Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Hát ő van némi instabilitás 8.0-án.....bekapcsolom a tv-t és csak egy szürke kép fogad. Ki/be és jó. Aztán bekapcsoltam a bluray-t és átnyomja magát cinema módba, holott direkt kinyomtam az automatát..... Most meg a szélesvásznú módot rakta vissza normal-ba... fr volt frissítés után.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
szasza0608
csendes tag
Valaki járt már úgy, hogy lefagyott egy film közben és utána nem játszotta le a filmet sem és más filmet sem. Hiáb kapcsoltam ki és be meg választottam le a vinyót. Tápfesz kikapcsolás után lett jó. Viszont olyat is csinált már, hogy egy mappát megnyitottam és egy másik tartlmát mutatta. Ennyire szar lenne az android? Most vettem. Eddig samsungom volt, de az sosem csinált ilyet a 6 év alatt...
-
Quqesz
nagyúr
válasz szasza0608 #48905 üzenetére
Sajnos a Sony fájlkezelése hagy kivánni valót.....
-
walter70
tag
válasz szasza0608 #48907 üzenetére
Gondolom,az a koncepció,hogy általában mindenki egy alkalmazást használ lejátszásra és azon belül tud válogatni a csatlakoztatott eszközök között.
-
atees
őstag
Ezt sajnos en sem birom felfogni, hogy miert ilyen maceras. Halozati meghajtot mig elerem hulyet kapok kozbe
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Quqesz
nagyúr
+1
De ha belegondolsz ez droidon így megy(telo, tab), nem változtattak rajta, pedig tényleg berakhatták volna a bejövő jelek közé.Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Snoop27
őstag
Megjelent egy új frissítés az XF9005-öshöz., v6.6545.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz Snoop27 #48911 üzenetére
v6.6545
Javítja a hálózati kapcsolatot
Javítja az általános felhasználói felület stabilitását és teljesítményétLG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz hyperspace #48913 üzenetére
Valószínű, én csak az enyémre kerestem rá.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
válasz ozzy711 #48915 üzenetére
Nekem eddig ilyen nem volt, igaz, hogy nem is telepítettem rá sok alkalmazást.
Igazán részletezhetnék, hogy pontosan hol és mit javítottak ezzel a frissítéssel, ezt a pár sort is csak dán nyelven találtam.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
ozzy711
őstag
válasz Snoop27 #48916 üzenetére
Nekem teljesen gyári állapotúak az alkalmazások, semmit nem telepítettem rá, sőt még egy videó lejátszást sem indítottam el rajta külső meghajtóról, csak a saját, felvett műsort. Nem is értem, mitől bolondult meg. Amúgy imádom a képminőségét, mozgásmegjelenítését, de ezek a fagyások...
-
GSP
aktív tag
Ki kell próbálni...
~~~ Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet. ~~~
-
vlevi
nagyúr
válasz hyperspace #48913 üzenetére
xe8505-m van, a SCNY honlapján ott a frissítés, de a TV, jó szokás szerint közli, hogy nincs frissítés, naprakész.
Nem baj, letöltöm, telepítem kézzel. -
Pikkolo^^
addikt
A HBO GO menüben léptetés csak nálam lassú vagy ez ilyen?
-
Pikkolo^^
addikt
Kodin keresztül nem tudom megosztani a külső HDD-t, van valami trükk, hogy elérjem és ne kelljen mindig egyesével lehúzni visszarakni amikor filmet szeretnék felrakni? Más alkalmazás is megfelelő ha működik.
-
szasza0608
csendes tag
A tv videólejátszóját ajánlott használni vagy érdemes vmit feltelepíteni? Ha igen mit?
-
Quqesz
nagyúr
válasz szasza0608 #48929 üzenetére
Lehet használni, 8.0 alatt jobb. De a Kodi is ajánlott.
-
Snoop27
őstag
válasz ozzy711 #48928 üzenetére
Köszi. Sehogy nem kapom a megfelelőt, vagy nagyon pixeles vagy nagyon elmossa az arcokat s nem élesek.
-
Celtis
veterán
válasz ozzy711 #48928 üzenetére
Milyen forrás jel esetén tapasztalod ezt?
Úgy tudom a film mód beállítás csak arra vonatkozik, hogy milyen típusú forrás esetén kapcsoljon be a beállított motionflow. Tehát ezekkel a beállításokkal kb. a semmit kapcsolod be. Vagy te látsz különbséget, ha a film módot lejjebb veszed? -
Bashir
csendes tag
Üdv!
Beszálltam a klubba egy 55XG95-tel.
5 év garival vettem, múlt heti BF pénteken, maximálisan elégedett vagyok a céggel, 2 nap alatt itt volt.
Összeszerelés könnyű, mazzag(!) elég rövidke, távirányítót még bűvölöm össze a t-home távjával.
Mindent megtalált elsőre, kodi fel, Android megy simán, bár már látom, hogy túl sokat nem fogok vele találkozni (mert minek).Clarity-t picit állítottam a SOE el is múlt. Színek extrém természetesek, emberi bőr, ég, víz, állatok, félárnyékok rendben. Kontraszt, világosság marad, nézegettem avsforums owners topic-ban a srácok beállításait, egyelőre olyan custom-ot állítottam be, ami a nagyon gyenge felbontású régi szerzeményekre hasznos, egyébként normál és mozi, szemre (teljesen egyéni módon) a normál jobbnak tűnik. Verzió júliusi biztonsági frissítésű, egyelőre nem piszkálom, újat nem dobott fel. Hang közepes, egyáltalán nem olyan rossz, mint olvastam, blooming hdr-ben tapasztalható, ez van, nem vészes, direkt erre kihegyezett videókban látszik. A sarkokban a sötétedés nagyon semmilyen, ha figyelem, akkor sem mindig veszem észre. Mozgás állati jó, a hosszú, lassú mozgásoknál nem látni megakadást, röccenést, vannak erre is remek videók a YT-on. Minden részlet látszik, a fekete elég jó, van a készülék mögött-felett egy halvány led sor, azt leszámítva sötét a szoba - remek! A képernyő tükröződik, ha van mit, ha fekete az egész, ha kikapcsolt - de filmnézés közben szinte észrevehetetlen. Oldalra fakulása, színvesztése elhanyagolható, nagy kanapé két szélén, 3 méterről: semmi változás.
Egyszóval: gyönyörű.
Fél óra alatt kiismerhető az egész rendszer, elégedett vagyok.
Sokáig a Q90 volt a versenytárs, de 150k,- huf különbség az nekem sok.
Ja, igen. Kb. másfél éve nem nézünk rendszeresen tv-t, tegnap ment 10 órát, kábelről, annyi sárga-piros logó meg minden más istennyila random szemét volt a képernyőn, hogy az oled nálunk nem lett volna pálya.Ha van kérdés, ötlet, tipp, javaslat, szívesen fogadom, ha tudok, válaszolok.
Hatalmas megkönnyebbülés, aki egy cipőben jár velem, az érti, mire gondolok. Huh. Hurrá!J-B
-
hcs57
őstag
Feltettem az új szoftvert, a problémám továbbra sem szűnt meg. "az eszköz nem válaszol"
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Bashir
csendes tag
válasz jófejsrác #48939 üzenetére
Nincs mit.
Ha nincs kereskedelmi tévézés, akkor ne gondolkodj, OLED, és kész.
32-es Samut váltott, azt is szerettük, de ég és föld a különbség.
Színekben a Sony nagyságrendekkel jobban rendben van, főleg arcok, fények.Túl sok kábeltévét mi sem nézünk, de azért előfordul, néha háttérben. Tegnap próbából vmelyik adón a Majmok bolygója ment, belenéztünk 20 percet. Végig a sárga karika, 2 sarokban esztelen logók, néha átlátszók, néha sárgák, aztán a képernyő tizedét beborító önreklám, sárgán, kinn 15 másodpercig - ha ezt így ott hagyom órákra, mehet évente a panelcsere az LG-hez. Na, átkapcsoltunk 2 másik csatornára, egyiken egy nagy piros perjel a logóban, a másikban az egész sárga. Lehet kizoomolni, lehet nem nézni - de semmi kedvem ezzel foglalkozni. Ahhoz drága játékszer. Netflix is oké, a feliratokkal nem volt olyan nagy gondja, mint korábbi videókban láttam, a direkt blooming-bemutató lg oled videókban látható azért, ezt el kell fogadni. Nem elvérzik, de tagadhatatlanul ott van. LD kikapcsolható, egyébként.
[ Szerkesztve ]
J-B
-
Celtis
veterán
válasz ozzy711 #48941 üzenetére
A film mód igyekszik a kadencia helyességet helyreállítani. a szintje az befolyásolja, hogy milyen típusú tartalmakba nézzen bele. Pl. USA-ban 60Hz-e sugárzott 24p-s filmeknél jó. Vagy a user által telepített alkalmazásoknál (pl. Kodi), ha azok 50i-s vagy 50p-s tartalmat játszanak le, mivel a TV API-ja csak a 60Hz-et ajánlja fel az alkalmazásnak.
-
Celtis
veterán
válasz Snoop27 #48934 üzenetére
Ha az a problémád, hogy a mozgó képrészletek homályossá válnak, akkor válaszd az egyéni motionflow beállításokat, és tologasd a tisztaság csúszkát. A fényerő csökkenni fog, de azzal ne törődj, azt állítsd utána.
Pixelességet a TV nem okoz, az valószínűleg az adás túlzott tömörítése okozza. -
pinnacle
nagyúr
válasz Bashir #48937 üzenetére
Szia! Ezt is én néztem, mint az XF90 utódját, csak tartok a PWM-től. Youtube-on, mire keresve vannak ezek a videók? Ha tudod, ezt a videót, letöltve nézd meg légy szíves, hogy mennyire folyamatos a mozgás. Teljesen jó lenne az FHD-s 50WF665, de ez "úszik", nem élesek a levelek. TV adásra hiába (szerintem) az FHD a legjobb, ha gyenge elektronikát tesznek bele.
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
Sziasztok.
MM feladta a leckét a BF-al
A 75XG80 420ezres
75"-ban keresek tv-t, mondjuk ez az ár is a lélektani határ felett van már jócskán de beleférhet még...
Nehéz dönteni, megérhet-e cirka 120ezres felárat a Triluminos a 4K X-Reality™ PRO proci és a light sensor
A másik tv amit kinéztem ellenben micro dimming-es...TCL EP660Használj Te is szabad szoftvert !
-
mano42
aktív tag
Sziasztok. A tegnapelött vettünk egy xf90-t 55-ös méretben. Egy 5 éves VA panelü Panasonicról tértem át erre viszont van egy-két dolog ami nem egyértelmű. A panasonicot egy Xiaomi tv boxxal használtam, (meg raspberryvel, libreeleccel.) A kodiban ha be volt kapcsolva a kadencia helyes film megjelenítés akkor a tévé átállt 24p-be amit szépen ki is írt. A Sony nem csinál semmi ilyesmit. Két opciót feltételezek, kérlek konfirmáljátok, vagy javítsatok ki. Az egyik az lehet, hogy a tévé támogat valami truesync frekvenciaváltást és az átmenet ergo láthatatlan. A másik, hogy mivel a tévé 120 herczes, ami a 24 hz szorzója, nincs szüksége váltáshpoz. A furcsa az, hogy az S-youtube appban ha a videó tegyük fel 30-24 stb herces a pana átállt, viszont az sonynál azt írja ki, hogy a tévé nem támogatja ezt a funkciót. Ötletek? Továbbá. Frissítettem az androidot a legutolsó verzióra. Használható, de néha eléggé elfárad, laggol. Volt egy eset amikor kb 15-20 mp múlva kezdte állítani a hangot. A xiaomi boxhoz képest nagyon lusta, azon minden instant, akadozás nélkül megy. Erre tippek?
-
Snoop27
őstag
válasz Celtis #48944 üzenetére
Köszi, igen, az lesz, hogy még rá szánok egy kis időt s beállítom az ízlésemnek megfelelőre. Sajnos sok az sd adás s amiatt a sok pixel.
-
Celtis
veterán
válasz mano42 #48947 üzenetére
A TV 120Hz-e a képernyőn megjelenő kép frissítésének gyakoriságát jelenti. Nem sok köze van hozzá, hogy a bemeneten milyen formátumot támogat. Természetesen tudja a 24p bemenő jelet kadencia helyesen megjeleníteni.
Nem szoktam vele különösebben foglalkozni, de tényleg nem nagyon írja ki a bemenő jel formátumát. Talán csak akkor, amikor a felbontás változik és talán az info gombbal ki lehet íratni. De tényleg nem kell vele foglalkozni. Csinálja a dolgát és kész.
Valójában a 24p-s jelet sem szorozza fel 120Hz-re, hanem minden kocka 5-ször kerül ki a képernyőre, de közben nem változik semmi, tehát valójában egy kocka van kint 5-szörös ideig.
Persze ha bekapcsolod az interpolációt, akkor elkezd a TV köztes kockákat számolni.
Ha Librelec-ed van, ott egyébként meg tudod jeleníteni, hogy mi a kimeneti formátum.Ilyen mértékű lassulást én eddig csak 4k HDR 60p YT videóknál tapasztaltam, de azt már hónapokkal ezelőtt javították.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest