Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#109968) bepken válasza Rowon (#109957) üzenetére


bepken
veterán

nyilván benne van az is, hogy az ilyen-olyan gyűjteményét dicsekedve mutogatja az ember (akár az értéke, akár a mérete, akár a ritkaságok száma miatt, stb)

ettől függetlenül kizártnak tartom, hogy a sok éves gyűjtögetést a ranglista legfelsőbb fokára való eljutás motiválná...

#109961Rowon - ez a birtoklás kérdés láttam, hogy felmerült már pár napja. én személy szerint nem tartom reálisnak azt a félelmet, miszerint akárcsak távoli jövőben bekövetkezne a Steam teljes halála, illetve ebből adódóan a megszerzett címek elvesztése. sokan több 100 vagy éppen több 1000 dollárokat költenek skinekre a Steam piacon...de még ennyire sem kell messze menni: rengeteg (étsd: bődületesen sok) ember a fél életét valamilyen early access vagy szimplán csak mások számára értelmetlen multiplayer játékban tölti, ahol rangokat, medálokat, kitűzőket, cosmetic cuccokat szed össze vagy csak pörgeti bele az súlyos órákat....ha úgy vesszük, ennek is kb annyi értelme van, mint súlyos pénzeket elverni Steam könyvtár duzzasztásra. viszont, mint említettem, bődületesen sokan csinálják a világon :)

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.