- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ez jó
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Megjelent az At The Gates új albuma (egyelőre bejövős), Elegant Weapons is csendben jelentkezett az új anyaggal, a Hokka is debütált illetve Gus G és a Foo Fighters sem maradt ki a jóból.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Jött ez is csendben pár napja. Nem annyira ragadt meg mint az előző album ahol hetekig volt beragadva 4-5dal is állandóan a lejátszóban,
A Black Label Society új albuma is sokat pörög, nagyon szeretem a nyitó dalt és az Ozzy-nak szóló ballada is mindig végigmegy.
Már írtam korábban a Gaerea új albumát is, hogy nekem bejött, de kifejezetten a záró dal a maga giccsével, csöpögős szövegével együtt beragadt.
Bár nem metál igazán, de a Marathon trailere alatt szóló zene Poppy előadásában is képes újra meg újra berágni magát a fejembe.
Illetve jött pár napja egy ilyen is még ami bejövős nálam
Xaels
félisten
Hát igen, elég erős lett az az OST. Most a Defect című sötét cyberpunk cuccon dolgozik, az is ígéretes egyelőre.
Metal Hellsinger-re is érdemes lehet ránézni, többek között a DT is muzsikál benne, az ilyen zenei ritmusra hentelős cucc. Nekem nem adta meg piszok rossz a ritmusérzékem.
Xaels
félisten
Kint az új Gaerea és Hanging Garden. Mindkettő anyag egész jó
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Köszi. Igyekszem, jó kis edzés felhúzni a kompressziós harisnyát
Most van időm zenét hallgatni legalább, múltkor szóba került munkahelyen milyen állást tudnék magamnak elkézelni. Hát csípőből rávágtam, hogy valahol skandináviában egy hegy lábánál egy hanglemezboltot vinnék. Kár, hogy ez a világ már kicsit elmúlt.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Táppénzen vagyok dec. 3 óta. Egy rossz lépés miatt oda lett a bokám, amiből helytelen kezelés miatt (nem írtak fel vérhigítót sem a kórházban, sem a házi orvos) kaptam egy mélyvénás trombózist aminek kétoldali tüdőembólia lett a vége szilveszterkor... Sajnos a Negrában lesz a koncert pedig erre még párom is jönne annak ellenére, hogy zeneileg ő nem ezt a műfajt részesíti előnyben a rock/metál vonalon belül.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Kedvelem Marina-t, a Phantom Elite-nek van 1-2 jó dala meg az Exit Eden-ben is kellemes a produkciója. Azért ez egy sokkal nemzetközileg ismertebb banda, lesz lehetősége bemutatni a képességeit bár zeneileg eddig nem ilyen Battle Beast jellegű dalokkal volt dolga.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Ahogy nézem ez is megy a levesbe lassan...
Xaels
félisten
Elsőre nem adja magát olyan könnyen, de aztán amikor elkapott akkor tavaly napokig nem hallgattam mást. A szövegek is elég érdekesek.
Ezt a dalt nagyon sokszor meghallgattam, meg a Saturnt meg a Deepert erről az albumról. Az első dal az nagyon "fura" volt elsőre, meg másodikra, majdnem otthagytam én is az albumot.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Vulture Industries-re de szeretnék menni. A legutóbbi albumuk nagyon beégett nálam
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Egész jó kis feldolgozás
Xaels
félisten
Valahol egy HDD-n még mindig el van rakva valami 500GB körüli mp3 meg flac. Régen egy Cowon D2-es lejátszót használtam, az nagyon jó forrás volt csak elkényelmesedtem. Néha eszembe jut, hogy vegyek valami DAP-ot erre a célra.
Xaels
félisten
Nagyon ízlésemre való lista. Nekem idén is Nick Holmes mondott köszönetet
sajnos a listám nem ennyire "színes" [link]
A koromat telibe eltalálta a rendszer amúgy

#19759 Bjørgersson a YT is csinál valami hasonlót nem?
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Mindkét bandának jó az "új" albuma. Hallgattam is pár napja a The Immortal-t.
#19740 james001: bőven elég, hogy a hangosítás rossz. Én ritkán iszom, pláne annyit, hogy ne halljam meg ha valami rossz. Mondjuk a WC is kritikán aluli, meg, hogy nincs hová leülni... A 2023-as Negrásra gondoltam, életem egyik legrosszabb koncert élménye volt sajnos.
Más
Jött új Vilt nóta [The Serpent] és ha már hallgattam, hagytam a Spotify algoritmust kicsit érvényesülni és így találtam rá 2 bandára. [NoPreachers] és [Wrongler]
#19741 Dilikutya szerintem Heafy-vel is az a baj mint más énekesekkel, amíg fiatal és nyers volt, ösztönös addig jobb volt.
Xaels
félisten
A klasszik 3-ast nagyon sokszor meg bírom hallgatni, az In Waves valahogy nem feküdt, aztán a Vengeance Falls is sokat ment, akkoriban született a nagyobbik lányom. Az azutániak sem feküdtek azóta, pedig adtam nekik esélyt. Az Akváriumos koncert nagy élmény volt, az ott vett pólóm az egyik kedvencem. A Negrásat inkább felejteném.
Xaels
félisten
Iotunn, In Vain tervben van, ráadásul az az Analógba van tervezve. Omniumot meghallgatom, de engem nem kapott el.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Oooh yeah
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Jövök egy újabb ajánlással. Kis Bloody Hammers-t hallgattam [link] ha már közeledik mindenki kedvenc nem magyar ünnepe és miután lejárt a lejátszási listám elkezdett keverni a Spotify mindenfélét. Ezek között volt egy ami kifejezetten megragadt, a The Fright - Illusion. Utána olvasva, németek és horror-punk irányzattal indultak, de eljutottak erre a 69 Eyes-t idéző, kicsit talán poposabb hangvételű, Goth zenéhez.
Emellett volt egy másik ami felkeltette az érdeklődésem az a kanadai Woods Of Ypres volt. Woods Of Ypres - Wet Leather és a FinalityPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Na jött frissítés Spotify-ra, be lehet kapcsolni a veszteségmentes minőséget
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Ez az én kis "oltárom" a metálnak szentelve. Ti mivel hódoltok ennek a szenvedélynek?PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Egyetértek
csak arra gondoltam, hogy alapvetően nem elvárásom, hogy valami mérnöki pontosságú legyen zenei téren, sőt van amikor már nem is tesz jót neki, de ez tényleg gyenge hangmérnöki munka.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Na Igen az még 1 szinttel feljebb van mint az én setup-om. Kicsit szomorú, hogy ezt így kiadták... pedig magam részéről úgy gondolom, hogy néha egy kis "mocsok" jót tud tenni a rock/metál zenének, nem kell kimért, matematikai pontosságúnak lennie.
Xaels
félisten
Persze ez az esetek többségében így is van, de valamennyit tud számítani a "hajtáslánc" is. Egy jobb DAC, füles/fejes kihozhat olyan hangokat amiket nem hallanál meg, vagy nem tűnne fel. És akkor még a szét tömörített források okozta minőség romlást nem is vettük figyelembe. A bakelit sem ugyanúgy szól mint egy 128-as mp3. De ezt a lemezt el fogom engedni valószínűleg.
Xaels
félisten
Lehet velem van a baj, de a lossless sem jött be, bele hallgattam más eszközökkel is, de úgy sem az igazi. A héten megjön egy planár füles Kínából, azzal is rápróbálok majd még.
Xaels
félisten
Még megnézek szerintem egy lossless verziót, de nekem kicsit olyan mintha a basszus túl lenne tolva, olyan massza az egész sokszor, tényleg mintha valami "demo" lenne.Pedig a számok szerintem jók lennének.
Ez is friss.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Te nem hallod/érzed tompának. Egyelőre YT musicon és Spotin is hallgattam és valahogy nem az igazi a hangzás. Pedig Fiio KA11 meg Sennheiser IE200-zal hallgatom.
Xaels
félisten
Van amiből igen, de van ami nem. Van pár pólóm innen. Nincs gond a minőséggel.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Most nem egy friss anyagot ajánlok, nemrég fedeztem fel őket egy Spotify ajánlás által. A zenészek más bandákban már bizonyítottak, ezen a lemezen olyan szakemberek dolgoztak a leírás alapján akik a metál világban rengeteg tapasztalattal rendelkeznek és a "legnagyobbak"-kal is dolgoztak együtt.
Xaels
félisten
Paradise Lost-ra válaszolva, szerintem sem túl erős ez a lemez, egyenként kellemesen dallamosak a dalok és a Sirens meg a Savage Days egész jól elkaptak, de sokszor olyan érzésem van albumon belül is mintha ismétlődne 1-1 tétel, nekem összességében tetszik azért de nem cuppantam úgy rá, hogy hetekig ne szóljon más. A Plague Within a kedvencem tőlük, pedig a Draconian Times szerintem/számomra minden idők egyik legmeghatározóbb albuma.
Az utóbbi napokban jött pár hallgatnivaló, spotify linkek következnek
Mors Principium Est - Darkness Invisible teljes album
Amorphis - Borderland teljes album (nekem ők is kicsit önismétlőek, unalmasak lettek az elmúlt albumokkal)
Ov Sulfur - Evermore dal
Castle Rat - The Bestiary egy kis medieval fantasy doom, csajos énekkel.
Novembers Doom - Major Arcana teljes albumBónusz bűnös élvezet
Xaels
félisten
Megjelent ma az új November's Doom meg a Paradise Lost is. Ez utóbbi egész kellemes anyag lett, az előbbit még nem sikerült meghallgatni.
Xaels
félisten
Xaels
félisten
The Halo Effect - I Wanna Be Somebody (W.A.S.P. cover) Spotify link mert YT még nincs
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Nailed to Obscurity - Overcast Spotify. Úgy néz ki idén szeptemberre végre összeáll egy album formájában az elmúlt 5 évük.
Xaels
félisten
Én a napot az új Ghost albummal kezdtem, aztán Deserted Fear, Pagan Altar és The Riven ment le. De még az Eluveitie is soron van.

Utálom amikor ennyi minden jön 1 nap.PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Red Moon Architect - October Decay spoti album.
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
A mai nap elég bőséges felhozatalt hozott. Spotify linkek, teljes albumok.
Brainstorm - Plague Of Rats
Arion - The Light That Burns The Sky
Avantasia - Here Be DragonsPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Bár tavalyi EP (full albumuk még nincs) de nemrég jött velem szembe. Aki szereti a melodic death vonalat azoknak érdemes lehet belehallgatni. Vilt - ... To Mourn The Death Of A Stranger
Xaels
félisten
Voidfallen - The Rituals Of Resilience Spotify Album
Horizon Ignited - Tides Spotify AlbumPSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL -
Xaels
félisten
Én 20+ évvel ezelőtt voltam így. Bár én inkább a Glam, Heavy, Prog és Power vonalon mozogtam. Aztán elkapott egy Hammer kazin az Ín Flames és az első barátnőmmel sötétebb vizekre is eveztem. Igazából manapság a Blues-tól kiindulva az atmoszférikus Black Metal-ig nagyon széles skálán hallgatok mindenfélét. (Ezek mellé becsúsznak film, játékzenék és néha 1-2 elektronikusabb anyag is, Daft Punk, Jarré stb...) újabban inkább húzódom a MeloDeath és AtmoBlack felé.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Ha valaki egy kis klasszikus, dallamos heavy metálra vágyna Ronnie Romero-val a mikrofon mögött. The Ferrymen - Iron Will.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Top 10-et nem tudok állítani. A Spotify szerint a legtöbbet hallgatott album a High Parasite - Forever We Burn volt, melléjük becsúszott legtöbbet hallgatott számnak a Neon Nightmare - Lost Silver száma. Ezen felül a NightRage - Remains Of A Dead World is becsúszott a toplistába. De a kötelező Stanne anyagokat is ide tenném, DT és Cemetery Skyline. Nekem nagyon tetszett még a Helevorn - Espectres, a Dååth - The Deceivers vagy épp a Schammasch - The Maldoror Chants: Old Ocean, Gaerea - Coma, Iotunn - Kinship. A The Black Dahlia Murder - Servitude is tetszett de valahogy hamarabb kiesett a lejátszóból, ahogy az Observers - Robot Dawn-ja is. Sokszor a hangulatom is megszabja mit hallgatok, biztos van ami most nem jutott az eszembe mert több mint 30e óra zenehallgatás volt idén is, majdnem 400 különböző bandába hallgattam bele, nehéz számon tartani és csak bővül a lista azokkal is amiket itt ajánlotok néha.
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Nekem nem, de speciális eset vagyok. Kicsi, kerek a fülkagylóm de a hallójáratom meg nagy, van amikor az L-es illeszték sem tökéletes.
Xaels
félisten
Esetleg egy Audio-Technica ATH-E40? Kérdés, hogy a füled milyen stb.
Xaels
félisten
Ja értem. Ebben az ársávban nem jut semmi az eszembe. Sennheiser ie200-at mondtam volna, de az túl megy a kereten elég erősen boltból véve.
Xaels
félisten
Teljesen érthető, talán a specifikus topikban több tippet tudnak adni. Én is most vettem a WF-1000XM4 helyett vezetékest mert 40percet nem bír ki az egyik fele, a javítás meg csillagászati összeg
Xaels
félisten
Jó album, tegnap többször lement. Az MDB-nek meg annyi, viszont nekem a High Parasite bejött
Xaels
félisten
Arról volt szó November elsején jön az album, erre feldobta a YT. Neon Nightmare - Faded Dream
Xaels
félisten
Jó volt erre ébredni.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Dianne ft. Marcela Bovio - Flameborn egy kicsit giccses, klasszikus értelemben vett szimfonikus metál nóta csajokkal a mikrofon mögött.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Amúgy megjelent a Cemetery Skyline album, Stanne-ék egy kellemesen dallamos, lágy anyagot raktak le. Közben meg várom a Neon Nightmare debut albumát ami még tiszta Type-O a Spirit Adrift énekesétől. [link]
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Annyi anyag jelenik meg ami érdekel, hogy nincs időm semmit "jóra hallgatni". Ez az Nightwish olyan mint valami fantasy játék aláfestő zenéje, de szerintem még a Baldur's Gate 3 OST-ben is vannak emlékezetesebb számok.
Pl. [link] Helevorn - Espectres
Xaels
félisten
Meghallgattam, de semmi nem maradt meg... Unalmas, ráadásul rögtön az album elején el is veszi az ember kedvét egy 10perces unalomtengerrel. Van kb. 2-3 szám amiben fel lehet lelni némi metált, de... Inkább hallgatom Charlotte Wessel ugyancsak megjelent szóló albumát.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Nekem 3-4-szer biztos, jól illeszkedik az előző albumok sorába, ami érdekes, hogy itt is az utolsó szám az egyik kedvencem mint a legutóbbin az In Truth Divided.
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Én nem szeretem a koncert felvételeket, de egy igazi Best of jöhetne Floor-ral. Neki selymesebb hangja van mint Tarjának volt, jobban csúszik, de emellett ki is tudja énekelni azt amit kell. Viszont a dalok sokkal jobbak voltak a régi lemezeken, meg Anette-es anyagokon is voltak jó dalok amik Floor-ral még jobbak tudnak lenni.
Xaels
félisten
Az előző szám egész tűrhető volt, a klipp még tetszett is mellé de ez borzalmas. Amúgy igazad van, amióta ott van Floor azóta egy lemezt nem bírtam végig hallgatni, pedig a régieket szerettem.
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
High Parasite - Wasn't Human. Na nekem szerintem ha nem rontják el a maradékot, megvan az év lemeze. Pedig elég erős a felhozatal.
Jaded Heart - Intuition ez meg egy klasszikus heavy metal nóta, fogós dallammal.
Xaels
félisten
Xaels
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- Napelem
- LEGO klub
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kedvelem Marina-t, a Phantom Elite-nek van 1-2 jó dala meg az Exit Eden-ben is kellemes a produkciója. Azért ez egy sokkal nemzetközileg ismertebb banda, lesz lehetősége bemutatni a képességeit bár zeneileg eddig nem ilyen Battle Beast jellegű dalokkal volt dolga.
sajnos a listám nem ennyire "színes" 
Ez az én kis "oltárom" a metálnak szentelve. Ti mivel hódoltok ennek a szenvedélynek?
csak arra gondoltam, hogy alapvetően nem elvárásom, hogy valami mérnöki pontosságú legyen zenei téren, sőt van amikor már nem is tesz jót neki, de ez tényleg gyenge hangmérnöki munka.