Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [hcl:] Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- [Re:] USB to S/PDif konverter a modern RIAA, elektroncsövekkel
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Traxx
őstag
Megkóstoltam a Katalin cárnőt...hát, a szó jó értelmében nem egyszerű sör...kicsit kávés, kicsit csokis, kicsit gyümölcsös. És a 8,1%-ot csak a végén érezni Az év egyik legkellemesebb sörös meglepetése, vastagon megérte az árát
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)