Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9624) adster válasza jookomak (#9623) üzenetére


adster
tag

:) Komolyabbra fordítva a szót, arról is van szó, hogy a sörözés témakörében a hidegebb időszak felé nagyobb elvárásokkal közelítek. Nincs is annál jobb, mint amikor a hűtőszekrény segítsége nélkül is ideális hőmérsékletre mérséklődik egy testesebb söröcske a spájzban. És természetesen jobban is esik valami nehézkes, fekete motorolaj-stout, mint bármi, ami nyáron.

A bajoros dolgot egyébként aláírom, nyilván én is megkóstolnám, kicsivel mérsékeltebb lelkesedéssel. :)

A Facebook-os dolgot pedig majd átgondolom. :DDD
A követésért pedig köszönet, és ha már Karácsony, akkor természetesen csakis az aktuális darabok kerülnek majd fel az oldalra. Néhány üvegről már gondoskodtam, de nem állítanám, hogy ennyinél megállok... ;]

Zinnebir X-mas
Struise Tsjeeses 2011
Struise Tsjeeses Reserva BBA (Bourbon Barrel Aged) 2011
Struise Tsjeeses Reserva PBA (Port Barrel Aged) 2011
Blaugies La Moneuse Speciale Noël

http://beerrabid.blogspot.hu/ https://www.ratebeer.com/user/138566/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.