók vannak folyamatosan Weekend Deal és Midweek Madness néven, de mostanság elég sok akció van hetente is.
Pl jelenleg a THQ pakk 15-20 játékkal pl Company of Heroes pakk, összes Dawn of War játék, Red Faction Guerilla, Stalker, Titan Quest stb... kb 15 ezerért. Tudom, sok pénz, de ha a tartalmat nézzük, akkor már nem is tűnik soknak.
Kiemelném még a Total War pakkot amely a maga 6 ezer forintos áráért cserébe ad 5 db játékot, köztük a legújabb Empire: Total Wart, amely csak magába 8 ezer forint lenne ha boltban vennéd
Magyarán van itt akció bőven, csak figyelni kell.
-
Gordiann
őstag
Nem várható valami Steam leértékelés mostanság?
Nem volt eddig játékra alkalmas gépem és eszembe sem jutott beszerezni GTA4-et, Stalker-t, és hasonlókat a nagy akciózások idején... most meg jól jönnének...
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Lenne itt egy kis probléma. Leszedtem a Steam klienst, felinstalálta ahogy kell, aztán automatikusan felugrott az update panel és 27%-nál mindig megáll az update. Hogy a ****ba kell megcsinálni?
-
Doki16
addikt
Van ez a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Loyalty Promo ha jól értelmezem akkor kerül ez nekem 10 euróba ha megvan a másik két rész is?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Nem tudja valaki hogyan tudok steam-en ismerősöket felvenni eredeti steam-es játék nélkül? Vagy esetleg van olyan játék amihez ingyenes a serial ?
-
Vissza néztem a fizetéseket és nem dollár volt ,szvl benéztem az elején dollár aztán vált át eurora amit nem is értek ... kicsit mocsokság ... rákérdeztem supportnál és azt mondták először miután rákérdeztem hogy miért van hogy más más régiókba más dealer árak vannak ... usának olcsóbb ami ugyan csak mocsokság szerintem.... utána rákérdeztem hogy ok csak 5- euró nem egyenlő 5 dolláral ezután leráztak ,hogy ez van csak euroval tudok fizetni...( kb hagyjam őket és huzzak a picsbe
) európai embereket lehúzzák mint az állat...
-
dbius
veterán
-
deter
aktív tag
Ez volt az eredeti kérdés, mellesleg. De akkor arra következtetek a korábbi hsz-ekből, hogy vehetek egy nagyobb háttértárat... pfff
(
Sziasztok!
Mi a teendő akkor, ha a Steamnek fenntartott partíción nincs több rendelkezésre álló hely? Megoldható-e hogy két különböző partíción tárolja az adatokat? Átköltöztetni, nem tudom Steam gyökér könyvtárat, mert már így is a külön dedikált merevlemezen van.
Köszönöm,
üdv_
deter -
deter
aktív tag
szerk: visszaolvasok
-
valaki tud nekem helpet adni abba hogy ha gamét akarok venni és dollárba akarok fizetni login után miért vált át eurora???
-
KubanitoS
veterán
A Steam szabályzatában benne van, hogy nem lehet accountot eladni és a gifteket sem lehet pénzért továbbadni. Mostanság a PH staff is ráállt arra, hogy ne engedjék az accountok adás vételét, ez valahol le is van írva, de nem találtam meg.
Külön a giftekről eddig nem volt szó ha jól tudom. Érdemes lenne rákérdezni valamelyik adminnál.
-
elithun
őstag
Hali!
Volna egy kérdésem! (Ha már feltették és volt rá válasz is akkor én kérek elnézést a lustaságomért.)
Szóval: nekem van 8 játékom, ebből 7 megtalálható a Valve Packban amit venni szeretnék. Azt már körülbelül kibogoztam, hogy ami már 1x megvan és megveszem újra Steamen az automatikusan megy az ajándékok közé, szóval ha megveszem a Valve Packot akkor 7 megy ajándékozási listába. Oké.
A kérdés: az ajándékozható játékokat itt meghirdethetem-e eladásra a HardverAprón?
Köszi a választ előre is -
KubanitoS
veterán
-
AXisBOLD
addikt
Újabb hiba
.
Ezúttal Half-Life: Source az áldozat(meg én
)
Főmenü bejön, bal alsó sarokban loading..., aztán a menük megjelenése helyett ez fogad:
tud ebben valaki segíteni?
-
Niczo
senior tag
Van 2db Shattered Horizon vendégkártyám január 30-ig felhasználható.
Ha kell vkinek irjon privit!Azért erre odafigyelni:
Shattered Horizon requires DirectX 10, a DirectX 10 compatible video card, and Windows Vista or Windows 7. There is no support for Windows XP or DirectX 9. -
Vasinger!
nagyúr
Lehet vhogy Steam ACC-ról úgymond átutalni egy másik acc.-ra játékot? Mert van egy haverom, akinek nem kéne egy játék, de nekem nagyon.
Más: Van valakinek DOD:S guest pass kuponja? Ha van, nagyon megköszönném, ha küldene.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
valami baja van a steam-emnek. leaft 4 dead-be belépek és mikor az intró megy, nyomok egy gombot hogy átugorjam és azzal a hibával kifagy, hogy: Steam is not runing, restart steam in order to play this game.
az insurgency meg akkor fagy ki, mikor egy szervert a kedvencek közé akarok tenni(ez mondjuk lehet hogy más tészta, de ez is furcsa).
nincs valami ötlet erre?
-
TheFace
csendes tag
Ha minden igaz elkelt az összes ZeroGear, úgyhogy ezentúl tárgytalan.
A vásárlók használják egészséggel:-) -
fradi81
veterán
Kösz a válaszokat
-
KubanitoS
veterán
Ha egy játékot megvettél és az bekerült a listádba, akkor azt már nem fogod tudni továbbadni semmiféle módon. Nincs kivétel.
TheFace: Amiről te beszélsz, az a duplán vásárolt játékok esete. Itt az a lényeg, hogy veszel egy játékcsomagot, amelyben már benne van egy olyan játék, amelyet már régebben megvettél. A Steam az esetek 90%-ban nem veszi figyelembe ezt a tényt és nem ad rá módot, hogy a duplán megvásárolt játékodat továbbadd valaki másnak. Persze vannak kivételek, de csak korlátozott formában:
1. Van egy Left 4 Dead játékod és utána veszel egy Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle pakkot.
2. Vásárolsz egy négyes pakkot a következőkből: Borderlands, Global Agenda, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Madballs in Babo: Invasion, Shattered Horizon, or Zero Gear
3. Van egy Half-Life 2-d és/vagy Half-Life 2: Episode One játékod és várárolsz egy The Orange Box-t vagy a teljes Valve pakkot.
4. Van egy Half-Life 2: Episode One játékod és utána megveszed a Half-Life 2: Episode Pakkot. -
TheFace
csendes tag
Szia!
Csak a 4-es packet lehet meg 1-2 játékból lehet duplikálni, de a nagy többségnél nem.
Egy kis leírás:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?s=7e3db9957885f1154c52739474f3e85a&ref=4502-TPJL-2656Tehát: Left 4 Dead, Zero Gear,Borderlands, Global Agenda...4pack-esek, 1-2 Valve-os játék
-
fradi81
veterán
Hello
Ha van egy játékom steamen, akkor azt át tudom valahogy adni egy másik steamesnek? persze miután kifizette -
TheFace
csendes tag
Van eladó Zero Gear-em Steamre ha érdekel valakit írjon....
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Metal topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!