Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatever
aktív tag
Aki összeszedte az összes krumplit Valve complete pakkot és Portal 2-t kapott mára virradóan

-
Na, lehet játszani a Portal 2-vel.
-
chungee
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nem láttam

-
chungee
addikt
Vége az akcióknak

-
t.imi
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Spec nekem nem tetszenek a felülnézetes gamék, ezért volt fityula

Nekem kimaradt szinte az egész GTA sorozat
Helyette volt HL, Ghost Recon, hiába volt pixel hegy, akkora hangulata volt....
Sorry, ha ez sértő neked.A Star Wars ufós izé, nem szörnyes.
-
-
válasz
Kephamos
üzenetére
Ahogy nézem, ez egy VPN szolgáltatás, tehát egy tunnel-en megy keresztül mindened. Elvileg megoldást jelenthet, de ugyanilyen csak éppen ingyenes megoldás lehet akár egy ismerős otthoni szélessávval és egy VPN-képes router-rel... (Pl. Tomato vagy DD-WRT firmware-rel)
A legjobb megoldás persze mindig is a békés, személyes elbeszélgetés a rendszergazdával, esetleg a magyar egészségügy helyzetének az ismertetése, és felajánlani, hogy megnézhesse belülről!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
Azzal nem, mivel nem internet szolgáltató, csak egy IP szolgáltatás... vagy mifene.
Mire van szükség ehhez?
Egy számítógépre és internet kapcsolatra, a szolgáltatás a legtöbb operációs rendszeren, mint például Windows XP, Windows Vista, OSX és Linux tökéletesen müködik. A szolgáltatás használatához külön program a legtöbb esetben nem szükséges.Beszélj a rendszergizdával és dobj fel neki 1K-t havonta a netért pl.
Esetleg keress wifi hozzáférést, vagy mobilnet. -
Kephamos
addikt
Üdv!
A koliban ezek a retkes farokarcúak megint kollektíven büntetnek valamiért és lelőttek egy csomó portot.
Van rá mód, hogy valahogy tudjam használni a programjaimat, amikért súlyos pénzeket fizettem?
(Megjegyzem: a gyökérfejűnek, aki a rendszergazda koliban tökéletesen megy a wow) -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Gépet cseréltem tegnap, és mikor el akartam indítani a gta4et, kódot kért. Egy serialt és egy unlockot. A serial nem tudom mi lehet, mert ugye nem dobozos a játék, az unlock ki van töltve. Hol szerezhetném meg a serialt?
köszi -
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
ez fájt...

-
Ryder62
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
"Ezért nem is értem a fiatalabb gémereket. Már minden a grafikáról meg a fizix-ről szól."
Menj be bármelyik mai játék topikjába. Elsírod magad, garantálom. Egyébként egyet értek veled de aki crysis-on nőt fel annak nem lehet elmagyarázni hogy igenis a játékélmény az első nem pedig az hogy hány pixelből áll egy fűszál.

-
szacsee
nagyúr
Azoknak akik nem ma kezdtek játszani PC-s játékokkal nem felülnézetes figyula jut eszébe.
Ezért nem is értem a fiatalabb gémereket. Már minden a grafikáról meg a fizix-ről szól.
Pedig koránt sem azon múlik hogy mennyire élvezetes egy játék.
GTA2-t mennyi ideig toltuk lanpartyn haveréknál.
SA-ban meg ha jól emlékszem az elején kerekezni kell, igaz kicsit pixelesre sikerült, de egész kellemes időtöltés..
-
Polllen
félisten
Nem tudja valaki, hogy lehet játékot eltávolítani a kívánságlistáról?
Elméletileg van ilyen opció, de sehol sem találom...

-
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
azok ilyen űrhajós izék, nem szörnyesek!!!
-
bpx
őstag
válasz
Serpiko
üzenetére
az eltelt idő megszépíti az emlékeket + régebben alacsonyabbak voltak az elvárások
rengeteg olyan játék van, ami a maga korában zseniális volt, és mindenkiben az maradt meg, de mai szemmel már bizony nem állják meg a helyüketpl. én is szerettem a 3. részt, sokat játszottam vele
felraktam pár hónapja, hát nem bírtam sokáig -
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére

-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Pont ez a gondom a GTA 4-el indult a GTA pályafutásom. A többi részt nem ismerem eddig kimaradt az életemből.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Nekem mindegyik tetszett. Viszont én direkt sorban játszottam. Nem biztos, hogy a 4. rész után bejönne. Szerintem a grafika, ami elég gáz. A Vice City grafikája/világa jobban bejött, de sztori szerintem jó volt. Nekem megvan az eddigi összes GTA, szerintem a 3D-seket újra végig fogom még egyszer tolni.
-
Serpiko
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szerintem igen...

-
szacsee
nagyúr
Krumplis (burgonyás) akcióhoz saját oldal sok-sok leírással.
-
BioNiCMaN
addikt
Zsír új laptop, konkrétan most telepítettem a steam-et, stemcommunity-ről.
Nem ez a problem, mert óra 44-kor az óra 42-kor kapott kódot pötyögöm be. A böngészővel történő belépés óta eltelt cirka 1 nap. Biztos, hogy a megfelelő kódot pötyögöm.
Nem tudom mennyire voltam érthető. 
-
t.imi
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Én most léptem be böngészöről a steambe, (4hó után) engem sem engedett.
Írta, hogy rég nem jártam ott v. új gépről / böngészőből akarok belépni.
Kaptam a regisztrált mailcímemre egy kódot amit beírtam a felugrott ablakba és beengedett az oldalra.
Nem lehet, hogy valami hasonló gondod van?
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Van benne néhány játék:

Hol lehet kikapcsolni?
Remélem, csak azon a gépen, ahol utoljára még be tudtam lépni..., mert attól ~300 km-re vagyok...

Azt is remélem, hogy az, hogy a laptopon már a böngészőben sikerült a Steam Guardot használni, nem fog bekavarni a játékos gépemnél...

-
szacsee
nagyúr
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Egy barátomnak gépet raktam össze és utána telepítettem (OS + játékok).
Szitu hasonló. Sniper Ghost Warrior CD játék steam kóddal, de a felirat magyar... emiatt a DVD-ről telepítettem fel. Steam frissít, Guard ugat... e-mail cím csekkol, beír minden oké. (mindez steam kliensben).
Beállítottam mindent, nyelvet, felhőt, win induláskor ne induljon magától stb... restartolni akart na mondom gyerünk... bejelentkezik , Guard ismét ugat, e-mail csekkol, új üzenet, kód beír és ugyanez fogadott mint nálad. Visszaléptem, megint beír, next, de semmi.
Kiléptem, X-el zárva és újraindítottam megint a steam klienst. Guard megint ugat, kód beír, a mégújabb üzenetből, megint minden oké...
Telefon havernak... kell-e ez neked egy játék miatt?
Nem... steam guard lelő mindenki happy...
Persze több játéknál érdemes bekapcsolva hagyni, de ilyenkor érdemes kilépni, restartolni a steam-et, vagy a gépet és újrapróbálkozni.
Még ha a Valve is csinálta lehetek benne bugok, estleg túlterhelt a szerver, ezért nem kaptál zöld utat...t.imi: Magyar annak ellenére, hogy nem írják, úgy mint a TF2 nagy része és ott sem írják.

-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Nem vásárolt valaki Left 4 Dead Bundle 20.99Euróért?
Látom hogy van magyarul cd galaxis, 576kb-nál Left 4 Dead 2, a steamos változat is magyar vagy nem tartalmazza a nyelvi filet? -
BioNiCMaN
addikt
Valaki segítsen ezt megfejteni:
Zsír új laptopon beléptem a Steam-be a böngészőből. Steam Guard beugrik, e-mail megnyit, kód beír, OKéz, örül.
Mivel játszani szándékoztam volna (ugyanazon a gépen), Steam feltelepít, belépek, Steam Guard beugrik, e-mail megnyit, kód beír, hibaüzi megjelenik:

Vélemény?

-
chungee
addikt
Mai adag GTA classics 7,49 EUR-ér. Én anno csak az SA-ért fizettem ennyit

-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek!

-
szacsee
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Az első rész biztosan megy Win7 alatt.

Viszont rég játszottam vele és nem emlékszem, de mintha az átvezető animációk (képregény sorozat + első intro videó, ahol egy helikopter húz NY felé) nincs nálam hang. Asus Xonar D1 miatt is lehet, no meg még 1-2 videó kódek is bekavarhat... vagy AC97-es codeket kellene felraknom.
No mindegy, a játékban nincs ilyen probléma... a karakterek kicsit tömzsik Wide képernyőn, de nem annyira zavaró ez, hogy elrontaná a játékélményt.
-
Scholes9
nagyúr
Max Payne megy Win 7 alatt?
-
TazLeacher
nagyúr
A 2K akció után most itt a Rockstar akció.

Pont nem kell tőlük se semmi, de lehet ezután majd folytatják...EA (Dragon Age, ME, Dead Space, Medal of Honor), Ubisoft (AC, Splinter Cell külön...
) -
Serpiko
addikt
válasz
üzenetére
Emlékszem arra az akcióra tényleg kicsit lehetne olcsóbb a pakk. Ha már nem olcsóbb legalább eltudnék belőle ajándékozni ismerősöknek olyan játékokat amik megvannak belőle. Most ezt dobta a gép vagyis a steam. Mindezek ellenére kíváncsian várom a következő akciót.
Ja a Bully viszont nagyon megéri. -
törölt tag
válasz
Serpiko
üzenetére
Az a probléma, hogy a csomag árának a döntő részét a Conviction adja (65%-át). Szóval az az egy játék a DLC-jével együtt feleslegesen megdrágítja a pack-et. Így meg már nem éri meg. Mondjuk már karácsonykor sem értettem miért olyan sóher módján volt akciós, mikor a Ghost Recon-okat meg fillérekre akciózta az Ubi.
-
szacsee
nagyúr
Ha pl megvennék 1 játékot a Potato Stack-ból és azzal játszanék az is előrehozná, vagy sem?
Van 1-2 helybeni ismerős ezekkel a játékokkal és aktivizálhatnám őket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- PlayStation 4
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- XPEnology
- nVidia tulajok OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk a sok krumplikeresgélést kb főállásban kellett tolni, ha tényleg mindet meg akartad találni. Azt hallottam, rettenetesen el voltak rejtve.
Eygébként engem is érdekel...

Most már van... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami