Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Annyi anyag jelenik meg ami érdekel, hogy nincs időm semmit "jóra hallgatni". Ez az Nightwish olyan mint valami fantasy játék aláfestő zenéje, de szerintem még a Baldur's Gate 3 OST-ben is vannak emlékezetesebb számok.
Pl. [link] Helevorn - Espectres
-
Hááát... első nekifutásra engem sem vett meg, de megpróbálom a következő napokban jóra hallgatni, az előző két lemezzel sikerrel jártam (és a mai napig előszeretettel veszem azokat elő).
De ha így is lesz, a telitalálat és szerelem első látásra (hallásra) érzés messziről elkerült.Fokkal könnyedebb témában: Kijött a Skid Row koncertlemez, amit még Erik Grönwallal rögzítettek.
Ha esetleg valakit érdekelne:
YT: [link]
YTm: [link] -
Xaels
félisten
válasz
Dottorei
üzenetére
Meghallgattam, de semmi nem maradt meg... Unalmas, ráadásul rögtön az album elején el is veszi az ember kedvét egy 10perces unalomtengerrel. Van kb. 2-3 szám amiben fel lehet lelni némi metált, de... Inkább hallgatom Charlotte Wessel ugyancsak megjelent szóló albumát.
-
Dottorei
tag
nightwish yesterwynde nem lett jó, a deluxe verzión 11 szimfónikusan pluszban de nem segít.
-
Dilikutya
félisten
2025. május 27., 19:00
IRON MAIDEN - Run for Your Lives World Tour 2025/26
Budapest Aréna -
Dilikutya
félisten
Van új Flotsam And Jetsam.
Jó kis power/thrash a tőlük megszokott minőségben. -
Bjørgersson
félisten
-
Akelaus
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Megéheztem
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Na jól megelőztél.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van klip is. [link]
Hűha, hát igen... Fogalmazzunk úgy, nem egy kaptafára dolgozik a Mester.
Jó ez, de nagyon nem erre számítottam, kell még pár hallgatás neki, az tuti. De nem lesz egy egyszerű lemez, az fix
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nagyrészt minden tetszeni szokott a TC-tól, de ez most valahogy nagyon nem...
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
csakany2001
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Nálam eddig Endtime Signals, Time II, Winds of Dislain megy most a legtöbbet. De ez a Where Gods Fear to Speak is erősnek tűnik, egész ígéretes és hangulatos. Vannak bőven szép pillanatok és változatosra is sikerült.
Hamarosan új Nightwish, amit eddig hallottam belőle az nem túl kellemes. Endlessness féle szám most nem tudja menteni az összképet így Marco nélkül, kezd az is sajnos unalomba fulladni.(bár szerintem az Imaginaerum volt az utolsó jó anyaguk kb.)
-
btraven
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem rossz zene ez, csak így belehallgatva. Kár hogy női énekes belenyivákol az amúgy jó zenébe.
-
Akelaus
senior tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Tegnap hogy írtad, végre meghallgattam.
Jó lett volna előtte tüzetesebben megnézni a borítót, mert nem értettem a végén a japán dallamot, az első számban fel sem tűnt. 🤭
Viszont jól beszippantott, mert késő este elővettem újra, és most ismét ez szól.3 album pörög nálam most felváltva: ez, az új Nest of plagues, és az új Wmd.
De olyan sok zene jött ki, hogy próbálok néha mást is hallgatni, mert csak mentem és mentem a zenéket a Spotify-n.Oceans of Slumber kijött ma, de ahogy snecy20 írja nagyon nem olyan mint ahogy indult. Van egy albumuk ami egy darabig rendszeresen ment nálam, az újat még jegelem.
-
Dottorei
tag
As I Lay Dying - We Are The Dead (feat. Alex Terrible, Tom Barber) [link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csakany2001
üzenetére
Pont most dobta fel a YouTube.

Oceans of Slumber - "Where Gods Fear to Speak" (Official Album Stream)
-
snecy20
nagyúr
válasz
csakany2001
üzenetére
Az Oceans of Slumber még pár éve amilyen jónak tűnt, és jól indult, mostanra teljesen érdektelenné, öncélúvá vált.
-
Voy15
tag
Ha már előjött itt a Mastodon a napokban mint simizős jazz-metál, nos jött egy új single:
Mastodon, Lamb of God - Floods of Triton (Official Audio) -
BullHurley
csendes újonc
-
btraven
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez célzás arra hogy hallgassak inkább valami normális zenét?
Hallgattam 2 korai Genesis lemezt. Az a baj hogy kritikán aluli a felvétel minősége. Peter Gabriel hangját meg nem bírom elviselni. A Yes zenekar énekese volt ilyen nekem.
Micsoda megkönnyebbülés betenni a Deicide - Serpents of Light albumot. Glen Benton legalább tud énekelni.
-
Bjørgersson
félisten
-
btraven
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Majd meghallgatom a korai lemezeiket, nem hallottam még őket. Csak a diszkóban a slágereiket.
-
btraven
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Persze nem a 70-es évek eleji prog számokat adják, hanem a 80-as pop slágereket.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nekem most beugrott egy, ráadásul itt se seprűvel simizik a dobot: Exciter.
Fasza kanadai speed-thrash, 40 éve nyomják, Dan Beehler kezdettől fogva az énekes a dobok mellett. Igaz, volt időszak, amikor csak dobolt, de kb a karrierjük felében ő is énekelt, most is. -
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egyetertek. A 80as evekre elslageresedtek, de azert boven tobb a Genesis, mint egy mezei popzenekar, meghatarozo nev a progrock tortenelmeben.
Roger Taylor es Portnoy is sokat vokalozik koncerteken, es eloszeretettel enekelnek is. Egyikre sem mondanam, hogy kikopott jazzdobos.
De van egyuttes (nevet nem tudok), ahol a dobos az enekes, es koncerteken sem fogja vissza magat sem enek, sem porgetes teren.
-
Dilikutya
félisten
válasz
btraven
üzenetére
Miért ne tudna? Amúgy koncerten szólóban szerintem nem dobolt, a Genesis-ben meg Peter Gabriel kiválása óta külön turnédobos volt, Collins max beült koncerteken olykor a show kedvéért. A lemezeket ő játszotta fel, de ott meg nem egyszerre veszik fel, többnyire.
A Genesis meg alap progresszív rockzenekar, mégha voltak is popos dalaik. Szerintem bőven elférnek egy rock rádióban. -
btraven
őstag
Collins became, in the words of AllMusic, "one of the most successful pop and adult contemporary singers of the '80s and beyond"
Csak azt tudnám miért játszanak mindig Collins számokat a Rock rádión. Meg a többi disco és pop énekest/együttest. Egyébként is egy dobos nem tud énekelni dobolás közben. Hiszen lihegne. Kivéve a jazz dobost, aki csak finoman egy kis seprűvel simogatja a dobot. Ez olyan átverés mint amikor a énekesnők intenzív táncolás közben énekelnek. Persze. Playback-ről.
-
Dilikutya
félisten
válasz
btraven
üzenetére
Mondjuk ha már eredetizel, akkor tedd be az eredetit, ne egy olyan felvételt, ami 30 évvel a lenyúlás után készült.
Tessék, itt van Harry C. Browne 1917-es felvétele, és még ez sem az eredeti. Mondjuk eredetit nehéz is lenne találni, ez egy tradicionális gyerekdal az 1800-as évekből, még az sem biztos, hogy ez az 1917-es az első, ami megjelent lemezen. -
Ellia
addikt
válasz
btraven
üzenetére
Biztos? Rengeteg lenyúlást találsz a Led Zeppelintől, Doorson, Oasison keresztül a jelenlegi modern zenékig. És igen pofátlanul nyúl mindenki mindenkitől.
De szeretek ezzel is példálózni az egyforma zenék hallatán, itt minden szám ugyanarra a 4 akkordra épül, persze, hogy hasonlónak érződik.
-
Akelaus
senior tag
válasz
TripleB
üzenetére
Végre meghallgattam, kicsit sok zene gyűlt össze. Az említett dal továbbra sem jön be, de az album nagyon is rendben van!
Ahogy az új Nest of Plagues album is. -
-
Voy15
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
A Halford könyv olvasmányos, és én speciel könnyesre nevettem magam 1-2 résznél.
Viszont angol úriemberhez méltóan Rob szerintem picit óvatosan fogalmaz pár dologgal kapcsolatban.
A Downing - Tipton ellentétet kb csak civakodásnak festi le, míg a Downing könyvben KK konkrétan leírja, hogy gyűlöli Tiptont és a managert 85! óta. (Beleolvasgattam már itt-ott pár részt)
Aki ismeri az angolokat az tudja hogy a gyűlöl szó az iszonyatosan erős kifejezés már náluk, ha ezt használják akkor ott már nagyon-nagyon-nagyon nagy baj van.
Ezenkívül Rob elmismásolja a kilépését is, szerintem konkrétan kamuzik, de nem spoilerezek többet.
A KK könyvnél nekem is elsőre az az érzésem, hogy a csávó picit azon volt folyamatosan besértődve, hogy nem ő van a rivaldafényben.
Akinek olyan bajai vannak, hogy nem egyszerre fejezik be a Breaking the Law-t (mert Tipton még odarak a végén egy hangot), nos ott szerintem azért akad probléma.
De mindegy, hallgattassék meg a másik fél is, de jelen pillanatban azt gondolom, hogy ő volt ott toxikus személy, bármennyire is jó gitáros. -
Pro Koryak
addikt
-
Dilikutya
félisten
válasz
btraven
üzenetére
Azért az nem életszerű, hogy egy zenész azt mondja az új lemezére, hogy rossz.
Évtizedekkel később le lehet tagadni, volt rá példa, ellenkezőjére is, hogy továbbra is kiáll valaki egy elég megosztó lemez mellett. De friss megjelenést nem szoktak lehúzni. A sztori amúgy nem így van, a keverésnél a zenekar se volt ott, már turnén voltak, ők is utólag szembesültek vele. Gillan utólag nevetve mesélte, hogy kidobta a CD-t az autó ablakán. Amúgy elmondása alapján szerette, jó volt megcsinálni a lemezt, de ő sem érezte magát odavalónak. Konkrétan mondta, hogy el tudta jól énekelni a régi dalokat is, de ő nem Ozzy. Amúgy szerintem (is) jó lemez a Born Again, a borító is zseniális(an ocsmány). -
Ha meg érdekes sztorik: ez az egyik kedvenc cikkem

Szeretem az ACDC-t, de annyira nem ismerem őket, mikor olvastam, hogyan keresték meg Brian Johnsont, hogy pótolja Bon Scottot, majd lefordultam a székről
-
Jó is, hogy mondod, régóta tervezem, hogy beszerzem, írok a karácsonyi angyalkáknak, hogy Robi bácsit kérem a fa alá. Aztán remélem nem értik félre, és a könyvet kapom meg

Downing könyve érdekes volt, ugyanakkor nekem csalódást keltő, és kicsit lehangoló. A könyv 80%-ban olyan érzésem volt, mintha egy sértődött kölök sorait olvasnám.
De afelől nincs kétségem, hogy igaz, amit írt - csak azt meg próbálja az olyan ignorálni, akinek az egyik gyerekkori hőse Rambo és John McLane mellett Glenn Tipton volt. -
Voy15
tag
válasz
btraven
üzenetére
Jók ezek a sztorik
Nemrég olvastam el Rob Halford életrajzi könyvét (Vallomás), és mostanában fogok belekezdeni KK Downing (Éjjel nappal Judas Priest) könyvébe.
Volt ott is ám minden... Fogalmazzunk úgy, hogy csoda volt, hogy a Priest ilyen sokáig tudott működni a klasszik felállással.
Ajánlom a könyvet a Priesteseknek
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Vergődés volt ez már egy ideje. Nálam akkor kezdett fura lenni mikor összeálltak a Grungery-s csávóval. (Láttam is ott mászkálni a Mayhemen).
Én sem vettem már az ujsagot, csak ha olyan zenekar volt benne ami érdekelt, bár mire kijöttek egy cikkel kb. elolvastam online máshol hasonló kérdésekkel.
Most a weboldalra terveznek átköltözni, idejét nem tudom mikor nyitottam meg utoljára. -
btraven
őstag
Én pár évig vettem 90 környékén. Az zavart hogy minden interjúban ugyanaz volt. Megjelent az új lemez, milyen lett? - kérdezték az együttes tagjait. Nagyszerű lett, csodálatos, sokkal jobb mint az előző. Egyszer mondták volna hogy rossz lett. Mint Ian Gillan a Black Sabbath-tal. Felvették a Born Again lemezt, ő meg elment nyaralni, a keverést rábízta Iommi-ékra. Aztán kapott 50 tiszteletpéldányt a kész lemezből, meghallgatta, pocsék lett, dühében mind az 50 lemezt összetörte.
-
Dilikutya
félisten
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt viszont mélyen meg tudom érteni, és el is hiszem, hogy nem igazán lehet ezt már nyereségesen csinálni, avagy a nyomtatott újságok lassú agóniájának a bevégeztetése.
-
Bjørgersson
félisten
-
Voy15
tag
Szerintem ez a banda már sosem lesz az ami volt.
Chester volt a lelke. Lehet itt erőlködni, meg megpróbálni még összeszedni némi pénzmagot, de szinte 100% biztos vagyok benne, hogy a közelébe sem fognak érni a régi bandának. -
Dilikutya
félisten
Nem rád értve, de túlmisztifikálják sokan a zenekarosdit mindenféle hülye elvek, trúság stb. mentén, és tök gáz, ha valaki pénzt is keres vele. Ezzel szemben a valóság az, hogy hobbizenekaroknak piszok nehéz pl. egy turnét összehozni, pláne ha kontinenseken átívelő. A lemez felvétele, kiadása ma már talán nem akkora mutatvány, olcsón is lehet viszonylag jó minőséget hozni, és ott a Bandcamp, Spotify... persze ha már rendes marketinget, terjesztést akarsz, kell a kiadó. Koncert, minél nagyobb, annál több ember munkája. Egy főállású zenekarnak mindezeket ki kell termelnie, ehhez is segítség, ha nem adják fel a bejáratott nevet, ahhoz meg minden joguk van, hogy pénzt is keressenek vele. Nem a Linkin Park és hasonló zenekarok a lemezipar csúcsmilliárdosai amúgy, akkor se, ha polgári állásra nekik már nincs szükségük valószínűleg.
-
-
Dilikutya
félisten
Minden joguk megvan, hogy folytassák ugyanazon a néven. Volt egy tagcsere dobos fronton (eltelt 7 év, lehet amúgy is kilépett volna azóta), meg van új énekes. Chester nem volt alapító tag, bár tény, már azelőtt beszállt, hogy a zenekar neve Linkin Park lett volna. De az AC/DC és a Pokolgép sem váltott nevet, amikor énekest cseréltek. Valószínűleg új néven is sikeresek lennének, a Warner marketinggépezetével a hátuk mögött kb. mindenki is tudná, hogy ők a Linkin Park. 1-2 tagcsere miatt nem érzem jogosnak mindenesetre, hogy a többiek szopassák magukat új névvel. Vannak zenekarok, ahol valóban nem lehet 1-1 ember nélkül ugyanazon a néven játszani, de ez nem az. Motörhead Lemmy nélkül elképzelhetetlen, pláne hogy a legklasszikusabb felállásból sem él már senki. De az a Motörhead, Lemmy meg az isten, és olyan zenekar nem lesz még egy.
A Stone Temple Pilots (rövid ideig Chester is énekelt itt) és az Alice In Chains is talpraállt új énekessel, pedig a klasszikus 90's grunge korszak két emblematikus frontembere adagolta túl a kábszit náluk.
Ha van egy zenekar, akik kurva sok melót fektettek abba, hogy az a név sokat érjen, ők alapították, és övék a jogok, akkor igenis folytathatják ugyanazon a néven. -
Ellia
addikt
Linkin Park - The Emptiness Machine
Fú, vegyes érzéseim vannak, zeneileg LP, az énekesnő se rossz, viszont, ha nem LP név alatt jön akkor taposnia kellene, hogy fennmaradjon a mainstream vonalon valószínűleg. Nem utálom, sőt, kíváncsi vagyok a novemberi albumra is.
Azért örülök, hogy nem Chestert másolva akartak újrakezdeni. Meglátjuk.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
TeeBee73
üzenetére
"Violent Storm kislemeznek köszönhetően hivatalosan is bemutatkozott a gótikus finn supergroup, a Cemetery Skyline."
"Cemetery Skyline is a Scandinavian Gothic Metal supergroup"
Beharangozták őket, mint gótikus szupercsapat, aztán amolyan túlcsiszolt, finomkodó, nyammogós-elfolyós metal. Kár érte, lehett volna jó is, szerintem.Hát nem egy Shades of God....
-
TeeBee73
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
-
Bjørgersson
félisten
-
Akelaus
senior tag
Megvolt tegnap a VHK - MAYHEM koncert a Barba Negrában.
Kíváncsian várom, ha készül róla valami cikk, abban mit írnak a hangzással kapcsolatban. 🙄VHK: kb. semmit nem lehetett érteni az énekből, állhattam én bárhova. Ha nem ismerem a dalokat, kb. fogalmam sincs mi szól.
A közönség egy része nem volt vevő rájuk, kint a kajás pultnál hallottam egy megjegyzést: tök jó a zene, de az a hülye középen egyfolytában ordít. 🤭Mayhem: őket is utolérte a Barba Negra hangzásátok.
Túl sok volt a magas hang, főleg Hellhammer cinjei, illetve volt egy fura elektromos zaj, vagy nem tudom minek nevezzem, mikor csak a 2 gitárosból kellett valakinek játszani. 🤷♂️Kis mászkálással a vészkijárat felőli oldalon, a keverőpulttól 1,5-2 méterre a színpadhoz közel úgy ahogy elfogadható lett a dolog.
Letaglózó volt a Mayhem, a vetítés nagyon sokat hozzátett a koncerthez, ahogy már az elején indult, bemutatva valamelyest a zenekar történetét, majd időben visszafelé haladva jöttek a dalok, az aktuális albumhoz tartozó kepeket megjelenítve a háttérben.
Csihar pedig... Egy külön hangszer. 🤗
Természetesen a De Mysteriis Dom Sathanas album dalainál volt a legnagyobb ováció, illetve mikor a kijelzőn Dead, vagy Euronymous jelent meg.
Rám mégis az Ordo at Chao albumról előadott dal tette a legnagyobb hatást.
Főleg mert élőben még súlyosabb volt, mint az albumon. (Aminek a hangzása állítólag direkt olyan amilyen
)Végén a Deathcrush album is előkerült. Nade hogy!
Amit nagyon sajnálok az a 2 szólógitár szar hangzása a koncerten kb végig.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Anno amikor kijött, szerettem én is, viszont mostanában valahol pont szólt a Poison, és hát azt kell mondjam, egy "kicsit" eljárt felette az idő. Erre a típusú zenére mondja az angol nyele, hogy "bombastic" (nemtom, mi a jó magyar fordítás), amivel amúgy önmagában nincs gond - 6-8 pálinka után különösen

-
Dilikutya
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem most a melegre tekintettel felváltva megy Nile és Stan Bush + hasonszőrű 80's előadók, minden ami Véres játék filmzene meg Sunset Strip.

-
-
Dilikutya
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mondjuk a Trash szerintem egy jó lemez, hamisítatlan 80-as évek végi hard rock. Lehet a Poison elcsépelt, egyeseknek nyál, gagyi, de szerintem az egy kurvanagy nóta.
-
btraven
őstag
Trash (Alice Cooper album)
Ez trash metal?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt akartam.
Cemetery Skyline - Behind The Lie -
Bjørgersson
félisten
-
TripleB
senior tag
Minden elfogultsággal állíthatom, hogy az új Watch My Dying album jó!
-
csakany2001
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére
Változatos és izgalmas anyag lett, kétség sem fér hozzá, hogy ott a helye a top10-es listán.
Leprous - Melodiues Of Aonement, kell hozzá egy megfelelő hangulat annyi biztos. Nem lett annyira szirupos, pop-os anyag , mint a Pitfalls/Aphelion páros. Kicsit felfogható egy Malina modernebb megvalósításának, kevesebb metal elemmel. Nem hallgattam még olyan sokat, de az alapján kellemes anyag. -
TripleB
senior tag
-
Bjørgersson
félisten

-
Akelaus
senior tag
Wintersun - Time II.
YouTube Music link -
Bjørgersson
félisten
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Háááát nekem sem jött be a lemez, pedig imádom az Epicát is, Miss Simone-t is.
Bár szót se róla, Alissa-val azért elég erős duót alkotnak
[link] -
snecy20
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nálam a 2009-es 'Those Whom the Gods Detest ' számít amolyan választóvonalnak. Az ezt követő lemezeknél már nem kerek valami..
-
Pro Koryak
addikt
Lement az új Nile, de valami nem kerek. Ezek a női
vinnyogások, meg tiszta ének, szöveg...nekem ez már sok.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Meghallgattam, sok köze nincs az Epica-hoz, se Ayreon-hoz. Ez valami teljesen más, még csak 1x hallgattam, vannak benne azért jó pillanatok de még én sem tudom hova tenni.
Elektromos zenei eszközök vannak azért benne, meg modern metal elemek és egész okosan használva mértékkel, hogy azért ne legyen túl szirupos. Van mélysége is.
De nem gondolnám, hogy év albuma lenne.Az új Nile viszont piszok jó lett, fogós lett és jól kidolgozott dalok találtak helyet az albumon, ez most nem lett olyan rutinmunka, mint az utóbbi úgy 3 albumuk. Megkockáztatom Annihilation of the Wicked óta legjobban sikerült darab.
Most már csak a Times II meg az új Leprous van hátra a hónapban, Opeth-ig utána nem számítok komolyabban sikerült albumra. De eddig egész jó ez az augusztus ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

vinnyogások, meg tiszta ének, szöveg...nekem ez már sok.