Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
-
netpeti98
addikt
válasz netpeti98 #39193 üzenetére
A 3. Immonál megindultam, egy halom Stalkerrel, raktam a közelbe egy proxy pylon-t és simán le is lett radírozva a map-ról.
#39202) Tuco Ramirez Néha hasznos tud lenni ha nem jelöli ki automatikusan az ellenséget, például a Starcraft Master valamelyik küldetésében elég könnyen rá lehet klikkelni az ellenséges egységekre, ami zavaró. De normál játékban szükség van rá az biztos.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Na ez a Nydus Network elég szívatós, furcsa is volt hogy nem volt valami sok egység a bázisán. Na itt látszik, hogy amit betanultam AI ellen Harder fokozaton az multiban egyenlőre még kevés, multiban.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Lehet nem kellene erőltetni T-vel a játékot
Peti: A nydus 2 dologra jó. Vagy a teknősöző ellenfél védelmét megkerülva all in rush-t nyomsz, vagy a pályán való gyorsabb csapatmozgásokra használod. A előzőt, ha időben észreveszik, akkor bukta, utóbbit meg ritkán használják, mert a Z így is eléggé mobilis tud lenni.
Ez utóbbira éppen most játszott meccsemet tudnám felhozni példának: [link]
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
oxox
addikt
másnál is lehaltak az achi szerók? ...nem mutat semmi achit, ill. a kampány játék eredményét sem
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
netpeti98
addikt
válasz föccer #39205 üzenetére
Megnéztem a replay-t. Nálam kapásból a Tech-re ment, mikor látta, hogy ott vagyok a creep szélén és támadok akkor indította. Mondjuk így visszanézve a replay-t a meccsről, egy kicsit komolyabb map controllal megfogtam volna a wormot, legalább tudom min kell javítani.
oxox: WoL alatt se megy.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz netpeti98 #39211 üzenetére
igen tudom....a digger kampányt csináltam meg éppen....és nem adta meg.
Föcceling Te mint nagy achi vadász, abban a kampányban a "structure" az mi egész pontosan?
épület, és egység, vagy vagy van a kettő között....a lézerágyúval kell leszedni 50-et...vicces, mert úgy csináltam meg hardon elsőnek, hogy nem is tudtam, hogy lehet célozni azzal a laser vacakkal ...úgy kicsit nehezebb volt, azzal viszont hardon a toss fél bázist (jobb oldalt) is leszedtem, pedig folyamatosan próbált építkezni.
és még1 kérdés...ha ilyenkor nem megy az achi szeró, újra kell játszani a map-ot, vagy megadja akkor is ha egy mentésből fejezem be?Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
föccer
nagyúr
A structure az az én angol tudásom szerint épületet jelent. Szerintem ha mentésből fejezed be, akkor is meg kell, hogy adja. Mondjuk jó régen csináltam már WoL-os acsikat, kamilláztam egy ideig, amíg rájöttem, hogy miről van szó
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt róla szó de most nem talaáltam róla infót.
Lehet csak a Wings of Liberty-vel teljes értékűen játszani a Battleneten?
A frissítésekkel minden (vagy a legtöbb) új egység funkció elérhető WOL esetén is?
Megvenném a játékot de a kiegészítőre nincs szükségem ha a multihoz nem kell feltétlenül.Köszi előre is!
-
netpeti98
addikt
válasz lolchief70 #39215 üzenetére
Lehet játszani, de a multi külön van választva és az új egységek sincsenek, az XP rendszerrel egyetemben.
Üdv netpeti98
-
-
icons
addikt
válasz lolchief70 #39217 üzenetére
Alap csak alappal játszhat természetesen (különben borulna az oly becses balance).
Amit érdemes tudni, hogy le fogja szedni a HotS-ot is a kliens, csak nem fogja aktiválni. Az égvilágon semmiben se fog zavarni (kivéve a tényt, hogy X gigával kevesebb helyed lesz (X giga tippre 10 körül lehet, de pontosan nem tudom))
-
netpeti98
addikt
válasz lolchief70 #39217 üzenetére
Külön van véve teljesen, tehát a ladder és az unranked is megy normálisan, de csak WoL-os egységekkel WoL-os játékosok ellen. Ha haverokkal játszol nem tudom, hogy működik a dolog. De például HoTs replayt tudsz nézni WoL alatt is.
Üdv netpeti98
-
Ybron
senior tag
Én játszottam öcsémmel a minap úgy hogy neki csak wol van nekem meg hots és megkapja az új unitokat is, így egal a balance. Irták streamen hogy ez már nem működőkepés dolog, de direkt kipróbáltam megint és ment...
