- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Lesz megint Paganfest a Barbában.
Alestorm, Ensiferum, Tyr...stb.
Még az első kettőn voltam a PECSÁ-ban, ezen gondolkozok, főleg a Tyr miatt.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
snecy20
üzenetére
... hát nem egy The Divine Conspiracy.
Az új Atrophy viszont elég jó kis "tökerázós" lett, nem unalmas, lagymatag.
Jó, hogy írták a Nile-t, már le is iparkodott...
Pár napja ez ment le, már vagy 15 éve nem hallgattam, húdejólesett:
MORTUM - "The Druid Ceremony" [1998] -
snecy20
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Felesleges kereskedelmi tucattermék.
Pedig voltak anno jó Epica albumok... -
Pro Koryak
addikt
válasz
csakany2001
üzenetére
Simone Simons - Vermillion
Tegnap hallgattam bele, de kb. olyan, mint a Nightwish Floorral, üres, lagymatag...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
csakany2001
üzenetére
Semmi bajom nincs a szimfonikus betétekkel, sőt, a Kinget példuál rongyosra hallgattam, mai napig szoktam hallgatni. Utána a Velenot talán tízszer ha végighallgattam, már az is sokkal gyengébb lett Tommaso és Cristiano nélkül. Ez az Opera viszont valami borzalom, egy utolsó pillanatban összedobált ötlettelen hangzavar számomra az egész. Valószínűleg most hallgattam meg először és utoljára. Kár értük, de nyilván ennyi tagcsere után, a régi ötletadók nélkül már nem lehet tartani a színvonalat.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem elég erős lett, Rateyourmusic-on jól szoktak közelíteni viszonylag, ott is egész jókat kapott. Megérdemel egy esélyt mindenképpen, bár ez eléggé szimfonikus-közérthetőbb darab lett.(szóval akinek ez kevésbé jön be, annak valóban nem ez lesz a kedvence) Nekem az Epica is kedvencek között van, szóval egész élvezetes anyag lett a részemről.
A Modern Primitive aláírom nem lett egy emlékezetes album, rutinmunkaszerű darab de annak ellenére is 1-2 szám egész jó lett. Meg a 22-es koncerten is hatalmasat szóltak azok a számok, idén is lehet kinézek rájuk de nem olyan erős a csomag, mint akkor volt.(tényleg nehéz lenne elképzelni erősebbet egy Hypocrisy-Septicflesh párosnál, ahol az Agonist volt az előzenekar)
Más:
Mai napon még Nile - The Underworld Awaits Us All ez igencsak ígéretes az előzetes számok alapján, illetve Simone Simons - Vermillion Ayreon neve általában mindig garancia a minőségi metalra(így lett a Temperance-nek is egy értékelhető, korrekt albuma)szóval sejtésem szerint ez is kellemes anyag lett. -
snecy20
nagyúr
válasz
Akelaus
üzenetére
Pedig összességében az elmúlt pár év legjobb eseménye az volt, hogy a Kátai Tamás hazaköltözött Angliából.
Amúgy sokakkal egyetemben nekem is a Róka Hasa Rádió, és a Tűnő Idő Tárlat a top kedvencek, de ugyanilyen albumokat, meg az azokon található hangulatokat már felesleges lenne 2024-ben mégegyszer megírni-megismételni. -
Akelaus
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
Fleshgod Apocalypse - Opera (2024) full album
Erre is pont annyira kár volt "várni" 5 évet, mint a Septicfleshre.

-
Bjørgersson
félisten
Ez tegnap este kimaradt, október 25-én új album.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ezzel a koncerttel százszor jobban fogtok járni.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mondjuk megertelek, Campuson en sem sokat gondolkodtam, menjek-e (nem)

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Egyikre sem, nem bírom a tömeget, sem kulapestet.
A Campusra sem mentem, pedig a munkahelyemen kaptunk ingyen jegyeket. 
-
TripleB
senior tag
Megvettem mindkét napra a jegyeket. Remélem nagyon nem fogok mellé nyúlni .
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szombatra mar nincs is jegy
Mondjuk 11:02-kor mar nalam is ki voltak fizetve a jegyek. (Azert csak akkor, mert nem indult el 11:00-kor az ertekesites)
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Penteken.
Szombaton tuti jobb lesz a hangzas az elozo napi tapasztalatok alapjan, de nekem a Saor kifejezetten tetszett, es mivel Felesegem es ket Lanyom is jon, tudom, hogy Ok is azt ertekelnek jobban.
Ha egyedul mennek, lehet hogy bevallalnam a Gire-t, bar ez az "os-TC" nekem nem igazan csuszott. A masik magyar meg meg annyira sem.
Bar az A38-as kukas faszinal csak jobb lehet
Te? Ti?
11:00-kor indul az ertekesites.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Melyik nap mentek végül?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Holnaptol jegyvasarlas
-
BullHurley
csendes újonc
válasz
Pro Koryak
üzenetére
jaa de valamiért hozzám csak nemrég jutott el a hír, pedig tán a kedvenc zenekarom. Az idei év amúgy elég erős death metalban, főleg a New Standard Elite kiadványokat érdemes figyelni.
-
Bjørgersson
félisten
-
Pro Koryak
addikt
válasz
BullHurley
üzenetére
Hámámárciusban, sőt van új Wormed, Skeletal Remains, Atrophy, Lunar Spells, Ribspeader .....
-
BullHurley
csendes újonc
Nemrég megjelent az új Brodequin album.
-
csakany2001
senior tag
Ők nem tudnak hibázni, egyszerűen ez is zseniális anyag. 1. hallgatásra még úgy nem éreztem a teljes hatását, de már 3.-ra ki sem tudtam kapcsolni, annyira magával ragadó atmoszférája van. Kicsit nekem We Are the Void beütése van ilyen szinten, pedig attól kissé eltérő stílusú. Az a szép az életművükben, hogy abszolút nincs szükség rangsorolni, mert mindegyiknek megvan a varázsa, nem tudom elhelyezni de tény, hogy ez sokat fog szólni nálam.
-
Dottorei
tag
Falling In Reverse - "Prequel" [link]
-
Pro Koryak
addikt
Látszik haladnak a nyugger kor felé. Megfáradt, lassú, érdektelen foshra futja csak.
Más:
már csak a borítójuk miatt is
Silhouette - Les Retranchements (2022)
Malist - In the Catacombs of Time (2019) -
Bjørgersson
félisten
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Koszi. Remeljuk jo lesz a hangzas.
900 fosnek irta a Durert, nem sokkal nagyobb az Akvarium, nem fogjak elpakolni.En boldog vagyok, hogy koncerteznek, vilagszinvonalu zenet (csinal)nak, es mint zenekar is nagyon egyutt vannak, remek a kemia az amugy remek zeneszek, enekesek kozott.
-
Xaels
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Akvárium nagyterem talán 1200 fős. Anno valamelyik jubileumi Mayhem buli az A38-on volt, az 600-800 max. Barba Negra Red tuti sok lesz. Én eddig a Panterán meg a Kreator/Biohazard bulin voltam, azokon a keverő előtt teljesen rendben volt a hangzás. Viszont a black metal más, abból szerintem eleve könnyebb egybefüggő zajmasszát keverni. Lehet nem oda kéne tenni valóban.

Thy Catafalque-al mi a baj, hogy koncertező banda lett? Mondjuk én nem szeretem, nem tudott soha megfogni, ahogy anno a Gire sem. TC-t próbáltam mostanában is, amúgy volt is olyan szám az újakon, ami tetszett, de összességében nem az én világom. Ismerem a Tűnő idő tárlat óta, Gire is szembejött velem már a korai keményzenés ismerkedéseim alatt tizenéves koromban. Ettől függetlenül örülök, hogy ha csak ritkán is, de van koncert is, kellenek a minőségi, élőben is szereplő produkciók.
-
Voy15
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jön itt is majd a reunion, már látom előre.
Tarja + Marco vissza, Floor meg az új basszer viszlát.
Toumas szerintem Anette távozásával kb kiégett, lehet kéne neki egy kis löket a régi tagokkal.
-
Akelaus
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Lutri a hangzás. Én is félve várom a Mayhem koncertet, mert szerintem egy olyan koncertbeszámolót nem olvastam, amiben ne lett volna megjegyzés a hangzás miatt.
Metal.hu-n is most a napokban került ki egy beszámoló, és ott külön is kitérnek rá.
Már csak abban reménykedem, hogy annyi jegy megy el a koncertre, hogy átkerül máshová, pl. az Akváriumba (igaz azt nem tudom mekkora a befogadóképessége a helynek).
Több beszámolóban és hozzászólásban írták, hogy mászkálni kell, és úgy fülelni hol jobb a hangzás.
Shum...na annak én is nekiugrottam, de...
Gire: anno nem hallottam.
Viszont esélyes hogy nekem kimarad ez a koncert. Máshogy álltam a bandához amíg nem koncerteztek, illetve amíg arról volt szó, hogy csak a Zaj fellépés miatt álltak össze. -
Pro Koryak
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nekem az Imaginaerum album is emészthető, hallgatható, tök jó számok, dallamok. Floor-ral a 2013-as Showtime, storytime koncert viszont k. jó. Vagy 10x megnéztem projin + házimorzsin, olyan számokat kellene írni Floornak, nem ilyen rádiós, unalmas, középszerű fosht.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Én nem szeretem a koncert felvételeket, de egy igazi Best of jöhetne Floor-ral. Neki selymesebb hangja van mint Tarjának volt, jobban csúszik, de emellett ki is tudja énekelni azt amit kell. Viszont a dalok sokkal jobbak voltak a régi lemezeken, meg Anette-es anyagokon is voltak jó dalok amik Floor-ral még jobbak tudnak lenni.
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Egy napja azon agyalok, melyik napra menjunk.
A GIRE oriasi szenzacio, szerintem egyszeri alkalom, bizonyosan fergeteges lesz, de az igazat megvallva nekem az messze nem csuszik annyira.
A Shummal nem tudtam mit kezdeni, azt hallgattam az iment, hat... majd adok neki meg egy eselyt.De meg igy is egyertelmuen ere az estere hajlottam volna, azonban belekostoltam a Saorba is es az nagyon bejott...
Milyen amugy az uj Durer, hangzas szempontjabol? Hova erdemes allni? 11 es 13 eves gyerekeket van ertelme vinni?
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Egyre inkabb hiszem, hogy aki a Tarja-fele NW-n nott fel, nem lesz kepes visszaszeretni az egyuttesbe.
En ellentetes utat jarok be, Floorral szerettem meg oket, es nagyon szeretem a vele keszult ket korongot (meg a "filmzeneset" is
) , szamomra sokkal jobban csusznak vele a regi dalok is,szoval tuti elfogult vagyok, nekem az eddigi ket uj dal is bejon...Azt viszont elismerem, Toumas egyelore nem igazan irt olyan dalokat, amikben Floor kiteljesedhetne. Es az uj nota ekes pelda erre - barki felenekelhette volna.
Felek, Marko nagyon fog hianyozni - ahogy az utolso koncertrol nagyon hianyzott is - de egyelore meg merek bizakodni az uj lemezt illetoen. -
Xaels
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az előző szám egész tűrhető volt, a klipp még tetszett is mellé de ez borzalmas. Amúgy igazad van, amióta ott van Floor azóta egy lemezt nem bírtam végig hallgatni, pedig a régieket szerettem.
-
btraven
őstag
Ez lenne a világ legelső psychedelic rock felvétele? [link]
-
Xaels
félisten
High Parasite - Wasn't Human. Na nekem szerintem ha nem rontják el a maradékot, megvan az év lemeze. Pedig elég erős a felhozatal.
Jaded Heart - Intuition ez meg egy klasszikus heavy metal nóta, fogós dallammal.
-
Akelaus
senior tag

Jegyek augusztus 22-től.
Thy Catafalque, SAOR, GIRE, Shum // Budapest, Dürer Kert | Facebook -
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
" Trve amúgy is csak akkor lehetsz, ha koncert közben előtte elhantolt max exhumált döglött varjakat szagolgatsz nejlonzacskóból, aztán két demó után szétlövöd a fejed egy vadászpuskával, az agyadból pedig a többiek pörköltet főznek, az állkapcsod meg a dobos hordja majd nyakláncon. Minden egyéb pózerség. " úgy-úgy! :
Soulside Journey. Miközben írtam feljebb, eszembe is jutott az az album, hogy az bezzeg "jól" szól. -
TeeBee73
veterán
Tegnap este volt egy kis időm előszedni a családi ékszert (Gitár+kombó und fejhallgató, meraszomszédoknaknemteccik'.)
Gondoltam, tanulok valami újat.
Belefutottam ebbe, idáig gondolkodtam, honnan ismerős:
(A ritmusszekcióra gondolok:
Ebben a nótában, mint ha ezt hallanám minimálisan átírva, lassítva.)
Vagy ma már ne igyak?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Igazából a ma nagy névnek számító black metal csapatok régen is igyekeztek a költségvetésükből minél többet kihozni. Se az első Mayhem, se az Emperor, se a korai Immortal nem szólt szarul. A Darkthrone is igyekszik lavírozni a hallgatható és a "trve" hangzás között. Trve amúgy is csak akkor lehetsz, ha koncert közben előtte elhantolt max exhumált döglött varjakat szagolgatsz nejlonzacskóból, aztán két demó után szétlövöd a fejed egy vadászpuskával, az agyadból pedig a többiek pörköltet főznek, az állkapcsod meg a dobos hordja majd nyakláncon. Minden egyéb pózerség.
A Transylvanian Hunger tényleg elég gyatra, de a Soulside Journey nem szólt rosszabbul, mint a korabeli skandináv death cuccok többsége. Amúgy az egy remek lemez, méltatlanul kevés szó esik róla. -
Akelaus
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Értem amit írsz, vagy írtok, de ez a mi true vagy mi nem már anno is gáz volt szerintem.
Kávédarálósbetonkeverő hangzást tartottak igazinak, mert az szerintük az igazi Black Metal.
Emlékszem anno mikor meghallottam a Transilvanian Hunger albumot, néztem hogy ez meg mi a szar, és a hangzása riasztott el tőle. Miközben mondjuk a Marduk abban az időben is elfogadható hangzású albumokkal jött ki. Idővel, mégha nem is lett mondjuk Dimmu Borgir szerű a hangzása a Darkthrone-nak, de ők is próbáltak valamennyire hallgathatóbb zenét kiadni a kezük közül.
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de lehet pont a Dimmu volt aki kiváltotta ezt a mi true, mi nem az témát anno.
Ha már elvárások, akkor talán valami ilyesmi hangzás lenne amivel elégedett lennék a Barba Negrában.
Mayhem NRK 2024 - Freezing Moon
btraven: Voltam VHK-n, nem egyszer. Ők még egy kis picsányi klubban is tök jól szóltak, de fesztiválon is.
A gáz az, hogy kiadnak emberek 10-15 ezret egy koncertre, és akkor a tré hangzás miatt élvezhetetlen.
pl. nemrég az Exodus: "Ellentétben a tulajdonképpeni headliner Exodusszal, akiknél valami egészen botrányos sounddal indult a program. A Bonded By Blood zenei körvonalait épphogy csak sejteni lehetett, Zetro Souzából pedig a dal legalább felében egészen konkrétan semmi sem hallatszott az első fertályban. Az átok elsősorban sajnos pont a gitárokat sújtotta, Gary Holtét ráadásul fokozott mértékben Lee Altusénál, miközben a zenekar legendáriumának legfőbb alappillérét a pusztító koncertintenzitás mellett épp a boszorkányos gitárjáték adja... Némi ide-oda helyezkedéssel azért persze segítettünk magunkon, és menet közben tisztult is a sound, de a színpadhoz közeli régiókban összességében végig elég gyatra maradt. Ugyanakkor beszéltem ismerőssel, aki szerint hátul, a sátor bejáratához közeli régiókban egész tűrhetőnek és élvezhetőnek bizonyult a megszólalás." -
btraven
őstag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Egyébként ez furcsa dolog. Én nagyon szeretem a Sodom első lemezét. Az se a világ legjobb minőségű felvétele. De 2 változat van belőle, mert felvettél, aztán egy másik kiadónak meg nem tetszett, akkor újra felvették/keverték. Én csak az egyik változatot szeretem igazán. Az a nyers megszólalás maradt, de valahogy mégis jobb az egyik. Aztán persze ahogy jöttek a lemezek úgy lett egyre profibb a megszólalás. (és nekem egyre rosszabb)
-
Dottorei
tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
venom
-
Xaels
félisten
-
SunMount3r
nagyúr
Már bocs, de egy "igazi" Black Metal zenekar estében nem pont az a lényeg, hogy minél @@@-búl szóljanak?
Anno olvastam ilyen cikkeket, hogy hát "nem az a lényeg, hanem az atmoszféra", sőt még olyanokat is, hogy az már igazi "blaszfémiának" számít Black Metal-os körökben, ha megpróbálnak "jó" hangzást kicsikarni a színpadon, vagy a lemezeiken. Ok, nem vagyok tök hülye, meg kötekedős, hogy halljam, hogy legalábbis bizonyos bandák esetében ez már mennyire nem számító dolog, meg, hogy eredetileg mi is lett volna ennek a jelentése, de ez "hangzás béli előírás" a műfajon belül anno kb. olyan volt, mint valami vallásos dogma. -
-
Akelaus
senior tag
-
btraven
őstag
Ez a Boney M. együttes nagyon gagyi. Azt hittem az M. metált jelent
-
TeeBee73
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Az új A.E. nóta úgy hangzik, mintha kapaszkodnának a Cradle és a Dimmu felé.
-
btraven
őstag
Nosztalgiából hallgatom a Saxon első 2 lemezét. Ez olyan rosszul szól a konyhai cédés-rádión hogy falra mászok tőle.
Pedig még koncerten is voltam ifjúkoromban. -
Dilikutya
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Nálunk lett volna a megnyitó, biztos egy rendes, keresztyény nemzethy Tóth Gabi, a magyarok ősasszonya lépett volna fel, nem ilyen csörömpölő lumpen elemek.
-
Rövidhírek
Van új Arch Enemy nóta [link]
A Ne Obliviscarisba pedig visszatért a Dan Presland, aki szerintem napjaink egyik legjobb metal dobosa! Akinek még nincs meg a jegye az őszi pesti koncertre, siessen

A Thy Catafalque Debrecenben már játszott dalt az új lemezről, amely előreláthatólag még ősszel érkezik.
És ahogy nézem, a Gojirának igen jót tett az olimpiai megnyitó, állati felkapottak lettek YT-n.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz
csakany2001
üzenetére
Azért viszonylag vékony a közös metszéspont a Toxic Holocaust és a Blind Guardian között.
-
csakany2001
senior tag
Blind Guardian Follow the Blind zseniális a mai napig is, csak belehallgattam mert régen hallottam már és napokra csak benn ragadt lejátszóba. Ilyen szintű power-thrash energiabombát ritkán adnak már ki, fölig az EU-s szintéren.
USA-ban azért még a Toxic Holocaust egész jól életben tartja a műfajt, kicsit thrash-irányosabb megközelítésben, aminek örvendek. Arra lehet ki is nézek, mert ők élőben is eléggé odavágós koncertet adnak. -
Dilikutya
félisten
-
btraven
őstag
válasz
snecy20
üzenetére
Fején találtad a szöget. Bár inkább paradicsompürének néz ki. Én rengeteget passzíroztam amikor befőztünk. És nyilván az ember így magába omlik amikor a sok munka gyümölcse így kiborul.
[Új skorpió - Folyóparton ülve]
Én szeretem ezt a számot, pedig már eléggé új hullámos. Az new wave-t utáltam mindig mint a... Pedig első haverom által adott felvétel egy Police lemez volt. De csak meghallgattam 1-2 alkalommal hogy mi ez? Black Sabbath Heaven and Hell volt a kazetta másik oldalán. -
Makifeju
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kamu!!
Ha a netflix csinálta volna,feketék lennének a csajszik!!

-
TeeBee73
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
Cannibal Corpse - Butchered at Birth (2024 reissue by Netflix)
-
Xaels
félisten
[link] Dogma - Dogma, csajbanda de nem érződnek erőltetettnek, jó kis dallamos klasszikus heavy metal. 2023-as album, de most jött velem szembe.
-
Akelaus
senior tag
Country: France | Year: 2024 | Genre: Black Metal
-
Akelaus
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ahhahhaha

Black Metal Medley (cat version) -
snecy20
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kidőlt a paradicsomleves.
-
syberia
veterán
-
Pro Koryak
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hallgasd meg a kivételes és egyedi Oracles albumot és rájössz. Túlcsiszolt, súlytalan, videóklip metál lett belőlük ezzel az erőltetett vinnyogó operaimitálással.
#18201 Ellia
A V Empire + Dusk and ... mestermű a maga nemében! Még ma is libabőr, nemhogy a 90-es években, amikor naponta meghallgattam őket. Bőven megelőzték a korukat... -
Dilikutya
félisten
-
updog
őstag
"Egyrészt nemértem ezt a telefon kamerázós dolgot [...] A másik: impotens közönség."
10 éve elég ritkán járok már koncertre, de osztom a meglátásaid. Persze én is csorgattam a nyálam már a 90-es évek végén is a bootlegekre, de be is b***tt volna ha mindenki három kilós, szalagos kézi kamkorderrel járt volna koncertre
Nyilván a tömeges majomkodás kérdése az okostelefonokkal együtt merült fel egyáltalán, két héttel ezelőtti 5FDP koncerten hiába álltam a harmadik sor környékén, konkrétan a koncertek felét nem láttam, mert semmi mást nem csináltak az elől lévők mint magasba tartott kézzel videóztak... (hazudok: a Malevolence alatt - mivel közük nem volt ehhez a stílushoz - Tiktokoztak és Messengereztek... de legalább őket láttam
).Megértem amikor egy hátsó sorban ülő valaki felveszi az egészet, és feltölti youtube-ra, a jaúisten látja a lelkem még örülök is neki ha egy koncertet - amire amúgy lehetőségem se lett volna elmenni - otthonról így végig tudok pörgetni. De bennem régen még az élt, hogy azért állunk sorba 2 órával nyitás előtt, és küzdjük magunkat előre, hogy valami felejthetetlen élményt kapjunk az első sorokban, nem azért hogy egy elmosódott, torz hangú, állított képernyős, 2 perces részekben felvett valamit nézzünk majd vissza otthon (nem fogják visszanézni...
) és közben telefont nyomkodjunk.A második felvetésre életem első komolyabb koncertjéről hozom a választ (2006, Soulfly Pecsa), akkor is ugyanazt tapasztaltam amit írsz, nagyjából 0 a magyarok angoltudása, de három sör után nyilván szeretnek regálni
Tavalyi cikkben olvastam hogy "a legnépszerűbb az angol, minden negyedik magyar beszéli" - fordítsuk le: a magyarok 75%-a nem beszél angolul
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A női énekes részek miatt, vagy miért?
Amúgy én meg ezektől kapok pont frászt, egy fél kiló smink, az is kb. olyan ronda, mint egy zombi vizihulláé, meg még egyéb S&M-es gusztustalan "stylist" puccolás is, 20 centis "falkaparó" műkörmök, farsangi, ZS kategóriás boszorkány kosztümök, meg térdig érő, holdjáró talpas, fűzős bőr (vagy latex?) bakancsok. Azt hittem volna, hogy ezt a "kezdetleges" korszakot már vagy 20 éve lezártuk, de úgy látszik még mindig "nincs jobb ötletük"...
A színpadi "teatralitás" az egy dolog, az ízléstelen erőltetettség pedig egy másik...
-
Ellia
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem a Cradle of Filth jut róla eszembe. Csak sokkal gyorsabb matek metálban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy sokakkal egyetemben nekem is a Róka Hasa Rádió, és a Tűnő Idő Tárlat a top kedvencek, de ugyanilyen albumokat, meg az azokon található hangulatokat már felesleges lenne 2024-ben mégegyszer megírni-megismételni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) és közben telefont nyomkodjunk.