Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17377) [CsuCsu] válasza Jhonny06 (#17370) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Persze, hogy van mas, sot. Csak tomeges disztribuciojuk nincsen Magyarorszagon.

Van egy halom kisebb fozde amit max. online lehet rendelni. Ott van tobbek kozott a Westvleteren 12 es az Orval, amit lehet evekig erlelni, es mas izeket kihozni belole, ahogy telik az ido.

Az alapsoroknek vannak hordoerlelt valtozatai, tobbek kozott a La Trappe Oak Aged sorozata (mindig masfele hordoba kerul), illetve a fentebb emlitett Chimay.

Mas vonalon ott a De Struise Brouwers fozde, akik massziv imperial stout-okat tolnak ki.

Nem utolsosorban, akiket aztan tenyleg nem lehet fel vallra venni, a lambic fozdek. Ok savanyu soroket keszitenek, sokszor sok gyumolcssel. A legjobbak a 3 Fonteinen, Cantillon es Tilquin (az elerhetobbek kozul). Sajnos ok altalaban nem jutnak el Magyarorszagra kozvetlenul, mert eleg dragak. ugyanis ezek a sorok munka es nyersanyag igenyesek. Nekem ok a kedvenceim, viszont a legjobb darabokhoz meg Belgiumban is nagyon nehez hozzajutni. Ezek mar inkabb olyanok, mint egy jo bor, es ugyis kell hozzajuk allni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.