Ez persze csak custom gamera igaz, szóval megkreálja egy hots-os accal rendelkező emberke a játékot és behívja pl a wol-os ismerősét, természetesen ranked és unrankedbe ez nem működhet.[ Szerkesztve ]
-
-
h.adam.92
őstag
A portrékat meg lehet valahol nézni nagyobb méretben? Nem igazán találom őket sehol.
-
föccer
nagyúr
válasz h.adam.92 #39223 üzenetére
Egyszer már kerestem én is, de akkor nem találtam
üdv, föccer
-
execute93
őstag
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
A_ScHuLcZ
addikt
Megvettem a játékot, WoL és HotS egyben, 10-ért szerintem több, mint megérte. A tolakodás érte már kevésbé, ha tudom, hogy ennyit kell ácsorognom miatta, lehet inkább máshol veszem meg, ráment az egész nap.
Mindegy, a lényeg, hogy meg van, gyakorlok. Egyelőre csak a WoL-t aktiváltam be. Időnként durva akadásokat tapasztalok, de ettől eltekintve folyamatos a játék, ezek az akadások viszont nagyon idegesítőek. Alapból Ultrára állítja be magát 1920x1080-ban, de a textúrát már lehúztam High-ra, viszont az akadások nem múltak el, talán kicsit csökkent a számuk, de ebben sem vagyok biztos.
Config: Win8, i5-3570, 8GB 1600-as ram, HD4890 1GB-os VGA, ez el kéne bírja simán, nemde?"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
BeLucZ
addikt
válasz A_ScHuLcZ #39228 üzenetére
ivy bridge procid van, readásul elég fullos és mellé egy 4890-est teszel ? hát persze hogy beakad, texturát hagyhatod ultrán szerintem mivel 1 gbs kari elég neki, fpsre nem igazán van hatással, inkább a shadersből és shadowsból vegyél vissza, az eszi a gépet rendesen
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz BeLucZ #39229 üzenetére
Most cseréltem decemberben az E8400-at, és a VGA már nem fért bele a keretbe, sok elmegy másra is sajnos.. Majd talán nyáron a VGA-t is ki tudom cserélni, bár nyaralni is szeretnénk menni, asszony kiakadna, ha az árát VGA-ra költeném.
lolchief70: PlayIT-en volt akcióban a 2 együtt 11-ért, de az 1500Ft-os belépőből 1k-t le lehetett vásárolni, így kaptam meg 10-ért. Bár mivel csak emiatt mentem ki, a rendezvény nem igazán érdekelt (nem az én korosztályom már), ezért igazából 11,5k-ba fájt, de mindkettő dobozos, és jól néztek ki a hostessek, szóval szerintem megérte.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #39229 üzenetére
gondololom egyben nem volt pénze cserélni...nekem is a 4890 cincogott a 2500k mellett a 7850 megérkeztéig.
A_ScHuLcZ gondolom a hostesekről sem meséltél az asszonnak
Más
segítség a Kerrigan lvl70-es arcképhez.nem teljesítettem anno minden másodlagos feladatot, ezért nem kaptam meg a Kerrigen lvl70-es arcképet (miután csak lvl65-s volt mikor befejeztem a játékot), még akkor sem adta meg mikor betótoltam őket, és meglett a lvl70....ha jól emlékszem Föcceling sem kapta meg, ugyanilyen okból, tehát nem egyedi a probléma.
A tegnapi achi szerver szünet bogarat ültetett a fülembe, mert a folytatott WOL küldetéseknél megkaptam az achikat. Gondoltam megpróbálom Kerrigannel is. Pont van egy korábbi mentésem az utolsó mapból, úgy hogy, kb 10mp kell, hogy bezúzzam az ajtót...miután nem csak az én csapataim támadnak csak annyit láttam, hogy lvl65 még mindig...ohh...fas.a gondoltam....bezúzták elnyomtam a videót, ÉS megkaptam Swarm Domination-t achit és azzal együtt Kerrigen lvl70-ért járó arcképet.
tehát aki nem kapta meg, és nincs mentése a játék végéről, az szerintem akkor is megkapja ha akár legkönnyebb fokozoton végig tólja az utolsó map-ot, nem kell megint az egész játékot lejátszani, persze a másodlagos küldetések, ill. a lvl70 kell hozzá.[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
válasz A_ScHuLcZ #39233 üzenetére
oszinte leszek...semmit, de ez nem a teljesitmenyenek az oka, csak nem nagyon jatszok massal....ill. most nem jatszok massal.
Elotte sc2 mellett csak bf2-ztem (ill. elotte cod4), oda eleg volt a 4890...sc2-ben nem erzek valtozast, mostmeg bf3-azok (ill. hots megjelenese ota el sem inditottam)
-
netpeti98
addikt
Tank ellen mi éri meg jobban: csinálni pár immortalt vagy csinálni pár phoneix-et és felkapkodni őket?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz BeLucZ #39237 üzenetére
nincs kulonbseg (most szigoruan sc2-rol van szo)....fullhd-ban jatszok 40"-on...4v4-ben talan van...ebben a szezonban van is kb 4db 4v4 meccsem..amugy nem latok kulonbseget, mondjuk ezzel a hots szetrobbanunk ha meghalunkal lenne, de ezt meg nem probaltam korabban....ha lag van az nem miattam...
netpeti98 az attol fugg mi van a tank mellett.....tehat ha beugratos kerdes volt, akkor beugrottak nehanyan...tank-vikingnel pl nem celszeru a phoenix....tank marinnal a charge-os zea+imo tuti...ha mmm van mellette akkor mehet colo vagy ht-val (utobbival szerintem nehezebb a mikro...colohoz meg kell a sentry ff miatt)...ha thor van mellette akkor megincsak chargezea+imo...ide a ht mar annyira nem nyero, mert a thornak nincs energiacsikja...ha van ht-d lehet jobban megeri archont csinalni beloluk...ez csak tipp.
tulajdonkeppen jol kizartam a phoenix-et....ha csak tank van (ez azert ritka, akkor phonix a legjobb megoldas....esetleg blink stalkerrel kombinalva....felkapkodod...odaugrasz...leszeded...mire jon a felmento sereg elblinkelsz...csakhogy ne legyen eletkeptelen a phonix. meghat fugg attol is a jatek melyik szakaszaban er ez a kerdes...ugye szegeny ember vizzel foz, tehat ha csak stargeted van akkor nem biztos, hogy van idod attech-elned imora, vagy ht-ra....[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Leginkább a charge zea+HT+Archon+Immo alkalmaztam eddig, de vannak olyan pályák ahol a feljárókat simán be lehet védeni egy rakás tankal. De akkor a döntés megint csak függ a a derítéstől is.
Sajnos a másik problémám, hogy ha HT van nem mindig sikerül szerencsésen elhelyezni, van hogy rossz helyre kerül és már párolog is elfele.A WoL-ban még van energiája a Thornak, a Hots-ban kivették?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
az egy dolog hogy nem veszel észre különbséget , de bizony komoly különbség van a két kártya közt és szerintem sc2ben sem mind1, hogy 40 fpssel játszol vagy 80al, picit fürgébben reagálnak az egységek, ha lemérnéd frapssal is, elég nagy difinek kéne lennie
sztem nálam a 4890 betérdelne fullon 1920x1200-ban, főleg mikor már sok egység van a pályán, az új patch óta a játék sokkal vga éhesebb lett mint eddig sajnos
-
icons
addikt
válasz netpeti98 #39242 üzenetére
A tankok ellen a másik jó taktika a kivárás. Amennyiben sok van neki, nincs túl sok más támadóegysége. Tehát immobilis. Támadj máshonnan, másik bázist, stb. Használd ki, hogy nem tud gyorsan mozogni. Ha ott tartasz a közelben 1 vagy 2 observert, akkor láthatod, amikor unsiege-elte őket. Na, akkor támadj. Ha még nem is sikerül őket siege-elés előtt leszedni, nagyon sok dmg-től elesik így.
Ha nem is tudsz unsiege után támadni, akkor is próbáld meh minél jobban kihasználni az immobilitását. Amennyiben nincsen sok tankja, akkor meg a megfelelő sereggel nyugodtan megtámathatod különösebb tankokkal kapcsolatos előkészületek nélkül is.
-
andko123
tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy loading screen után "befagy" a játék? Tegnap vettem meg, de konkrétan minden loading után van hogy fél percig befagy a játék.
-
-
Iginotus
addikt
Mindenkit felvettem aki mondta, hogy jönne 4v4-ezni, de azóta sem látom fent őket
Tán nem igazoltak még vissza?Aki meg még jönne az írjon rám és felveszem.
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
oxox
addikt
-
용 Bob
senior tag
HoTS mission segítség kéne. Két pályával túl vagyok azon a misszión, amikor lehetett választani az aberration egységet. Most mégiscsak azt szeretném választani, akkor hogy lehet ezt megoldani, anélkül, hogy újrakezdeném attól a résztől?
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest