Új hozzászólás Aktív témák

• diablo1984

veterán

válasz #65675776 #6491 üzenetére

és mennyire igaz, sőt itt a ph-n még olcsóbban be lehet szerezni a cuccokat:
    pl: memókat: 13k-ért lehet már geilt venni
    alaplap chesterfieldnél: 17k alatt van
    proci az 17k körül(de szerintem a használt x2-es 3800+os 10k-s box-os ára kihagyhatatlan)
    összesen:47k(3800+x2-essel 40k!!!!!!!!!!!)
    és akkor már egy két magos 2gb ramos, zsirúj gépe van az embernek, egy integrált ati vga-val, amivel akár még játszani is lehet!

40k, és korszerű gép, amit még pénztárcától függően fejleszteni lehet, de már igy is működöképes, nem beszélve, hogy a 3800+-os x2-est ebben a giga lapban húzni is lehet!

én is anno 939-es platformra 462-esről minimális ráfizuval cserélte, majd 939-ről am2-re 1-1be történt a fejlesztés(x2-esités) csak a vga cserére kellett ráfizetnem, de az halálos iramban fejlődik, esik az áruk mint állat! most is az x1950pro-mat azért adtam el, mert még jó áron el lehetett adni, ha a 3850-es ára 3xk lesz, akkor már 20k-ért sem veszik majd ezeket a vga-kat!

jah, 40k alatt lehet(ne) kapni, csak bizonytalan rendeléses dolgokat nem szeretek, de igy karácsonytájt fennt vannak az árak a plafonon, ettől csak olcsóbb lesz!

nekem időm, mint égen a csillag, habár a gto-mat is viszik, de az x1250-es ati-t már nem forrasztják le a deszkámról! :DDD ;]

VaniliásRönk: igy igaz, mint ahogy nf lapban sincs crossfire-es támogatás! kinek melyik vonal tetszik, de nekem az ati-amd bejövös! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés