Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
üzenetére
és mennyire igaz, sőt itt a ph-n még olcsóbban be lehet szerezni a cuccokat:
pl: memókat: 13k-ért lehet már geilt venni
alaplap chesterfieldnél: 17k alatt van
proci az 17k körül(de szerintem a használt x2-es 3800+os 10k-s box-os ára kihagyhatatlan)
összesen:47k(3800+x2-essel 40k!!!!!!!!!!!)
és akkor már egy két magos 2gb ramos, zsirúj gépe van az embernek, egy integrált ati vga-val, amivel akár még játszani is lehet!40k, és korszerű gép, amit még pénztárcától függően fejleszteni lehet, de már igy is működöképes, nem beszélve, hogy a 3800+-os x2-est ebben a giga lapban húzni is lehet!
én is anno 939-es platformra 462-esről minimális ráfizuval cserélte, majd 939-ről am2-re 1-1be történt a fejlesztés(x2-esités) csak a vga cserére kellett ráfizetnem, de az halálos iramban fejlődik, esik az áruk mint állat! most is az x1950pro-mat azért adtam el, mert még jó áron el lehetett adni, ha a 3850-es ára 3xk lesz, akkor már 20k-ért sem veszik majd ezeket a vga-kat!
jah, 40k alatt lehet(ne) kapni, csak bizonytalan rendeléses dolgokat nem szeretek, de igy karácsonytájt fennt vannak az árak a plafonon, ettől csak olcsóbb lesz!
nekem időm, mint égen a csillag, habár a gto-mat is viszik, de az x1250-es ati-t már nem forrasztják le a deszkámról!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VaniliásRönk: igy igaz, mint ahogy nf lapban sincs crossfire-es támogatás! kinek melyik vonal tetszik, de nekem az ati-amd bejövös!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)