Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19026) #89309696


#89309696
törölt tag

Egész jó ez a porter. Sokszor emlegetik ezt a csokis, kávés ízvilágot, na én ezt nem érzem ezekben. A Bigfoot Alcatraz-ban éreztem és tényleg, mint az étcsoki a végén. De a többi pörkölt malátás sörben egyáltalán nem érzek ilyet, messziről sem, csak a sima pörkölést. Ebben sem érzek kávét vagy csokit. Lehet, hogy azért mert ez nagyüzemi vagy én nem értek hozzá. De csak a pörkölést érzem, az tényleg van.
Keserű, de nem durván. Ezt még én is megiszom. Szerintem rendben van, bár a porter hallatán én karakteresebb dologtól tartottam, de nem lett durva, valószínű mivel nagyüzemi, magyar ízléshez igazított, egy rendes porter biztos keserűbb és testesebb.
A Soproni mondjuk az IBU-t ráírhatná legalább a sörkülönlegességnek nevezett cuccaira, ha a kommerszekre nem is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.