Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41501) vlevi válasza Gombinyó (#41500) üzenetére


vlevi
nagyúr

[link]
Erről a garancicáról lenne szó?
Tényleg csak személyesen lehet elintézni, a Westendben? Picikét nekem messze van...

(#41502) Gombinyó válasza vlevi (#41501) üzenetére


Gombinyó
őstag

Én emailben intéztem. Megírtam a sonyszalon@sonyszalon.hu-ra, hogy mit akarok és készségesen segítettek. Utalással lehetett fizetni és postán jött az új garancialevél.

[link] nekem ez kellett, de TV függő melyik kell.

[ Szerkesztve ]

(#41503) vlevi válasza Gombinyó (#41502) üzenetére


vlevi
nagyúr

:R
Köszi, örök hála!

(#41504) excalibur36 válasza peterk (#41491) üzenetére


excalibur36
senior tag

Szia!
Nem működött sehogysem...
Végül felhívtam a Sony ügyfélszolgálatot és elmondtam hogy mi a problémám.Azt mondták csináljak egy gyári visszaállítást és próbáljak meg másik pent használni.
Működik!😁

Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...

(#41505) PrinceHerceg válasza WaterWave (#41494) üzenetére


PrinceHerceg
őstag

Hát nálam meg kapásból kivan lőve, mert retek ronda néger embereket bámulok ha olyan anyagot kap a lelkem! :D

(#41506) WaterWave válasza PrinceHerceg (#41505) üzenetére


WaterWave
veterán

:DD

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#41507) TCr válasza PrinceHerceg (#41505) üzenetére


TCr
veterán

Mi baja a tévédnek? :D

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#41508) peterk válasza sting2 (#41497) üzenetére


peterk
senior tag

Háát, én inkább nem írom be a konkrét beállításokat, mert csak tévútra visznek :) Komolyan. Minden TV más, ugyanaz a beállítás más képet eredményez az egyiken és más képet a másikon. Inkább csináld meg magadnak, az jobb eredményt fog adni.

Precíz kalibrálást persze csak műszerrel lehet végezni, de "hozzávetőlegesen" néhány erre kitalált képpel és módszerrel be lehet otthoni körülmények között is elég jól lőni a képet. Itt van egy oldal[link], amelyik LCD monitorokat segít beállítani, de TV-re is nyugodtan használható. Nem feltétlenül kell végig csinálni az összeset, én pl. csak fekete szintet és gammát szoktam így "kalibrálni", a többit a szememre bízom. (A fekete szintet a szokásos fekete-szürke képárnyalatú képpel - ott van az is a fenti linken a többi között - lehet beállítani. Kirakod a TV-re a képet, lehúzod a fekete szintet minimumra, majd elkezded lépésenként emelni addig, hogy a második legsötétebb blokk éppen elváljon a legsötétebbtől. Tényleg csak éppen, amikor a szemed már látja a különbséget. A gamma kalibráláshoz találsz a fenti linken képet és leírást szintén.)

Aztán a színt én már ízlés szerint adagolom. (Én egy picit "színtelenebbül" szeretem a képet a többségnél. Csak egy picivel, de színtelenebbül.) A kontrasztot média lejátszó forrásnál max közelbe rakom, mert általában jó minőségű képet nézek, így nincs pixelesedés magas kontrasztnál sem. A TV forrásnál pedig a gyakrabban nézett csatornák közül ahhoz igazítom, amelyik a leggyengébb képű. (Nálam ez a Sport1 TV HD).

A fényerővel meg tényleg azt érdemes csinálni, hogy "csutakra" lehúzni, aztán addig emelni, amíg már nem érzed "teljesen nézhetetlennek" a képet. :) És ott hagyni 1-2 napra, aztán legfeljebb utána igazítani picit, ha még nem elég, vagy az is sok. (Szvsz TV adásnál 20-25, bluray/film forrásnál 15-nél magasabb ezen a Sony TV-n - XE8577 - nem kell. Ha nem látod elég fényesnek a képet, akkor vagy extrém világos a szobád, vagy a szemed szokott hozzá a szemrontóan fényeshez.)

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#41509) djpundro


djpundro
aktív tag

Helo
Most csereltem le a Philips 65pus8602 öt egy Sony 65xf9005 re .Megtudna valaki mondani hogy a plex jol megy a Sony val? Mivel a Philipsel nagyon jol ment es meg gyorsabban töltötte be a filmeket mind a Hülye Apple tv 4k (azegy egy sz.r)

Esetleg mi a velemenyetek a sony xf9005 röl ?

Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

(#41510) Gombinyó válasza djpundro (#41509) üzenetére


Gombinyó
őstag

Valszeg abban a tvben is 100as lan van, úgyhogy korlátokba fogsz ütközni. Az Apple TV-t kellene jól beállítani, mert mérföldekkel jobb bármelyik tv-be integrált lejátszónál.

(#41511) Joshi válasza Gombinyó (#41510) üzenetére


Joshi
titán

+1 :K

(#41509) djpundro amúgy meg OLED-et vegyél, az LG 65B7 most 650k a Euronicsben. :B

[ Szerkesztve ]

(#41512) blakey válasza Gombinyó (#41510) üzenetére


blakey
titán

Az Apple TV-t kellene jól beállítani, mert mérföldekkel jobb bármelyik tv-be integrált lejátszónál. - :K

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#41513) Chal válasza Gombinyó (#41510) üzenetére


Chal
addikt

+1

Tényleg benézel szerintem valamit, az ATV 4K perpill az egyik legjobb lejátszó a piacon.

Btw: xe90 wifijét mérte mér ki valaki? Elvileg USB3-on ül, és AC/5Ghz-n biztosan többet tud mint 100M (szemben a rezes interfésszel). Hirtelen rákeresve nem találtam toolt, de nem vagyok egy nagy android mágus, ha valahogy fel lehet rá reszelni egy iperf-et, és még nem tette meg más, akkor kimérem majd :) (Nyilván megfelelő AP-vel, amin szintén iperf3-al tudok csinálni 500-700Mbitet egy laptopról).

Szerk.: na, egész jó benchmarkot találtam, sok infóval itt. Csak USB2, és nem nagyon bírja a SoC a gyűrődést (mindig ide kanyarodunk vissza, hogy dugnák fel maguknak), de azért 200M stabilan megvan (Nougat-al, alatta nem).

A lényeges megállapítás talán ez:

"As for playing back the jellyfish bitrate files over Wi-Fi, the Nougat based Sony TV for the first time played the 120mbps sample just fine via various servers and protocols from within Kodi. But the weak ARM cores have pretty much been maxed out. Keep in mind that the sample is 30fps only. I am quite confident that the TV would have stumbled at 60fps. So still beware that those TVs have primarily been designed to play those heavily compressed 24p Netflix and Prime Video streams."

[ Szerkesztve ]

(#41514) SipiBcs válasza djpundro (#41509) üzenetére


SipiBcs
őstag

Szia! Az a tv szerintem egy nagyon jó választás. :K

Ha hanyagolni szeretnéd az AppleTV-t, akkor nincs szükséged Plex-re, win10 alatt tökéletesen megy a hálózatos lejátszás akár NAS-ról vagy akár a saját gépedről, amennyiben letöltött filmjeid vannak. Ez esetben korlátokban ütközöl majd: wifi-n maximum mkv-be agyontömörített 1080p, kábelen 1080p-s ISO amit akadás mentesen le tudsz játszani.

Ha ilyen filmeket nézel, akkor ehhez csak a win10 megosztási beállításait kell átbogarászni és a tévé saját videó lejátszójával simán tudsz válogatni a megosztott könyvtáradban lévő filmjeidből.

Fontom amit előttem írtak: egy dedikált, jó minőségű asztali lejátszó minden esetben minőségi ugrást jelenthet ha 4k tartalmakat szeretnél nézni.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#41515) Chal válasza SipiBcs (#41514) üzenetére


Chal
addikt

A fenti alapján jobb a wifije mint a lan interfésze, de persze ki kell szolgálni (jó AP, 5G, meg nyilván nem 6db vasbeton falon keresztül). De este xe90-el ki fogom próbálni ugyanazzal az appal amivel a cikkíró is tesztelte.

[ Szerkesztve ]

(#41516) SipiBcs válasza Chal (#41515) üzenetére


SipiBcs
őstag

Próbáld ki a sima megosztást. Speciel én nem szeretem a 3rd programokat. A letöltő könyvtárat megosztod a videó-val és annak az elérését nyilvánossá teszed hálózaton belül. Utána jogosultságot adsz a tévének és nem kell semmit használni 😉 Ha lesz rá érkezésem, csinálok egy leírást.

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#41517) Chal válasza SipiBcs (#41516) üzenetére


Chal
addikt

Ok, de a szakmában így nem mérünk semmit, max akkor, ha direktben az a cél, hogy az adott szolgáltatást/protokollt benchmarkoljuk (pl. smb), de ott is figyelembe kell venni az implementációt, hiszen teljesen más stack lehet a TV gyári playere alatt, mint ami mondjuk szintén a TV-n futó a Kodiban van. Ezek nagyon be tudják vinni az embert az erdőbe, ezért minden a esetben kályhától indulunk, azaz megnézzük a gyakorlati linespeedet első körben, na erre jók ezek az appok. Szerveres környezetben általában iperf2/3-at használok. Tegnap keresgéltem, de annyira nem volt kedvem feltaknyolni Android TV-re, out-of-box megoldást meg nem találtam. Megnézem majd este, hogy a srác által használt app mire épül, de esélyes hogy abban is egy iperf van.

Utána persze érdemes kimérni felsőbb szintű protokollal is, aztán a legjobb eredményt adót érdemes használni a playerben (pl. Kodiban), már ha tudja. Egyébként én régebben eléggé belemásztam ebbe, mert nagyon minimál vason használtam Kodit (illetve akkor még XBMC-t). A legjobb eredményt mindig a http adta, persze ssl nélkül, mert az ftp/nfs is jobban terhelte a procit, az smb meg pláne.

[ Szerkesztve ]

(#41518) djpundro válasza SipiBcs (#41514) üzenetére


djpundro
aktív tag

Köszi a valaszt.A Plex nagyon tetszik a coverek vegett ,azert szeretnem es a Plex server van a Synology Ds118 Nas omon.Es nemelyik 4 K as Film jol is ment a philipsel.De erdekes volt a szamomra hogy az Apple tv lasabban töltötte be a filmeket mind az androidos Plex a teveben,tudom ezt nem fogja beismerni akiknek mar van ,de en egy ugyanazon kabeleken probaltam ki .Söt ist volt a Zidoo x10 es meg egy coreelek es s905x lejatszo is.Mindegyik gyorsabban tölti be .Valami lejatszokat biztos veszek ,most eggyelöre gondoltam hogy a Plex elmegy 1080P s filmeimmel.
Az applenal nagyon jol müködött a cec ,mivel szeretek egy tavìranyitot hasznalni. Meglassuk majd a Sony val hogy fog a 905 ös ,mivel a philipsel az nem jol ment.

Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

(#41519) djpundro válasza Joshi (#41511) üzenetére


djpundro
aktív tag

A 65b7d nekem nem tetszik ,különben Meg 1450€ ert vettem Meg a Sony 65xf9005 ötöt.

Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

(#41520) SipiBcs válasza Chal (#41517) üzenetére


SipiBcs
őstag

Elvittél az erdőbe... :D Ennyire én nem vágom a témát, csak a saját tapasztalatomra hagyatkozhatok. (illetve itt is írták többen, hogy a saját hálózatukon milyen jelenségekkel találkoztak) Én amikor csak lehet a kábeles kapcsolatot részesítem előnyben, így a wifi a számomra csak egy-két próba volt. Kíváncsian várom, hogy ha lesz időd rá, akkor neked milyen eredményeid születnek.

Az smb-s megoldást csak azért ajánlottam, mert nem kell hozzá szakember, egy átlagos felhasználó is meg tudja otthoni környezetben varázspálca nélkül oldani és nem kell pendrive-ozni vagy éppen plexet, serviio-t telepítgetni. Az már csak hab a tortán, hogy ha az android lejátszók képminőségét nézem, akkor a tv gyári lejátszó programja szerintem előkelő helyen végez.

(#41518) djpundro: Ebben az esetben mintha nem is írtam volna. :D Az én megoldásom fapados a Plexhez képest, nincs coverre lehetőség! :)

[ Szerkesztve ]

"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

(#41521) excalibur36


excalibur36
senior tag

Sziasztok!
A Sony KD49XE7005 TV.-re lehet feltenni Kodit, vagy valamit? :D

Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...

(#41522) Sn00k


Sn00k
veterán

Hi all

Valaki tudna segiteni mit csinal olyankor a tv ha bekapcsolas utan pirosan vilagit, majd idonkent fehherre valt a led mintha bekapcsolna majd ujra piros. Androidos tv de ezt a csoves automatikus frissitest kikapcwoltam rajta mert 1x mar nagyon megszivatott, de akkor mit frissit vajon, ha egyaltalan ez azt jelentene? Mar vagy 30 perce ezt csinalja. 1x mar kikapcsoltam majd vissza de ugyan az a helyzet...

[ Szerkesztve ]

3njoy the Lif3

(#41523) Hyena


Hyena
senior tag

Uj firmware lent nevezett tipusu tvkhez, de talan masra is jelent meg :)

https://www.sony.hu/electronics/support/lcd-tvs-android-xe93xx_x93xxe_xe94xx_x94xxe-series/kd-65xe9305/downloads/00015391

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41524) Joshi válasza Hyena (#41523) üzenetére


Joshi
titán

Köszi, de számomra túl sok hasznos dolgot nem tartalmaz.

Előnyök és fejlesztések a legutóbbi frissítés óta

A képek fényerejének javítása bizonyos körülmények fennállása esetén
Jobb kompatibilitás a Home Theatre Control (Házimozi vezérlése) alkalmazással
Az UHD felbontás és a HDR formátum támogatása a BBC iPlayer élő közvetítései esetén
A YouTube, a Gracenote és a webböngésző alkalmazás logóinak frissítése
A médiamegosztási funkció (MTP funkció) okostelefonról való eltávolítása
A PhotoShare Plus funkció eltávolítása
A Művelet menü Futball mód gyorshivatkozásának eltávolítása (az e móddal egyenértékű [Sport] mód továbbra is elérhető a kép- és hangbeállításoknál)
A megjelölési funkció eltávolítása a műsorkalauz Tartalomlista részéből
A DLNA Video (DLNA-videó) elem eltávolítása a tv-készülék menüjéből
Az 500px alkalmazás eltávolítása

(#41525) Hyena válasza Joshi (#41524) üzenetére


Hyena
senior tag

Es ha bizonyos korulmenyek fennallnak :) ?

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41526) Joshi válasza Hyena (#41525) üzenetére


Joshi
titán

Oda írtam hogy "számomra".

(#41527) Hyena válasza Joshi (#41526) üzenetére


Hyena
senior tag

En meg csak viccbol irtam ezt, de ha mar magyarazni kell akkor nem volt poenos szamodra :)

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41528) Joshi válasza Hyena (#41527) üzenetére


Joshi
titán

Ok. :R

(#41529) vlevi válasza Joshi (#41524) üzenetére


vlevi
nagyúr

Aszongya, hogy fejlesztések.
Eltávolítása, eltávolítása, eltávolítása, ...
:)

En megvárom, amíg a tv felajánlja. A múltkori frissítést is vissza vonták

[ Szerkesztve ]

(#41530) Joshi válasza vlevi (#41529) üzenetére


Joshi
titán

Ja, akkor néhány modellnél visszavonták, de aztán ott volt az XE85-nél is. Vagy?

(#41531) WaterWave


WaterWave
veterán

xf90-re is kijött az új... de még nem oreo

• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •

(#41532) Sn00k


Sn00k
veterán

NA csak skerult felelednie. Egyre jobban parazok ezektol a kiamradasoktol. A masik ugyan ilyen tipusu TV-em tonkrement egy android updateben: Sony Bravia KDL-50W805B.
Ezt a tipust nem latom a frissitesek kozott. Szoval meg mindig nem ertem miert csinalta ezt a mutatvanyt a TV. Remelem nem fogja osszefosni magat...

3njoy the Lif3

(#41533) Hyena válasza Joshi (#41530) üzenetére


Hyena
senior tag

En amugy azert is tettem fel ezt, mivel nekem a visszavont firmware volt a tvmen.
Ez azert (ha nem vonjak vissza) csak jobb valamiben...

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41534) blakey válasza Sn00k (#41532) üzenetére


blakey
titán

ilyen tipusu TV-em tonkrement egy android updateben: Sony Bravia KDL-50W805B. - "C"-től jelentek meg Androidos a TV-k. :)
A piros villogásnak van "értelme" azaz meg kell figyelni, hogy hány piros és hány fehér az "üzenet" és abból kideríthető, hogy mi a hiba, valahol a neten vannak róla infók.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#41535) vlevi válasza Joshi (#41530) üzenetére


vlevi
nagyúr

Igen, az XE85 rajta volt akkor is a listán.
Mint ahogyan a mostani listán is rajta van.
Nem sürgős a dolog, a TV működget.
Oreo-t nézném meg legszívesebben, hogy milyen. A Google teljesen átdolgozta az Oreo-ban az Android TV felületét.
Aztán lehet, hogy nyüszítve, visítva kérném vissza a nugátot :D

(#41536) sting2


sting2
addikt

Bekapcsolom a tévét és hang van, kép nincs - bármelyik csatornára is rakom.
Mindent átnéztem de semmi nincs, el vagy bekapcsolva.
:F

Hál istennek a konzolok hibátlanul futnak rajta! :)

[ Szerkesztve ]

Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation

(#41537) Tamas02133


Tamas02133
újonc

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, abban segíteni, hogy a HBO GO-t, Sony kd 55 xe 8505 tv-re fel lehet rakni?

Köszönöm.

Tamás

(#41538) Hyena válasza Tamas02133 (#41537) üzenetére


Hyena
senior tag

Nem hinnem, hogy fellehet leven xe9305-re sem lehet.
De nincs is ertelme mivel a tvben van chromecast igy siman atcastolhato a tv kepernyojere akarmilyen androidos eszkozrol peldaul...

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41539) hegylako01 válasza Tamas02133 (#41537) üzenetére


hegylako01
tag

Csak a Kodin keresztül lehet felrakni 720p-ben megy.

(#41540) vlevi válasza Hyena (#41538) üzenetére


vlevi
nagyúr

Ha megy a cast. Mert nekem egy jó ideje nem működik :(
Ha ujrainditom a tv-t, akkor egyszerketszer meg csak-csak, de utána nem. Pedig gyakran használnak, amikor tabletről bongeszgetem a youtube-t, szívesen atkuldenem a tv-re, de nem megy.
Pedig korábban volt olyan, hogy még asztali gépről, Chrome böngészőből az Indavideó-t is át lehetett küldeni.

(#41541) Hyena válasza vlevi (#41540) üzenetére


Hyena
senior tag

Erdekes nekem megy mindig.
65xe9305 es 75xf8596 keszulekeken....
Olyan problema volt ugyan pl a youtube-nal, hogy csak hang volt fekete kep mellett, de nem jellemzo.

harley-davidson-nyiregyhaza.hu

(#41542) ArthurShelby válasza vlevi (#41540) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Nálam a chromecast mindig megy, a wifi direct-tel (képernyőtükrözés) van problémám, nagyon esetlegesen működik, és nem tudom mikor. Viszont ez jobb minőségben teszi ki a telefon képét.

Egyébként chromecast-nál mi a minőségi felsőhatár? Milyen minőségben megy?

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#41543) vlevi válasza ArthurShelby (#41542) üzenetére


vlevi
nagyúr

Chromecast elvileg menne 4k hdd 60fps-el is, pc-rol próbáltam egy ilyen az videót Chrome böngészőből átküldeni, de brutálisan beszaggatott.
Ja, és nekem most éppen tökéletesen megy a képernyő tukrozes.
De a Youtube átküldése telefonról, az NEM...
Mondjuk, most kipróbálom, hogy a TV-n a youtube-re nyomok egy adatok törlését, hátha attól megjavul. Androidon ez néha szokott segíteni.

Nos, megnéztem. Semmi. Az átküldésre a TV-n a Youtube lejátszó elindul, de csak a Youtube felirat kerül ki a TV-re, 1-2 perc után kilép.
Sem telefonról, sem a számítógépről, chrome böngészőből nem megy :(
Ez az egy (számomra) használható okossága lenne ennek a TV-nek, de azt sem tudom kihasználni :(

[ Szerkesztve ]

(#41544) ArthurShelby válasza vlevi (#41543) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Factory reset.
Nálam a play áruház, aztán minden google-s cucc (így végül a youtube is) meghülyült.
Én is próbálkoztam, de semmi sem segített. Húztam, lusta voltam a factoy resetre, de végül megcsináltam. Már csak a csatorna sorrendet kéne megcsinálni...

Egyébként emiatt ismeretem meg az X-plore File Manager-t, és most azt használom.

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#41545) Bacusuz


Bacusuz
őstag

Sziasztok!

Megvettem a KD-XE7005 típusú első sony tv-m.
A kép nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve, de még csak ismerkedünk,
ezért pár kérdésem lenne a hozzáértőkhöz:

A tv webes felületén szeretnénk nézni műsorokat,
amihez jó lenne valami egér vagy billentyűzet, hisz találkozunk előugró ablakokkal.
Van ahol facebook csatlakozás meg ilyesmik is kellenek hozzá.
Mivel bt nincs, szerintetek mi lehet a legjobb választás erre a célra?
Én arra gondoltam, hogy veszek egy bt sticket és onnan android telóval rácsatlakoznék mint billentyűzet vagy egér.... ez működhet?
Esetleg más ötlet?
Nem szívesen tennék az ágyra még egereket meg billentyűzetet.

A telóink nem támogatják a képernyőmegosztás funkciót.

ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

(#41546) Joshi válasza Bacusuz (#41545) üzenetére


Joshi
titán

Logitech K400 Plus nagyon jó bill, igaz hogy én Androidos tévén használtam, nem tudom hogy a xe7005 támogatja-e.

(#41547) ArthurShelby válasza Bacusuz (#41545) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Mivel a tv-ben van chromecast, így mindent ki tudsz tenni ezzel vagy ahol van ilyen ikon, ott azzal (alkalmazáson belül).
Egyébként meg létezik a tv-hez app, amivel neten keresztül tudod irányítani a tv-t, így az lehet billentyűzet és egér is.

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#41548) Bacusuz válasza ArthurShelby (#41547) üzenetére


Bacusuz
őstag

van benne chromecast ?
biztos vagy benne?

ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

(#41549) ArthurShelby válasza Bacusuz (#41548) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Lehet elnéztem, mert ez nem is androidos.

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#41550) hegylako01 válasza Bacusuz (#41548) üzenetére


hegylako01
tag

Van benne egy TV Cast az opera store-on belül. De nekem mégnem sikerült működésre bírni ..

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.