Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-06-15 12:29:40

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29886) krx21 válasza zohan1970 (#29881) üzenetére


krx21
nagyúr

Először is kell tudni, hogy az lcd tv-k felhősödése honna ered: Sanos maga a gyártás és a Tv képlékenysége nem teszi lehetővé, hogy a ledek, illetve a diffúzorok egyenletsen szórják a fényt. Maga a panel is több rétegből áll, amennyiben ezek távolsága nem egyenletes, szintén okoz ilyen problémát. Például egy rossz szállítás eredménye képpen beleng a képernyő közepe, mert fektetve szállították, lehet segít, hogy a belengett, elmozdult rétegeket vissza "tolod" a helyére. Tehát ez nem feltétlenül megoldás, csak próbálkozás!
Nekem így egy hatalmas foltot sikerült eltávolítani...De ha eleve rosszul van gyártva a panel nem biztos, hogy tudsz javítani, sőt az is lehet még inkább jobban fog látszani, vagy nagyobb lesz!!!
Ezért csak nagyon finomam szabad elkezdeni és közben folyamatosan nézni, hogyan változik!
Puha törölközővel finoman, körkörösen, enyhen nyomva! Kell hozzá a szerencse, hogy pont úgy nyúlj hozzá, hogy jobb legyen és persze úgy is maradjon... Még a hőmérséklet változás is befolyásolhatja ezeket a foltokat, a hőtágulás miatt. Szóval ennyire érzékeny ez a szerkezet, ezért annyi fajta folt, ahány TV...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  SONY LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.