- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Alaplapoknál mi a legújabb chipset, ami tud ACC-t (akár az alaplapon külső chippel) , ÉS DDR2 ramot fogad, nem ddr3-at (Phenom II X2 550BE mellé
)
-
Module
csendes tag
Habár most ahogy utánanéztem nem is olyan jó a ganged
-
Module
csendes tag
Hali mindenkinek!
Nagy nehezen beizzítottam a 3 magos Phenom-ot,de most meg azt írja ki a ramokra hogy "UNGANGED 64 BIT" .Azt kéne írnia hogy Dual Channel 128 bit.Mi lehet a gond?A választ előre is köszönöm!
-
ronson
őstag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, mennyire szük keresztmetszet HT 1.0, egy kétmagositott Sempron procinak.
A legolcsóbb N68-as UCC-s Asrock lapot venném hozzá.
Játék nem lesz rajta, de a windows-nak mindenképp pörögnie kell. -
Module
csendes tag
Ja baxxus nem görgettem végig
na most húzok innen el.De amúgy köszi
-
Module
csendes tag
Köszönöm az ánszvört!
Igen,de ez csalóka mert csak a Phenom II-t említi amit AM3-nak ír,a Phenom1 nincs is a listában,pedig az AM2-es az 7szentség.A lapom is AM2-es.Hiányos a lista?Vagy most miva -
Module
csendes tag
Tiszteletem!
Nékem egy GIGABYTE -MA69G-S3H deszkám lenne,és kérdezném a t.ProHardwert hogy tudnék-e én tenni ebbe egy : "AMD Phenom X3 HD8450 2.2 GHz AM2 OEM" procit?Tehát Phenom1-es prociról van szó.
A lap paraméterei a következőek: 690G AMD chipset,a CPU foglalat meg AM2.
Azért kérdem,mert valahol azt olvastam hogy nem mindegy a chipset,mer ugye a foglalat fogadná,de hogy azt még a chipsetnek is látnia kell.Sorry h nem olvastam végig a topicot.Vagy lehet nem is jó topicba írtam.Előre is köszönöm a választ! -
törölt tag
válasz
atti_2010 #13084 üzenetére
Ha tantál kondi alatt a szilárd elektrolitosra gondolsz, akkor el kell keserítselek: gyakorlatilag minden paraméterben elmaradnak a hagyományos elkóktól. Szóval annyira nem jó lépés ezek alkalmazása. Pl pont emiatt lett mostanában általános hibajelenség a tápok ciripelése: nem megfelelő az alaplap VRM-jénél a szűrés, és ennek következtében nem kívánatos visszacsatolások keletkeznek a tápban.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Chaser #13083 üzenetére
Hatalmasat fejlődtek az MSI lapok főleg a 2009-elejétől kiadottak, pl az aláírásomban lévőn még azt is be lehet állítani hogy hány mosfet működjön, és hatalmasakat lehet vele tuningolni anélkül hogy melegedne, a tantál kondikat is ők vetették be elsőnek látom most már az AMD-s lapokban is.
-
Chaser
legenda
válasz
atti_2010 #13081 üzenetére
Na ez nekem újdonság, jó ideje nem volt MSI lapom, mikor a legutolsót vettem mATX-ben még egy egyszerű alulfesz se volt, nemhogy tuning vagy ventiszabályzás.
daa-raa: Nekem gyakorlatilag 1-2 gyári döglött cuccon kívül semmivel nem volt bajom. Akkortájt is ismertem boltos emberkéket, 1 döglött GB, MSI, asus, bármire jutott 8-10 abit, ami nem jó arány éppen. Hát igen, nv chipes volt az enyém is, talán ezért töltött nálam csak pár hetet, már nem emlékszem
Az biztos hogy a legrészletesebb biosa volt az eddigi lapjaim közül, pedig nem kevés volt.
-
törölt tag
válasz
atti_2010 #13081 üzenetére
És mindezt hány fokozatban hány csatlakozón képesek?
Chaser: Ami azt illetni nekem arányaiban több meghibásodott Asus, GB, EPoX lappal volt szerencsém találkozni, mint Abit-tal... Nyilván nem ez a legfőbb szempont.
Az Abit azt nem bírta kiheverni gazdaságilag, hogy a vezetői szétlopták, de nem is gyengén. A vásárlóktól pedig akkor távolodtak el, amikor teljes mértékben elkezdték mellőzni az ATi/AMD megoldásait. Nekem elég volt egyszer az nFos-okból, nem is veszek többé semmit ami nVidia. Akkora tróger hulladék lemezalrendszert azóta sem sikerült látnom. Jó lap volt az AN8 Ultra, de volt egy nagyon komoly típushibája: nForce 4-re épült... Inkább várnom kellett volna 3 hetet és venni egy AX8-at...
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #13079 üzenetére
Már nem tudom melyik abit lapom volt, de az egyik legjobb volt az biztos
A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.
Persze akaraterő kérdése lenne GB részéről a történet, az a baj náluk túl sok modellt adnak ki egyazon lapból és érdemi fejlesztésre nem költenek, azért az vicc, hogy 2 modell közt annyi a különbség hogy az egyiken 10/100-as net van a másikon meg gigabites
"A CnQ-nak csak a processzor órajel- és feszültségszabályzását végzi a driver." Hát épp ezt modom, ha azt elvárjuk, hogy a venti vezérlés OS független legyen, akkor azt is elvárhatnánk hogy a csökkentett üzemmód cpu-nál is OS független legyen, de mind2-t meg lehet oldani, szóval túl lehet élni.
Az abit vesztét mi okozta azt nem tudom, de rengeteg lapjuk meghibásodott, az a legfontosabb rész és pont arra nem figyeltek. A sok fázis engem se hat meg, főleg mert feleslegesen fogyaszt csak. Talán KN9 ultra lapom volt abitból ami nagyon jó volt akkoriban, vagy KN9S már nem tudom, rég volt. NV chipes volt az biztos, de vele nem is volt baj. -
törölt tag
válasz
Chaser #13078 üzenetére
Akkor valami nem volt rendben nálad. Az AN8 családon nagyon szépen lehetett szabályozni mind a hat ventilátorcsatlakozót, OS-től függetlenül. Ehhez képest egyetlen PWM-es csatlakozó sem volt rajta... (Melyik volt az az "am2-ből az egyik legjobb"?)
Egyébként pedig csak akaraterő kérdése lenne egy rendes ventilátorszabályzást írni a BIOS-ba. A vicc, hogy a GB K8 szériájánál még BIOS-ból paraméterezhető volt egy bizonyos BIOS-revízió után. Szóval jelenleg a visszafelé fejlődés szakaszában van a GB.
A CnQ-nak csak a processzor órajel- és feszültségszabályzását végzi a driver. A ventilátor az alaplap dolga.
Az Abit sok mindenben messze felülmúlta a konkurenciát, a vesztüket nem ez okozta. Náluk legalább megvolt az akaraterő a valódi innovációra. (A rakjunk 2^n+2 virtuális fázist a lapra nem innováció.)
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #13077 üzenetére
De volt abit lapom, am2-ből az egyik legjobb, meg egy lowend, hát annak még a pwm-es vezérlés is gondot okozott
Driver kérdést csak azért vetettem fel, mivel a vga biosa tud valamit, amit driver nélkül mégsem képes véghez vinni. Sőt volt olyan vga-m, aminél különböző driverekkel vagy működött a PP, vagy nem. Ha jól tudom a cnq' is ilyen amd-nél, ha nincs fenn a cpu driver akkor nem megy, innentől kezdve nem hiszem hogy elvárásként kellene kezelni, hogy a cpu ventijének fordszáma OS független legyen. Én legalábbis nem várom el amíg olcsó lowend lapokban is nagyot alkot a GB.
Lényeg a lényeg, amíg win alól korrektül meg lehet oldani a szabályzást sztem ez legyen a legnagyobb baj a géppel, a userek legnagyobb arányban úgyis vmelyik wint használják. Vagy esetleg van olyan lap aminél bios szinten működik a vezérlés OS függetlenül, csak lemaradtam róla? Abitnál voltak ilyenek az ok, sokra is ment vele. -
törölt tag
válasz
Chaser #13076 üzenetére
Ezek szerint nem volt régebben Abit lapod... Arról nem is beszélve, hogy az egy bullshit volt mindig is, hogy szabályozni csak PWM-es ventit lehet. Nyilván akkor anno a sokféle coolerhez mellékelt potméterek is PWM szabályzók voltak. Pedig ilyen ventilátorok már 8-10 éve is voltak, plusz ugye a homemade megoldások. Arról nem is beszélve, hogy egyes VGA-kon kéteres táplálású ventilátor van. Persze ez is lehet akár PWM vezérlésű, de ez nem külső PWM jellel történik akkor, hanem magát a tápfeszt "PWM-ezik" meg. (Pl az X850-ek ventilátorvezérlése is PWM alapú volt, pedig csak háromeres volt a ventilátor (+12V, GND, Sensor).
A driver megint egy másik téma, mint a felhasználói program. Komolyabb OS-ekben (az XP pl nem ilyen) a VGA driver futhat egyedül kernel mode-ban, meglehetősen hw közeli megoldásban. Szóval onnan nem túl erőforrás igényes a szabályzás. Egy User mode-ban futó alkalmazás mindenképpen több erőforrást igényel.
Egyébként sem tudom mit érnél a VGA-ddal driver nélkül, szóval ez nem szempont szerintem. Ezzel maximum az lenne az egyenértékű, hogyha az alaplapra kötött ventilátorok vezérlése a chipset driver útján történne. Azt még el is bírnám viselni.
-
Chaser
legenda
válasz
#65675776 #13075 üzenetére
Elég fiatal vagyok a számtech világában valóban, annyira biztos mint te
nem pwm-es ventit eddig nem sok lappal tudtam szabályozni. Persze jobb lenne bios szintű megoldás, de legalább van sw-s. De ha már a bios-os megoldásnál tartunk, a mostani vga-m biosa elég jó vezérlés tekintetében, driver nélkül mégsem képes PP-re és ventiszabályzásra, hiába adott bios szinten a dolog. Vagy a a vga más műfaj?
-
törölt tag
válasz
Chaser #13074 üzenetére
Az nem kunszt, hogy PWM nélküli ventilátort is lehet szabályozni... Ez legfeljebb azoknak újdonság, akik fiatalok a számtech világában.
Azért egy alacsony (BIOS) szintű vezérlés erőforrásigénye messze alacsonyabb, mint egy szétdizájnolt OS alatt futó sw-vel megvalósíthatóé. Ráadásul mivel OS független, bárhol működik bármikor.
-
-
Lewy89
csendes tag
kitakaritottam de úgyse,megpróbálom a 4bios frissitést felrakni,hátha valamelyik jó lesz
-
Lewy89
csendes tag
mivel tisztitottad?sima levegős kifújós módszer?
-
Lewy89
csendes tag
külön -külön jó mind a 3...a 2gigás meg az 1-1-gigás is jó,ugyanabba vagy másik slotba vannak-e az 1gigások akkor se működnek egyszerre,csak ha a 2gigás helyére rakom a másik 1gigásat,olyan minta az 1-3-as slot nem működne,de tegnap csak egyiket vette be,ma már 2-t...egyszerűen nem értem...biosba nemlehet letiltani valamit? vagy kap áramot mind? ilyeneket nemigazán ismerem
-
Lewy89
csendes tag
Sziasztok
Következő a problémám: eddig volt 1db kingmax 2gb 800mhz-es ramom, vettem egy kingston 2x1gb 800mhz-eset.Az alaplapom abit an52v...eddig a 2gb-os szépen működött,viszont melléraktam a 2x1gb-osat és rövid sipolások jöttek inditásnál,variáltam mindenhogy nemműködik,csak ha a 3 közül 1 van a gépben(vagy 2gb-os vagy 1gb-os vagy 1gb-os),ha 2 vagy 3 van a gépbe akkor nem akar indulni.
Tudna esetleg valaki segiteni, hogy mimódon variáljam át a biosban a dolgokat? mert nemnagyon csináltam még ilyet!Közben frissitettem bios,annyit értem el,hogy a második illetve a negyedik slotba befogadja a memóriát igy 2-ba 2gb a 3-ba 1gb van...de akárhogy variálom a fennmaradó 1gb-os kártyát nem ismeri fel(nemsipol,csak nem indul el a gép ha a 3.-at is belerakom)
előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
zsole84
senior tag
Üdv!
Gigabyte MA785G-UD3H lapom van athlonII 245 procival, a hűtő AC freezer 7 pro rev 2.
Win xp alatt a venti fordulat 1200 körül van win 7 (64) alatt 1500. Mindkét oprendszernél energiagazdálkodás minimumon, a bios beállítások azonosak.Mi okozza a különbséget?
-
kircipeti
senior tag
válasz
diablo1984 #13055 üzenetére
Ez a lehetoseg most is megvan benne, igaz forditva: ha DDR3-ast rak be a juzer egy AM2 proci melle.
-
kircipeti
senior tag
Udv!
Van par olyan hibrid AM2+ lap, ami kezel a DDR2 mellett DDR3 memoriakat is. Pl. Asrock N68C-S UCC JW-790GXT-FUSION
A kerdesem az lenne, hogy ha majd lesznek olyan AMD procik, amik csak DDR3 mellett fognak mukodni, akkor azok fognak menni ezekben a hibridekben is? Termeszetesen ugy kepzelem, hogy DDR3 memoriaval.
-
diablo1984
veterán
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Hogy van ez a cpu hűtőkkel? Az am2-esek rámennek az am3-as foglalatra? Elvileg ugyanolyanok.
-
sakto
őstag
Sziasztok van egy kis gondom vettem egy JW lapot hozzá egy 5000+ procit és 2X1 gb OCZ Reaper 1066 memot
Minden alapon megy de a memoriák csak 371Mhz-n
Hiába állitom a biosba 400-ra ez mitöl lehet?
A gépben még nincs VGA csak az alaplapi -
Debilon
addikt
hali!
jelenleg milyen am2+-os lapot lenne érdemes megvennem? (tudom, igazából semmilyet, mert am3, de mindent nem tudok cserélni
)
max, olyan 20k környéke lenne a cél, jó volna core unlock, meg némi tuning
MSI 785GT-E63
Asrock A785GXH-128M
Giga 785G UD3Hamiket eddig nézegettem..
-
Chaser
legenda
Nézegetek egy GB lapot:: GA-M85M-US2H. GF8200 van benne, jó lenne a dxva miatt. Most 740gm-s2h lapom van, nagyon baba, tuning is megy rendesen, csak dxva nincs, lehet lecserélném egy ilyenre, ez még viszonylag olcsó. Ismeri valaki? Olyat írnak róla, hogy a külső vga-t le tudja kapcsolni, de gondolom csak nv vga-val, meg nyilván az is meg van adva hogy milyenekkel.
De bedöglött a topik -
Chaser
legenda
Találkozott már valaki olyannal, hogy bios más vid-et ír mint a sw-ek? Mi lehet az oka? Másik érdekesség, hogy load és idle nem változik a fesz, GB 740 és 785g-s lapban is ugyanez a helyzet. Az mitől lehet, hogy sw-esen nem tudok cpu-nál feszt változtatni miközben bios-ban lehet és a lap manualja is azt írja, hogy lehet? Bármilyen sw-vel próbálkoztam ez a funkció letiltva.
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #13034 üzenetére
7k alatt eddig nem jött ajánlat 140-re, a 240-et alig többért vettem hűtővel ph-n, 140 helyi boltban 8k hűtővel, hűtő nélkül 6.5-ért ideadnák még számlával is. 240-et olyan max 11k körül gondoltam eladni, de akkor nem feltétlen éri meg sempronra váltani, max az le1150-re, azt 3k-ért ideadnák.
GB rev mizéria egy csoda, a rev4-ből elvettek 2 satat, meg a hátlapról pár dolgot és kék lett, 1ébként rev3 minden másban. Én azt hittem 4-est kapok, mondom milyen szép lesz piros crucial ramokkal, akkor maradt volna a 240 meg valami hd46/5670, de így nem. Összességében jobban jártam a rev3-assal, de nem lesz belőle "gamer" gép, égi jel volt, időm úgyse lenne rá, de legalább több zsetonom lesz -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #13033 üzenetére
Jahh. De ez a manöver akkor éri meg ha jó áron tudod elpasszolni a 240-t és jó áron veszed a sempit. Mert ha 2-3k a difi nem éri meg vele foglalkozni és még gyengébb procid is lesz.
A giga revek közötti difit meg a kutya se érti. A rev4 ráadásul teljesen máshogy nézki. Ebből a kavarásból adódik, hogy a biosok olykor igen gyengék. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #13032 üzenetére
GB 74gm-s2h, semmi fölösleges sallang, olyan mint az intel g31, olcsó, szép jó
ACC-t tudja, de ha lebutítom 1 magra abból még nem lesz zseton
Mondjuk ilyet nem terveztem, de ha marad akkor downclockolom 1.5-2ghz környékére. HTPC szerű dologban lenne, de 720p-nél nagyon többet nem látna, azt meg viszi az 1 magos cel430 is DTS 5.1-gyel dxva nélkül, ezért gondoltam, hogy lecserélem kisebbre.
szerk: Ha már itt vagyok, megkérdezném, ebből a lapból 4 rev jött ki, az enyém 3-as. Érdemi változások vannak az 1-eshez képest, de a 4-essel eléggé megegyezik, leszámítva a backpanelt. Na most a rev4 eszi az x6-ot, az enyémnél ezt nem írja. Létezik hogy rev3-nál nem menne?
szerk: Kérdés visszavonva, már a rev3 cpu supportnál is ott vannak az x6-ok 95W-ig
Nem mintha terveznék bele, de jó tudni.
-
knorbert1992
tag
Üdv. Nekem m2n-slideluxom vna. Tökéletesen megy semmi baj nincs vele.
-
Chaser
legenda
Adott 2 cpu, sempron le1150, athlon 3200+, előbbi 65nm, utóbbi 90. Mind2 2ghz, azonos árban vannak, ti melyiket vennétek?
Nekem az lenne a fontos, hogy minél jobban alul lehessen feszelni, gondolom ebben a 65nm-es sempron jobb lenne.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #13025 üzenetére
Chipsetet nem foglalathoz, hanem rendszerbuszhoz gyártanak.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #13023 üzenetére
Milyen az a 754-es chipkészlet?
-
Debilon
addikt
válasz
diablo1984 #13021 üzenetére
én sem arra gondoltam, hogy a komplett am2+ paletta belemenne
pont a tdp miatt
asrock meg csuda dolgoka csinál néha
-
diablo1984
veterán
válasz
thomas791 #13018 üzenetére
am2-ből 6400+ x2-es a max, a többi az asusra van bízva!
Debilon: igen, de amelyik am2+-os is, abból sem eszi mindet, mert a nagy tdp-s procikat szinte kivétel nélkül csak am2+-os lapok eszik! hehát egy nf550-es gigába sem tudsz beletolni egy phenom2 920-940-est, mert még a ház is leég tőle.....
de már a phenom 1 98xx-es szériát sem eszegették azok! szóval aki nagy procit akar, cserélje le a deszkáját is, mert semmire sincs garancia, hogy műxik, illetve, h megy, akkor is kibírja-e.... -
Debilon
addikt
válasz
diablo1984 #13017 üzenetére
igen, ezekkel tisztában vagyok..
csak körül kell nézni, egy csomó mezei am2-es lap bios update-al megette az am2+ procikat (nem csak az asrock kiváltsága ez)... az abit az egyik kivétel a köztudott okok miatt..
-
thomas791
tag
válasz
diablo1984 #13017 üzenetére
akkor inkább úgy kérdem: megérné-e erősebb cpu-t venni ebbe a lapba?
5400+ felett milyen cpu-k állnak még AM2 kategóriából? -
diablo1984
veterán
válasz
Debilon #13016 üzenetére
elméletben, de inkább csak az asrockok ilyen hibridek, abit az megállt am2-nél.....
AM2 a legelsõ, ez leginkább Sempron, A64 és A64 X2-höz jó, de gyártótól függõen mehetnek benne Phenom (AM2+ és AM3) procik is...igaz max 1GHz-es hypertransport mellett és a fejlettebb CnQ nélkül.
AM2+ már felpofozott AM2 lap, ami bírja a Phenomok megnövekedett HT-jét és támogatja az új CnQ-t (magonkénti szorzó/feszültség állítás). Ide jöhetnek Semprontól a Phenom II-ig mindenféle procik. Támogatott az AM3 proci is, de ilyen lapban DDR2 memóval mûködnek, ami kb érzékelhetetlen teljesítményvesztéssel jár.
AM3 foglalatos lapok egyedüli újdonsága, hogy DDR3 memókat kell hozzá venni és kizárólag AM3 proci mehet bele (mivel azok képesek vezérelni a DDR2 és DDR3 modulokat is) fizikailag is, mert az AM3 prociknak 2-vel kevesebb lábuk van, így a foglalaton is ennyivel kevesebb lyuk vagyon (ergo nem süpped bele egy AM2/+ cpu)forrás: HWSW
-
Debilon
addikt
válasz
diablo1984 #13015 üzenetére
ha lenne bios supp, akkor menne benne am2+-os phenom pl..
topikjában linkeltek is ilyen juzer méd biost -
Debilon
addikt
válasz
diablo1984 #13010 üzenetére
am2-be am2+ is megy, nem?
kn9-s-el pont ez a gond, hogy nincs bios support hozzá
-
thomas791
tag
az athlon II-nek más a jelzése( pl.: X2 240)
és ezek már 45nm technológiával vannak szerelve..... -
thomas791
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne ..
valaki magyarázza el hogy mi a különbség AM2----AM2+-----AM3 tokozások között?
Mert van amelyik cpu mindkettőbe muxik, így halottam..
Bővíteni szeretnék..
Alaplap M2N E-SLI
CPU: amd atlonII x2 5400+
KÖSZÖNÖM! -
klepto
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem egy Asus M4N78-AM alaplapot, ami egy GeForce8200 vga-t tartalmaz.
A kérdésem az volna, hogy ehelyett az integrált vga helyett érdemesebb-e használni egy régebbi Radeon X1300pro VGA-t, vagy ez az integrált grafikus mag az erősebb, és inkább a 8200-t használjam, amíg nem veszek egy új VGA-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest