Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
A Bully az hatalmas nagyon jó játék mindenkinek csak ajánlani tudom. -
A mai termés a Max Payne 1-2 és a Bully.
(#3298) whatever: az a jó benne, hogy ez az indieknek is jó üzlet
-
whatever
aktív tag
Mostantól a potato pack játékaival eltöltött minden perc előrehozza a Portal 2 megjelenését.
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem meg a Conviction van meg a hozzá kiadott DLC-vel együtt a többi nincs meg.. Valóban nincs benne mindegyik rész így biztos kihagyom.
-
Wolverine
félisten
válasz
üzenetére
A helyedben megpróbálnám újra regisztrálni a régi címet, hátha még nem foglalt. Akkor meg fogod kapni a mailre a kódot, és lecserélheted. (egyébként ez nem a Steam hibája, hanem a tiéd; réges-rég működő emailre kellett volna változtatni, vagy karbantartani a Steamen használtat...)
Amennyiben ismét használják a régi mailed, akkor fordulj a Steam-supporthoz; és ha nem tudnak segíteni, akkor ne őket szidd, hanem kizárólag magadat. -
KubanitoS
veterán
Visszatérve a Portálos témára: ha van itt valaki, aki társulna velem a dupla pakk vásárlásához, kérem jelezze. Köszi.

-
válasz
tupacamaru
üzenetére
A kép alapján citromail...
Viszont akkor is bírom az ilyen habzó szájú emberkéket, akik itt hisztiznek, hogy mekkora szar a steam, ha meg valaki esetleg az 123456 jelszavukat "feltöri" akkor is a steam a hibás. -
Doki16
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nem tudja, mert a régire megy a megerősítés. Két lehetőség van: újra regeli a régit(ha lehet), ír a steam supportnak.
-
-
SenorGrande
senior tag
Semmi.
-
cellpeti
nagyúr
jól el van szállva a STEAM
4kért árulják itt a PH-n a BF2BC2-t itt meg 10k

-
Doki16
addikt
Van Weekend Deal akció is. Az összes Splinter Cell van leárazva 60%-al. [link]
-
cellpeti
nagyúr
ok, köszi, arra voltam kiváncsi, hogy PayPal-val lehet e rajta fizetni. De akkor lehet, köszönöm

-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
hogy tudok játékot venni a Steam-en?

-
danih
veterán
Hát én sokallom ezt a Civ V-ért. Ezt is 75%-ba kellett volna tolni, akkor megvettem volna azt hiszem.
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Kivárom azt, hogy leárazák a Portal 2 és majd akkor veszem meg. Ha előbb nem karácsonykor biztos lesz akcióban.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez is igaz. de az is, hogy a megjelenési árukat is megérik

-
Scholes9
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Mivel Valve játékról van szó, szerintem nem kérdés, h megéri ezt az árat is, én Two Packben vettem és így majdnem 8k-ra jött ki fejenként. Nem sűrűn szoktam megjelenés előtt megvenni játékot, de a Valve és a Blizzard cuccai ilyenek

Civ 5 akció van ma, ahogy látom, bár én még így is jóval olcsóbban vettem karácsonykor dobozosan, amikor is 6990 Ft volt a CD Galaxisnál

-
KubanitoS
veterán
Portal 2-t megveszi valaki?
Én most gondolkodom a dolgon, annó nagyon bejött az első rész, csak most nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e elővételben kb 9000-ért. Lehetne várni egy pár hónapot egy jó akcióig is, addig meg lenne az enkór edisön.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Serpiko
addikt
Itt a következő akció Civilization vásárlásra fel.

-
janii_l0l
csendes tag
sziasztok,
az legális, hogy ha van kb 95 euró értékü játékom, de ezeket akkor töltöttem le, amikor 1 ideig ingyen voltak?
ha legális is, akkor ennyiért mondjuk úgysem venné meg senki, mert csak 1 half-life lost coast, és 1 half life deathmatch-em van

szerk.: mármint eladni az accountot legális-e *
-
ProEvoFan
nagyúr
Akinek megvan a Borderlands Goty, az pls nézze meg nekem h milyen is az a Pandora térkép PDFben.Köszi!Érdekelne h miről maradtam le

Ugyanis ez jár a Gotyhoz: Vásárold meg a Borderlands GOTY-t, és kapsz egy ingyenes Pandora térképet pdf formátmban. -
-
Wolverine
félisten
Nézz be ide, BaLee vesz egy pakkot és egy embere hiányzik még.
-
Én is a GOTY-ra gondoltam, ami az előző hozzászólásomból nem egyértelmű.
-
danih
veterán
Érdekes, megvettem két DLC-t, és nem töltött le semmit. Ezek szerint végig a vinyóról nyúlta a helyet, csak nem volt hozzáférhető

-
$p@rr0w
őstag
Egy Borderlands GOTY 4 packba betársulnék, csak 9,3 €-ra jön ki, és van mellé Duke Nukem First Access Club. De csak GOTY! Sima nem érdekel...
-
Ha összegyűlne még egyszer Borderlands Four Packra az ember, benne lennék
-
Niczo
senior tag
Egy Borderlands (alap) - Four Pack vásárláshoz betársulnék 3 emberhez.
-
Polllen
félisten
Borderlands four pack-hoz (akár goty akár alap) keresek 2 embert, ha érdekel PM!

-
orkester
őstag
Egy Borderlands Game of The Year - Four Pack vásárláshoz társulnék 3 emberhez.

-
KubanitoS
veterán
A GOTY Borderlands 12,5 euro
alap borderlands + DLC pakk = 5 euro + 6 euro
fail
-
danih
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Én is várom a Bordit, mert jönnének friss emberek ill. kell egy DLC

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hétfőn , kedden nem voltam gépközelben milyen akcióról maradtam le? Milyen gémek voltak leárazva?
-
KubanitoS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Bully az hatalmas nagyon jó játék mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mondjuk legalább most nem complete pack néven van hanem csak collector pack, bár a gyűjtőibe benne kellene mindnek lennie.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami