Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Az jó
Már megijedtem, hogy szét kell bontanom a gépet az újrapasztázáshoz...
Egyébként valami szörnyű, hogy ennél a chipsetnél hogy kell megcsinálni Vista alatt az AHCI-t, hogy legyen SMART is (IDE módban szarul kezeli a SATA dvd írókat). Elsőre nem tűnik macerásnak, csak amikor a Vista nem engedi frissíteni kézileg a drivert...akkor van szopás
aztán valahogy csak sikerült végülis megcsinálnom... -
Gyuri27
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
5000+ be mellet nem lehetett nyüstölni. Én nem nyüstöltem (így helyes). Mivel a proci tuningot szorzó állitással oldottam meg.
De azért ez mégis csak 2x2-s kitt csodát ne remélj. Meg viszonyitás kérdése. A 800-k 1000 környékén mennek. Ez nem fog 1266-t menni.
De egy biztos a giga g31 ugyanúgy szereti mint a zafir.
Mennyibe fáj? -
-
Gyuri27
félisten
Nem azt kérdeztem lehet-e?
Hanem azt, hogy most hogyé adnak egy gyorsitót?
Valamint arra utaltam, hogy (egy egyszerű példával éljek) játékban melyik ad le nagyobb teljesítményt egy vga + ageia vs vga-vga (cf, sli)?
Mert erröl átfogó tesztet nem láttam.mod: most néztem egy 128-t (asus, bfg) már 45 pénzért osztogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
akkor ez tényleg nem komplett.

aztán valahogy csak sikerült végülis megcsinálnom...

lovasroham