- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #12297 üzenetére
Sajna nem jó, elfelejtettem mondani, hogy nekem mindenképpen kell a párhuzamos port is.
-
sonar
addikt
Jó napot Urak!
Sajnos a régi jó 939-es deszkám megdöglött és ahogy kinéz kénytelen leszek upgradelni AM2-re.
Gamer és egyéb tuning igényeim nincsenek. Csak annyi, hogy atom stabil legyen!
Net, cod2, és programozgatni meg linuxozni tudjak rajta.Milyen chipsetet érdemes megvenni Max 20k-ig? AMD v nForce?
Milyen márkát? Gigabyte-okat nézegettem jobban. Mennyire megbízhatóak? -
Borokafa
őstag
válasz
VaniliásRönk #12293 üzenetére
Akkor tényleg érdekes a dolog, mert a saját 790-es Gigámon is SB600 van viszont ez mindeféle pennel jóban van.
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12290 üzenetére
Volt egy 2 GB-os PQI-m is, de azt eladtam és akkor vettem a Kingston-t. A PQI-val is ezt játszotta az MSI lap. Míre a Gigabyte GA-MA770-DS3 lapot megvettem, már nem volt meg a PQI, így azt nem tudom, hogy mit csinálna vele. Van egy 256 MB-os Kingston-om is, azzal meg működik. Vissza nem vihetem ezért a Pendrive-ot, mert ugye más gépekben meg teljesen jó.
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12287 üzenetére
Kingston 8 GB-os. Érdekesség kedvéért ezt a pendrive-ot egy MSI lap sem kezelte, amiben szintén AMD Chip volt, pontosabban 690-es. A mostani konfigok a profilomban. Az nVidiás kezeli a pendrive-ot, meg az összes nem AMD Chippes, amiben eddig próbáltam. Régebbi P-III és P-IV-es gépekben is működött rendesen, csak amelyik nem támogatta az USB2.0-t, abban lassab volt.
Borokafa! Most 770-es lapom van és nem hajlandó írni a pendrive-ra. Olvasni olvassa rendesen.
-
Blaze71
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12283 üzenetére
Vagy vesz egy 6400+-t és azt nem kell húzni (persze csak akkor ha a lap támogatja)
-
asd6
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy Asus M2N4-SLI (chipset: nVIDIA nForce4 SLI) lapom. Az a problémám, hogy a BIOS-ban nem tudom 1.25 V fölé emelni a proci feszültségét, és emiatt nem tudom tovább tuningolni a procimat. Kérdésem, hogy ilyen lap esetén meg lehet valahogy oldani a fesz. emelést? Én a BIOS frissítésre v. vmilyen szoftverre gondoltam, de előtte kíváncsi vok a véleményetekre.
-
baleee89
aktív tag
[link] sziasztok vélemény erröl a lapról?
-
törölt tag
válasz
Blaze71 #12278 üzenetére
Igen, ez szinte biztosan az nF4 hibája volt. Alapból is képes rá (tehát MS féle driverrel), de akkor meglehetősen ritkán fordul elő. Az nV féle driverrel viszont a kockázat eléri a kritikus szintet, minél több eszközt kötsz a lapra, annál veszélyesebbé válik. Olyan előfordult már többször is, hogy hw hibát driverrel javítottak (pl a P5 FDIV bug javítva lett procidriver és BIOS szinten is), de az nV inkább még rátett egy lapáttal. (A hat adatvesztésemből öt következett be az nF4 és driverei miatt, a hatodikat egy hibás SATA kábel okozta. De ez sem volt ilyen egyszerű. Hibás kábel miatt történtek érdekes dolgok Via chipsetes lapjaimban is, de adatvesztés ott mégsem következett be.)
És ezek a hibák bizony a legelső nFos óta benne vannak az MCP-ben, kijavítva sosem lettek. Szóval akár most is előfordulhat a legújabb nFos-okkal is.
Arról nem is beszélve, hogy az nF lemezalrendszere meglehetősen tohonya. Az nF4 A64 3500+ kombó érezhetően lassabban reagált mindenféle lemezes kérésre, mint a 686B Duron 750 társaság.
-
Blaze71
őstag
válasz
#65675776 #12277 üzenetére
Ja, nF4 esetében én is bebuktam kb 60-80 GB zenét, amit évekig gyűjtögettem, válogattam rendszereztem. Olyan szinten, hogy egy mp3 zene esetén előfordul, hogy pár másodpercig másik zene szól benne. Persze ez előfordul több zenében, egy zenén bellül többször. Szóval kb 60 GB albumot már letöröltem és vár még további 20 GB vegyes, amit egyesével végig kell hallgatnom, hogy maradhasson néhány szám. Aztén ugrott még hasonló keverés miatt további közel 100 GB-nyi DVD képfile, meg egy halom fénykép és egyéb. Akkor ez a driverek hibája volt, nem is az ASUS lapomé?
A másik kérdés, hogy a mostani nV Chippes lapokra is igaz ez? Jelenleg egy Gigabyte GA-M56S-S3 lapom van, ennél is számíthatok hasonlóra?
Köszi az eddigi infókat is.
-
törölt tag
válasz
Blaze71 #12273 üzenetére
Abban, hogy megbízhatatlan minden benne van.
A lemezvezérlő drivere (IDE SW Driver) a már említett adatvesztéseket okozhatja, főleg több rákötött eszköz esetén (nálam 5x fordult elő ilyesmi egyértelműen az nF4 miatt). Mondjuk maga az nF lemezalrendszer sem egy komoly dolog, tele van soha nem javított hw hibákkal.
A hálózati programcsomag (Network Tools tán?) a hálózati vezérlő teljes működésképtelenségét okozhatja.
-
soulflyx
csendes tag
az erősebbik corsair vagy coolermaster?? (idővel crossfire mód használatához)
-
soulflyx
csendes tag
Sziasztok!!
A következő konfigról kérném a véleményeteket:
Thermaltake PurePower W0073 520W tápegység
Gigabyte GA-MA790GP-DS4H alaplap
AMD Phenom II X4 920 dobozos Socket AM2
4GB 1066MHz DDR2 RAM Geil Black DRAGON Gaming SPD:5 (2X2GB)
. Sapphire Radeon HD4870 512MB DDR5 Sapphire Edition PCIExpressműxik e egyáltalán????
előre is köszi
-
Oliverda
félisten
GA-MA790FX-UD5P (GA-MA790FXT-UD5P álá AM2+)
-
diablo1984
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #12262 üzenetére
uhh, legalább kellemes 34 fokos volt....
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12261 üzenetére
Biosban engedélyezve volt, még működött a hdd is (úgy értem felpörgött), a win xp bebootolt, csak amikor már nagyon sok bad sector volt a lemezen véletlenszerű fagyások voltak, az adatátvitel lecsökkent pár Kb/s-re. A végén már netezés közben is megfagyott. Nem is Seagate volt a tervben de karácsonyra kaptam egyik rokontól, F1-es samsungra gariztattam, előtte is samum volt.
Gariztatás előtt -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #12260 üzenetére
BIOS-ban engedélyezni kell a SMART figyelést. Ha jelez, akkor nem is engedi elindulni a gépet (legalábbis eddig még csak ilyen megoldással találkoztam), és akkor egy bottidejű SMART ellenőrző eszközzel megnézheted mi merre.
(Seagate-et meg jó érzésű ember már régóta nem vesz.)
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12259 üzenetére
Az előző vinyómnál (Seagate 7200.11) a HDD Sentinel előre jelezte a megibásodást és még időben kitudtam menteni az adataimat, másnap pár óra üzemidő után a 10-15 bad sectorból 3-400 lett, azután 3-4 órával pedig több mint 2000. Ritka az ilyen eset de ilyenkor jól jön a SMART
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #12258 üzenetére
És miért olyan fontos a SMART?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#65675776 #12257 üzenetére
1.Szerencsére adatvesztésem driver miatt még nem volt, de durván hangzik
Ez az egész macera Vista alatt volt anno és még nem is ezzel a hdd-vel ami most van. Ami nfos driver miatt elég idegesítő volt, az Vista alatt AHCI-vel a SMART előhozatala...merthogy ugye nvidia vista alá nem csinálta meg alapból2.Nem te vagy az első, aki ezt mondja
A következő konfigomba a tervek szerint semmilyen nvidia nem lesz
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #12256 üzenetére
1. Pont az nV driver képes mindenféle érdekes dolgokat csinálni. Pl adatvesztés. Az XP beépített drivere biztonságos, SATA kezelése viszont akadozó. De a lényeg, hogy biztonságos.
2. Egy lap alapvető és legkomolyabb hibája maga az nFos lehet.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #12254 üzenetére
1 ne használd a gyári drivert. Szerintem a vista felismeri. 2 ne vegyél nforce-s lapot.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Thrawn #12252 üzenetére
Az jó
Már megijedtem, hogy szét kell bontanom a gépet az újrapasztázáshoz...
Egyébként valami szörnyű, hogy ennél a chipsetnél hogy kell megcsinálni Vista alatt az AHCI-t, hogy legyen SMART is (IDE módban szarul kezeli a SATA dvd írókat). Elsőre nem tűnik macerásnak, csak amikor a Vista nem engedi frissíteni kézileg a drivert...akkor van szopásaztán valahogy csak sikerült végülis megcsinálnom...
-
Thrawn
félisten
válasz
Sweet Lou 6 #12251 üzenetére
nForce? Elmegy.
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintetek az 59-60 fokos MCP tűrhető érték vagy csináljak vele vmit? (nForce 560)
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Osiris #12248 üzenetére
Kíváncsian várom mire jutsz a dologgal. HT-ról annyit, hogy nekem sem bírja 1000-felett. Hibázik. Én eddig 3332Mhz-et tudtam kicsikarni a procból 14x238-as FSB-vel 4x-es HT-vel 1.45v-al, ramoknak 0.2v. Tovább még sajna nem volt időm gyötörni. Valamikor már pedig kéne rászánnom nekem is egy kis időt. (persze az a "legkevesebb"
) Én OCCT vel teszteltem legutóbb. Nem volt vele gondom.
-
Osiris
őstag
válasz
Oliverda #12246 üzenetére
Jobban szeretném kihúzni addig, hogy egy jó am3-as lapot vehessek. Most egyenlőre tesztelem a gépet IntelBurnTest-el, ha ettől nem fagy ki akkor nem siettetem a dolgot. Ez az OCCT egyébként vista x64 alatt a vga ramjaimat is simán hibásnak találta, pedig csak nem volt az oprendszerrel kompatibilis. Illetve közben ugyanezzel az OCCT CPU teszttel egy másik gépet is sikerült megfagyasztani (szintén windsormagos amd, de abban amd chipset van, illetve szintén alapon hajtva minden). Szóval látok rá némi esélyt, hogy ez a teszt program kókány módon lett megírva (vagy túl jól sikerült), csak azt nem tudom, hogy annyira el lehet e cseszni egy programkódot, hogy kikapcsoljon tőle a gép (szerintem nem)...
-
Osiris
őstag
válasz
Osiris #12242 üzenetére
HT fesz emeléstől elég gyorsan lefagyott, így végülis most a ram-nak adtam +0.1V-ot, de már így is sikeresen belefagyott a tesztbe. Most kap még egy esélyt, emelt ram-fesszel, tuning nélkül 800HT-val. Már kiszereltem az egész cuccot a házból, így most az asztalon megtudom figyelni, hogy van e sérülés a kondikon, de semmi nyoma hogy lenne. Az az érzésem, hogy alaplapcsere lesz a vége.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #12243 üzenetére
Az még a jobbik eset. Kicsit ugyan kellemetlen, de nem drága a dolog. Egy új lap manapság elég drága.
