Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
válasz Winner_hun #39549 üzenetére
Jó, akkor nem küzdök.
zuzu000: felvenni a dreamhack döntőt, de ezexerint nem kell.
https://www.coreinfinity.tech
-
sh4d0w
félisten
A Dreamhack körítése mindig ilyen igényes?
-
föccer
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
Nos, hajrá Naniwa!
-
Tuco Ramirez
őstag
Mekkora volt már a harmadik Naniwa-Leenock meccs...! Nagyon okos döntés volt a tech switch a mutákra, Leenock azzal fordított.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39557 üzenetére
Ja tényleg, mert zerggel bármikor válthatsz techet, fél perc alatt juhúúú
Remélem hozza nani..
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39558 üzenetére
Azért kellett hozzá az, hogy Nani hagyta 200/200-on bankolni pár percig. 38 mutát hozott le egyszerre. Az rengeteg. Akárhogy mikrózott a phonixekkel, nem volt esélye ellene.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39560 üzenetére
És ezt melyik más faj tudja megcsinálni?
A warpgate nem számít. -
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39562 üzenetére
És melyik faj tudja az ellenfél bázisára warpolni a seregét? Nydus nem számít.
Ez a Z egyik legnagyobb erőssége, hogy egy erős makróval egy vert csata után gyorsan fel tudja építeni a seregét.
Szerintem ne kezdjük el a balancos hitvitát, úgysem vezetne sehová
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz zuzu000 #39566 üzenetére
Én is neki szurkoltam. Jó lenne, ha nem csak a koreaiak nyernének (szinte) minden nagy versenyt. Egyébként bár vannak fenntartásaim a HotS multijával kapcsolatban, de azt el kell ismernem, hogy a ZvP-k sokkal jobbak lettek mint a WoL-ban.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39567 üzenetére
Zerg vagy, és nem tetszett a WoL?
Na jó, ebbe ne menjünk bele (khm brodd khm lord, khm infestor) -
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39566 üzenetére
A döntő meccsen megint 2 base all in-ra ment, amit sikerült védeni a Z-nek. Mondhatni, hogy taktikai hiba volt. Minden esetre láttunk szép meccseket, grat a győztesnek.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39571 üzenetére
Érthetőnek érthető, csak nem jött be neki.
Bár szerintem, ha végig makrót játszik, akkor több esélye lett volna. Nagyon jó mikrója van neki. (tekintsünk el attól a jelenettől, amikor hagyta meghalni a 6 phonixet a Z mainje mellett.. )
üdv, föccer
-
Winner_hun
titán
Oracle speed buff? Höhö.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #39573 üzenetére
Nem gondolhatják komolyan, bár viccnek egy kicsit durva... :-/
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #39573 üzenetére
Elég lenne a gyorsulásán javítani, úgy jobban lehetne vele mikrózni.
-
nofi
addikt
Én már csak a béta végére csatlakoztam, de lehet tudni, hogy miért lett kivéve a swarmhost AA képessége? Szerintem az a) allin b) muta vs muta; ZvZ játékokatt fel lehetett volna dobni vele.
Xbox GT: nozsolt
-
föccer
nagyúr
Túl erős volt vele. Földről nehéz megfogni, vagy komoly túlerő, vagy nagy hatótávolságú egység kell hozzá. Levegőből némileg könnyebb. Ha levegőbe is lőnének a kis dögök, akkor oltári nagy szívás lenne ellenük és kb minden Z játék arról szólna, hogy milyen gyorsan tud SH-ot hozni.
üdv, föccer
-
sh4d0w
félisten
A Dreamhack replay-ekhez is hozzá lehet jutni, vagy csak a videókhoz?
-
zuzu000
őstag
Final results http://dhopen.binarybeast.com/ - VODs and replays will be published in the coming days #DHOpen
-
nepszter1
addikt
ma is lesz dream hack ? mikor ?
-
nofi
addikt
A tegnapi DH negyeddöntők, illetve final mérkőzések érdekelnének. Youtubeon egyelőre csak a Group stage 3-mas videókat látom feltöltve. Esetleg van aki megtaláltam ár ezeket?
Xbox GT: nozsolt
-
Alg
veterán
Hmmm...
ZvT, megpróbál egy bunkert a naturalra, drone-okkal leszedem közben jön 8-10 ling is - mondom ha már megcsináltam őket nézzük mire mennek az ellennél. Nem húzza fel a supply-t a bejáratnál, bejutok, bent egy hellion, nem figyel, leszedem. Van még 1 marine meg az scv-k, mariska menekül az scv-k mögé, 2-3 scv elhullik, éééésss... gg kilép. (meg beírta hogy mekkora fail volt)Meghaltak a lingek, volt 18 scv vs 20 drone, készült neki 2 hellion a factoryban, épült a cc expelni - fene se tudja miért lépett ki.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Mai mérleg 10-4, adott mindent silvertől diamond tetejéig...
Mondjuk a winekből 3 is rögtön kilépős, a lossok meg szinte mind valami retard vereségek (proxy cannon+zea, 2base mass voidray, MMM a-move, ja meg egy zvz ahol megnéztem mi történik ha nem mutázok )ZvZ-nek kezdek ráérezni a ritmusára, már-már kényelmetlenül korán kell menni spire-re és minden fasza lesz
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
용 Bob
senior tag
Protossokat kérdezném, hogy kinek mi működik a 2 base roach+hydra ellen?
Úgy néz ki a seregem összetétele, hogy 2-max 3 colo, zelat-ból sok, meg 3-4 stalker+5-6 sentry.
sentry nélkül megeszik a seregemet. Egyébként meg amúgy is..Ha esetleg van jó kis írás valahonnan a témában, akkor az is jöhet ^^
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
BeLucZ
addikt
a zela a lehető legrosszabb egység amit berakhatsz ebbe a kombóba, legyen kb 4 thermal lances colod a sereg további része meg sok sok immo és stalker pár sentryvel megfűszerezve, na meg persze ht és stormokat rája, megennék reggelire a roach hydrát ami szerintem az egyik leggyengébb seregösszetétel az egész játékban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest