Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Helló!
Volna egy pusztán alaplapos kérdésem. Tudna nekem valaki segíteni hogy milyen chipkészletek vannak AM2-re és pontosan mit tudnak? Szóval nem arra vagyok kíváncsi hogy az Abit meg a AShrock meg az ASUS, MSI miket adott ki hanem arra ,hogy konkrétan a Via, NVidia, AMD milyen lapkakészleteket adott ki és azok mit tudnának. Csak címszavakban kellene felsorolásszerüen mert sajna NEM TUDOK ANGOLUL és a webforditas sem megy nekem. Persze meg azért sem mert nem találok MAGYAR NYELVEN sehol egy olyan egyszerü táblázatott amiből eldönthetném hogy nekem melyikre lenne szükségem, mert van nagyon olcsó meg nagyon drága is.
Próbálltam egy ilyen témát indítani de lezárta a modi és ezt a linket kaptam. Itt meg nem várhatja senki tőlem hogy elolvassam mind a 7900 hozzászólást (ugye?).
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest