Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18852) proci985 válasza [CsuCsu] (#18851) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

mondjuk lambic eleve nehezen beszerezheto. svedeknel is kb kethetente-havonta jon egy belga barmilyen fozdetol. a Rodenbach Alexander / Character Rouget mondjuk lehet kapni folyamatosan, de ez inkabb a kivetel. jellemzoen lambicot utobbi evben mar en is inkabb belgiumbol / hollandiabol rendelek. belgiumboxbeer, belgian happyness es a francia etregourmet harmasban jellemzoen legalabb az egyiknel van mindig jo cucc.

masik problema, hogy a lambichoz ido kell, namost ahogy oregszik az ember, ugy kell egyre jobban csinjan banni a savval.

harmadreszt meg gondolj bele, hogy egy Boon / Lindemans / Cantillon Geuzet mennyire mernel ajanlani valakinek, aki nem fan. kb a topikban is azert mondjuk a 3 Fonteinent meg talan a Tilquint es az Oud Berseelt, mert azok ugy maradnak komplexek, hogy nem kap az ember instant refluxot.

sour tenyleg megy, foleg, miota a fozdek rajottek iden, hogy lehet jo sourt fozni ugy, hogy nem tepi le az arcod. kerdes mennyire fog kitartani.

neipanal meg igazabol az a kerdes, hogy mennyire merik a fozdek felnyomni az arakat. pl a wylam cuccai amik jonnek ide honaprol honapra dragulnak, mikozben az untappd pontjuk meg szepen stabilan csokken.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.