- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Akelaus
senior tag
-
james001
veterán
-
Akelaus
senior tag
-
VágniValó
addikt
-
BullHurley
csendes újonc
-
james001
veterán
Control Denied-ban is Chuck van de ott már nem ő vokálozik,ezért se tetszett annyira az a bandája... De a riffek amiket leművel abban is,mesteri ugyanúgy mint a Death-ben is. RIP Chuck

Fun fact,az egyik legjobb Death szám,a Spirit Crusher amúgy először Control Denied szám lett volna,de aztán végül a Sound of Perseverance albumra került rá. Van fenn youtube-on egy régebbi demo róla amit még a Control Denied-al vett fel,kissé másabb mint a végleges verzió
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
-
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
csakany2001
senior tag
A héten voltam Paradise Lost és Lacuna Coil koncerten is, talán sosem volt ilyen erős koncert hetem, 2 kedvenc bandámat is volt szerencsém megnézni.
Lacuna Coil koncert:
Nonpoint kicsit érdekes volt nyitásnak, nem rosszak de sosem voltam rap metal rajongó. Egyébként meggyőző show volt, nekem jobban bejött élőben, mint a Biohazard. De ők inkább modern metal felé tartottak erősen.A koncert hátralévő részében Cristinán és Andreán volt a reflektorfény. A setlist vegyesen tartalmazott mindegyik korszakból zenét. Így számomra egész tetszős volt, nem maradhatott ki a szokásos 2 Broken Crown Halo sláger, vagy éppen a Spellbound.
De nagyon jól működött az idei album élőben is, nekem nagyon bejött amúgy is, hogy a Black Anima kicsit visszatértek a sötétebb, gótosabb metalzenéhez.
Érzelmesebb számokból is volt azért néhány, de örömömre nem ezt tette ki a show döntő részét. Energikus és élvezhető 70-80 perc volt tőlük.
Részemről a csúcspont a Dark Andrenalin volt, joggal lett a banda "zászlóshajója", de erre a címre a Comalaies is hivatott maximálisan.Hangosítás, látvány oké. Barba Negrahoz mérten rendben volt. Cristina néha-néha hibázott, szerintem a régi témákkal megszenved, de fiatalabb már ő sem lesz. Andrea-t pedig nagyon passzívnak éreztem, nem sokat szólt a közönséghez.
-
TripleB
senior tag
-
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
*sértett idióta

Én épp fordítva, Halfordot olvastam idén, KK-t tavaly, de a véleményem azonos.A Dickinson könyv az egyik legjobb önélatrajzi könyv, amit valaha olvastam. Abból azért nagyon menő lehet a dedikált példány
Voltál az előadóestjén?Sajnos nekem zenés ereklyéim nincsenek. Max a Szüleim után örökölt bakelitek lehetnének, de azt meg trükkösen el-elhordták a rokonok.
-
Xaels
félisten
-
VágniValó
addikt
Egynek elment, a legutóbbi 2 albumuk nekem nem jött be sajnos. 2-3 dal volt mindegyiken amit újrahallgattam de ennyi. A legutolsó ami tényleg tetszett az a 15-ös VII: Sturm und Drang vót.
Anno sok elitista metál arc kritizálta azt az albumot, hát biztos fordítva vagyok összerakva de nálam nagyon betalált. Az első 4 számot arról zsínorban bármikor újrahallgatom + az Alice in Chains ízű 6-ost, az Overlord-ot
-
Vikthor
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
gbors
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Bevallom, eddig a Rockmaraton nagyon nem mozgatott meg.
My Dying Bride ugye más énekessel jön, a The HU számomra értékelhetetlen, King Diamond..szóval ott ő a probléma, zenével nincs bajom, egyedül a Varg ami eddig számomra "ér" valamit.
Viszont a Fezen-en elgondolkoztam a Mastodon, és Kerry King miatt.
Már megremegett a jegyvásárlásnál a kezem.
Dilikutya: "Thy Catafalque a francia Hellfest-en! Egy színpadon a Sunn O)))-val és Ihsahn-nal, egymás után." Szerintem most jutott el oda a Thy Catafalque ahová való.

-
Dilikutya
félisten
A jegyeladások megkíméltek attól, hogy elmenjek.
Belegondolva, az Arch Enemy is vagy 15 éve nem nekem zenél, az In Flames meg 20. Na jó, az Arch Enemy néha összekapja magát. 
-
zhorvath
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
Ha meg érdekes sztorik: ez az egyik kedvenc cikkem

Szeretem az ACDC-t, de annyira nem ismerem őket, mikor olvastam, hogyan keresték meg Brian Johnsont, hogy pótolja Bon Scottot, majd lefordultam a székről
-
Peterhappy
addikt
Jó is, hogy mondod, régóta tervezem, hogy beszerzem, írok a karácsonyi angyalkáknak, hogy Robi bácsit kérem a fa alá. Aztán remélem nem értik félre, és a könyvet kapom meg

Downing könyve érdekes volt, ugyanakkor nekem csalódást keltő, és kicsit lehangoló. A könyv 80%-ban olyan érzésem volt, mintha egy sértődött kölök sorait olvasnám.
De afelől nincs kétségem, hogy igaz, amit írt - csak azt meg próbálja az olyan ignorálni, akinek az egyik gyerekkori hőse Rambo és John McLane mellett Glenn Tipton volt. -
Xaels
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
Xaels
félisten
-
Pro Koryak
addikt
Látszik haladnak a nyugger kor felé. Megfáradt, lassú, érdektelen foshra futja csak.
Más:
már csak a borítójuk miatt is
Silhouette - Les Retranchements (2022)
Malist - In the Catacombs of Time (2019) -
Xaels
félisten
-
updog
őstag
"Egyrészt nemértem ezt a telefon kamerázós dolgot [...] A másik: impotens közönség."
10 éve elég ritkán járok már koncertre, de osztom a meglátásaid. Persze én is csorgattam a nyálam már a 90-es évek végén is a bootlegekre, de be is b***tt volna ha mindenki három kilós, szalagos kézi kamkorderrel járt volna koncertre
Nyilván a tömeges majomkodás kérdése az okostelefonokkal együtt merült fel egyáltalán, két héttel ezelőtti 5FDP koncerten hiába álltam a harmadik sor környékén, konkrétan a koncertek felét nem láttam, mert semmi mást nem csináltak az elől lévők mint magasba tartott kézzel videóztak... (hazudok: a Malevolence alatt - mivel közük nem volt ehhez a stílushoz - Tiktokoztak és Messengereztek... de legalább őket láttam
).Megértem amikor egy hátsó sorban ülő valaki felveszi az egészet, és feltölti youtube-ra, a jaúisten látja a lelkem még örülök is neki ha egy koncertet - amire amúgy lehetőségem se lett volna elmenni - otthonról így végig tudok pörgetni. De bennem régen még az élt, hogy azért állunk sorba 2 órával nyitás előtt, és küzdjük magunkat előre, hogy valami felejthetetlen élményt kapjunk az első sorokban, nem azért hogy egy elmosódott, torz hangú, állított képernyős, 2 perces részekben felvett valamit nézzünk majd vissza otthon (nem fogják visszanézni...
) és közben telefont nyomkodjunk.A második felvetésre életem első komolyabb koncertjéről hozom a választ (2006, Soulfly Pecsa), akkor is ugyanazt tapasztaltam amit írsz, nagyjából 0 a magyarok angoltudása, de három sör után nyilván szeretnek regálni
Tavalyi cikkben olvastam hogy "a legnépszerűbb az angol, minden negyedik magyar beszéli" - fordítsuk le: a magyarok 75%-a nem beszél angolul
-
Akelaus
senior tag
-
gbors
nagyúr
-
zhorvath
aktív tag
Igen, én mind a 4 napon voltam.
A közönséggel szerintem az a baj, hogy kevesen beszélik az angolt és mindig azt hiszik, hogy ha kérdeznek valamit, arra azt kell válaszolni hogy yeeeahh.
Az Annisokay gitárosa is rengeteget beszélt, próbált kommunikálni a nézőkkel, hát ott is volt jópár nem odaillő JEEEE.
Pozitív volt, hogy a Dunapart ellenére csak mérsékelten csíptek a szúnyogok. Ők is kitikkadtak rendesen.
A kiszolgálás valóban Barbás volt, mondhatni csigatempó. Másfél órát álltunk sorba egy sörért...
Sajnos hiába a Judas volt a headliner, nekik is patikamérlegen mérték az időt, ezért volt a setlist olyan amilyen. 2 éve a Papp Lászlóban valóban jobb volt, de hosszabb is.
Viszont ők legalább megoldották a kivetítést, ami azért egy nagyszínpadon dukálna egy fesztiválon. Mondjuk 2 kamion cuccal érkeztek. -
Peterhappy
addikt
Itt a bizonyíték, hogy a Maiden másolta az Ossiant.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Btraven: Adja magát a hasonlóság, Paksi alapvetően a Pokolgép énekese volt, demót is rögzítettek vele, csak mielőtt lemezig juthattak volna, be kellett vonulnia katonának, így barátját, Kalapácsot javasolta a helyére.
Katonaság után pedig megcsinálta az Ossiant.De javítsatok ki, ha rosszul emlékszem, sajnos benne van a pakliban

A póló története pedig a '88-as Maiden bulira vezethető vissza, ahol az Ossian volt az előzenekar, és Smith-nek annyira tetszettek, hogy a turné hátralévő részében a pólójukban játszott

-
gbors
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
-
Peterhappy
addikt
Shock-on olvastam Dickinson koncert beszámolót (+ hozzászólásokat), én nem értem, létezik, hogy én állok mindig rossz helyre, és hallok pocséknak egy koncertet, ami mások szerint remekül szól? Vagy az én elvárásaim túl magasak?
Bruce papa amúgy ki is dőlt, a bukaresti koncertet törölték is. Nálunk betegen, rövidített programmal, de legalább még lehozta a bulit

-
Peterhappy
addikt
Hűha. Hát... mondjam azt, hogy számomra rosszabb élmény volt?
Kétszer voltam a barba hangárban ezt megelőzően, mindkét alkalom után azt mondtam, ide soha többé.
De hát Bruce papát csak látni kell egyszer az életben a saját dalaival. Hát... ez legalább pipa.Egy bringatúra után, amúgy is masszív fejfájással érkeztem - bicajjal. A beengedés villámgyors volt, gyors technikai szünetet én is tartottam - közben arra a megállapításra jutottam magam is, hogy én sem kívánom az este folyamán még egyszer felkeresni a khm. "mellékhelyiséget".
Épp a Devided elejére értem én is oda.
Ők - számomra - bántóan rosszul szóltak, de nem baj, mert - számomra - a zenéjük sem tetszett. Valahogy az egész társaság nem igazán volt szimpatikus, de lehet, hogy csak én fogtam ki rossz estét (vagy ők).
Elég jó helyre tudtam előremenni, kb. 8-10 méterre lehettem a színpadtól, majdnem tökéletesen középen. Ennyit a pozitívumokról.
Pontban 2000-kor kezdtek. Fél perc kellett, hogy rájöjjek, melyik dallal. A "Welcome home" refrén éneklésénél valamelyik vokál mikrofonja nagyon fel volt tolva, az olyat dörrent, hogy a gatyámat majdnem telepakoltam sebtiben.
Úgy mértem, kb. 25 perc után kerültek a hangszerek nagyjából a helyükre, az ének pedig úgy 40 perc elteltével. Onnantól sem szólt jól, különösebben élvezhetően sem, de legalább vállalható volt.Előttem lengyelek tomboltak-söröztek, volt hogy egy egész számot végigbeszélgettek-ordítoztak a világításról(?) vitatkozva. Aztán egy másik, külföldi pár sodródott elém, na ott a csaj kb. 150cm volt, de igyekezett úgy ugrabugrálni-hadonászni, hogy egyfolytában a lábamra ugorjon, vagy a fejbe vágjon. Rengetegen kameráztak, szokszor a fél színpadképet kitakarták, de nyilván nem színházba mentem, ezekkel megbékéltem. Bár számomra érthetetlen az, aki az egész koncertet másnak közvetíti messengeren keresztül, vagy végig fotózgat és az instagramjára töltöget. Mindegy, mások vagyunk.
Volt egy irritálóan kurjongató, extázisban tomboló kiscsaj is, na Ő szintén pár méterre állt tőlem.A setlistről nem tudtam semmit -csak amilyen címekbe a youtube-n belefutottam, ajánlott videók formájában. Szerintem a program remek volt. Azt nem tudtam, hogy a Jerusalemet nem mindenhol játszották, az számomra az akkor még retek hangzás ellenére is az est egyik fénypontja volt. Hatalmas kedvencem.
Az együttes nagyon tetszett, jók voltak a zenészek, Bruce is remek formában volt, a betegsége ellenére is. A dobos performansz jópofa volt, bár eléggé elnyújtott. Picit csalódott is voltam, mert a YT ajánlott egy 109 perces felvételt, így azt hittem, olyan hosszú lesz a koncert, de csak 95 perc volt - így azért a szólókat, dobolgatást, stb. levonva már eléggé karcsúnak tetszik a műsor.
A Tears of the Dragon - Darkside of Aquarius kettős egészen brutális volt, amúgy is a kedvenc dalaim a Mestertől, de így, egymás után abszolút 10/10 élmény volt.
Az új dalok abszolút jól illeszkedtek a programba, jól ismerte a közönség is - és a közönség (nem az előttem tobzódó lengyel tagjai) előtt le a kalappal, mert rajtuk nem múlt a jó hangulat, ők is odatették magukat becsülettel!Tanya O'Callaghan élőben egészen lenyűgöző jelenség volt, szerencsére nekem Ő már túl sovány, így megúsztam anélkül, hogy plátói mód szerelmet vallottam volna neki

Summa summarum, ez egy remek koncert lehetett volna - egy remek koncerthelyszínen. Így a rosszabb koncertélményeim közé kell sorolnom - amiből amúgy nagyon kevés van, de érdekes mód közülük több is a barba hangárhoz köthető...

A kijutás rémálom volt. Miután sikerült a bringámat megkaparintani, jobbra tereltek, nem engedtek visszafordulni. Később megtehettem volna, de azt hittem, az utca végén lesz lehetőségem elkanyarodni - hát csak visszafelé sikerült. 5 percnyi tolás után további 10 perc volt, míg sikerült az autók mellett / járdára-járdáról fel-le pattogva kijutnom a bringaútra.
SOHA TÖBBÉ barba hangárt.
Szerk: a fent említett YT koncert megy épp, hogy tudjam, mit kellett volna hallanom tegnap

-
gbors
nagyúr
-
Peterhappy
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Xaels
félisten
-
user12
őstag
-
Xaels
félisten
-
Pro Koryak
addikt
+1 ahogy mondod, közepes, unalmas albumok.
Floor-ral egy jó lemezük van:
Showtime, Storytime
Ilyen feldolgozásban az összes régi NW számot meghallgatnám+nézném, mert a koncertanyag k. jó lett.
Egy kis Annihilator:
Vicious Beauty -
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Normál álló 24990 Ft
Kiemelt álló 28990 Ft
Ülő is valami hasonló, illetve abból van valami 17990-es is.
2024-ben az Arénába egy Dream Theater szerintem teljesen rendben van ennyiért, Ozzy-t drágábban halogatták már évekkel ezelőtt is.Lehet bevállalom. Még azelőtt, hogy jött volna a koncert, valahogy elkezdtem sorban a régi lemezeiket hallgatni, most jól esett, pedig pl. az elsőt tuti nem hallottam vagy 20 éve.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
zsola400
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
gbors
nagyúr
Én +1-szer hallgattam meg, és nem indult meg felfelé olyan mértékben, mint ahogy vártam. Sokkal súlyosabb, mint a ToS, de ettől nem lesz feltétlen jobb is - nekem azok a nóták, amiket a kritikusok annyira dícsérnek, egyelőre nem ütnek be annyira. Mindegy, nem lóverseny, meglátjuk. De Chemical Wedding már nem lesz belőle

-
gbors
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
Bruce Dickinson - The Mandrake Project
Felkarolt egy régi Linux disztibúciót? Ráadásul franciát?
-
Dilikutya
félisten
-
gbors
nagyúr
Igen, a 90-es években még valamennyire követtem ezeket, szóval Malmsteen (fooking fyoori ftw
) és Mustaine megvan. Az elmúlt 20-25 évben viszont igen limitáltan olvastam bármit zenészektől / zenészekről, mert igazából úgyis csak az érdekel, ami a lemezeken van, sörözni nem fogok velük. -
gbors
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
Bizony, ahogy írod: fröcsögött más zenekarra-zenekarokra, hogy a meddig húzzák a búcsú turnét, és hogy utána x idővel előkerülnek, és meg egy utolsó utáni turné.
Még az is tisztább lett volna, hogy nyomunk egy "utolsó" kört aztán szünet.
Más zenekar is csinált ilyet, aztán egyszer csak megjelent mondjuk egy dal, vagy egy koncertdátum.
Ott az Emperor pl. nem rémlik, hogy lett volna utolsó turné, de az Anathema esetében sem rémlik.
Tudom, pénz az Isten, és K.K. nagyon is szereti az Istent
Végül a szolóalbum Slayer név alatt jön ki, az éneksávot meg lecserélik.
-
gbors
nagyúr
Szerintem ezt el lehet intézni azzal, hogy aki arról mond nagyokat, hogy mi lesz majd, az nem túl okos. Én simán elhiszem, hogy amit anno mondott, azt ott és akkor komolyan gondolta, de az emberi létezés egyik alapeleme a változás, és lehet, hogy ha fél évvel később visszatekint, akkor sokkal inkább a jó 30 év emlékei jönnek fel, nem a rossz 5-10-é.
Szóval sztem nem érdemes elhinni az ilyen jövőbelátásokat, se túlzottan ekézni azokat, akik megszegik az ilyen "ígéreteket".
-
Dilikutya
félisten
#17741-ből csak magamat tudom ismételni, ez a két koncert még nem megy szembe azzal, amit anno mondtak. Egyedül King mostani nyilatkozatai az érdekesek, de persze lehet az is csak terelés volt. Mondjuk sok értelmét annak sem látom, minek ködösíteni, mellébeszélni.
Az nyilván más, ha teljesértékűen működve térnek vissza, bár engem az se zavar. Mindössze a búcsúturnén láttam őket élőben, én nyitott vagyok egy európai turnéra is.
-
Ellia
addikt
-
gbors
nagyúr
-
TeeBee73
veterán
-
Dilikutya
félisten
Ezek pont a klasszikus metálosok, az AILD neha kimondottan thrash, az A7X le se tagadhatná az Iron Maident és a Metallicat, a Lamb Of God meg max a kezdetekben volt core, de akkor meg egészen mást jelentett a metalcore (lásd Earth Crisis), később meg eléggé kiütköztek a déli gyökereik is, meg a kései Pantera.

-
Akelaus
senior tag
Köszi!

Én az Elegy-vel ismertem meg őket(most meg is hallgatom), és úgy mentem visszafelé.
Később minden aktuális albumot meghallgattam, van ami ha nem is rendszeresen, de előkerül az Elegy utáni időszakból. Amúgy anno nem értettem miért vannak annyira oda meg vissza az Elegy albumtól. Megvettem, és csalódás volt első hallásra.Héten nosztalgikus hangulatban voltam, így pl. a Sentenced albumok is előkerültek.
Ha Maraton, a jegyár cseppet meglepett, valahogy nem 20ezerre gondoltam a napijegy esetében, 14 elővételben, 16-17500 a helyszínen. Néztem egyet, aztán mondom talán... 🤗
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
Valamelyik nap meghallgattam pár számot az Amorphis-tól, de annyira nem fogott meg valamiért. A Judas Priest az meg végképp nem az én világom, ha megkérdeznék , hogy milyen számokat ismerek tőlük, sokat nem tudnék elmondani.
Már most látom, hogy idén a tizedét sem fogom tudni koncertekre költeni sajnos. Body Count is 20 ezernél kezdődik. -
TripleB
senior tag
-
Peterhappy
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
gbors
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Sajnos nekem csak a csillebérci jött össze. Sajnos, mert máskor ismegnéztem volna, és ez az egy meg hát... mocsok szarul szólt Csillebércen minden. De mondjuk a Nevermore legalább felismerhető volt, a Deicide-nál meg a feléig csak zajmassza volt, meg láttad hogy a színpadon pusztít Benton mester. Később a Lamb Of God már vállalható volt hátul, vagy legalábbis nem volt betonszar, és be is lehetett azonosítani.
Szerintem a nagyok közül messze ez a csillebérci fesztivál volt életem legszarabb hangzású pár koncertje. Akik fanyalognak a Barba Negrára, azok nem voltak még szar helyen.
Amúgy azzal nekem pont nincs bajom, kétszer voltam, mindkét alkalommal jól szólt minden. -
Dilikutya
félisten
Nem volt pénzem arra a koncertre.

Engem akkor mindkettő érdekelt volna, kb. akkoriban fedeztem fel őket, az Arch Enemy-nek az Anthems lemeze volt épp aktuális, a Nevermore meg a klipes Believe in Nothing-al vett meg kilóra akkoriban. Ma is az egyik kedvencem a Dead Heart lemez.
2003 őszén volt, a Morpheus játszott előttük.Az Arch Enemy egy dögunalmas melodeath banda lett, már ha a death még egyáltalán rájuk aggatható. De hát Alissa egy modern metálos/metalcore bandából érkezett, nyilván tudatosan esett rá a választás. És az a vicces, hogy a The Agonists izgalmasabb zenét játszott akkoriban, mint azóta az Arch Enemy.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Előfizetésekkel állna talpra a CNN
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gyúrósok ide!
- Bestbuy játékok
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO Alaplap!
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Iron Maiden, Manowar mint headliner...

Egyik top bandám az Alice in Chains, nyilván nem minden számuk olyan mint Dam that river, vagy We die young, mert akad bőven lassú ballada de attól még mötál.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és közben telefont nyomkodjunk.
ezzel terveztem "visszavonulni" a koncert-fesztivál dologból.

Bruce-nak nagyon viccesek ezek a megjelenései, de azért nem baj, hogy énekesnek ment, és nem színésznek