Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz mano42 #48947 üzenetére
A TV 120Hz-e a képernyőn megjelenő kép frissítésének gyakoriságát jelenti. Nem sok köze van hozzá, hogy a bemeneten milyen formátumot támogat. Természetesen tudja a 24p bemenő jelet kadencia helyesen megjeleníteni.
Nem szoktam vele különösebben foglalkozni, de tényleg nem nagyon írja ki a bemenő jel formátumát. Talán csak akkor, amikor a felbontás változik és talán az info gombbal ki lehet íratni. De tényleg nem kell vele foglalkozni. Csinálja a dolgát és kész.
Valójában a 24p-s jelet sem szorozza fel 120Hz-re, hanem minden kocka 5-ször kerül ki a képernyőre, de közben nem változik semmi, tehát valójában egy kocka van kint 5-szörös ideig.
Persze ha bekapcsolod az interpolációt, akkor elkezd a TV köztes kockákat számolni.
Ha Librelec-ed van, ott egyébként meg tudod jeleníteni, hogy mi a kimeneti formátum.Ilyen mértékű lassulást én eddig csak 4k HDR 60p YT videóknál tapasztaltam, de azt már hónapokkal ezelőtt javították.
-
Quqesz
nagyúr
válasz mano42 #48947 üzenetére
Miután feltetted csináltál gyári visszaállítást? Android verzio váltáskor ajánlott. Vagy újraindítás után is csinálja a laggolást? Ha igen lehet a gyári visszát meg kellene csinálnod. Sajnos az xf szériában egy 4 magos 1.1ghz mediatek proci van, ami nem egy erőbajnok...sajnos ez itt-ott érezhető is.
Nekem hdmi/bluray kapcsolatnál kiírja az 1080i/24p infót.Van itthon xiaomi mi box3, nos azon sem fut jobban a droid.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest