- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z¤Z¤
tag
válasz
misirulez #12199 üzenetére
Zalman CNPS7000B-Cu vörösréz hűtőborda, alkalmas Intel S478, AMD S462/754/939/940 CPU-hoz
Méretek: : 109 (L) x 109 (W) x 62 (H) mm
Súly: 755g
Sebesség: : 1,350 ~ 2,600 rpm ± 10%
Zajszint: 18.0 ~ 27.5 dB ± 10%
Fordulatszám szabályozó
Méret: 70 (L) x 26 (W) x 26 (H) mm
Súly: 20g
Kimeneti feszültség: 5V ~ 11V ± 2%
Csatlakozó: 3-Pin
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Zalman CNPS7000B-Cu felmegy egy am2-es lapra?
Nem írják, hogy am2-re felmegy-e csak annyit, hogy s939, de általában más procihűtőknél úgy szokott lenni feltüntetve, hogy 939/940/am2.Üdv.:
Misi -
Z¤Z¤
tag
válasz
antikomcsi #12195 üzenetére
Ha tudsz adni linket hogy honnan szedjem le a biost akkor +csinálom
de félek nehogy rosszat szedjek le -
Z¤Z¤
tag
válasz
antikomcsi #12193 üzenetére
így se jó mindent próbáltam de nem jó igaz biost nem nyomtam rá másikat
vajon azzal jó lenne ha frissíteném? -
Z¤Z¤
tag
Sziasztok 1 kis segítséget kérnék
Van 1 Biostar NF61V MicroATX AM2 tipusú alaplapom Amd sampron 3200+ os procival benne 7900gto és az lenne a bajom hogy csak 1X es a pci-e foglalat mit tudok ellene tenni? próbáltam már Sappire HD2600pro-t is de azzal is ennyit írt ki
memória 2gb van benne 1*2gb 800mhz
valaki segítsen plz! tápom 450w gaba
Help!!! Help!!! Help!!! Help!!! -
band1103
őstag
válasz
antikomcsi #12189 üzenetére
És ezeknél nézted már?
-
antikomcsi
veterán
Hali!
Asrock féle AOD790GX/128M lappal találkozott valaki? Ha igen legyen szíves árúlja el valaki, hogy hol lehetne beszerezni egyet, mert számomra lehetetlennek tűnik.
Asrockék honlapja szerint, itthon két nagyker is forgalmazná, de én sehol sem találtam.
-
Z¤Z¤
tag
Sziasztok 1 kis segítséget kérnék
Van 1 Biostar NF61V MicroATX AM2 tipusú alaplapom Amd sampron 3200+ os procival benne 7900gto és az lenne a bajom hogy csak 1X es a pci-e foglalat mit tudok ellene tenni? próbáltam már Sappire HD2600pro-t is de azzal is ennyit írt ki
memória 2gb van benne 1*2gb 800mhz
valaki segítsen plz!tápom 450w gaba
Help!!! Help!!! Help!!! Help!!! -
TomBoy1986
veterán
válasz
venember83 #12182 üzenetére
Én is 7750-et javaslom és a J&W lapot. Ez egy jó páros.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #12182 üzenetére
A 7750 jó döntés lehet, de ha budget akkor egy 4450e is jól megy: Link
-
bnss
veterán
válasz
namerke #12181 üzenetére
Biztos, hogy nem lehetséges manualra állítani? Mert, ha nem lehetne, akkor miért rakták volna bele a BIOS-ba a módosítás lehetőségét? (Halkan jegyzem meg, hogy én óvatosan tuningolnék Phenomot ebben a lapban, 4 fázisú tápáramkörrel látták el - nem feltétlen kevés -, ráadásul a FET-eken még borda sincs.)
CMOS Clear sem javított a helyzeten?
venember83: üdv a köreinkben.
Szükséged van int. VGA-ra? Processzorban én mindenképp a 7750 BE-t választanám, clk2clk erősebb elődeiénél (mivel ez egy 65nm-en készült Phenom 2 letiltott maggal), tuning sem gond, hozzáteszem amiket a PH!-en láttak, nem éppen a legtuninosabb példányok voltak.
-
venember83
nagyúr
Itt se jártam még.
Lenne vevő procimra, így valószínűleg konfigújítás lesz. Budget kategóriában milyen am2 vagy am2+ procit ajánlotok? Ár/érték arányban van jobb az X2 5400+ Black Editionnél, nem sokkal drágábban? Lap nagy valószínűséggel egy JW RX780X-AM2+ lenne. Vagy esetleg egy GA-MA770-DS3 jobb lenne?
Köszönöm a segítséget.
-
namerke
tag
Nem! nem arról a lapról, és Van! olyan alaplap az msi honlapján! [Erről van szó]
és mint már írtam 1. a legfrissebb bios van a lapon
-
namerke
tag
Sziasztok! Az 1-ik barátom nevében írok.
Van egy 9850 Black Edition phenomja és egy ilyen MSI K9N2GM-FIH alaplapja:[link]
Mivel Black Edition a proci ezért gondoltunk rá hogy kicsit meghúzgáljuk a bajszát, azaz némi tuningal próbálkoztunk.
A probléma csak azzal van, hogy ugye bizonyos határ után plussz feszültség kéne a procinak. Evvel nem is lenne gond, hogyha az alaplap hagyná magát, itt jön a probléma, mivel a fesz emelés úgymond "kivan szűrkítve".
Azért vicces csak a dolog, mert az alaplap kézikönyvébe a bios beállításoknál kiemeli képpel, hogy ott lehet állítani a feszt, viszont a menübe lépve sehogy sem lehet hozzányúlni.A lapon a legfrissebb bios van, és így nemtudunk sajnos tovább lépni, még ha nem is egy tuning bajnok lap, 2700-ig sikerült csak vinni szorzóval, ami igen karcsú eredmény.
-
Gerisz
addikt
Azt szeretném megtudni, hogy azt, hogy mekkora feszt tudok max adni a procinak azt a lap vagy a proci határozza meg?
-
Mardor
tag
Találtam viszont ilyet: [link]
Szerintem itt több cucc van -
TomBoy1986
veterán
Már kapni a Ramirisnál az ASRock 790GX-es lapját. Kissé húzós az ára, mert 22K nettó...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mardor #12160 üzenetére
Corsair: Nos ott elég alacsony revek vannak, gyanitom azóta készültek ujjak amin kitudja mi van.
Ocz: a 8000-s reapereken van power ha jól látom és 7200-l már mikron chip van rajt. Onnantól viszont mindegyiken micron chip van. Gondolom, pont nem az 1066-ról spórolták le.
De ott a lista és olyat kell választani.Thrawn: te olyan ramot honnan szereztél (a tied 800-s)? Vagy miből gondolod, hogy power van rajta?
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
KicsiPit #12150 üzenetére
De könyörgöm a sokat látott kollegák ajánlottak neked ramokat abból válassz. Ráadásul próbálták is, tehát nem beszélnek a levegőbe.
A corsair sem rossz csak revtől függöen változnak rajta a chippek. Nem kiszámitható mit veszel. Ez vele a baj.Thrawn: gonosz vagyol. Cl6-s ramot felebarátodnak miért ajánlasz mikor nem is sokkal olcsóbb mint egy normális?
-
KicsiPit
tag
Egyik ismerősöm Dell XPS 730x re akar rábeszélni...na de 300e ből??
valakinek van esetleg tapasztalata? -
KicsiPit
tag
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 1066Mhz CL5 KIT ??
-
KicsiPit
tag
Tudnatok ajánlani vmi jo webshopot? megakartam rendelni a gépet csak az volt a bibi, hogy kapasból nem talaltam meg az alaplapot meg a videokártyát...elfogytak...majd csak feb közepére lesz...ha lesz...
-
Oliverda
titán
válasz
TomBoy1986 #12137 üzenetére
Akkor gyanítom hogy csak a legutolsó G2-be rakták bele és ezért nem megy a Sempron-nal.
-
Oliverda
titán
válasz
TomBoy1986 #12135 üzenetére
Melyik stepping? G2?
-
KicsiPit
tag
válasz
TomBoy1986 #12132 üzenetére
télleg...
asszem ma lerendelem a masinát..
-
Lacika001
aktív tag
Helló!
Most olvastam el TomBoy1986 írását a procik fogyasztásáról,és főleg a C1E keltette fel a figyelmem.
Azért is mert nekem nem működik, ha bekapcsolom a BIOSban,elmentem és amikor belépek újra, akkor visszaáll disabled-re.Tudja valaki hogy mi ennek az oka?
(Abit A-N78HD+4850e)A másik dolog ami érdekelne hogy várható e mostanában 45W TDP-s AMD processzor.
-
gyiku
nagyúr
-
KicsiPit
tag
Vazze...iponrol eltunt a DKA plat....
-
KicsiPit
tag
válasz
TomBoy1986 #12123 üzenetére
TomiFiú
: vhol olvastam hogy OCZ Reaper 1150 ramod van...DKA hogy birja?
-
TomBoy1986
veterán
Fogyasztással kapcsolatban megnéztem pár dolgot: [link]
-
diablo1984
veterán
válasz
TomBoy1986 #12121 üzenetére
mindkettő piszok drága lap, ez a kategória nem éppen tucattermék....
-
TomBoy1986
veterán
válasz
diablo1984 #12118 üzenetére
Érdekes, s pont azt ami kérdez.
KicsiPit:
Nyugodtan vedd meg a DKA790GX Platinumot, nem fogsz vele rosszul járni. Olvass bele a topicjába, s meglátod mire alapozva mondom -
KicsiPit
tag
válasz
diablo1984 #12118 üzenetére
Most már kezdek hülyét kapni
...asszem MSI lesz....
-
KicsiPit
tag
Valaki tud nekem arról infot adni, hogy az AMD Overclocking alaplap specifikus vagy csak chipset függő? Konkrétan az MSI DKA790GX Plat. lap érdekelne de a Gigabyte MA790GP-UD4H pl fel van tüntetve ez a funkció...
-
gooool
őstag
Helló!
Mosz állítottam össze haveroméknak egy konfigot,de nem tom,hogy mennyire jó.Egy ASUS M3N78 lapot néztem nekik egy Atlon X2 5200+-szal.Netre és régebbi játékokra használnák.Mennyire jó a lap?Esetleg a prociról is jöhet vélemény,de azzal jobban tisztába vok.
Kösz a választ! -
kawa
csendes tag
És a Corsair vagy a OcZ ramok jobbak?!
ASUS M4A79 Deluxe alapon Phenom 940- essel...
És ezek milyenek? -
KicsiPit
tag
Jó bizony....a tuningot nem vagom, de nem is ellenzem...alapszinten az AMD oldalon van ehez a konfigurációhoz (DRAGON) AMD Overclocking progi
-
bajtokarpi
őstag
válasz
diablo1984 #12078 üzenetére
Üdv.!
Köszönöm!!!
-
Thrawn
félisten
válasz
Gyuri27 #12101 üzenetére
Csodát nem várok tőlük, még annak ellenére sem, hogy ugyanazt a PCB-t és chipeket használják rajtuk, mint a Reapereken. Elég kevés erdményt találni róluk, de átlagban 1150 körül elszaladgálnak (elvileg).
18-19k körül látok most ilyen ramokat, az enyémek már megvannak egy ideje, csak lap nem volt amibe beletegyem őket. De már van, csak el kéne jutni érte valamikor. -
Gyuri27
félisten
válasz
Thrawn #12099 üzenetére
5000+ be mellet nem lehetett nyüstölni. Én nem nyüstöltem (így helyes). Mivel a proci tuningot szorzó állitással oldottam meg.
De azért ez mégis csak 2x2-s kitt csodát ne remélj. Meg viszonyitás kérdése. A 800-k 1000 környékén mennek. Ez nem fog 1266-t menni.
De egy biztos a giga g31 ugyanúgy szereti mint a zafir.
Mennyibe fáj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest