- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Hát jött az ipari metál, az a Renewal, aztán meg nemtudommicsoda CfC, meg a mégkevésbbétudom Outcast/Endorama. Ez mind jelentős stílusváltás volt. Aztán meg visszaváltottak a régi thrash metálra, kár hogy már csak rutin lemezekre telt akkor már.
Sarcofago 2. lemeze meg mintha Sepultura-Arise lenne némi Metallica-val. A 3. meg 4. lemez meg, azok nem tudom mire hasonlítanak, az első lemezre biztos nem.
Ahogy nézem a dátumokat lehet a Sepultura másolta a Sarcofago-t akár az is lehet. -
Dilikutya
félisten
Ezen mondjuk pislogtam, hogy miafasz.
Arról se tudtam, hogy újra lesz koncert. Futottak még ma:
Darkthrone - Pre-Historic Metal - Official Lyric Video (from Pre-Historic Metal, the new album)
Nem lehet betelni az újkori Darkthone-nal, végtelenül szórakoztató marhaság.Még egy wtf:
CARNIVORE A.D. - I Stand Alone (OFFICIAL LYRIC VIDEO)
Ez volt Pete Steel zenekara a Type O Negative előtt. Egy crossover thrash banda volt, amit még a még korábbi zenekara, a Fallout dobosával, Louie Beateaux-val alapított (Josh Silver, a későbbi TON billentyűs itt is játszott). Pár évig Steel koncertezett új tagokkal a halála előtt, utána pár őstag újjáalakította, de annak akkor vége lett. Most viszont valami megint van. -
Peterhappy
addikt
Szeptemberfeszt itt volt a XVIII. keruletben, aztan atvittek a Nepligetbe meghalni. Nalunk meg lett helyette nyavogos-mulatos-trendizenes foshalmaz. Latszik amugy, hogy ez kell a nepnek, de azert szomoru.
Sok total kezdo-amator rock/metalzenekar kapott lehetoseget a fellepesre, nyilvan eldugottabb szinpadon, jelkepes kozonseg elott, borzalmas hangositassal, de lehetoseget kaptak. Ilyen sincs mar (legalabbis itt).
-
Kergeboci
aktív tag
Úgy mentem volna nosztalgiázni, csak hát barbafos egyenlőre még tiltó listán van nálam.. tudom, egyéni szocprobléma
Viszont elkezdtem most elővenni a régi és mellé a (nekem)új számait is legalább. Itt szembesültem azzal, hogy Warrel Dane már nincs köztünk. Lehet így már nagyon nem is bánom, ha kihagyom (bár fenntartom, hogy jó az új énekes is, csak hát így már kevésbé nosztalgia, meg az én ízlésem is már elmászott más irányokba azóta)
-
Andris...
aktív tag
Gondoltam, hogy az alk.ment. sör bevonz valami hasonló kommentet
Bár ha úgy vesszük, az a mondás, hogy azért max játékpénzzel fizetünk, szóval az ingyenvolt az nagyjából helyén is kezelte a dolgot.Én inkább azt bánom, hogy akkoriban még azt se nagyon tudtam kik ezek, ezért nem nagyon maradt meg semmi a koncertből
Későn érő típus voltam minden szempontból. -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Szerencsére nyaralunk épp, meg anno láttam is. Mondjuk az a 2010-es koncert a Metalfeszten valószínűleg nem életük bulija volt. Olyan szarul nagyobb zenekart szólni nem nagyon hallottam még, mint aznap a nagyszínpadon. Deicide, Nevermore gyakorlatilag kuka volt, de a Lamb Of God alatt se sokkal lett jobb.
-
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
Itt a kérdés nem isnaz, el tudja-e énekelni Warrel Dane témáit. Hanem amikor majd újat kell írni, lesz-e benne tehetség. Ez így eddig csak egy tribute banda, de Warrel ugye írta is a szövegeket, énektémákat.
Azért itt nem "csak" az énekesét, hanem egyik dalszerzőjét vesztette el a Nevermore, aki markánsan hozzájárult ahhoz, hogy a banda az lett, ami. -
sith7
félisten
-
james001
veterán
Lement ma nekem is,szerintem se volt rossz,de azért jó se... Nyilván nem is vártam egy Rust in Peace 2-t,csak lehetett volna kissé pörgősebb,hosszabb... Zeneileg mesteri még mindig az egész,Dave még mindig az egyik legjobb szólós,itt is ha nem volt több mint 48 szóló legalább akkor egy se
De viszont eléggé hallani hogy a torokrák azért nem volt kegyes hozzá,nem csak a Ride-on hamis sokszor sajnos. Szövegben is cringe néhány szám,de ez már úgymond megszokott tőlük szóval erre annyira nem is kaptam fel a fejemet 
Az utolsó szám viszont nagyon szép lezárása a bandának,mondhatni már kicsit elérzékenyültem a végén az akusztikus részén,azért mégis csak egy kiváló banda attól még,van egy kis szomorúság bennem azért,hogy ennyi volt tőlük
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
-
snecy20
nagyúr
-
csakany2001
senior tag
-
Xaels
félisten
-
csakany2001
senior tag
Zseniális az a banda, albumról-albumra egyre jobbak. Csak jó lenne élőben is elkapni őket.
Amorphis után hallgattam őket pont, mindkettő egész kellemes album, de az Orbit Culture egyszerűen jobban mer kísérletezni és kimozdulni a komfortzónából.Az Amorphis már albumok óta hozza a konstans megbízható teljesítményt, jó album de ez az Eclipse óta igaz hogy csak "jó". Halo is tetszett, Queen of Time stb. de a Skyforger fogott meg legjobban az újabb érában, azóta mindegyikben pár jó sláger + néhány töltelék szám + a szokásos formula.
-
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ilyen is jött:
FORBIDDEN - Mutually Assured DysfunctionAz új Megadeth elég gyengén szól.
-
5150head
őstag
-
btraven
őstag
Nem is tudtam vagy elfelejtettem hogy volt ilyen. Majd meghallgatom hifibe. Én az Ozzys Black Sabbath-ot szeretem igazán, ez a 2 Dio lemez is jó, bár a Mob Rulest sokkal jobban csípem. Az utána következőket is meg kéne hallgatni hifibe hátha jók, azokat sose szerettem amikor hallottam őket. Mondjuk a Born Again az különleges, mert attól tátva marad az ember szája hogy jaj mi ez?
-
snecy20
nagyúr
-
snecy20
nagyúr
-
Dottorei
tag
-
Peterhappy
addikt
Hehe, Sunburstnél nekem is az ének lóg ki - nem rossz azért, de nem elég markáns, karakteres.
Amúgy az első lemezük is elég jól sikerült (Fragments of Creation).A szintén olasz Twinspirits-et ismered/ismeritek? A The Forbidden City és a Legacy lemezük szerintem baromi jó, anno rongyosra hallgattam mindkettőt, de a mai napig előszeretettel előveszem néha.
A Solaris megérdemli a figyelmet
fantasztikus zenészek, elképesztő zenét csinálnak.@Bjørgersson: Én meg épp a Cemetery Skyline-t végeztem ki az imént. Zeneileg nem volt rossz, de az ének nekem nagyon soványka; összességében nem jött át. De köszönöm a tippet

-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
Thy Catafalque-on azért sokat dobott az is, hogy koncertező zenekarrá vált.
A lemezeket évek óta a Season of Mist adja ki, e téren eddig is a helyükön voltak. Nyilván a koncertek a lemezeladásoknak is jót tesznek majd.
Nem tudom, mire várt amúgy Kátai, régóta működő zenekarai vannak, de a Gire nem koncertezekk vagy 15 éve, a TC meg korábban soha. -
Voy15
tag
-
snecy20
nagyúr
-
csakany2001
senior tag
Én belehallgattam az új LP-be, de totál totál úgy érzem nem én vagyok a célközönség.
Az első kettő albumot meghallgatom bármikor, már csak azért is, mert jó emlékek fűződnek hozzá de azokban van valami plusz is, ami később 1-1 számban maradt meg, majd pedig a karrierjük vége felé teljesen eltűnt belőlük.
Ez meg leginkább egy nosztalgia hullámvasútnak tűnik, mintha a Metallica akarna egy sűrítést csinálni az első 3-4 albumból 1 órában Cliff nélkül. Itt nem csak Chester-t hiányolom, hanem hogy egyszerűen nem gondolnám, hogy a mostani színtéren már jelentősége van ennek a rádiós rock/metal zenének, amit a Linkin Park képvisel.
Nyilván meglesz a rajongói bázisa, de nem gondolnám, hogy ők vonzanak be újabb metal hallgatókat. Ez inkább a Powerwolf, Sabaton vonalra igaz jobban, látszik is, hogy sokat változott azóta a színtér is.Szóval nyilván jó, hogy vannak, lehet kinézek egyszer rájuk a régi számok miatt, de tőlük végkép nem várok új jó anyagot.(kb. mint a SlipKnot esetében a Grey Chapter óta)
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Én is a gyári Samsungos fülest használom már ötödik éve, amit az S9-hez adtak anno, és egyébként meglepően szépen is szól. Viszont múltkor próbáltam egy-két ilyen buds csodát, amik összességében messze elmaradtak tőle, egy-két szempontból mégis ügyesebbek voltak, úgyhogy most belém bújt a kisördög, hogy na, vegyünk valami jót.
-
Farkassacred
őstag
Én a Metal Tracker oldalát szoktam felcsapni minden hétfő délután, itt keresgélem ki ami tetszik az újak közül. Aztán streamen meg megy is gyorsban a kedvencek közé és persze ott is hallgatom őket.
Letöltögetni szívás manapság már, ellenben viszont a legjobb keresőnk lehet egy ilyen oldal.
Én ha befeküdnék a kórházba hetekre/hónapokra, azt hiszem pár album tuti örökre kimaradna nálam..
-
btraven
őstag
És tényleg nincsenek basszus/mély hangok a Transilvanian Hunger albumon? Próbálok keresgélni egy jó verziót. Érdekes az Under a Funeral Moon és Panzerfaust albumokon jól hallható a mély.
-
TripleB
senior tag
-
snecy20
nagyúr
-
csakany2001
senior tag
Nálam eddig Endtime Signals, Time II, Winds of Dislain megy most a legtöbbet. De ez a Where Gods Fear to Speak is erősnek tűnik, egész ígéretes és hangulatos. Vannak bőven szép pillanatok és változatosra is sikerült.
Hamarosan új Nightwish, amit eddig hallottam belőle az nem túl kellemes. Endlessness féle szám most nem tudja menteni az összképet így Marco nélkül, kezd az is sajnos unalomba fulladni.(bár szerintem az Imaginaerum volt az utolsó jó anyaguk kb.)
-
csakany2001
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Változatos és izgalmas anyag lett, kétség sem fér hozzá, hogy ott a helye a top10-es listán.
Leprous - Melodiues Of Aonement, kell hozzá egy megfelelő hangulat annyi biztos. Nem lett annyira szirupos, pop-os anyag , mint a Pitfalls/Aphelion páros. Kicsit felfogható egy Malina modernebb megvalósításának, kevesebb metal elemmel. Nem hallgattam még olyan sokat, de az alapján kellemes anyag. -
Dilikutya
félisten
-
snecy20
nagyúr
Pedig összességében az elmúlt pár év legjobb eseménye az volt, hogy a Kátai Tamás hazaköltözött Angliából.
Amúgy sokakkal egyetemben nekem is a Róka Hasa Rádió, és a Tűnő Idő Tárlat a top kedvencek, de ugyanilyen albumokat, meg az azokon található hangulatokat már felesleges lenne 2024-ben mégegyszer megírni-megismételni. -
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Akvárium nagyterem talán 1200 fős. Anno valamelyik jubileumi Mayhem buli az A38-on volt, az 600-800 max. Barba Negra Red tuti sok lesz. Én eddig a Panterán meg a Kreator/Biohazard bulin voltam, azokon a keverő előtt teljesen rendben volt a hangzás. Viszont a black metal más, abból szerintem eleve könnyebb egybefüggő zajmasszát keverni. Lehet nem oda kéne tenni valóban.

Thy Catafalque-al mi a baj, hogy koncertező banda lett? Mondjuk én nem szeretem, nem tudott soha megfogni, ahogy anno a Gire sem. TC-t próbáltam mostanában is, amúgy volt is olyan szám az újakon, ami tetszett, de összességében nem az én világom. Ismerem a Tűnő idő tárlat óta, Gire is szembejött velem már a korai keményzenés ismerkedéseim alatt tizenéves koromban. Ettől függetlenül örülök, hogy ha csak ritkán is, de van koncert is, kellenek a minőségi, élőben is szereplő produkciók.
-
Peterhappy
addikt
Egy napja azon agyalok, melyik napra menjunk.
A GIRE oriasi szenzacio, szerintem egyszeri alkalom, bizonyosan fergeteges lesz, de az igazat megvallva nekem az messze nem csuszik annyira.
A Shummal nem tudtam mit kezdeni, azt hallgattam az iment, hat... majd adok neki meg egy eselyt.De meg igy is egyertelmuen ere az estere hajlottam volna, azonban belekostoltam a Saorba is es az nagyon bejott...
Milyen amugy az uj Durer, hangzas szempontjabol? Hova erdemes allni? 11 es 13 eves gyerekeket van ertelme vinni?
-
Dilikutya
félisten
Igazából a ma nagy névnek számító black metal csapatok régen is igyekeztek a költségvetésükből minél többet kihozni. Se az első Mayhem, se az Emperor, se a korai Immortal nem szólt szarul. A Darkthrone is igyekszik lavírozni a hallgatható és a "trve" hangzás között. Trve amúgy is csak akkor lehetsz, ha koncert közben előtte elhantolt max exhumált döglött varjakat szagolgatsz nejlonzacskóból, aztán két demó után szétlövöd a fejed egy vadászpuskával, az agyadból pedig a többiek pörköltet főznek, az állkapcsod meg a dobos hordja majd nyakláncon. Minden egyéb pózerség.
A Transylvanian Hunger tényleg elég gyatra, de a Soulside Journey nem szólt rosszabbul, mint a korabeli skandináv death cuccok többsége. Amúgy az egy remek lemez, méltatlanul kevés szó esik róla. -
btraven
őstag
-
snecy20
nagyúr
-
Soulfly842
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Vikthor
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
TeeBee73
veterán
-
TripleB
senior tag
Két napja a béna youtube-on hallgatom, ma végre már a Tidal-on is szólhat. 😃
-
btraven
őstag
-
cappa72
nagyúr
-
Ellia
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Dottorei
tag
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
btraven
őstag
-
Kergeboci
aktív tag
-
Voy15
tag
-
Dilikutya
félisten
Nem kell túlgondolni. Ha nem üzleti alapon működő vállalkozás lenne, már a Show No Mercy után, de legkésőbb a Reign in Blood-ot követően feloszlanak. Eddig se azért jártunk koncertre, mert olyan hiteles, ahogy egy télapó sorozatgyilkosokról énekel, a kopasznak meg akkora lánc lóg az oldalán, amivel egy hajót is le lehet horgonyozni. Hanem mert veszettül szórakoztató, és mert dalszerzésben kiválóak.
Nekem személy szerint az idáig utolsó lemezzel sincs bajom, nem egy klasszikusokhoz mérhető, de nincs is miért szégyenkezni.A régiek közül nekem egyetlen zenekar jut eszembe, akik az új érában nem csak odatették némely lemezüket a klasszikus korszak mellé, de talán még felül is múlták, ez pedig a Death Angel az újjáalakulás utáni első két albummal.
-
Pro Koryak
addikt
Nekem magyarból ez jött be:
Molis Sepulcrum - Left For The Worms (EP) [2021]Nincs nyammogás, deathcoreozás, vinnyogás, divatmajmolás csak színtiszta oldschool svéd death.
-
TripleB
senior tag
A DVVAD qrvajó, sokat hallgatom mostanában. A másik a Rivers Ablaze
ami nagyon gyakran forog nálam. Ott van még a Needless, a Stabbed, a Lovecrose, Eagle Has Landed, Heedless Elegance. -
Dilikutya
félisten
Exit elvileg van, évek óta terveznek új lemezt is, de a néhány újjáalakulós koncert óta semmi aktivitás. Retek néha említi, hogy lesz album, de szerintem senkinek sincs ideje arra a zenekarra. Ami kár, mert jobb volt, mint összesen bármi, amiben a tagok most zenélnek.
Nagy Feró adta ki amúgy az első Lady Macbeth-et is eredetileg.
Egy gond van csak, a kiadó 30 éve nem létezik, sose volt utánnyomás a kiadványaiból. Unfit Ass-t pár éve kiadták CD-n, talán a Metal Ör Die, de már nincs belőle. Exit-et, Lady Macbeth-et a Hammer újrázta 10+ éve, az még kapható, meg Spotify-on is fent van. Lady Macbeth is van újra, már voltak koncertek is, pár éve egy új dal is megjelent klippel, készül az új lemez, és az elsőt is felveszik újra. -
Dilikutya
félisten
Nekem kazin semmi sincs, nem is tudnám lejátszani. Viszont jelennek meg abból a korból CD-n dolgok, pl. az említett Intense Agonizing lemeze is megvan. Van 1-2 kiadó, amelyik foglalkozik ilyenekkel, figyelem is, nehogy lemaradjak valamiről. Tormentor CD-k pont nemrég jöttek meg.
Megvan a Viktor könyve, érdekes, olvasmányos anyag, sok régi korabeli zenekart említ.
Múltkor tökérdekes volt a Rubsics Ricsit újra thrash riffeket játszani látni, pont a Viktorék a segítségével sefteltek egy régi Killan gitárt, nagy kár, hogy az Ossianban elpazarolja a tehetségét, persze értem, hogy a Neckrofight-ból nem lehetne ma se megélni.
Nagy Feró kiadója olyan sokat nem lendített a dolgokon, ahogyan a többi korabeli kis kiadó se, sajnos. -
Dilikutya
félisten
Monastery nagyon beindult az utóbbi 1-2 évben. Már a 2. lemezük jött ki ezzel a felállással a visszatérés óta, mostanában volt egy európai körük a Belphegor és az Atrocity társaságában, és következik az Atheist/Cryptopsy turné. Nem mellesleg tényleg jó lett az új lemez, élőben is jók, novemberben láttam őket. Jó hétvége volt, igazi old-school, pénteken Atomic, másnap ugyanott Monastery.

Nem bánom, hogy a hőskorból összeállt pár zenekar újra, a magyar underground a 80-as évek végén, 90-esek elején nagyon erős volt. Nem kevés olyan zenekar volt, akik ha nyugatra születnek, vihették volna valamire, jó pár demóm van ebből a korból, kétes minőség, olykor a banda se tud még zenélni, de piszok erősek a dalok. Ezek a zenekarok, ha nem állnak le, jó lemezeket tehettek volna le az asztalra. Undertaking, Almighty, Bedlam...
-
Voy15
tag
-
Dilikutya
félisten
Kicsit olyan érzésem van, mint az Abbott tesók Pantera utáni munkásságával, hogy jó-jó, meg fasza, de valahogy mégsem (vagyis majdnem, mert a Rebel Meets Rebel kvajó volt, bár azt még a Pantera alatt írták és vették fel). Pedig nem is holmi amatőrökkel állt össze, ez minden Bay Area hívőnek egy gyönyörű felállás.
-
snecy20
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
"bűn ronda a csaj. Smink nélkül katasztrófa."
A sminkelt lyányok döntő többségénél ez a jelenség szintén tapasztalható. Nem véletlen a min.3-5kg smink.
Amúgy meg kis ébresztő:
ABYSSIC - Brought Forth in Iniquity (Full Album 2022) -
snecy20
nagyúr
-
KerryVTR
tag
-
Dilikutya
félisten
-
daqwsq
csendes tag
-
hadam98
senior tag
-
TeeBee73
veterán
-
Dilikutya
félisten
-
TripleB
senior tag
-
TripleB
senior tag
-
Peterhappy
addikt
Nálam az az album nem létezik. Soha el sem indítottam. Mindenkinek jobb így.
A Hardwired-en akadtak jó dalok, főleg a Voy által említettek tetszettek a legjobban. De az nem volt rossz, leszámítva a második korong felét, ahol kicsit sok a töltelékdal - szerintem.
A Death Magnetic-et én kimondottan szeretem, abból van jól hangzó változat YT-n (nem tudtam, de ezek szerint a Guitar hero edit?), az szerintem nagyon jó korong lett!
A St. Anger nem jó. Épp a - hivatalos lemezen nem megjelent - The Disappear miatt vártam nagyon, az bitang jó nóta lett. De a lemez gyenge. Három említésre méltó dal van rajta. A Frantic mondjuk nagy kedvencem, és ha jól szól, a St. Anger is jó dal.Én koromból fakadóan a Justice/Black album tengelyen ismertem meg őket. Ha annyi százasom lenne, ahányszor az Enter Sandmant láttam az MTV-n, mindenkit meghívnék innen a következő 'talicska koncertre
Nagyon szeretem azt a lemezt, rongyosra hallgattam, de az is igaz, mai fejjel teljesen megértem az akkor hardcore rajongókat, miért ignorálták közülük sokan.Koncert: Ebben szerintem verhetetlen a Metallica. Nekem az abszolút favoritom a Maiden, élek-halok értük, de Ők a turnéra összerakják a setlistet, és aztán óramű pontossággal, mesteri precizitással eljátszák azt helyszínről-helyszínre, arénáról-arénára. A legtöbb zenekar másodpercre ugyanakkor, ugyanazokat a gesztusokat teszi, ugyanazokat a poénokat süti el, az egyedi dalfelkonferálás valójában napról-napra teljesen ugyanaz.
A Talicskának nincs két egyforma koncertje, egyforma setlistje. És lehet szidni Larst is, Kirköt is - nem is minden ok nélkül - de nem 14-16 dalt gyakoroltak be unalomig, hanem alhangon van vagy 40-50 dal a tarsolyukban, amit bármikor előránthatnak. Minden koncertjük egyedi és megismételhetetlen. Ma ilyet már csak "amatőr" szinten látni.
Érdemes megnézni mai fejjel, milyen koncerteket tolt egy Zeppelin, vagy pl. egy Doors.Sajnos az utolsó hazai Metallica koncerten nem voltunk ott, annyira drága volt a jegy, hogy helyette (szinte fillérre ugyanannyiért) mentünk Priestre és Nightwishre.
De attól még, hogy az utolsó másfél-két és fél album nem igazán tetszett, még igen messze vagyok a "haterségtől", sőt
Az új korongot meg megpróbálom majd jóra hallgatni. Más együttesek, rosszabb lemezeivel is sikerült már így tennem. -
TripleB
senior tag
-
Empsepo
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
Pro Koryak
addikt
Anno az ajándékba kapott Death is just the b. III lemezen hallottam, az akkori nem kicsit férfiasabb metált tartalmazó Nuclear Blast promon. Most mik vannak náluk, huhúúúú
Hát én is csak
jött is a cd, meg még pár együttestől erről a válogatásról, Pl. Kataklysm, Phobia, Brutality, Mortician, Cradle of Filth, Incubus + ......
-
Dilikutya
félisten
Az a rockmaratonos egy kegyetlen szar, de kegyetlen jó hangulatú buli volt. A zenekar nem tudta, mit kell játszani, de Phil vitte a hátán a show-t. Szerintem nem is volt rossz formában. Na most ehhez képest jön vele Rex, meg generációjuk két alapembere. Mit fognak ezek művelni...
Szerintem ez egy kihagyhatatlan koncert, akár Panterának nevezzük, akár bármi másnak.
Ha a rockmaratonost Phil így eladta, akkor ezekkel a zenészekkel ez pazar lesz. Tényleg hihetetlen, mit kihozott abból a koncertből, a zenekar úgy játszott mint egy rossz tribute, Anselmo nélkül értékelhetetlen volt. Egy fél hangot nem tudtak rendesen eljátszani. Lemezen nem is tudom miféle ez az Illegals, biztos hallottam, de semmi sem ugrik be.Reggel az elfogyott jegy csak rendszerhiba volt, bár mivel a Livenation klubtagság mindenkinek elérhető, akár már ma is betelhetett volna. Így is teltház lesz szerintem holnap, max pénteken.
-
zsola400
senior tag
-
KerryVTR
tag
-
Dottorei
tag
-
dethroner
veterán
-
Ellia
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arról se tudtam, hogy újra lesz koncert.
Bár ha úgy vesszük, az a mondás, hogy azért max játékpénzzel fizetünk, szóval az ingyenvolt az nagyjából helyén is kezelte a dolgot.
Későn érő típus voltam minden szempontból.
fantasztikus zenészek, elképesztő zenét csinálnak.

Igaz jobbak, mint a magyar metál felhozatal, mert az szinte nincs is, mondjuk nem is volt soha.