Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:37:15

LOGOUT.hu

Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14458) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Fuller's Imperial IPA IIPA barley wine

Zoldes-sotetbarnas test. Árpa, maláta, karamella, komló, vörös ribiszke, aszalt szőlő. Utóízben harap az árpa / maláta / komló elegy. Inkább kesernyés.

Elcimkezett sorok rovatunkban ma: A Fuller's limited IIPAja egy zsenialisan jo barley wine old style ale jegyekkel keseruen talalva, viszont IIPAkent ertelmezhetetlen. Mondjuk az eleve gyanus volt, hogy a dobozan "tovabb erik az uvegben" leiras volt, ami IPAknal jellemzoen max azt jelenti, hogy eltunik a komlo frissessege szoval idovel egyre gyengebb lesz. De tenyleg, hosszu leiras a cimken az imperial ipa stilusrol, majd az osszetevok a malted barleyvel kezdodik. :W:DDD Friss barley wineként meglepően egyben van ilyen fiatalon is.

Barley wineként nagyon ajánlott. Old style scottish aleként (eléggé karamelizált és meg van tolva fűszerekkel ahogy kell) szintén nagyon jó. Viszont ha alapvetően egy IIPAt akarsz akkor ez nem az, nekem is egy fél pohárnyi WTF kellett mire leesett, hogy nem egy kegyetlenül rossz IIPAt kortyolgatok éppen, hanem egy tényleg remek barley winet. Van annyira jó, mint az imperial stout limitedjük.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.