- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
band1103 #11496 üzenetére
Eszerint az IGP-s alaplapoknak ott van helyük, ahol mindennapos használat mellett régebbi játékokra van igény, és/vagy van egy 4800+ vagy erősebb proci az esetleges h.264-es filmhez, de semmiképp nem akar a tulaj videókártyát?
Akkor megismételném a korábbi kérdésemet
-
band1103
őstag
válasz
Mardor #11497 üzenetére
Ne keverd
! Az eredeti forrás Blueray filmet egy sempron is le tud játszani ha van mellette UVD+ -os IGP. Sőt már az UVD1-es HD2400 pro-val is. Nem kő hozzá Phenom!
A probléma a "számítógépes" HD filmeknél (x264) jön elő. Ahoz kő az UVD2.2 -es VGA , vagy ha az nincs akkor egy X2 5000+ -os cpu. -
band1103
őstag
válasz
Mardor #11492 üzenetére
"...max filmet nézek, meg dolgozok..."
Na ez az a pont ahol én is beszállok.(tessék kapaszkodni
)
SZVSZ Van egy tévhit az AMD új IGP-i háza táján. El kell oszlassam. Tehát:1080p-s x264 támogatást akarsz, és nem akarsz játszani? Akkor a 780-790G a legrosszabb választás. Miért? A HD támogatás a fenti IGP-kben kimerűl az UVD+ szabványban ami nem elég egy 1080p-s x264-hez. Ahoz minimum UDV 2.2 kell. Jelenleg ATI fronton ezt csak a HD4xxxx-es kártyák tudják.
Kisebb fogyasztást akarsz? Akkor a fenti IGP-k a legrosszabb választás. Miért? Mert nincs a tesztek szerint az IGP megoldás ami űberolni tudná az HD4350-est (UVD2.2) a maga 20W> fogyasztásával ha párosítok hozzá egy jó AMD-s alaplapot. Se Idle-ben sem máshogy. Hozzá egy alulfesszelt vagy "e" cpu és kész az igazi AMD-s HTPC alap.
SZVSZ
szerk.: Kövezetek meg de a munkás-filmes HTPC-nek nem kell sideport.
-
Mardor
tag
Nem akarok tuningolni!! Soha!
Inkább lejjebb veszem a feszültséget, h kevesebbet melegedjen, mert léghűtés nélküli thermalrightom lesz, csak házhűtés lesz, és ott nem jó a tuning. Kinőttem én már a tuningkorszakomból. Csak AMD háza-táján (meg int vga) nem vagyok túlságosan otthon.
Nem fogok se procit tekergetni, se játszani. max filmet nézek, meg dolgozok... -
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11490 üzenetére
tehat akkor ugyanazert a penzert inkabb a 780ast vegye? (ami meg matx is.)
inkabb nezze meg az idegeneknel: J&W JW-RS780UVD-AM2+ 128MB AM2+/AM2,AMD 780G/SB700,Dual DDR2 1066,HD3200 128MB VGA,6*SATA2, 1*IDE,Gigabit LAN,7.1 HD Audio,HDMI, DVI, Debug LED 3 év garancia 19 200 Ft
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11488 üzenetére
780as lapod 25k, ka790 ugyanugy 25k. milyen +koltseg? ugyanazert a penzert tobbet kap, vagy mashogy gondolod?
de nem akar tuningolni.ha igen, akkor meg vesz black procit.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Világosan leírta, hogy nem akar tuningolni, ilyen alapon később bármit akarhat, tulajdonképpen inkább egy 4-procis munkaállomás kéne neki, akkor tuti minden igényt ki fog elégíteni a konfig.
Túl van lihegve a FET-hűtés, nem döglenek azok olyan könnyen, különben sem a CPU teljes teljesítményfelvételét kell eldisszipálniuk, hanem csak a töredékét.
Én keltem fel bal lábbal? A srác tudja mit akar, meg is felel neki amit választott, erre te jössz mindenféle légbőlkapott dolgokkal, és extra költségekbe akarod verni.#11487 gyiku: Ez az MSI azért különösen jó, mert ha netán mégis tuningolni akar, akkor legalább a fix NB szorzó garantáltan betesz neki.
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11485 üzenetére
az hogy most nem akar tuningolni, az 1 dolog. nekem megert +5k-t a normalis fethutes + az sb750. ha soha nem akarok tuningolni akkor is ott van, a lehetoseg adott.
mashol nem talaltok jw lapokat. mind1, legyen akkor msi ka790gx 25k-ert.
ballabbal keltel?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11485 üzenetére
Papa
Nem minden 780g lap int vga-ja megy 790gx orójeleken!
Miért ne akarna tuningolni? Soha nem is akar majd?Kibic? Ki?
De ha annyira szar az int vga és nem lesz tuning vegye meg a legolcsóbb am2+ foglalatos lapot és rakjon bele vga-t.Na így nem költöttem más pénzét. Megvagy elégedve?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11484 üzenetére
Azért fiam, mert nem akar tuningolni, a 780G sideporttal meg gyk. egyenértékű egy 790GX-szel.
Szerk.: Kiborító ez a kibicnek semmi sem drága hozzáállás.
#11486: Az MA78GPM-DS2H-ban nem lehet tuningolni, dehogy, és különösképpen a 45nm-es K10-eknek kell majd az ACC.
#11483 gyiku: iPon vs. bazár, ezt látva fLeSs is megnyalná mind a 10 ujját, nem akarsz PH tesztet írni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #11482 üzenetére
A giga gpm 25k papa. Msi, jet, j&w lapokat 30-33 között osztják. Miért ne érné meg?
Sőt [link] azért 5-t megér ha vesz most vga-t hanem.
Látom újra a régi vagy -
VaniliásRönk
nagyúr
Az MA78GPM-DS2H-n is van... [link] Tanácsadás előtt legalább nézz körül.
#11480 Gyuri27: Már hogy érné meg?
Ekkora árkülönbözetből egy HD2600XT/X1950Pro is kijön, hol van ezekhez képest egy HD3300?
#11481 Mardor: Sokat dob rajta, de csodát nem tesz, ha jól emlékszem 20-30%.
#11483: Milyen hülyeség ez, miért lenne jövőállóbb a cucc egy OC-s SB miatt?
Szerinted ez nem elég? -
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11478 üzenetére
es a 128mb gddr3 sideport?
-
gyiku
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11474 üzenetére
sb750 miatt, phenomtuning.
-
Mardor
tag
válasz
VaniliásRönk #11474 üzenetére
Nem, tuningolni nem szeretnék. Deneb-et veszek majd.
Nem kell nagyon crossfire, mert nem játékra lesz. Így a 790GX sem kell szvsz. -
as_Rock
őstag
Itt van egy kis véleményeltérés, nálam hozzáértőbbek nyilatkozzanak már, igaza van a srácnak, vagy sem?
-
Mardor
tag
Sziasztok!
Alaplap, vagyis konfig vásárlás előtt állok. Most váltok Intel platformról AMD-re. Eddig soha nem volt AMD-m. Most viszont felülkerekedett az AMD-vágy
A segítségeteket kérném alaplap vásárlásban, mivel integrált grafikával szerelt lapot vásárolnék, abból is, ha lehet 780G-t, tehát nem nvidiást, ha esetleg majd veszek vga-t, akkor ati-t vennék, és nem nvidiát.Kinéztem eddig 2 alaplapot, de persze szóba jöhet más is:
Asus M3A78-EM
Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H.Eddig Asust használtam általában, de hallottam/olvastam, h nem egészen jók az integrált lapjai, akkor már inkább a Gigabyte a nyerő.
A lényeg a lapban, h ne legyen alap felszereltségű, kell a dvi+d-sub, és az optikai S/PDIF.
És minél több sata -
dqdb
nagyúr
válasz
band1103 #11470 üzenetére
Nos, ennyit a "stabilan működik"-ről ... a hírek végigolvasása után szerettem volna BIOS-t frissíteni, ehelyett böngészés közben egy fagyás, és azóta még a BIOS-ig sem jut el a gép. CMOS törlése sem segít, ebből garancia lesz ...
Direkt az energiatakarékosság (kevesebb hő, halkabb hűtés) miatt vettem 4850e-t. Úgy terveztem, hogy február-március magasságáig marad a 4850e + 790GX + DDR2-800 kombináció, amikor veszek bele új memóriát és egy erősebb Denebet, a 4850e + mostani memória pedig megy egy 780G-s HTPC-be egy, a házba beférő hőcsöves hűtő társaságában.
A CnQ ha sokat nem is, de számít a fogyasztásban. Az utóbbi időben a CPU hűtő hangja már kezdett idegesíteni, ami a korábbi működő CnQ-s, de nagyobb TDP-s rendszernél hangtalan volt átlagos használat közben (ott is, itt is gyári hűtővel ment).
-
band1103
őstag
Látom asus-od van. Próbáld ki a cpu-t egy másik alaplapban is ahol van cnq. Csak egy tipp.
Ne vesződj egy olyan cpu cnq-jával ami alapból energiatakarékos. Az egyik hibaforrás az lehet hogy a cnq-t a normal cpu-kra találták ki és szvsz az ilyen alapból energiatakarékos cpu-kon már nincs mit megtakarítani. Tulajdonképpen ezek gyárilag alulfesszelt cpu-k. Szvsz lehet hogy ennél többet már a cnq-val sem fogsz tudni megtakarítani.
A 2. lehetséges hibaforrás az asus. -
dqdb
nagyúr
válasz
Gyuri27 #11465 üzenetére
BIOS-ból kétfélét próbáltam rajta, a gyárilag rajta lévő 0304-et és az eggyel korábbit. A PH tesztben pont a 0304-gyel ilyen processzort használva megy a CnQ (a teszt elkészültekor frissebb verzió még nem volt, az eggyel korábbiban néhány beállítás pedig máshogy néz ki).
Azóta már jött ki frissebb BIOS, de nem flasheltem, mert az aktiválatlan Vista zokon veszi a frissítést, aktiválni meg nem mertem, mert hátha az alaplap a problémás
Az utóbbi időben állandóan működőképes gépre volt szükségem, és ebbe egy reinstall nem fért bele, ezért nem is kísérleteztem, de most már kezd idegesíteni a hangos CPU hűtő, és lesz időm tesztelgetésre is. Mindenesetre az ASUS oldalán található infók szerint CnQ-val kapcsolatos módosítás nem volt az újabb verziókban.
A procit próbáltam helyből mindent auto-n hagytam, csak akkor állítottam be kézzel a paramétereket, amikor nem akart működni.
Köszi a tippet, beírom a kérdésemet az alaplap fórumába is.
-
xmas78
csendes tag
válasz
Gyuri27 #11463 üzenetére
Kitöltöttem a hiányosságot...
Kiváncsiságból megnéztem a régi ramommal is, ami egy 1gbos ddr2 533 és a cpuzben az osztó ennél is 11így ez is csak 400mhzen ment (eddig nem is foglalkoztam vele, csak benne volt és kész).Legelőször, mikor betettem az új ddr2 800as ramot, csak akkor volt hajlandó elindulni, ha a memory flexibility be volt kapcsolva a setupban, ez nem tudom mennyire jó vagy rossz dolog...
-
dqdb
nagyúr
Adott egy Asus M3A78-T alaplap (790GX) + 2x2 GB GeIL Value DDR800 RAM (CL5) + AMD Athlon 4850e processzor kombináció. Minden királyul és stabilan működik rajta addig, amíg nem kapcsolom be a CnQ-t. Ekkor már jellemzően boot közben lefagy, bejelentkezésig csak néha jutok el. Próbáltam a RAM-ot auto, 1.8V, 1.9V és 2.0V feszültséggel hajtani, de a helyzet ekkor sem változott. Processzor nincsen túlhajtva, ott is kipróbáltam az auto/kézzel beállított értékek eseteket. Szerintetek mit lehetne tenni annak érdekében, hogy menjen a CnQ?
-
-
xmas78
csendes tag
Sziasztok, a következő problémára keresek megoldást : van egy AM2-es Athlon64 3500+ Orleans(11x200Mhz) processzorom, tettem a gépbe egy 2Gb-os 800Mhz-es DDR2-es memóriát (alaplap támogatja a ddr2-t-AliveNF7G), biosban beállítottam 800mhzesre, viszont ha CPUZ-vel megnézem, akkor a dram frequencynél csak 200Mhz van, az FSB/DRAM nál pedig CPU/11 .Itt ha jól tudom az osztónak 6nak kellene lennie-> 2200/6=367(733Mhz max.)
(Link: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105798)
Ha bekapcsolom a biosban az AM2Boost-ot, akkor az osztó 7 lesz, de így is csak 337,7Mhz a Dram Freq,ez így már DDR2 667.Lehetséges, hogy az am2boost nélkül vigye a memória a 733Mhz-et, kézzel nem lehet állítani az FSB/DRAM osztót? Vagy ez a processzor nem támogatja a ddr2 800-at? Köszi! -
Mr-Pamacs
senior tag
Hi
Kb mikorra várhatók az AM3-as procik? Valahol mintha olvastam volna hogy elég jól fognak teljesíteni. Tudtok valami cikket tsztet vagy valamit?
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11449 üzenetére
Háát nem tudom nem-e lesz 3 év múlva már akár a neten olyan grafikus felület, ami kiakasztaná. Meg azért ha netán valamikor mégis csak kell valamire a graf teljesítmény.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11444 üzenetére
Nővérem semijen játékkal nem akar játszani, kivéve startlap néha napján.
Inkább attól félek, hogy majd az aero/win7 felületet nem kezeli el. -
band1103
őstag
válasz
Geza26 #11445 üzenetére
Milyen Full HD-t akarsz lejátszani majd rajta? x264-es mkv-t vagy eredeti Blue-Ray filmet.
Mert az 1080p-s x264-hez nem elég a proci, de még egy bika 780-790G-s IGP-s alaplappal sem, mert az még csak UVD+-osak. Ahoz a procihoz UVD2.2 compatibilis GPU kell, hogy vigye az 1080p-s X264-et, ami pl.: a HD4xxx -eken van.
Ha eredeti Blue-Ray filmhez kellene akkor jó lesz bármelyik olcsó 780-790G-s alaplap is (kiv.asus). -
Geza26
senior tag
Hello!
Olcsó de jó alaplapot melyiket ajánljátok Am2-es procihoz? Később lehet menne bele Phenom II ! Jó lenne ha a full HD videokat vinné a 4200+ procimmal! ATX-et szeretnék!
Köszönöm!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#41635072 #11439 üzenetére
Mint mondtam nem kell 30k-ért venned int. VGA-s alaplapot, ha nem kell extrém Phenom-tuning, másban majdnem ugyanazt tudja egy 18-20k-s is (sőt, a válság előtt lehetett kapni őket 16k alatt is), de ha megelégszel egy kimondottan szerény teljesítményű IGP-vel, akkor olyat már 14-15k-ért is kapsz. Persze ha nővéred mondjuk FarCry 2-vel akar játszani, akkor mindenképpen kell egy min. 20k-s VGA is.
-
Nzothan
tag
hali all.
szerintetek melyik a jobb választás?(amd 6000x2,hd4670 alá.később phenom.)
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11564
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09451
????
tuning egyáltalán nem érdekel.
thx.. -
band1103
őstag
válasz
antikomcsi #11440 üzenetére
És ismét egy olcsóasusoskiábrándulás. Csinálni kéne legalább ebbe a topicba egy számlálót mert már nem tudom hányadik rossz vélemény ez.
Tel Elek(#11439):szvsz jól látod
-
törölt tag
Amúgy 5000+ és 5200+ között nagy különbség van teljesítményben?
Intelekhez képest mennyire melegednek?(pl E6300/E5200) -
antikomcsi
veterán
Most raktam össze egy gépet, álltalában nem szoktam írni, de most megteszem.
A következő lappal lett szerelve:
ASUS M3N78
No, most is csak azért írok, hogyha valaki még ilyennel szeretné összerakni, vagy összerakatni a gépét azt lebeszéljem róla.
Elméletileg 140W-os procikat is tud hajtani, de el ne higyjétek. Én egy 89W-os 6000+ X2 cpu-val szereltem, és már itt is erőssen "cicereg". Chipset hűtő szerintem erősen alúlméretezett, feszültségszabályzók izzanak. És arról nem is beszélek, hogy a 65nanos brisbanenek 1.5V-ot ad alapon, és esély sincs csökkenteni.
Ez a lap a nyomába sem ér annak, amihez kéne, ha valaki megfizeti, hogy a csomagolásra asus van írva.
Felejtő
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11437 üzenetére
Amúgy nem az adatlapomon szeplő gépemet cserélem le.
Ez a nővéremnek lesz.
Amúgy ha nem akarok tuningolni, akkor mennyire számít a chipset?
Amúgy szerintem nem vagyok ugyanott.
Mert 30K-ért kapok egy int. vga-s lapot, de a tuning jelen esetben nem érdekes.
Szintén 30K-ért viszont kapok egy ~12K-s lapot + 20-ért egy sokkal jobb vgat.(3850/9600) -
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #11437 üzenetére
Kb. két hete raktam össze gépet ezzel a lappal, kellemesen csalódtam benne.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
#41635072 #11435 üzenetére
Igen nem jó.
Az első revízión ALC662 van, ha botfüled van annak a hangzása akkor is kikészít.
Viszont az R3.0-n már ALC888 van, az egész jó. Így utólag átgondolva valószínű az Audigy marad az adatlapon megadott gépben, szóval nem ártana egy R3.0-t levadászni.
#11436: Amiket te nézegetsz azok 790GX-es alaplapok, nem az int. VGA a nagy durranás bennük, hanem a tuning. Hasonló grafikus teljesítménye van egy 780G-snek is (pláne ha az is kapott saját RAM-ot (sideport)), és már 18-19k-tól megkapod őket.
Persze választhatsz egy fapados alaplapot disztrét VGA-val, de árban és teljesítményben nagyjából ugyanott vagy, viszont az alaplap felszereltsége és ált. a minőség is messze elmarad egy 780G-s típustól. -
törölt tag
Most nézegettem az integrált GPU-kat, de hát nem valami bizalomgerjesztőek. Egy ilyen 30K-s lapért külön sokkal jobb VGA-t kapok.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #11434 üzenetére
Az Iponon az Audióhoz oda van írva hogy "igen". Akkor gondolom jó.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #11433 üzenetére
Itt tuti R3.0-s.
-
Gyuri27
félisten
válasz
#41635072 #11430 üzenetére
[link] sajna a keretből csak erre futja. Nem valami tuningos, tehát egy 5400 be-t javallanék hozzá. Cserébe viszont baj esetére van int vga és a phenomot is támogatja (ezt az msi oldalán konkrétan meg kell nézni). Sajna a válság és a karácsony hatására az árak elszabadultak kicsit. Ha lehet januárban vásárolj.
-
törölt tag
Üdv!
Most szándékozok egy olcsó konfigot összerakni 5200+ alá. Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen chipsetet ajánlanátok alá a 10-13K-s árkategóriából. -
-
Noumena
tag
Még az a kérdésem lenne hogy ugye az AM2+ foglalatba belemegy az AM2-es processzor és működik is vele
viszont AM2 foglalattal nem működik AM2+ proci ezt jól feltételezem?
-
Noumena
tag
válasz
VaniliásRönk #11422 üzenetére
Köszi szépen a linkeket
-
Noumena
tag
Kicsit buta vagyok a témához ezért kérdeznék 1-2-t hogy okosabb legyek
- Honnan lehet megkülönböztetni az AM2 és AM2+ foglalatokat?
- "MSI K9A2VM-FD" ebben a lapban melyik van? -
Xpredi01
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb AM2+-os alaplap, ami támogatni fogja a jövőre megjelenő AM3-as procikat? (25k-ig) Ja és a tuning nálam nem szempont, a minőség annál inkább... köszi! -
gyiku
nagyúr
válasz
BeriHampeR #11415 üzenetére
mit parancsolgatsz?
vegyel amit talalsz.
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello
25e alatt melyik a legjobb AMD s Tuningos alaplap? + 20e Ft alatti proci hozzá!
Válaszokat Privátban!
Köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #11411 üzenetére
Most gondoltam csak át pontosan mire is céloztál. A 2W vs. 25W amiatt van, mert az alacsonyabb fogyasztású még a hibás BIOS-os tesztpéldány
-
Mercutio_
félisten
Újabb jó hír
Bár a linkelt oldalon Nvidia csipszetes a cucc
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #11407 üzenetére
Találni éppen találtam amit az előző hsz-omban linkeltem is. A képek fölött a forrásoldalak linkjei is.
nesa: kösz az info-t
-
nesa
veterán
Idle a 3870 7w kevesebbel beeri mint a 96GT terhelve viszont 5-7w tobb.
Azert irtam ezt mert erol van sajat tapasztalat az adatlapomon levo konfig proci huzva 3,2Ghz-re, Idle halozat felol 112-118wEn nemtom a PH hogy meri terhelt fogyasztast de nekem lazan feltud ugrani 230-250w ra is sot ha masolok es megy mind a 3 HDD meg a 270w is megvan de normal jatekok alatt 180-210w kozott mozog.
-
törölt tag
Ez is megmutatja mennyire nem összevethetőek a különböző tesztek. A 3850-es rendszer idle egyszer 100W-ot fogyaszt, egyszer 60W-ot. Laza 40W különbözet. A linkelt hsz-odban meg aztán semmiféle összefüggés sincs.
Szóval ha nekem nincs igazam, akkor neked sem.
A driver pedig az energiagazdálkodás paramétereiben jelenthet eltérést.
Az egészet csak és kizárólag egy közvetlen összevetés tisztázhatná. Olyat meg nem linkeltél, szóval gondolom nem is láttál még.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #11405 üzenetére
Tápegység oké (most már csak azt kellene tudni mennyit jelenthet ez a különbség), driververziónak mi köze a teljesítményfelvételhez?
Számolgattam én is közben egy kicsit:
4670 -> 3850: +3W
3850 -> 3870: +9W
3870 -> 4830: -30W
-----------------------------
4670 -> 4830: -18WAkkor az elméleted alapján a 4830 kevesebbet fogyaszt IDLE-ben, így pedig méginkább jobb vétel számomra.
Engem az IDLE teljesítményfelvétel érdekel, mivel a gépem 95%-ban IDLE-ben üzemel
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#65675776 #11400 üzenetére
Ezzel mindössze annyi a bibi, hogy "Ez más konfiggal készült".
Én maradnék a saját felállásomnál. Mégpedig, hogy ugyanabban a konfigban vizsgált videokártyák közötti teljesítményfelvétel különbség független attól, hogy az adott vizsgálatok között mennyi idő telt el. Tehát közvetlenül is össze lehet hasonlítani az ugyanabban a konfigban tesztelt kártyákat.
Azthiszem fless is pontosan így akarta:
"Tesztjeink között így megmaradt az átjárhatóság, a HD 4830-as eredményeit összevethetjük korábbi tesztek eredményeivel, persze az aktuálisan elérhető és adott pillanatban felhasznált meghajtóprogramokból adódóan mindig lesznek kisebb eltérések."
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest