Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34605) SaGa59 válasza Antonius1978 (#34601) üzenetére


SaGa59
őstag

Az O-Tudat egy katonai projekt. A célja, hogy a nooszférát (ez az emberi tudatok összessége) befolyásolják és így irányíthassák az embereket. Sztreloknak, amikor eljut a laborig, azt mondja a hologram, hogy a céljuk az volt, hogy jobbá tegyék az emberiséget. Ekkor kell választani, hogy az egyik rossz befejezést választja és beáll (befekszik) közéjük, vagy tovább megy és végez velük és a Zónával.

Ismervén az orosz és bármelyik, a Zónában kísérletező más hadsereg hozzáállását az emberiség többi részéhez, az inkább hihető, hogy ez egy szuperfegyver akart lenni, célja az emberiség teljes leigázása.

Azt az O-Tudat tagjai sem tudják megmondani, pontosan mi a kapcsolat a Monolit és köztük (ez a projekt ugyan az elsődleges célja volt valamennyi, a Zónában működött labor kísérleteinek, de közvetlen résztvevői csak a saját célterületüket ismerték, a többi, az ő munkájukat elősegítő, támogató projekt részleteit nem, és nem is ők irányították a dolgokat), de az biztos, hogy az egész projektnek valamiféle központi eleme a Monolit, köré (alá) épült a labor, talán az táplálja energiával a labort, talán az erőmű táplálja energiával a Monolitot, nem tudja senki, de az tény, hogy hatalmas mennyiségű energia kell a folyamat, a Zóna fenntartásához.

Azt a poént inkább nem lőném le, hogy miért és hogyan hozta létre az O-Tudat az általunk is ismert Zónát. A regényben (Hadműveleti Zóna) a Halott Professzor magyarázata az okra egész emberbaráti, ám a későbbi történések ennek eléggé ellent mondanak, közelebb állnak a modokban és az első Orehov regényben (Katasztrófa sújtotta terület) említett O-Tudat módszereihez. A Zóna létrehozásának módszere meg teljesen S.T.A.L.K.E.R.-es.

Tessék elolvasni a regényeket. Nem drágák, házhoz viszik bárhová, érdekes olvasnivalók.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.