Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Eklektikus progresszív metált, extrém és dallamos énekkel.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Volt róla szó már pár éve, de azért csak meg kellett jelenlen hogy el is higyje az ember. Én amúgy a köztes években ezt az albumot hallgattam rengetegszer mint Arcturus-hiánypótlás.

-
snecy20
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
A The Sham Mirrors és Sideshow Symphonies egyenes folytatása.
Nem is hittem benne hogy valaha készül még Arcturus lemez. -
snecy20
nagyúr
Az új Arcturus-ról vélemény? Az év talán legfontosabb metálos kiadványáról?
-
the_blu36
tag
Tess, egy kis bass-only metál reggelre (egész fogyasztható):
EXTINCTION LEVEL EVENT "ENTROPY" -
Tudtok vmilyen katagolizáló szoftvert CD gyűjtemény egységesítésére? Most nem az Excel-re gondolok...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Vikthor
üzenetére
Saille
In Vain
Ne Obliviscaris
Ihsahn
De ProfundisCsak úgy nagyhirtelenjében.
-
válasz
deicide
üzenetére
igazából az újak közül keresgélek, akik mint tributeként vagy extrém hasonlósággal bírnak az eredetihez képest mint a Caladan Brood a Summoning-hez pl. Nagyon kellemes csalódás volt, sőt inkább teljes elismerésem nekik, hogy olyan mint az eredeti, de mégis saját számaik vannak.
-
Régi Emperor-hoz (In the nightside eclipse, Anthems to the welkins at dusk) nagyon hasonló zenét tudtok ajánlani?
-
Elemental
addikt
Ma megint volt, amiről korábban írtam. Hogy nem nézik ki belőlem a metált

Az egyik nagykerben a beszerzőnek most tűnt fel a tetkóm. Mondja: neked van tetkód? Erre a másik kontráz: És tudnád milyen zenét hallgat. (pakolás közben mindig benyomok valamit) Miért, mit hallgatsz, kérdi. Mondom metált. Erre: pedig olyan normális gyereknek tűnsz...
De legyen egy kis on is. Egyik kedvencem a csapattól. Bár ez az egész koncert rendben volt. Itt még keményen szóltak.
-
Arab zenei világ elemeiből egy jobbféle progresszív metál. Nekem bejönnek.
-
the_blu36
tag
Hortus Animae - Aqualung (Jethro Tull cover)
A károgós részek kivételével (stílusjegy, ugye) - szerintem - rohadt jó cover.
-
deicide
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
deicide mondá, ez jó vala. 
-
És még egy gyöngyszem.
-
Bjørgersson
félisten
@deicide Sothoth - Rise To Conquer

-
Elemental
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
"esoteric surgery"
Épp ez szólt ma reggel munkába jövet

A csengőhangom. Szeretem hagyni kicsit szólni

-
Dilikutya
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
Templomgyújtogatás, zenész társ megölése, homokos megölése, akárki megölése, ezek az arcok nem szaroztak.

Állítólag Dead minden koncert előtt elásott egy döglött varjút, és azt szagolgatta utána a koncerten, hogy érezze a halál szagát. Később zenésztársai pörköltet főztek az agyából, Hellhammer pedig a nyakában hordta az alsó állkapcsát, amit leszedett egy sörétes puska. Hogy ki fogta a puskát, az azért elég bizonytalan egy ilyen közegben.
Aki nem tudná: Dead a Mayhem régi énekese volt, Hellhammer pedig mai napig a dobos. Varg (Burzum) a basszusgitáros megölte a gitárost, nem mellesleg keresztény templomokat égetett. Az Emperor dobosa egy meleggel végzett, de a Dissection énekes/gitárosa is gyilkosságért ült.
Hát mi ez, ha nem kvlt trve?
-
válasz
Elemental
üzenetére
életkorod? mennyi idős voltál a 90 évek elején? benne voltál norvég/svéd/finn black metal érában? Mayhem/Burzum/Emperor/Satyricon/Gorgoroth megvan? És a történelem/sztori mögötte? Ha ezek mind megvannak és nem csak egy-két szelet akkor összeállna a kép és nem röhögnél a rikácsoláson vagy hörgéseken, nem véletlenül van ez így, a röhejes az lenne, ha teletubbies hangon menne a blackmetal... nem godnolod?
-
Elemental
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Elemental
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az a bajom nekem ezzel a stílussal, hogy zeneileg tök jó, elhallgatnám szívesen, de amikor megszólal az "énekes" röhöghetnékem támad
Most például egy tökönrúgott túzok képe jelent meg lelki szemeim előtt, még ha ilyen nem is létezik 
sry mindenkitől, aki ezt szereti
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Vikthor
üzenetére
Igen és igen. Két számot meg is lehet hallgatni az új albumról;
ADVENT SORROW - Like a Moth to the Flame (OFFICIAL VIDEO)
ADVENT SORROW - Absolute Perpetual Death (OFFICIAL VIDEO) -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Before The Dimming Light csak EP volt ugye? Ez most új album? wow! Köszi, hogy szólsz.

-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
deicide
veterán
Demonical, jó kis Dismember utánérzet, de bejön...
-
Dilikutya
félisten
-
Bjørgersson
félisten
2016 új Rotting Christ albummal indul majd. \o/
-
TeeBee73
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk, ez igaz.

-
leslieke
Jómunkásember
-
Új Finsterforst - Mach dic frei megvolt már? Német Moonsorrow, ha lehet ilyet mondani...

-
válasz
the_blu36
üzenetére
Hú bazz, ezért ilyen jó ez:
"With a head full of new, brutal, yet melodic songs, Olli-Pekka Laine (ex-Amorphis, Mannhai) asked drummer Marko Tarvonen (Moonsorrow), to form a new progressive death metal group with him."
Ezer köszönet érte! Metal From Finland! PERKELE!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
the_blu36
tag
Egy kis prog-doom:
-
deicide
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tökéletes, valóban, megrendelem CD-n is, aztán meglátom, hátha csak a rip lett elrontva, vagy Hifi-n máshogy szól, kiderül. Ellenben a riffek, szólók rendben vannak.
-
deicide
veterán
Új Unleashed album, hozzák a srácok, amit vártam, a Let the hammer fly-al különösen, az egy szép darabja a korongnak.

-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akkor irány koncertre lemozogni

Múltkor, FB-on szembejött az Eluveitie egyik bejegyzése, hogy a kövi turnéjukon az Epicával és a Scar Symmetry-el zúznak. Elkerekedett a szemem, magamban tapsikoltam mint egy kisgyerek aki kap valami szuper dolgot, erre a helyszíneknél nem találom hazánkat... :/ Eluveitie-t szinte a kezdetek óta hallgatom és nagyon szeretem, Epica annyira nem a szívem csücske de Simone Simonst szivesen megnézném élőben (nemmelesleg jó sok éve a Cry For the Moon instrumentális változata volt a szalagtűző zenénk
)... Na és a Scar Symmetry! Piszkosul bejön a zenéjük, őket is szinte kezdetek óta hallgatom. Azok akik nem ismerik tegyenek velük egy próbát, zenéjükben valahol a melodic death/modern metal vonalon mozognak, a dallamviláguk nagyon fülbemászó az ének meg tökéletes keveréke a hörgős nyers és a tisztán éneklős vonalnak 
Scar Symmetry - The illusionist ez a szám még a régi énekessel van, ez meg már egy újabb szám The Anomaly. Többet nem akarok linkelni mert kb az összeset idemásolnám

-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Várós.
Most néztem a videót ~egy órája, jött RSS-ben. 
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Most black Sabbath ot nyomatok!
Bakker idősebb a zene mint én! 
-
Bjørgersson
félisten
LINDEMANN - Skills In Pills (Snippet)
Lindemann + Tägtgren + Wijers

-
Satyricon
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jól sggbe kéne rúgni! Na nem annyira, hogy elmenjen a kedve megint, csak hogy észhez térjen! És máskor eszébe ne jusson ilyen!
Remélem hamarosan újra ellátogatnak kis hazánkba!
Nyáron ki hová megy? Milyen fesztre?
-
Satyricon
addikt
Üdv skacok
A Tiamat ex(ex?) énekeséről Johan Edlundról lehet tudni valamit? Most akkor kilépett a Tiamatból, vagy meggondolta magát?

-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vékony alkat lehetsz

-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezeöccá' nem sok pénz érte

-
-
Rimuru
veterán
Spotify rádiót hallgatok, alig ad valami rosszat. Igaz Behemothról indítottam.

-
Bjørgersson
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mit fújolod? A múlt szombati buliban 3-szor kellett eljátszanom, kb. 8 óra alatt. (Egyszer, pont a Micimackó után.)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

deicide mondá, ez jó vala.
Melóhelyen nem szeretik, ha bömböltetem

Bakker idősebb a zene mint én!