- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TripleB
senior tag
Most ez az én zeném 😈
-
TripleB
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Érdekes dolog ez a koncertezés. Sok múlik azon, kik milyen arányban vettek részt pl. a dalszerzésben. Mert amúgy miért ne koncertezhetnél azokkal a dalokkal, amiket te (is) írtál, csak mert a zenekar egyik alapembere meghalt, vagy kilépett? A metal-archives szerint akik most benne vannak, már a COB elődjében is együtt zenéltek, még a 20 éve kilépett eredeti ritmusgitáros is visszatért, és nem a későbbi gitárosok közül van itt valaki. Ez ugyanúgy az ő zenekaruk is, mint Laiho-é, 20+ év beleölt munkával.
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom, igazából én azt se tudtam, hogy összeálltak. De az ilyen egyszeri emlékkoncertek olykor piacfelmérések.

-
Dilikutya
félisten
Tompa énekel rajta. Még életében feldemózta a lemezt, az az ének lesz felhasználva.
-
james001
veterán
Lauren Hart a Once Human bandából. Fingom nincs ki ez,de amúgy nem rossz szerintem a hangja

-
james001
veterán
Előző single jobban tetszett,de ez se rossz

-
james001
veterán
Sajnos még nem tudom,az a baj Barbában lesz,nekem nagyon messze van az,majd meglátom... De mindenképp akarnék menni mert Revocation-el jönnek őket is meglesném

-
Peterhappy
addikt
Voltak regen jo dalaik, de valahogy Noora nekem soha nem volt szimpatikus.
Bar eleg csufosan valtak el anno az utjaik Anton Kabanennel.
Anton meg osszehozta a Beast in Blacket, ami igazi guilty pleasure
bar gyanus, hogy neked az sem tetszene, ha nem ismered.@Csakany: elegge meglepett a hir, koszi az infot.
-
Peterhappy
addikt

@Sixpak: Volt khm. szerencsém egy időben építkezésen dolgozni, ahol a közvetlen kollégák orrvérzésig hallgatták őt is, meg még egy másik magyar(?) faszit, aki valami keverék nyelven hát... énekelt(?). Nem egy-egy alkalomról beszélünk - közel háromnegyed évről.
Én vállalom, nálam ezek kimerítették a minősíthetetlen zaj kategóriáját.Biztos vagyok benne, hogy a Szüleim generációja valószínűleg ugyanezt mondaná az általam hallgatott zenékre.
De befogadhatatlan számomra ő is, a többi is.
És a félreértések elkerülése végett; van egy-két magyar ajkú alter zenekar, amit nagyon szeretek. De - fogalmazzunk úgy - egyikük sincs az itt fellépők között.Hogy a pasas óriási jelenség, azt elhiszem - a kollégák között is akadt, aki egyfolytában gyalázta, lehurrogta, aztán kiderült, hogy csak elvitte az asszonyt a három arénás fellépés egyikére - épp akkor volt.
Mondjuk úgy, nem nekem írja a dalait. De gyanítom, hogy ez a tény nem különösebben befolyásolja a mindennapjait - ahogy az enyémeket sem.
@Xaels: Én is így látom.
-
Xaels
félisten
Vulture Industries-re de szeretnék menni. A legutóbbi albumuk nagyon beégett nálam

-
Bjørgersson
félisten
A 2026-os Európa-turné nyitóállomása két budapesti koncert lesz a Dürer Kertben március 14-én és 15-én. Ezúttal teljes Geometria albumunkat játsszuk el 2018-ból, sok más dal mellett. Ez jópár olyan számot jelent, ami eddig élőben soha nem hangzott el - számunkra is nagyon izgalmas lesz a felkészülés.
14-én Oláh Annamari lesz a vendégünk, aki az egykori Meszecsinka és Fókatelep zenekarok énekesnőjeként most szólóban fog fellépni.
15-én pedig a már jól ismert Vulture Industries játszik velünk Norvégiából.
A jegyértékesítés december 16-án, kedden indul majd.
-
Xaels
félisten
Valahol egy HDD-n még mindig el van rakva valami 500GB körüli mp3 meg flac. Régen egy Cowon D2-es lejátszót használtam, az nagyon jó forrás volt csak elkényelmesedtem. Néha eszembe jut, hogy vegyek valami DAP-ot erre a célra.
-
james001
veterán
Tavalyi (?) Datalysium albumukra hallgass rá ha ez is tetszett,vannak benne jó kis riffek

#19746 Xaels: Mondjuk ez igaz,"töretlen" a sikerük még így is... Ha ezen javítanának még ennél is nagyobb lenne mondjuk

-
james001
veterán
Nem harapok én semmire,mind mások vagyunk,nem szólok én le senkit csak mert más a véleménye
Az újabb számaik valóban hasonlóak hangzásban,de szerintem azért egy Crusade és Shogun között pl van különbség 
-
james001
veterán
Hát szerintem brutális jó riffeket tudnak néha nyomni,ez az új szám is odavert. A Cycle of Suffering album az egyik kedvencem nem csak tőlük,úgy egyébként is metál témában.

De kinek mi
Revocation is király banda egyébként,az új albumuk egyik idei kedvencem 
-
sixpak
nagyúr
Egyik legalulértékeltebb zenekar, olyan lemezeket csináltak, amiről csak álmodik a bandák többsége.
A világ szégyene ez az egész.Olyan megoldások, dalszerkezetek, riffek, melyeket szinte sehol máshol nem hallani.
Gyakorlatilag a legnagyobb sztároknak kéne lenniük, ha lenne igazság ezen a kurva földön.
Legalább 3 teljes mértékben hibátlan albumukat tudnék megnevezni.
Kocsiba szinte mindennapos vendégek, ma a Dorman Heart ment.
[link]
3:10 után mindig elalélok, annyira pompás az a rész.
-
james001
veterán
Inkább onlyfans-ot indítana
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rég jártam erre

Lassan év vége,kíváncsi lennék kinek mi volt a kedvenc vagy kedvencek az idei évben?
-
TeeBee73
veterán
Ejnye Alissa!
Lopunk a Jinjertől?
-
Xaels
félisten
Van amiből igen, de van ami nem. Van pár pólóm innen. Nincs gond a minőséggel.
-
TripleB
senior tag
Egész nap ez szól nálam 🥰
-
Xaels
félisten
Megjelent ma az új November's Doom meg a Paradise Lost is. Ez utóbbi egész kellemes anyag lett, az előbbit még nem sikerült meghallgatni.
-
VágniValó
addikt
Amúgy azóta már kétszer újrahallgattam, kezd rámnőni. De attól még nem az igazi, mint pl egy Death Blooms, Determined, hogy a Scarlet letters-t ne is említsem. -
Peterhappy
addikt
Bocsánat, ziccer volt 
Zeneileg nekem egyértelműen jobban tetszik az Abrabot.
Meglátjuk, ha szombaton jutok el, számomra érdekesebb előzenekarhoz jutok, ha pénteken, akkor pedig lesz szerencsém TripleB úrral találkozni. -
Peterhappy
addikt
Minek, ha ott leszel az első sorban?
Amúgy tényleg az első sorba, jobb szélre szoktam állni, bár most lehet, hogy nem jönnek a Lányaim, akkor inkább középre pozícionálok.
@BBB: Csekkolom őket. Igazából javarészt Anyósom beosztásán múlik, melyik nap tudok menni, Feleségem sajnos képzésen lesz mindkét nap, kell, aki vigyáz a Gyerkőcökre.
-
gbors
nagyúr
Ezek így spontán álltak össze, nem volt benne tervszerűség - reggel munka mellé be szoktam nyomni valami metált, jobban csúsznak a hétvégén beérkezett E-mailek, erre most amikor lepörgött az Afterglow, úgy éreztem, hogy E-mailek helyett megyek és lebontok egy házat

-
Ellia
addikt
Egyre jobbak, volt hozzájuk szerencsém Insomnium előtt élőben, remélem nem állnak meg

-
Dilikutya
félisten
Ha olyan lesz, mint a legutóbbi, inkább ne!
Az új Arch Enemy viszont meglepően jó lett. -
Peterhappy
addikt
Elnézést, elsiklottam a válaszok felett, nagyon keveset vagyok mostanság online.
+Csákány: Többektől is hallottam, hogy a keverőpultnál jól szólt a koncert.
Lehet, hogy mégis oda kellett volna állnom. De a megelőző három vagy négy alkalommal, mikor ott voltam, ott is trágya volt a hangzás.Az eddig kijött kritikák is nagyon vegyesek, ami a hangzást illeti.
Az a dühítő, hogy amúgy tök jó helyszín lehetne. Csak hát így nem az. De nincs reális alternatívája, csak sokkal kisebb, vagy sokkal nagyobb helyszínek akadnak...
-
Dilikutya
félisten
Én kétszer voltam, mindkettő jól szólt ott, ahol én álltam. Igaz, ugyanazokra a bulikra panaszkodtak is mások, akik máshol álltak. De igazságot így nem tudok tenni.
-
csakany2001
senior tag
Nekem a Harakiri for The Sky koncert nagyon bejött, meg eddig amiken mostanában voltam rendben volt a Barba Negra.
Bár lehet csak kifogtam de az Arch Enemy-s starthoz képest sokat fejlődött és ha tehetem csak oda járok koncertre, mert a többi helyen más negatív élményeket szereztem...
Itt csak annyit tudok leróni, hogy nincs egy Akváriumhoz hasonló előtér és kint kell várni a hidegben/melegben.Ami a koncertet illeti kíváló setlist, profi produkció jellemezte. 2. alkalommal láttam őket az Ultima Ratio Fest után és ismét meg tudtak győzni, a lemezük is top 10-es idén és élőben is nagyon odatették magukat. Meg a helyszínre sem volt panasz a részemről.
-
TripleB
senior tag
Nagyon vártam már, köszönöm a linket.
-
Dilikutya
félisten
Egyszer meg akartak lepni, nem is lett jó.
-
Dilikutya
félisten
Tőlük se kell sok innovációt várni, de ez nem is baj, ez a tufa death/thrash mindig jól esik.

-
Dilikutya
félisten
Szerintem is, pont mint anno a Five Finger Death Punch előtt is. De nyilván nem ok nélkül vállalják ezeket a turnékat. Igaz, így saját turné kevesebb adódik, amit sajnálok, nyáron nem tudtam elmenni, előtte meg talán 2010-ben volt saját koncert.
Disturbed nem rossz, bár nem valószínű, hogy elmennék rá, minden "nem rossz" kategóriás bandára nincs pénz. -
Akelaus
senior tag
2 perc 15 másodpercig jó a dal, és onnan lejtmenet. Mintha maguk sem tudnák, hogy hova is akarnak kilyukadni.
Albumot persze meghallgatom, talán ha olyan hangulatban leszek még be is talál.
Majd kiderül akkor. -
snecy20
nagyúr
Ez bele kell férjen a zenészi szabadságba. Ha ilyen zenét akarnak játszani, ami a régihez képest drasztikus stílusváltással jár, azt is el kell fogadni. A tagcserék pedig jellemzően így működnek, ha nincs egy nagyon konkrét zenei irányvonal kijelölve, akkor bizony új tagok hozni fognak magukkal új hatásokat is.
Egy példát tudnék mondani, az amúgy több százból... Secrets of the Moon. Én nagyon kedveltem a stílusváltás előtti munkásságukat is, meg azt is, amikor szépen fokozatosan kikötöttek valahol a dark rock környékén, a black metaltól elindulva. A feloszlásukban viszont jelentős szerepet játszott az, hogy a hallgatótábor mereven elzárkózott az új irányvonaltól. Na, erre mondom én azt, hogy egy zenész magasról tegyen arra, hogy mit várnak el az ''ősfanok''.
Nekem az már nem hiteles, ha a hallgatói elvárásokhoz idomulva egy zenekar folyamatosan el akarja készíteni az egykori öndefiniáló albumának a másolatát.
-
TripleB
senior tag
Nekem tetszik a RoN stílusa, sajnálom, hogy nem jött be.
-
Peterhappy
addikt
Ranezek hetvegen, koszi
-
snecy20
nagyúr
Úgy néz ki, hogy a Thy Catafalque és a Iotunn elég sok ilyen összegző listán szerepel.
-
Akelaus
senior tag
És az új Mörk Gryning album?
Van a listádon pár album, ami szerepelhetne az én nem létező év végi listámon. -
Peterhappy
addikt
Kár. Tény, az íreknél nincs annyira hideg

Én nagyon szeretem a folk, illetve orientális anyagokat. Érdekes, valahogy a magyart soha nem tudtam megszeretni (Dalriada stb), de mások kifejezetten jól csúsznak (kelta, arab, izraeli motívumokkal fűszerezett zenék). -
Peterhappy
addikt
Én meg billegek a betegség határán, de egyedül vagyok itthon a Gyerekekkel hétvégén, plusz meló volt pénteken és szombaton is (mellé még futás is, ma meg foci reggel a Fiammal), hát az utolsókat rúgom én is. Tegnap 8-kor már ágyban voltam, igaz még olvastam egy jó másfél órát. Most meg főzés, de legalább van időm zenét hallgatni, az Insomnium lement megint (ezt szerintem már korábban is ajánlottátok, ismerősnek tűnt), most épp a Yoth Iria van folyamatban, azért is nagy köszi, Srácok!
Zeneileg nagyon rendben van, kifejezetten tetszik, bár nekem ez a death-es üvöltve éneklés nagy tételben sok. -
Peterhappy
addikt
Jövő hét? Akkorra hidegebbet mondanak?
-
Peterhappy
addikt
Most pörög. Tetszik

Te a SAOR-t bevizsgáltad már?
Vélek hasonlóságot felfedezni a stílusbéli jegyek terén. -
Ellia
addikt
Zseni egy album, de tipikus az a lemez ami csak egyben mukodik igazan :)
-
Peterhappy
addikt
Meg hallgatom majd, csak jussak ki a takarok alol
-
Peterhappy
addikt
Hat ez marha jo volt, koszi
-
cappa72
nagyúr
megnéztem már legalább háromszor, jópofa'.
Mondjuk a 33/4 az nem tánczenei alap, ez biztos.
"Inkább hoztatok volna Foo Fighters-t" 😁Régi szekszárdi haverok kísérleteztek valami hasonló merész ütemezéssel. 17/8.
-
flash-
veterán
szivesen különben nekem is ott ajánlották többen ez a tipust úgyhogy sokaknak valóban favorit
egy jó lejátszó mellé azért dukál
-
Peterhappy
addikt
Fázós 
Épp hétfőn mondtam Feleségemnek, hogy becsületemre legyen mondva, én idén is kipróbáltam ezt a tél dolgot, de most sem jött be, felőlem akár jöhet is a tavasz
-
flash-
veterán
Soundmagic e80-at ajánlom. én már másodjára vettem. kiegyenlitett a hangzása de mégsem túl nyers, tehát 1-2 óráig is jó hallgatni nem fárad el a fül.
elég részletes hangzást ad. a zsinórja nem szövet, de valamiért nagyon jól bírja. megtörni jópárév alatt sem tört meg, csak a cipzárral csiptem be. (mondjuk ez jack csatlakozós)e80s a mikrofonos fajtája de másodjára már csak a sima változatot vettem mert van a távirányítós változaton egy android/iphone váltó gomb, amit hiába nem használtam, kontaktos lett 1.5-2 év után, és tologatni, kontaktspézgetni kellett folyamatosan, akkor is kb 1 óráig volt jó aztán kezdhettem újra, megjavitani sehol senki nem vállalja. úgyhogy arról lemondtam.
szóval nagyon jó füles, van hozzá mindenféle dugó, (agyonistenített eredeti comply is, bár az valami brutál rövid idő alatt talán pár hét, szétszakad)
én azzal használom ami gyárilag volt rajta, és tökéletes. előtte vsonic gr07 volt vami eléggé dícsért minőségi tipus, de nekem az fárasztotta a fülem, és mindg ki akart fordulni a fülemből, ez nem.
persze sokat számit min hallgatod. egy dap sokat ad hozzá, hiába egy modern okostelefon (nekem xiaomi poco 3 ami nem olya régi) egyértelmüen hallható hogy gyengébb a hangminősége, kicsit olyan csőhangzás egy daphoz képest. abból hogy milyet hát van itt dap topic,(te fülhallgatós is amúgy
) utána lehet kérdezni 
-
Peterhappy
addikt
Szerintem parádés a lemez, de én azt hiszem piszkosul elfogult vagyok már, ezért nem is jöttem örömujjongani már hétvégén.
Nekem sokkal jobban tetszik, mint az Alföld, pedig az is erős lemez lett.Pénteki koncertre megyünk, szombat most kimarad.
-
Akelaus
senior tag
Azóta még lement párszor.
Más:
2x meghallgattam az új Linkin Park albumot, amilyen jól indult annyira lett unalmas egy idő után. A csajnak jó a hangja, és pont ugyanúgy nem jön be a csávó hangja-éneke, ahogy régen sem.
Most a Worm Shepherd - Hunger albuma van soron. -
csakany2001
senior tag
Szerintem zenei minőségben nincs nagyon differencia, már papíron sem.
Elviekben a 320 kps MP3-nak felel meg hangminőségben és számomra több eszközről is így tűnt.
Vannak zenéim flac-ben is letöltve, ott már akadhat különbség de én azt gondolom, hogy inkább a forrástól függ. Az már jobban számít, hogy remastered-e, melyik CD-ről készült az adott tömörített vagy tömörítetlen zene, mintsem, hogy magas minőségű vezteséges vagy veszteségmentes-e.Bevételek terén meg kimegyek koncertekre, ennél jobban nem lehet támogatni. Bár amennyire megszaladtak a merch árak, meg a VIP jegy agresszív erőltetése is jellemzővé, ezek kicsit kezdik számomra ellenszenvessé tenni a kiadók/bandák működését de ez már totál szubjektív...
-
Dilikutya
félisten
Hát ez az. Ingyen akarja megúszni, ami pénzből készült.

-
gbors
nagyúr
Pár éve olvastam egy elemzést, az ragadt meg belőle, hogy 3-4000 track lejátszás generál 1 USD bevételt az előadónak. Szóval ha egy átlagos 10 nótás lemezt 1000x meghallgatsz, akkor kb. annyit kap érte, mint amennyit egy 15 dolláros CD-ért

-
Akelaus
senior tag
Eddig 2x hallgattam meg, de már jobban tetszik mint az előző album. 👌
-
snecy20
nagyúr
Hát ez a klip aztán csodás művészi koncepciót rejt, sokat gondolkodhattak rajta.
-
TripleB
senior tag
Akkor ezt szépen benéztem. 😃
A Tidal nem jelölte remastered verziónak. 😃 -
Xaels
félisten
Nekem nem, de speciális eset vagyok. Kicsi, kerek a fülkagylóm de a hallójáratom meg nagy, van amikor az L-es illeszték sem tökéletes.
-
Xaels
félisten
Ja értem. Ebben az ársávban nem jut semmi az eszembe. Sennheiser ie200-at mondtam volna, de az túl megy a kereten elég erősen boltból véve.
-
Akelaus
senior tag
Van pár fülesem, de lehet összesen nem kerültek annyiba mint amit írtál.
Szóval én egy almás telóhoz adott fülessel szoktam hallgatni legtöbbet mászkálás közben zenét. Vagy van két kékfogas Xiaomi illetve egy kínai csoda. Lakásban egy 2.1-es hangfallal megy a zene, amit most tervezek lecserélni egy (elvileg)7.1-es cuccra, csak hogy a szomszédok is örüljenek, ha már eddig én hallgattam az ő dolgaikat. -
Xaels
félisten
Teljesen érthető, talán a specifikus topikban több tippet tudnak adni. Én is most vettem a WF-1000XM4 helyett vezetékest mert 40percet nem bír ki az egyik fele, a javítás meg csillagászati összeg
-
taranis
addikt
Köszi a Hamferð ajánlást, remek album. Döbbenet, hogy Jón a pincemély hörgés mellett (Hvølja) a tenori magasságokat is magabiztosan hozza.
-
Ellia
addikt
Van egy kis korai In Flames "vibe"-ja, mondjuk nem csoda, Jesperel az egyik gitárnál.
-
Ellia
addikt
Kemény amit letol idén Mikael...

-
Pro Koryak
addikt
Ezeket a kissé dissonant death metalba hajló albumokat valahogy én sem tudom meghallgatni. Olyan semmilyen, érdektelen fosh, dögunalom.
-
Xaels
félisten
Jó volt erre ébredni.
-
Ellia
addikt
Jobb lett volna, de ez van

-
Dilikutya
félisten
Valószínűleg nem volt más épp szabad.
Hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, lett volna idő nagyobb helyre rakni. A Five Finger Death Punch is átköltözött az Arénába. Arch Enemy volt is már ott, és nem is ilyen felállásban, hanem a kultklasszikus, de kevesebb embert mozgató Carcass-al. Azon azért meglepődtem, hogy a Powerwolf majdnem teltházat csinált az MVM-ben most kedden, állóhelyek tudtommal el is fogytak.
-
taranis
addikt
A programozás miatt lassan 20 éve itt esz a penész a ph-n, szerintem ez az egyetlen metálos topik amit követek
Szeretem az itteni ajánlásokat, majdnem minden nap idenézek, csak ritkán írok. -
snecy20
nagyúr
Úgy tudom, Bakos Attila jelen szokott lenni itt a topikban is, csak nem tudom most hirtelen milyen nicknév alatt... szép munka tőle ének fronton.
-
TeeBee73
veterán
Rájuk férne újra egy verés Björnéktől.
-
TeeBee73
veterán
Egyre jár az agyunk.

Snecy20: A hangsúly az "akarna" szón van.Ha ma még kommentelek, a helyesírási/fogalmazási hibákért előre elnézést kérek, némi alkoholt fogyasztottam.
-
Peterhappy
addikt
Van klip is. [link]
Hűha, hát igen... Fogalmazzunk úgy, nem egy kaptafára dolgozik a Mester.
Jó ez, de nagyon nem erre számítottam, kell még pár hallgatás neki, az tuti. De nem lesz egy egyszerű lemez, az fix
-
snecy20
nagyúr
Nagyrészt minden tetszeni szokott a TC-tól, de ez most valahogy nagyon nem...
-
btraven
őstag
Nem rossz zene ez, csak így belehallgatva. Kár hogy női énekes belenyivákol az amúgy jó zenébe.
-
btraven
őstag
Ez célzás arra hogy hallgassak inkább valami normális zenét?
Hallgattam 2 korai Genesis lemezt. Az a baj hogy kritikán aluli a felvétel minősége. Peter Gabriel hangját meg nem bírom elviselni. A Yes zenekar énekese volt ilyen nekem.
Micsoda megkönnyebbülés betenni a Deicide - Serpents of Light albumot. Glen Benton legalább tud énekelni.
-
snecy20
nagyúr
Ezt viszont mélyen meg tudom érteni, és el is hiszem, hogy nem igazán lehet ezt már nyereségesen csinálni, avagy a nyomtatott újságok lassú agóniájának a bevégeztetése.
-
TeeBee73
veterán
-
csakany2001
senior tag
Szerintem elég erős lett, Rateyourmusic-on jól szoktak közelíteni viszonylag, ott is egész jókat kapott. Megérdemel egy esélyt mindenképpen, bár ez eléggé szimfonikus-közérthetőbb darab lett.(szóval akinek ez kevésbé jön be, annak valóban nem ez lesz a kedvence) Nekem az Epica is kedvencek között van, szóval egész élvezetes anyag lett a részemről.
A Modern Primitive aláírom nem lett egy emlékezetes album, rutinmunkaszerű darab de annak ellenére is 1-2 szám egész jó lett. Meg a 22-es koncerten is hatalmasat szóltak azok a számok, idén is lehet kinézek rájuk de nem olyan erős a csomag, mint akkor volt.(tényleg nehéz lenne elképzelni erősebbet egy Hypocrisy-Septicflesh párosnál, ahol az Agonist volt az előzenekar)
Más:
Mai napon még Nile - The Underworld Awaits Us All ez igencsak ígéretes az előzetes számok alapján, illetve Simone Simons - Vermillion Ayreon neve általában mindig garancia a minőségi metalra(így lett a Temperance-nek is egy értékelhető, korrekt albuma)szóval sejtésem szerint ez is kellemes anyag lett. -
Peterhappy
addikt
Mondjuk megertelek, Campuson en sem sokat gondolkodtam, menjek-e (nem)

-
Peterhappy
addikt
Szombatra mar nincs is jegy
Mondjuk 11:02-kor mar nalam is ki voltak fizetve a jegyek. (Azert csak akkor, mert nem indult el 11:00-kor az ertekesites)
-
Peterhappy
addikt
Penteken.
Szombaton tuti jobb lesz a hangzas az elozo napi tapasztalatok alapjan, de nekem a Saor kifejezetten tetszett, es mivel Felesegem es ket Lanyom is jon, tudom, hogy Ok is azt ertekelnek jobban.
Ha egyedul mennek, lehet hogy bevallalnam a Gire-t, bar ez az "os-TC" nekem nem igazan csuszott. A masik magyar meg meg annyira sem.
Bar az A38-as kukas faszinal csak jobb lehet
Te? Ti?
11:00-kor indul az ertekesites.
-
Peterhappy
addikt
Holnaptol jegyvasarlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Energiaital topic
- Fotók, videók mobillal
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 17 Pro 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana 15 B14WEK-234 GAMER notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion Pro 5 GAMER notebook - R9 8945HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bar gyanus, hogy neked az sem tetszene, ha nem ismered.
Revocation is király banda egyébként,az új albumuk egyik idei kedvencem
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy azóta már kétszer újrahallgattam, kezd rámnőni. De attól még nem az igazi, mint pl egy Death Blooms, Determined, hogy a Scarlet letters-t ne is említsem.