Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18851) [CsuCsu] válasza qltsar (#18844) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

A NEIPA minden valoszinuseggel nem megy sehova, toretlenul nepszeru. Hype mar nem igazan van (fozde hype-ot ne tevesszuk ossze stilus hype-pal), UK-ban mar szupermarketben arulnak teljesen oke NEIPA-t. A szakmaban ezt azzal magyarazzak, hogy az edeskes, gyumolcsos izvilag kozelebb all az emberi alap izleshez, mint a West Coast IPA, illetve sok masik sor. Izfokozo sincsen bennuk, legalabbis az alap stilusban.

A savanyu pedig koszoni szepen, nepszerubb, mint valaha. A belga lambic a fenykorat eli, a hetkoznapi sour mar nepszeru tomegsor lassan. Amerikai sour fozdek is teljesen jol megvannak.

Amit te latsz az sajnos a magyar allapot, ahol tobb a hype, mint a minoseg. A jo kulfoldi cuccok nem jutnak el a legtobb emberhez, igy a kozepszeru magyar kihozatal hatarozza meg az altalanos hozzaallast. Jo sour szinte nincs egyik magyar shopban sem, ami pedig van elvetve (kb mezei 3F geuze), az mocskosul tul van arazva. Nem csoda, hogy kikopott, ha egyszer alapbol valodi eselye sem volt. NEIPA azert nem jon, mert a hazai keresletet sem kepesek kielegiteni a jobb fozdek, akkora az igeny, ami egyelore rohamosan novekszik. Es nem a hype miatt, hanem mert finom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.