-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk #12241 üzenetére
Ha mire hazaérek megint lekapcsol, akkor az lesz a következő amit megpróbálok. A mosfeteken van egy HR-09 borda, de lehet, hogy azt is meg kéne támogatnom egy ventilátorral. Lehet, hogy mikor a bordát rátettem, megsérült valamelyik kondenzátor mellette, bár csak odébb hajoltak egy kicsit.
-
Osiris
őstag
válasz
VaniliásRönk #12239 üzenetére
Estére hagytam futni a tesztet (HT 206x4=824), de reggelre így is kikapcsolt. Most megint így hagyom, egy ventilátorral a chipseten, így 27 fokkal hidegebb, 70 helyett csak 43 fokos...
-
Osiris
őstag
Mivel van a gond ha a gépem(adataimnál) nem bírja az 1000-es HT-t? 800-on stabil, de 1000-en kiakpcsol egy idő után ha terhelem (OCCT CPU : OCCT teszt - nincs tuning, minden alapon van).
Túlmelegszik a chipset? -
Mardor
tag
válasz
Mardor #12229 üzenetére
Megvan a hiba!!!!
Xp feltelepülése után eszembejutott valami: KI KELL HÚZNOM A SPEAKERT, mivel utálom, h állandóan pittyeg reboot közben. Ezért amint feltelepült a windoz, ki is húztam, azóta nem megy
Nem hiszem el....
Most visszadugtam, azóta már 3x tökéletesen bebootolt a windows is, és van bill a biosban.Köszönöm Oliverdának és band1103nak a gyors reagálást.
Azon tűnődöm, h vajon minden award biosos lap ilyen? Addig nem indul a rsz, amíg ki van húzva a hangszóró?!
-
Mardor
tag
válasz
band1103 #12228 üzenetére
Két PS2 bill-em van, egyik sem megy a gépben, amúgy mindkettő folyamatos használatban van más/más gépekben.
Az USB egér/bill használata meg sztem le is van tiltva ráadásul defaultból a biosban, mivel az USB-s egerem meg se nyikkan (nem világít az alja).Eddig mindig asus lapokkal szereltem a gépeket, amiket összeraktam, ez a második giga, először is megszivatott, és most is...
-
Mardor
tag
Sziasztok!
Megépítettem az első AMD konfigot az életemben. És nagy baj van.
A szerkezet:
GA-MA78G-DS3H
9550
2x1GB Corsair 800A probléma az vele, h bootolás közben van amikor van billentyűzet, van amikor nincs.
Ha néha van, nyomkodom a del-t, beugrik a biosba, és onnan semmi, megint nincs bill.
Ha nem nyomkodok semmit, várom h betöltsön a már feltelepített windows, a csík-töltésig eljut, de mikor az asztalra kéne dobnia, onnantól elsötétül minden.
Az a vicces h előtte 4 órán át ment, felraktam rá az XP-t, és utánna csinálja ezt.
Clear CMOSt csináltam. A gyári hűtőre tettem Thermalright pasztát is...Minden defaulton megy, hiszen ugye nincs bill a biosban.
A segítséget előre is köszönöm
-
ViZion
félisten
válasz
#65675776 #12219 üzenetére
Igen, szerettem volna, de a helyi boltos azt mondta, csak így szerepel a listán, ebből rendelhet, a nagyker nem foglalkozik rev.-ekkel. Persze megrendelhetném, és ha nem az, akkor nem veszem át... de a haveré a bolt, nem akarom, h miattam bentragadjon egy alaplap (akár egy percre is...), és ahogy jelezted Te is, a CF nem akkora előny a későbbiekben, mint a sideport ram most. És abból a kariból csak egy revíziót adtak ki (eddíg), a következő rev-jének inkább az általad említett UD3-as tekinthető, de az nincs is a nagykerekben...
Többen dícsérték, bár az IGP-vel nem egy hardcore, de nekem a elégnek tűnik. Ez árban, használhatóságban, bővíthetőségben (Phenom II, és jobb videókari) nagyon jó kis cucc, mivel 60% Photoshop, 30% net, 10 % játék a felhasználás.Mégegyszer köszönöm a sok segítséget.
-
ViZion
félisten
válasz
band1103 #12214 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Mivel videókarit csak pár hónap múlva tudok venni, fontos, h tudjak játszani is azért addíg. Munkára teljesen jó 4 Giga rammal, nem lesz gond. Csatlik/szolgáltatások: nekem bőven sok is, DS3-nál van CF, a mATX-esnél ugye nincs, de 2 vidkarira egyszerre soha nem lesz pénzem : (A revíziót én megtudom nézni, de vidéken a nagykerből rendelnék az alaplapot, a nagyker meg sz.rik a revízióra, ezért kicsit lutri lenne...
daa-raa:
Köszönöm a linket, érdekes olvasmány.
anno socket A alaplapom mezei kondikkal évekig ment (MSI/via, tehát elég gagyi volt...)
Sajnos ahol rendelek ott nincs UD3-as lap, de a Gigabyte sokat letett az asztalra, ezért nem hiszem, h aggódnom kellene. -
törölt tag
válasz
band1103 #12216 üzenetére
Az UD3 lapoknál szerintem az S és a szám össze lett vonva. Azaz S3 -> 3, S4 -> 4... Ugyan azt jelenti (Smart, Safe az S2/2-nél; Speed, Smart Safe az S3/3-nál; CrossFire, Speed, Smart Safe az S4/4-nél...) Ahol megmaradt az S (pl GA-MA770-US3), ott az UD3 technológia szilárdelektrolitos része csak a VRM-re vonatkozik.
-
törölt tag
válasz
band1103 #12214 üzenetére
A DS3H Ultra Durable, az UD3H pedig Ultra Durable 3 felépítésű. Első esetében csak a tisztán szilárdelektrolitos kondik vannak meg, utóbbi esetben pedig a 2oz rézrétegek is.
-
band1103
őstag
válasz
ViZion #12213 üzenetére
"...Ez vagy az?..."
Ez egy speciális eset. Mindkettő lap jó, nekem a DS3H van és teljesen meg vagyok vele elégedve bár sideport nincs rajta. Gigáéknál a rev. száma beazonosítható mert felfestették a lapra a bal felső sarokba a Dualbios felírat mellé. Ha engedi a boltos akkor ellenőrizd le. Ami a rev. kérdést illeti az a tapasztalat hogy érdemesebb mindig a legújabb verziót megvenni. Jelenleg az ultra durable3-as a legújabb verzió. Én ha most venném a lapot akkor olyat vennékPl.: GA-MA78GPM-UD2H. Sajna a DS3H-ból nincs UD3-as de van GA-MA780G-UD3H.(bár nem tom mi a különbség a DS3H és a UD3H között)
Egy biztos: minden attól függ hogy mire és hogyan szeretnéd használni. -
ViZion
félisten
Sziasztok!
Elvileg rendelném én is a GA-MA78G-DS3H -t, de nem tudom melyik revíziót adják...
Aki vett mostanság az jelezhetné, hogy mit osztogatnak. Sajnos a magyar gyártói oldalak siralmasak, én a Samsung HDD-vel szívtam, hihetetlen adatok voltak a hu oldalon.
Másik kérdésem a GA-MA78GPM-DS2H (rev. 1.x) -ról mi a vélemény? Ennél csak egy PCIe kari hely van, de az IGP-hez van sideport memória...
Tapasztalat? Ez vagy az?
Köszönöm tisztelettel. -
eladohardver
őstag
Üdv!
Alaplap: Asus M3N-H/HDMI
Memória: 4x1 Kingston 800 5-5-5-18
Proci: x2 6000+
Ilyen beállítási lehetőségeim vannak a tuning fülön:
Cpu vtt
Memory voltage
Htt voltage
Nb Voltage
proci szorzó
fsb
pcie freqNincs valami rejtett opciókat előhozó billentyűkombináció?
Ezek a beállítások nem fognak kárt tenni mondjuk a prociban, jó ha így használom?
15x220@3300 memória 412 mhz
Cpu Vtt: 1.4250 (ez cpuz ben idle állapotban 1.488v Terhelten 1.472v)
Memvolt: 1.978
1.2 HT Voltage: 1.309
Nb Voltage: 1.313Játékok nem fagynak, occt linpack teszt nem hibázik....
Magasabb fsb-t nem komálja....
(250 körül már) álltalában nem is postol ha visszaveszem 12-re a szorzót sem....
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12210 üzenetére
Hű! Hát a biosban elég széles keretek közt lehet a proci feszültségét állítani! Viszont én alapon használom, cnq-val. Így simán netezés közben 1V-al megy 1000MHz-en a 4850e procim. Mondjuk szerintem úgy is mennie kéne ahogy te szeretnéd.
-
antikomcsi
veterán
Köszi!
Igazából egy ezressel drágább ez, mint egy másik lap, viszont az 770-es chippel van, és nincs benne igp. Tehát abba kéne egy vga. És mivel mondjuk 4550 alatti vga-ra semmiképpen nem adnék ki pénzt, akkor már jobb egy ilyen integrált lap. Azt még esetleg meg tudod mondani, hogy a procit lehet e alulfeszelni ha nem használok cnq-t?
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12208 üzenetére
Szerintem erre tökéletesen megfelelő a lap. Itt egy link a chipset játékos teljesítményéről: [link]
-
antikomcsi
veterán
Köszi!
Igazából annyi az elvárás, hogy az igp-t szeretném használni ha kell esetleg egy 22"-os monitorhoz. Természetesen nem 3D-re, csak irodai alkalmazások, szövegszerkesztő, levelezés, táblázatkezelő, internet böngészés, meg ilyenek. Maximum a SoF2 multit futtatnám néha rajta, de ugye az nem mai játék. Mást nem kell tudnia, csak ennyit és egy 6400+ procit kiszolgálni elektronokkal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
diablo1984 #12206 üzenetére
Bizony a hyper 1066-l szoktak problémák lenni. Ráadásul van belőle cl7-s is. Nem árt vigyázni. Arról meg nem is beszélek, hogy annyiért már pl ocz-t osztogatnak. 2x2 giga 1066 platinum 18k pl.
-
diablo1984
veterán
válasz
eladohardver #12205 üzenetére
2x2 gb a helyes választás mindig, 1066-on ha nagy szerencséd van, csak akkor megy, de szerintem 1000 körül a kingston is elvérzik(meg finnyás is rá pár lap)
-
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver #12204 üzenetére
Ha csak 800 as akkor viszont mit válasszak? 2x2G vagy 4x1G?
-
eladohardver
őstag
Urak amd hez közöm sincs, véleményt szeretnék...
Alaplap_sAM2 Asus M3N-H HDMI
Processzor_AMD sAM2 Athlon 64 X2 6000+ BOX
Memória_DDR2 2x1GB 1066MHz Kingston HyperX
Videokártya 8600 gt
A qvl szerint 1066 os memória supported ha am2+ cpu-m van... Mi a helyzet ha ezt az x2 6000 -es procit túlhúzom... akkor elképzelhető, hogy menni fog nekem a 1066-on vagy most ez hogy van amd-nél?
-
z00li
senior tag
válasz
antikomcsi #12202 üzenetére
Én december óta használok egy ilyen lapot idáig teljes elégedettséggel. Nekem egy 4850e procival fut teljesen alapon, tuning nélkül. Idáig semmi gondom nem volt vele, tökéletesen teszi a dolgát. Nem tudom mik az elvárásaid vele szemben, de én ettől függetlenül merném ajánlani. Ha esetleg lennének konkrét kérdéseid írd meg, aztán ha tudok akkor válaszolok.
-
antikomcsi
veterán
Vélemények az MSI KA780G lapjáról?
Van valakinek tapasztalata vele? Kíváncsi lennék, hogy mit tud?
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #12187 üzenetére
Nem figyeltem, hogy van VGA-d. Jó választás ez az alaplap és a processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest