- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
-
gbors
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
snecy20
nagyúr
-
Dottorei
tag
-
btraven
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
snecy20
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Pro Koryak
addikt
-
sith7
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ez nagyon szűklátókörű és begyepesedett gondolat.

Az első négy lemez hibátlan thrash metal alapmű, ez azért nem képezi vita tárgyát. A Black Album egy nagyon jó kapudrog a metal világába, korrekt, fogós slágerekkel. Hogy van-e nála jobb metal lemez? Rengeteg, nyilván, még 1991-ben is. Még a könnyebben befogadhatók között is. Én anno viszont nem ennek a klipes számait ismertem meg először, hanem a csütörtök délutáni Mahasz Top40-ben az MTV2-őn a (mai napig szuperszexi) Geszler Dorottya felkonferálásában az Until it Sleeps-t a klippel együtt. Teljes lemezként viszont egész biztosan nem a Load/Reload volt az első, amiket egyébként én akkor is, most is jónak tartok, féleg a Load-ot. Teljesen más, mint a korábbiak, bár a Black Album-on már volt sok dolog, ami előre vetítette. Azok teljesen jó hard rock lemezek nagyon erős dalokkal. Kicsit ide illik stílusában a Garage Inc (mármint az új felvételeket tartalmazó része) is, a Thin Lizzy és Blue Öyster Cult feldolgozások különösen.
Utána a lemezen nem szereplő I Disappear kicsit kilóg a sorból, egy egész tökös stoner metal nóta különösebb előzmény és folytatás nélkül.
A St. Anger-re mondanám, hogy hagyjuk is, 20 év alatt se sikerült jóra hallgatni, pedig amúgy vannak jó pillanatai, kicsit faragnak rajta, eldobálják a fölösleget, és egy egészen jó EP vagy max 40 perces album lehetett volna belőle. De már egy normális keverés is sokat dob rajta, létezik egy másik változata, nem tudom, min jelent meg, DVD volt, az biztos, azon teljesen máshogy szól.
A Lulu egy egészen jó lemez lehetett volna, kb. mint a Load, de hála szegény Lou Reed-nek (ráadásul ez volt az utolsó nagylemeze), hallgathatatlan.
A maradék 3 lemezük nekem nagyon egybefolyik, bár a Death Magnetic-et a megjelenéskor agyonhallgattam, kimondottan erős, a két utolsó teljesen másolja is. A Hardwired-re még vissza tudok emlékezni, de a 72 Seasons-ről semmi sem ugrik be. Sokan mondják, hogy elnyomta teljesen a talán pont aznap megjelenő Overkill lemezt, de nem nálam.
-
Pro Koryak
addikt
"Violent Storm kislemeznek köszönhetően hivatalosan is bemutatkozott a gótikus finn supergroup, a Cemetery Skyline."
"Cemetery Skyline is a Scandinavian Gothic Metal supergroup"
Beharangozták őket, mint gótikus szupercsapat, aztán amolyan túlcsiszolt, finomkodó, nyammogós-elfolyós metal. Kár érte, lehett volna jó is, szerintem.Hát nem egy Shades of God....
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
cappa72
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
-
TeeBee73
veterán
Meg is van, mit fogok először kipróbálni a 12-esen.

Utána a Clouds over California jön egy próba erejéig torzítóval, meg egy kis Dimmu, de gyanítom, zengeni fog mint a nagytemplom harangja. Megbosszulom a szomszédok gyöngykakasának rikoltozását.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Még egy nóta, igaz, nem a topicba való, csak apám emlékére, Ő tanított gitározni.
A film is jó. a sorozat nem. -
TeeBee73
veterán
Fene a gusztusukat a fiataloknak.
Tegnap hívott egy 22 éves kollégám, megtetszett neki egy régi nótánk, még a demo lemezről, ez nem is volt publikus annyira. (Erről nem is tudtam, Alex komám szerkesztette össze.) 24 éve vettük fel.
Rám jött újra az "alkotási vágy", rendeltem új húrokat a régi gitárokra, meg egy ilyet. (Ezen meg kell tanulni újra játszani, nem a 6 húros kategória.)
Van kertem, és diófám is. Az alá tökéletes.
Ha már holnap töltöm az 51-et, legyen jó a buli.
-
Dilikutya
félisten
-
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
btraven
őstag
-
Land
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
MOD: LoD: Memento Mori az ébresztő a telón. A csörömpölés résztől instant ébreszt.

MOD2: A jóéjtpuszit' ne felejtsétek...
-
cappa72
nagyúr
Ez azért elég ritka egybeesés...@#17740snecy20
Nem is tudom, hogy mit gondoljak.
Aztán lehet, hogy ha jönnek kis hazánkba, akkor meg merem majd tenni, amit nem tettem: elmegyek egy Slayer koncertre. Esetleg még Bécs vagy Pozsony jöhet szóba. Kár, hogy a családban nem érdekel senkit rajtam kívül.(De legalább láttam néhány számomra alapvető kiöregedőt már élőben; eddig a Slayer hiányzik)
-
Akelaus
senior tag
-
dethroner
veterán
Nem reklámoztam, csak feldobta és nem tudtam eddig semmit róluk. Gondoltam, majd itt több infót írtok.
De fordítsuk véresen komolyra a dolgot. Ez valami hihetetlen, megdöbbentem milyen minőségre képes az AI.
System of a Down - Barbie Girl kommentek között a legjobb duma: If System of a Down won’t drop a new album, we’ll just make one ourselves!
-
Pro Koryak
addikt
-
vittgen
senior tag
-
TeeBee73
veterán
-
Peterhappy
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dottorei
tag
-
Xaels
félisten
Nekem is bejön.
Most megint egy kicsit keményebb időszakom van. Asinhell - Impii Hora
-
Peterhappy
addikt
Lehet kitalált együttes is, vagy szándékos elírás, de lehet hogy a fordításnál lett a C-ből K (már ha magyarul olvassa).
Lehet, hogy az együttes nem járult hozzá, bár ingyen reklám, azért meglepne.Anno Herbert pl. azert nem engedte a Maidennek a Dune szo hasznalatat, mert satanista zenekarnak tartotta Oket. Ezert lett To tame a Land az amugy remekmu cime.
-
Peterhappy
addikt
-
dethroner
veterán
-
sith7
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
Rimuru
veterán
-
Xaels
félisten
-
Akelaus
senior tag
-
TeeBee73
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Na akkor videóval hátha jobban tetszik.

-
Pro Koryak
addikt
-
james001
veterán
Hát akkor én biztos csaj vagyok mert szerintem baromi jó nóta lett ez.

Énekesükkel semmi baj nincs,csak rájött az ötperc és lenyiratta a haját. Fura így tényleg,meg nem is illik hozzá,a nagy antenna füleivel elég hülyén néz ki így
(#15055) james001
Ez az Archspire nóta nagyon megfogott,rá is néztem a többi anyagaikra. Brutálisan jók a srácok,durva milyen gyorsan tolja a szöveget az énekes.
De nyilván zeneileg is ott vannak a szeren. Azok a riffek,azok a dobok
Be is írtam az új albumuk dátumát,kíváncsi leszek 
-
TeeBee73
veterán
-
cappa72
nagyúr
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
-
Pro Koryak
addikt
-
james001
veterán
-
Vikthor
nagyúr
Természetesen az egyszemélyes cover Lykanthrope-tól is über.
-
Vikthor
nagyúr
Nem írta, hogy baja lenne vele, én csak néztem, hogy wow, vki még szeret a mai fiatalok közül jó zenét, amin pl én nőttem fel anno...
Eddig ez a legjobb élő cover amit hallottam életemben:
KRODA - XV - Jesu Dod - Burzum cover (Kalte Aurora - Live in Lemberg II) -
james001
veterán
-
csakany2001
senior tag
Éppen most hallgattam meg 200X-ra is a Sound of Perseverance albumot, ha egy valakit kéne mondani akit újra látnék élve a színpadon mindenképpen Chuck lenne az.
Eszméletlen hogy milyen jó műveket hagyott hátra mögött, a keménység mellett nagyon elgondolkoztató mondanivaló és van egy melankolikus hangulata ami semmi másnak.Más:
Jók ezek a bejelentett koncertek(ilyen előadok, egyszerűn lenyügőző a felhozatal), csak jó kérdés hogy ezek meg is lesznek-e tartva.
Judas Priest, Korn, és a Pearl Jam, Nightwish is tervben volt idén, mindezek ellenére egy Iron Maiden/Opeth koncert páros kárpótolni tudna, rég voltam már utoljára koncerten. -
Bjørgersson
félisten
-
syberia
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
TripleB
senior tag
-
TeeBee73
veterán
Tévedtem. Az 5-6-ik nóta óta ármentek korai Slayerbe. De tetszik, továbbra is.

MOD: #14313: svesson:

(Lesz mit hallgatnom táppénz alatt. Idegbecsípődés, nem korona.
)
MOD2: Cudar. Ötödszörre hallgatom újra. Pont egy ilyen a nóta hiányzott a lemezünkről, igaz, annak 20 éve, hogy Ernőnél a stúdióban dekkoltunk.) -
Ellia
addikt
-
cappa72
nagyúr
- "A cápa? Hát... az evolúció segítségével, körülbelül 400 millió éve,
úszkált a vízbe', mondta, hogy ő lesz a cápa, csatlakozott még pár haverja,
bandákba verődve úszkáltak, a többi ha meg ujjal mutogatott rájuk, hogy né' ott mennek a cápák...
... és rajtuk ragadt a név."
(Zseniális idiotizmus by Boborján) -
cappa72
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
No, kezd már az elgyaszatolt ~kb. 7 deci birspálesz 3 üvegy rosé-val aktiválódni.
Szóval, nem akarok sokat pampogni, de számomra sokat jelentett Petrucci, Satriani, Steve Vaji, Hammett munkássága, és mivel óbégattam is néha, Ozzy volt az egyik kedvenc. Deák Bill. után.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na, iszok még egy feleséget, eldőlök, nem untalak Titeket.
-
TeeBee73
veterán
A vicc az egészben, az utolsó nóta "The Song of the Tired Warrior", kb.~1 óra alatt készült 2 akusztikus gitárra, mert még volt pár óra stúdióidőnk, keverés előtt, hát, Alex-szel összedobtuk a lépcsőn ülve.

Ebben a nótában meg ~3:40 körül kicsit Dark Funeral-os lett szerintem.
(A Tibor Pap, az én valék', bár, az adatlapomról kiderül.) -
Akelaus
senior tag
Tegnapelőtt hallgattam is Testimony-t és Tesstimonyt is. Jó kis zenekar volt mind a kettő, bár nekem az "eredeti" jobban bejött, qrva jó az énekes hangja. Van most is bandája, meg is hallgattam az utolsó albumot. Az kicsit sok nekem.
Aminek még nemzetközi híre volt anno, az a Versano, bár nem biztos hogy a zene miatt.
"Frost-ék pont előttünk jöttek ki"... Te melyik zenekarban is nyomtad? -
Pro Koryak
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Pro Koryak
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Voy15
tag
Én főzés közben mindig a Dead heart in a dead world lemezt hallgatom
.
Ez nálam már hagyomány.
Zseniális ez a lemez, az első másodperctől, az utolsóig. -
james001
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
Füleske
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem, pedig nem új album. A Woe-t még nem hallgattam.
mert akkor az szívás...
Bp. Ferenc körút
... utána a Black album meg már rossz, értem