- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Köszi mindenképp ránézek

Jó még az I Built the Sky is amúgy ilyesmi stílusban: Coalesce
The Zenith Rise
Meg pl az Andromida,de mondjuk ő inkább olyasmit próbál nyomatni mint a Mick Gordon a Doom-nál,meg most már van egy énekese is (vagy ő énekel is,nem néztem annyira utána
) -
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
Dilikutya
félisten
Kicsinyes? Attól függ, honnan nézzük.
Oroszlánrésze volt az első lemez megírásában, vannak ötletei a másodikon, és szerinte a Leper Messiah középrészét is ő írta, bár ezt a többiek tagadják. Később a Metallica minden idők legnagyobb zenekarává nőtte ki magát. Ez ugyebár kurvasok pénzt is jelent.
Amiből kibaszták anno, az mára óriási zenei birodalommá terebélyesedett. A Metallica mindent is elért. Nincs kontinens, amin ne játszottak volna. Igen, az Antarktiszt is beleértve.
40 éve még lehet nem nyomasztotta, de utána ő is látta, mi lett ebből az egészből, aminek ő is alapítója volt. A Megadeth sikerei csúcsán is jócskán alulmaradt a Metallica-val szemben, bár ez a minőségéből semmit sem von le, nagyon jó lemezeket köszönhetünk Megadave-nek. De azért megértem, hogy van benne tüske. Mint amikor elcseréled az öttalálatos szelvényed egy négytalálatosra. 
-
sith7
félisten
-
james001
veterán
-
james001
veterán
Igen,aminek a vége elvileg az,hogy Dave még mindig meg van sértődve a Metallicára,közben meg ő volt az alkoholista bunkó ami miatt kirúgták őt
Az már egy más dolog hogy utána egy csomó ötletét ellopták és rárakták az első két albumra,de hogy ennyire hisztizni emiatt még mindig több mint 40 év után is,azért elég ciki,főleg hogy azóta volt a Big Four koncert is,Metallica is meghívta őt párszor jubileumi koncertekre,stb... -
Peterhappy
addikt

@Voy15: Én elhiszem neked, mindent elhiszek nektek, a valóság meg az, hogy belehallgattam VágniValó tíz éve napi kedvencébe, és addig bírtam, míg el kezdett "énekelni" az ipse. Pedig akkor "még volt hangja"

Na, de becsülettel megpróbálkoztam. A Death-ról nem nyilatkoznék inkább, mert én lennék szerintem a topic történelmében az első, aki tiltást kap
De a Control Denied nem volt annyira rossz, mint gondoltam, elismerem 
De három-három dal a teszteléshez bőven elég volt, többre nem fogok kattintani, hiába fogja most hetekig ajánlgatni a youtube.
Amúgy az jutott most eszembe a Death-ről, hogy Apám nagyon szerette a White Zombie-t, és az szólt otthon annyit, hogy egy-két dalukat "jóra" hallgassam. Bár az talán szitokszó lehet a hardcore death metalosok szemében.
Basszus, most nézem, a WD-nek csaj basszerosa volt?! Hát emelem kalapom, sok mindenre számítottam volna, erre nem. -
gbors
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
VágniValó
addikt
Enyhítsd ezzel a nem épp új, de számomra klasszikkal: NIGHTRAGE - Scathing
240p videóminőség kötelező
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
-
Peterhappy
addikt
Na, én akkor erre a listára rá is megyek ma

A Clockwork Angels-t hallgattam anno, nem volt rossz.Bepróbálkoztam a Dream Theaterrel, az ment két napig, hát... jó-jó, de nekem tömbösítve továbbra sem csúszik. Fantasztikus muzsikusok, de ismételten rá kellett ébrednem arra, hogy nem nekem írták a zenéiket. Bár elismerem, akadt egy-két remek nóta (az első három lemezt hallgattam meg két-két alkalommal + a Metropolis pt2-t egyszer).
-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
A kommerszet is lehet izgalmasan tálalni, ebben a DT jó volt a 90-es években. Én a Train of Thoughts után untam meg őket.
Amúgy ha zseniális progresszív kell, akkor Rush. Kegyetlen zseniális banda (volt), most vettem őket elő újra, fejhallgatót demózni. A DT nagyon sokat merített belőlük. -
Peterhappy
addikt
Kb féltucat filmet láttam idén összesen, köztük volt ez is, nagyon hasonló a véleményem.
A korabeli Bonham interjúkért jár a főhajtás, azok nagyon jók voltak. És ahogy az Ikonok nyilatkoztak, hát... libabőr. Elég megosztó a Zeppelin, sokan istenítik, sokan szidják őket, hát nem tudom, nálam abszolút mérföldkő az egyetemes zenetörténelemben. Hogy négy ekkora zenei géniuszt egy bandába sodorjon az élet?! Queen-fanatikusként nem mondom, hogy szökőévente esik meg, de tényleg nagyon ritka konstelláció.
Kicsit sajnálom, hogy a dokufilmet a második lemez után lezárták, bár így legalább nagyvonalúan megoldották a később történteket. A hardcore r&r időszakot, a nézeteltéréseket, válságokat, Bonzo halálát - bár mintha azt olvastam volna, lehetséges, hogy lesz folytatás.
-
snecy20
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
5150head
őstag
Vagy pl a finn "bohócok" KORPIKLAANI - Vodka
Őket viszont nagyon szeretem, mondjuk az én szívemhez amúgy is a skandináv modern metál áll legközelebb ELUVEITIE - Inis Mona (ők svájciak amúgy)
#19417Andris... Még rocknak se mondanám, inkább country szerű. Szerintem ő trollkodni jár ide.
De ha így szóba kerül a folk. Nem metál, de szerintem b@szott jó
Heilung | LIFA - Krigsgaldr LIVE -
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
“I should have died 100 times and never did. If you wanted me to do something, tell me not to. I can’t remember the 80s at all. Never happened.”
Ha egy idezetben kellene bemutatnom Ozzy-t, ez lenne az. Ennel "rockandrollosabban" nem lehet nyilatkozni, erre meg Lemmy is elegedetten csettinthetne.
Oriasi karaktere a metal tortenelmenek, valojaban soha nem fog meghalni.
Dio halala (ilyen avatarral talan nem annyira meglepo, hogy nagy kedvencem volt) sokkal fajobb volt szamomra, oromteli, hogy Ozzynak meg megadatott egy Sabbath bucsuturne (es igy nekem is, hogy eloben lathassam), es ez az utolso fellepes. Tenyleg igy lett kereke es teljes a tortenete.
-
btraven
őstag
-
Peterhappy
addikt
Igen, gyakorlatilag kb. 40 évet ráhúzott. Nagyon sokat támadták Sharon miatt (nem minden ok nélkül), de nélküle már az első reuniont sem érte volna meg.
Az meg döbbenet, hogy ezt a búcsúkoncertet megvárta, megérte.
Engem is sokkolt a hír. Látszott a koncerten, hogy nincs jól, lehetett tudni, de hogy másfél héttel később elköszön, álmomban nem gondoltam volna. -
snecy20
nagyúr
-
ígyvanferi
addikt
Jó dolgok ezek az egy műfaj köré épülő playlistek, én gyakran ilyet indítok, ha csak a hangulat van meg a fejemben, de nincs konkrét elképzelés. A két-három kiemelt műfaj esetében, amit jellemzően hallgatok, nagyrészt jól ismert zenékkel tölti meg a listát, ritka az újdonság, de van még egy-két egyéb műfaj, amire néha rámegyek, ezeknél nekem is sok az ismeretlen, amikbe aztán jobban bele tudok mélyedni később.
-
snecy20
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Xaels
félisten
-
Voy15
tag
Tegnap párszor lement a háttérben bográcsozás közben

Nekem tetszik, de így pár meghallgatás után a Tyranny of Soulst jobbnak tartom.
Érdekes, hogy pont azok a dalok tetszenek kevésbé, amikből a klipek is készültek.
Insomnium - Only One Who Waits (Official Live Video) -
Voy15
tag
Igen, általánosságban egy barom. Amit mond azt osztani kell 10-zel, meg valószínűleg annak az ellentéte lesz a végkimenetel.
Illetve egy kis pénzért akár elvállalja a következő Barbie film soundtrackjét Taylor Swifttel, meg Justin Bieberrel, úgy hogy előtte mindkettőt a pokolra kívánta.
Rajta kívül még amúgy Malmsteen meg Mustaine hírhedt f*sztarisznya.
De félreértés ne essék, ettől függetlenül mint zenész kiváló (nekem tetszik ez az új szóló dolga is), csak igazából jobban járna mindenki ha csendben maradna
-
Dilikutya
félisten
-
Voy15
tag
Hát én nem is hittem el neki semmit, lásd #17745.
Nyilván ekézni meg fogom, mert ha valaki akkora megmondóember mint ő, akkor esetleg jó lenne ha néha kiállna és aztmondaná, hogy bocs tévedtem vagy valami.
Főleg ha előtte nagy arccal beleszáll kb bárkibe, lehúz mindenkit, aztán a nap végén meg kiderül, hogy igazából ő az aki emberileg egy hulladék. -
Voy15
tag
Igen, csak szerintem nálam máshogy alakultak a dolgok, ahhoz képest mint ami a normális lenne :D.
A banda nevén kívül semmit sem tudtam róluk, nem ismertem a munkásságukat, tényleg semmi nem volt meg velük kapcsolatban.
Aztán kezdtek az Iron Maiden előtt, és bődületesen rossz volt az egész, hangzás, zene.. minden.
Nem is voltunk végig bent, inkább kimentünk sörözni, az jobb elfoglaltságnak tűnt.
A setlist végefelé értünk vissza, és akkor "felcsendült" a Holy Diver, valami egészen borzalmas verzióban. Sokkolódtunk.
Aztán pár nappal később meghallgattam a klipes verziót, és konstantáltam, hogy ez nem is olyan szar mint amennyire élőben volt.
Azóta sem hallgattam más KSE dalt, mert ez a manchesteri koncert megalapozta nekem, hogy ők valszeg nem az én stílusom.
Viszont ha most mondtok, egy 10/10-es KSE lemezt, akkor jövőhéten rápróbálok, lehet csak aznap volt egy szar estéjük, én meg elhamarkodottan ítéltem. -
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
sixpak
nagyúr
-
Voy15
tag
Persze ez pontosan így van ahogy le is írtad.
Sosem fog összejönni ez a beképzelt felállás, de sztem Moore szállította azt a pluszt ami azóta sincs meg.
Értem én, hogy Jordan egy skilles billentyűs, de szerintem az amit Moore hozzátett az azóta is hiánycikk a DT albumoknál.
Nálam pl. a legjobb DT ballada a space dye vest, ami 100%-ban az ő műve, és amit sokáig nem is játszottak. (Én voltam a legjobban meglepődve mikor a BP parkban lenyomták.)
Zseniális az első pillanattól az utolsóig.
Jordan írt-e ehhez hasonlót ami teljesen az ő nevéhez fűződik? (nem)
Na mindegy, jó lesz ez így is, remélem.
-
Voy15
tag
+1 a Moore-os felállásra.
Szerintem Jordan helyére Moore, és az lenne a legerősebb felállás (legalábbis számomra).
Viszont MP meg egyértelműen a lélek volt a csapatban, távozása után gyakorlatilag az összes lemez amolyan futószalagon gyártott sorozatmunka.
Már a címeikre sem emlékszem.
Örülök MP-nek, (láttam is őket ebben a mostani felállásban, talán még a pecsa szabadtéren, akkor amikor MP-nek a legnagyobb cájgja volt, emlékszem a fél színpadot elfoglalta) remélhetőleg kiveszi majd a részét a zeneszerzésből, és akkor az azért jól sülhet el. -
Empsepo
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
A nyelv miatt lehet, de amúgy eszméletlen sok külföldi rajongója van a TC-nek, megkockáztatom, sokkal több, mint magyar.
Én sokszor nekifutottam a zenekarnak, de mindig lepattantam róla. Albumokat hallgatok, és nem tetszettek a bevezetők, vagy épp hörgéssel indult, és azt elvből ignoráltam rég.Aztán jött a Ne Obliviscaris, és hörgés ide vagy oda, óriási szerelem lett. Akkor megbarátkoztam a hörgéssel.
És kb. két éve jött az isteni szikra, hogy megnézzem, mik vannak még a Season of Mist-nél. Akkor futottam bele a Szarvas, épp vadiúj klippjébe. Na mondom jééé, magyar együttes, itt?!
mivel kb. öt? éve nem próbálkoztam TC-vel, rápróbáltam - és sokkolt. Az a dal valami fantasztikus. Elkezdtem visszamenni, korábbi klipeket megnézni, Napút, Embersólyom stb. és csak néztem, mif@sz.Azóta a régi lemezeit is imádom (2009-től), a 2004-es lemezt továbbra sem tudtam megszeretni, a Sqùrr, amiről anno lepattantam még kissé komfortzónàn kívüli, de az is profi, a többi egyenesen világbajnok

-
Peterhappy
addikt
egy csoda Kátai, illetve az együttes. Nem tudom, akkor is ennyire elvakult rajongó volnék-e, ha nem magyarok volnának, de gyanítom, hogy igen.
Tegnap három órán át halászgattam össze innen-onnan a dalszövegeiket és nyomtattam ki szép, rendezett formában a Lányaimnak, ajándék gyanánt. Oda vannak érte.
A Feleségem pedig épp tegnap mondta, hogy lövése sincs, hogy gogka józan ésszel kihúzni a novemberi dupla koncertekig, annyira várja már.
Nagyon addiktív a cucc
-
Empsepo
senior tag
-
Empsepo
senior tag
-
cucka
addikt
A legtöbb zenekar nem nagyon variálja a setlist-et egyik napról a másikra. Ennek praktikus okai is vannak, a fényeket, háttérvetítéseket, backing track-eket általában egy turné előtt találják ki és próbálják össze.
A Metallica a kivétel, ott Lars állítja össze a setlistet koncert előtt pár órával.
És hát abban is kivételesek, hogy a legnagyobb, legnépszerűbb metál zenekarként képesek nagyon sok pénzből iszonyat szar hangzású lemezeket készíteni. Ráadásul ezt legalább háromszor eljátszották, és mindhárom alkalommal máshogy volt penetránsan szar a hangzás.
A Justice-on nincs basszusgitár, mert Lars és James is azt akarta, hogy ők töltsék be a teljes frekvenciatartományt, és hát így már nem maradt hely neki.
A St. Anger-nél a művészi koncepció része volt, hogy minden a lehető legótvarabbul szóljon, szóval végül is sikerrel jártak.
A Death Magnetic-nél meg annyira hangosra kevertek mindent, hogy semmi dinamika nem maradt, minden mindig minden pillanatban clip-el és torzít.
De még régen is megjátszották ezt, pl. Ktulhu alatt Cliff ilyen totál őrület torzított basszusszólót játszik végig, és úgy van megkeverve, hogy lényegében semmit nem halljál belőle.És a vicc, hogy ezek mellett ők csinálták meg a hangzásban a mai napig etalonnak számító fekete lemezt, ami az analóg korszak (és általában a metál történelmének) egyik legjobban szóló lemeze.
-
Dilikutya
félisten
Nem ítélkezem, amúgy is ritkán járok két egymást követő este ugyanazon a helyen Iron Maidenre.
Sőt ugyanazon turnén se.
Konkrétan a tavalyi előtt utoljára 2003-ban a Kisstadionban voltam. 
Nem néztem még setlistet, de azt írták, tegnap nem koppra ugyanazt játszotta a Pantera, mint kedden, előkerült a Use My Third Arm is. -
Peterhappy
addikt
Haaaat... En nem lepodtem meg. Meg azon se csodalkoznem, ha Bruce papa poenjai es atkoto szovegei is ugyanazok lettek volna. Mondom ugy, hogy talan Ok az all-time kedvenc egyuttesem es rengeteg koncertjukon voltam.
Ok 10/10 adnak elo tizenegypar dalt. Mintha szinhazi produkcio lenne. A Metallica 8/10-10/10 szinten jatsza "csak" a dalait, de alhangon 40-50 dalt tudnanak barmikor es barhol eljatszani. Epp par hete beszelgettunk rola; nincs ket egyforma koncertjuk, mindegyik egyszeri es megismetelhetetlen elmeny az ottlevok szamara.
-
Dilikutya
félisten
-
gbors
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
Háááát, ha én egy cseh koncertre kimennék, haza már csak azért kellene jönnöm, hogy a válási papírokat aláírjam

A Stranger in a strange Land és az Alexander the Great nekem ultragiga kedvencem, szerintem all-time top10 Maiden dal nálam mindkettő. Előbbiben szerintem minden idők egyik legnagyszerűbb gitárszólója van (annyira legfelső polc, hogy pl. a Comfortably Numb szólóját tudnám onnan hirtelen megemlíteni). És az új lemezről kimondottan jó dalokat válogattak össze - nyilván elfogult vagyok, de nekem kifejezetten bejött a legutolsó korongjuk, és pl. a Hell on Earth vagy a Days of... sokkal erősebb nóta (nálam), mint a lemez első két tétele.
Ha még a To tame a Land és a Hallowed... lenne pl. a Can I play with madness és az Iron Maiden helyett (oké, utóbbit soha nem fogják kihagyni), megreszkíroznám azt a válást

-
Peterhappy
addikt
Jó kérdés. Rávágnám, hogy ugyanaz lesz, mert jóformán változatlan settel szokták lehozni az egész turnét - de nem igazán jellemző, hogy adott városban két este is játszanának.
Francért kavartak, jöttek volna inkább ott hozzánk
Bár azért van egy-két olyan kimaradó dal, amit álmukból felébredve is eljátszanak. A Hallowed be thy Name azért vaskos meglepetés. De pl. egy Number of the Beast-ért én azért nem hullajtok könnyeket
Simán benne van, hogy most 2-3 dal erejéig variálgatni fogják a seteket. -
Füleske
addikt
-
TeeBee73
veterán
-
Empsepo
senior tag
-
chaosmonger
tag
De honnan veszed, hogy arról volt szó, hogy "én lenni szupersztár, ti meg csak várni, hogy én leszállni közétek" ? Az a baj, hogy semmit nem tudsz a másik emberről, nem ismered a problémáit, félelmeit, feltételezel valamit amit készpénznek veszel, ráadásul elveket építesz rá, amivel magadat szívatod
Persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
Szerencse hogy akkor még nem volt tömegek számára elérhető internet, így a több tízezer ember minden gond nélkül kivárta a kezdést és végigélvezte a koncertet.
Persze az internet előtti embereknek nyilván nem voltak elvei. -
chaosmonger
tag
És ki jár jobban? Ennyi idő elteltével minek van nagyobb jelentősége, a várakozásnak (amire már nem is emlékeznék ha nem hoznák mindig fel), vagy az életre szóló élménynek amit a kezdés után kaptunk?
Sajnos azt gyanítom, hogy ezt az élményt nem fogjátok most megkapni akkor se ha 1 perc késés se lesz. (Ne legyen igazam) -
Peterhappy
addikt
Ennyi. Ha anno én is három órát vártam volna rá, biztos, hogy most egy pillanatig sem gondolkodtam volna a jegyvásárláson, Slash ide vagy oda.

De örülök, hogy benőtt Axl feje lágya.
Ettől még tartok a koncerttől, Axl hangjától. De van ismerősöm, aki nemrég látta Őket és azt mondta, kegyetlen jó bulit adtak és élőben Axl is vállalhatóbban énekelt, mint ahogy az random YT videókról visszajön.
Reméljük a legjobbakat...
-
Empsepo
senior tag
-
Empsepo
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Nekem nincs gondom az ilyen félmilliós VIP meg ultimate jegyekkel. Nem veszem meg és kész. A sima jegyek meg azon a szinten vannak mint a többi hasonló produkció, én többre is számítottam. Igazából nincs is akkora drágulás, Ozzy-ra 33 volt a kiemelt álló, és az még 2019 vagy 2020-as ár, 3 éve halogatták már. Csak a megélhetés jobban drágult itthon, mint máshol, erről se a Guns, se a szervező nem tehet. Ettől függetlenül teltház lesz, és nem is fognak kitartani a jegyek júliusig. Ami nem is baj, kellenek az ilyen eredmények, így is van olyan érzésem, hogy vannak turnék, amik direkt kikerülnek.
Ha nem készül el a Puskás, ez se lenne, az előző európai körnél is volt szó magyar koncertről, csak nem volt olyan méretű helyszín, ahova meg lehetett volna szervezni. Gondolom, a budaörsi reptér is foglalt volt.
-
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
Pro Koryak
addikt
Nem mondanám stílusváltásnak, csupán fejlődésnek. Az ének amiatt reszelősebb, mert Mikael Stanne a Dark Tranquillity-ből volt az énekes, aki csak beugrott, mert nem volt énekesük, mivel amolyan mellékvágányként indult az In Flames. A Subterranean EP-n megint más az énekes a Dawn black metál együttesből, az album is máshogyan szól. Aztán jött a zseniális Jester Race, amit azóta sem tudtak felülmúlni.
Az összes együttesnél megfigyelhető finomodás, változás albumról albumra.
-
Dilikutya
félisten
Nekem a Whoracle->Colony között nem rémlik radikális változás. Bár most hogy így nézem a számcímeket, és bevillannak a dallamok... de radikálisan akkor is a Clayman után váltottak, bár tény, már az is jó messzire került a Jester Race-től, de átmenetekkel. Mondjuk kevés zenekarnak is áll jól, ha mindig ugyanazt adja ki, ezzel csak az AC/DC és a Motörhead tud halhatatlanná válni.

A hangzásuk viszont tényleg felismerhető a mai napig, gondolom sok múlik Björn-ön, ő pont a Jester Race-nél kapcsolódott be dalszerzőként is, és abból az időből már csak ő és Anders tagok fixen a mai napig. És érdekes, hogy mostanra senki sincs benne az alapítókból, de még a Lunar Strain felállásból se. Ezt meg a Napalm Deat tudja jól csinálni.

-
Dilikutya
félisten
-
Ellia
addikt
-
Dilikutya
félisten
Azért ez annyiból más, hogy itt nem szimplán becsúszott 1-1 rosszabb lemez, vagy kísérletezés, hanem történt egy komplett stílusváltás, és megintcsak az oldschool fanok sérültek, mint a Metallica esetében is.
Azért elég sok zenekar van, aminél mégha nem is érnek fel a korai klasszikusokhoz az újabb lemezek, de azért elég jól teljesítenek. Vagy pl. a legutóbbi Judas Priest, ami viszont simán oda is tehető a régiek mellé, de a Testament, Exodus, Death Angel is remekelnek. -
Guitar14
senior tag
-
cappa72
nagyúr
-
KerryVTR
tag
-
Dilikutya
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
Akelaus
senior tag
Sok magyar zenét hallgattam régebben, ma már csak pár zenekar maradt meg. Köztük az Auróra is. Mikor előszedek régi zenéket, és hallom a szöveget eszembe jut, hogy itt minden ugyanolyan csak máshogy (szar).
És ott is van a demó második dalában: "...messze van még a szép jövő".... de milyen messze. -
Dilikutya
félisten
Én nemrég egy újra felvett CPg szám kapcsán szörnyülködtem egyet, pedig az még régebbi.
-
dethroner
veterán
Ha már Fates Warning, évek óta a telómon ez az üzenetjelző hang: [link] Elképzelni sem tudok baljóslatúbb hangulatú zenei darabot. Ha csak meghallom feláll a tarkómon a szőr és várom a bekövetkező armageddon-t
És tudtam hogy egy metal topikban lesz reakció a hányás témára. Talán csak a kulázás megbeszélése váltana ki több reakciót belőletek
sith7 Igen, lehet rókázni a epehólyag nélkül is, ez tény. De mennyivel élvezetesebb az, amikor már nem tudsz mit kiadni magadból, de még mindig megvan az inger és az igény is, és akkor jön a qrva keserű zöldes epe, ami tudtodra adja, még élsz. -
cappa72
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Futás, futópályák
- Sztori előzetest kapott a The War of the Worlds: Siberia
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI 274UPF E2 4K / RapidIPS / 160hz
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Az ének nekem nagyon nem adta, de a többiek ügyesek.
Akkor majd kiderül...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mivel kb. öt? éve nem próbálkoztam TC-vel, rápróbáltam - és sokkolt. Az a dal valami fantasztikus. Elkezdtem visszamenni, korábbi klipeket megnézni, Napút, Embersólyom stb. és csak néztem, mif@sz.