- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pörkölt, sós földimogyoró
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz mano42 #48947 üzenetére
Miután feltetted csináltál gyári visszaállítást? Android verzio váltáskor ajánlott. Vagy újraindítás után is csinálja a laggolást? Ha igen lehet a gyári visszát meg kellene csinálnod. Sajnos az xf szériában egy 4 magos 1.1ghz mediatek proci van, ami nem egy erőbajnok...sajnos ez itt-ott érezhető is.
Nekem hdmi/bluray kapcsolatnál kiírja az 1080i/24p infót.Van itthon xiaomi mi box3, nos azon sem fut jobban a droid.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Celtis
veterán
válasz mano42 #48947 üzenetére
A TV 120Hz-e a képernyőn megjelenő kép frissítésének gyakoriságát jelenti. Nem sok köze van hozzá, hogy a bemeneten milyen formátumot támogat. Természetesen tudja a 24p bemenő jelet kadencia helyesen megjeleníteni.
Nem szoktam vele különösebben foglalkozni, de tényleg nem nagyon írja ki a bemenő jel formátumát. Talán csak akkor, amikor a felbontás változik és talán az info gombbal ki lehet íratni. De tényleg nem kell vele foglalkozni. Csinálja a dolgát és kész.
Valójában a 24p-s jelet sem szorozza fel 120Hz-re, hanem minden kocka 5-ször kerül ki a képernyőre, de közben nem változik semmi, tehát valójában egy kocka van kint 5-szörös ideig.
Persze ha bekapcsolod az interpolációt, akkor elkezd a TV köztes kockákat számolni.
Ha Librelec-ed van, ott egyébként meg tudod jeleníteni, hogy mi a kimeneti formátum.Ilyen mértékű lassulást én eddig csak 4k HDR 60p YT videóknál tapasztaltam, de azt már hónapokkal ezelőtt javították.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Politika
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins P3
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- LG NanoCell 55NANO756QC 4k Smart Tv!55"/HDR10 pro/Game Optimizer/ALLM/Garancia!
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest