- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Renewal szerintem egy kurvajó lemez. Nekem a címadó dal volt a beugró, valami német adón láttam a klipet. Az aztán nem ipari, az bizony egy elég gyors thrash lemez. Az Outcast és az Endorama tényleg kilógtak akkoriban a sorból, bár szerintem a hatásuk ma is tetten érhető, a 2000-es évek lemezei is viszonylag dallamosak, az új is. A Phobia pedig kb. örökre beégett a setlist-be, bár most pont nem játsszák ezen a turnén. Meg úgy egyébként is jellemző rájuk, hogy sok 2000 utáni dalt játszanak, eltérően a hasonló korú bandáktól, abszolút nincsenek túlsúlyban a régi klasszikusok. Mondjuk az is igaz, hogy pl. az Enemy of God és a Hordes of Chaos simán ott vannak a klasszikusok szintjén.
Az a 90-es évek vége érdekes korszak volt, nem feltétlen divatvonatnak mondanám a dallamosodást, ez a zene épp nem volt porondon ekkor, a nagy thrash bandák jó része ekkorra feloszlott, és még volt hátra pár éve az újjáalakulásokig, a Testament elkezdett death metalt nyomni, a Megadeth ekkor lőtt mellé a Risk-el. Az Anthtax-nek meg kijött egy piszok jó lemeze, és kb. senki sem hallotta a kiadói balfaszkodások miatt.Sarcofago-nál szerintem elég jól lekövethetőek a későbbi lemezek az INRI-ből, csak az INRI-n még nem tudtak annyira zenélni, meg a hangzás is más. Bár figyelembe véve, hogy honnan indultak, meg hogy a kiadó egy kis zugkiadó volt akkoriban (egyébként a mai napig létezik, amúgy ők adták ki a korai Sepultura, Ratos de Porao és Attomica nyagokat is), egész pofásan szól. Vagy legalábbis a most elérhető keverések már biztosan.

A Sepultura/Sarcofago párhuzam adja magát, mivel Sarcofago énekese a Sepultura eredeti énekese, a Bestial Devastation dalainak születésénél még ott volt. Igazoltak akkoriban gitárost is a Sepultura-ból, de ő mondjuk egyik helyen sem zavart sok vizet.

Amit viszont egészen idáig nem tudtam, hogy Wagner Antichrist-nek PhD-je van közgazdaságtanból.

-
Dilikutya
félisten
-
zsola400
senior tag
-
Dilikutya
félisten
-
snecy20
nagyúr
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Meghallgatom az utána következő lemezeket is. AC/DC-től a nagy számokat hallottam mindig, jók-jók, de sose voltam tőlük hasra esve. Viszont ez a Back In Black lemez olyan jól szól. Brian Johnson hangja is kellemes most, pedig régebben a falra másztam tőle. Gitároknak is olyan jó tónusuk van. Valahogy van egy Led Zepes hatásuk.
Gyanakszom a Fransun Gen2 Pro fülhallgató miatt. -
Dilikutya
félisten
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
-
Akelaus
senior tag
-
Ellia
addikt
-
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Ellia
addikt
-
Peterhappy
addikt
-
Peterhappy
addikt
Szerintem fantasztikus lemez, irgalmatlan sokszor ment le nálam, a mai napig képes vagyok bármikor meghallgatni.
A Remember tomorrow és a Strange world abszolút felsőpolc, de megkockáztatom, a Prowler is. Phantom of the Opera, Transylvania, Charlotte the Harlot, Running free... fúha, eszméletlen lemez, na
A Killers már (nálam) haloványabb, viszont érdemes hallgatni pár korabeli Maiden koncertet, mert amúgy fantasztikus hangja volt diAnno-nak. Csak sajnos (vagy szerencsére) kellőképpen szétcsapta magát, és jött Bruce papa - a többi pedig már történelem.
-
Dottorei
tag
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
A 2112 még a Moving Pictures előtt jelent meg.
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem pl. a Tom Sawyer vegytiszta pop, persze a 80-as évekbeli értelemben. Akkor a popzene még nem olyan volt, hanem hangszeres, rendes zene. Michael Jackson lemezén még Slash is gitározott. De ott a Duran Duran, az AHA, Laura Branigan-től a Self Control, meg sok egyéb. Hangzásban a nagy slágereknél a Toto is ide közelít, csak ugye ott volt egy Steve Lukather, akinek a gitárjátéka elég meghatározó. -
gbors
nagyúr
Há' mindegyik!

Amúgy az első lemez erősen útkeresős (ha nagyon diplomatikus akarok lenni), a végén a Working Man kicsit már utal arra, mi jön később.
A következő 3 lemez folyamatos fejlődés, a 2. elején az Anthem elég ütős, meg a 4. végén a Something for Nothing. A 2112-vel valamilyen formában már biztosan találkoztál, az nagy legenda a zenekar kapcsán, nekem kevésbé jön át.
A 5-ös és a 6-os lemez betonjó végég, zárva a La Villa Strangiato-val, az nekem best (és egyben legbuggyantabb) instrumentális cucc ever.
Utána elmentek poposabb irányba, azokon a lemezeken is vannak jó dalok bőven, főleg a Signals-on, de amúgy a későbbi lemezeiket ritkán veszem elő.
És akkor az utolsó lemezük (Clockwork Angels) nem kis meglepetésemre igencsak jó lett. -
Dilikutya
félisten
Nem hallgattam meg mindet, pár korait, meg úgy nagyjából az utóbbi 20-25 évet, amit nem bepótolni kell, hanem metalosként éltem meg.

Én is most vettem egy alsóbb hifi fejest, meg egy USB-s erősítőt hozzá PC-re. Van különbség.
Bele is kezdtem a War and Pain-be, emlékeim szerint ennek olyan a hangzása, ami ideális hifi fejest demózni...
-
cappa72
nagyúr
Nekem pedig pont az a két nagy kedvencem. Nem vagyunk egyformák, ugye - nem is kell.
A Dimension Hatröss egy összefüggő történet, ami akkoriban nem sok lemezről volt elmondható (de pl. King Diamond féle Abigail-je is ilyen volt).Aztán a Nothingface valami teljesen más lett, nagyon új, megosztó. Nagyon bekajáltam, és az Astronomy domine feldolgozás rám lehengerlően hatott. (szerk.: aztán olyan 10 éve erős hifibogár költözött a házba, és olyan minőségugrással hallgattam eztán zenét, hogy még... olyan volt, mintha új hangszerek jelentek volna meg a zenékben. Nagyon durva, hogy egy jó cucc mennyit emel a zene értékén.)
Nekem A D.H. a legnagyobb kedvencem. (Nem csak a 7/4-es belépő miatt.)
-
cappa72
nagyúr
Ú... az a Voivod lemez... az nekem nagyon bejött.
Amikor előjöttek a Killing thecnology-val, akkor lettem erősen Voivod rajongó.
Már a Rööööarrr sem volt rossz.
Azért elég nagy feljődéstörténeten mentek keresztül a favágás és a prog metal között.(Azért van olyan lemez, amit képtelen vagyok meghallgatni tőlük...)
-
csakany2001
senior tag
Nekem a Low és a Ritual a nagy kedvenc, de egyik sem thrash.
Új érából pedig a Dark Roots of Earth.
80s-ből nekem nincs kedvenc Testament, abból a korszakból szerintem kikerültek sokkal jobb albumok, de ízlések...A New Order-t pedig abszolút elismerem, de nekem a Morbid Visions, Reign in Blood, Master of Puppets, Bonded by Blood vezeti azt a korszakot, és még a németeknél is ott volt a Release from Agony és a Pleasure to Kill.
Szóval erős mezőny, ott mindenki mást preferál...
(egyébként ha 1-t kéne mondanom, az a Sepultura szerintem a korszak legnagyobb zuzdája, nálam simán übereli a Slayer/Dark Angel párost) -
Peterhappy
addikt
-
5150head
őstag
-
Andris...
aktív tag
-
gbors
nagyúr
-
Andris...
aktív tag
-
Ellia
addikt
-
csakany2001
senior tag
IOWA szerintem egyik legjobb groove metal album, amit kiadtak.
Olyanok mellé tenném, mint a Testament Low, Machine Head Burn My Eyes vagy éppen a Sepultura Chaos A.D.Tény, hogy ezektől egy fokkal közelebb került a klasszikus értelmben vett nu-metal-hoz, és inkább azt mondanám, hogy a Slayer God Hates Us All vonalra hajaz(vagy inkább fordítva szokás mondani, mivel a Slayer merített SlipKnot-tól) de bőven metal.
Hogy utána a SlipKnot merrefelé haladt az eléggé megosztó, de a Gray Chapter előtt mindenképpen metalban utaztak. Utána vált Corey Taylor szóló bandájává az egész, és nem is követem már őket.(de még a Gray Chapter-t kimondottan kedvelem tőlük, nagyon szépen szól és változatos album)
-
csakany2001
senior tag
Az az oldal vicc, azért egy SlipKnot meg egy Tool bőven metal kategóriába esik.
De pl. mindenféle symhponic metal bandák, akiknek többsége manapság kb. popzenét játszik inkább, megtalálható az oldalin.
Abszolút nem következetes, ezért nem is tartom "szentnek" azt az oldal.Inkább rateyourmusic-on szoktam nézelődni, azért nagyobb adatbázissal rendelkezik, mégha mindenféle underground név nem is található meg rajta.
Egyébként, ha tudni akarod mi az Nu-Metal: Sepultura - Roots-t ajánlom.
De alapvetően arról van szó, hogy megpróbálták a groove metalt eladhatóvá tenni a fiataloknak, és éppen a hip-hop volt USA-ban akkortájt trendi így adta magát a dolog...
Viszont azért jó pár igen tehetséges banda került ki abból a korszakból, a korai SlipKnot, KoRn mindenképpen. -
Dilikutya
félisten
Az https://www.metal-archives.com érdekes, mert egy részük azóta felkerült, a Soulfly pedig évekig tiltva volt.
-
5150head
őstag
-
cappa72
nagyúr
Bár még mindig nem hallgattam igazán rokefemet, de leírásaid alapján elég diszkós irányultságú, neme'?
(
)@#19378 Dilikutya
Ez a korszak is lezárul. Nekem szimpatikus az a felfogás, hogy ha már nem annyira lendületből megy, akkor inkább ne erőltessük (már ha ez áll mögötte).
Ők is erősen benne voltak a 80-as évek meghatározó bandáiban. -
Dilikutya
félisten
-
Peterhappy
addikt
Sőt, '92-ben született egy harmadik lemez is Dio-val, a Tony Martin érát követően

DehumanizerAzt is érdemes meghallgatni, messze nem lett olyan rossz, mint amilyennek próbálják beállítani. Az "I" az egyik kedvenc nótám, élőben is hatalmasat szólt. De van még pár igen jól sikerült dal a korongon (TV Crimes, Computer God stb.), érdemes meghallgatni, szerintem nagyszerű lemez!
@Gbors:

-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Ez azért vicces, mert Ganxsta Zolee igen nagy rock&roll arc, a már Kartel előtti időkben ismert zenész volt a Sex Action, majd Action-ből, F.O. Systemből, talán az első Dance-en is ő dobolt, meg még volt ez-az. Aztán a Sex Actionben ma is játszik, Takács Vilkóval (Kartel gitárosa) van egy blues duója, meg volt valami punkzenekara is a 2000-es években. Na meg amúgy a Kartel is elég harapósan szól élőben már 10+ éve, mióta rendes zenekar van mögöttük, meg Rage Against The Machine feldolgozást is játszanak. 🙂
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Ellia
addikt
-
Dilikutya
félisten
Te melyik bolygón élsz, melyik évben? Beastie Boys punkzenekarként kezdte, majd megcsinálták az Aerosmith-el a Walk This Way-t. Jobban mondva átdolgozták, mert az eredetileg is Aerosmith szám a 70-es évekből. A Public Enemy az Anthrax-el csinált crossovert, ami hatalmas siker lett. A Run DMC saját lemezein is vannak jó húzós rockszámok. Ice-T, miután befutott, összehozta a Body Count-ot. A Rage Against The Machine már eleve rapmetalt játszott. Aztán jött 1993, Az ítelet éjszakája, és a Judgement Night soundtrack. A film se rossz, de ami azon a soundtrack-en történik...! Aztán a Biohazard is összejátszott a Cypress Hill-el, akiktől szintén nem áll távol az ilyesmi. És a rapmetal azóta is, köszöni, jól van. Max az ezredfordulón a magyar tahók vesztek össze ilyesmin. Az 1995-ös Black Sabbath album, a Forbidden producere Ernie C volt, a Body Count gitárosa.
Amúgy meg Guns-ék bírják a Public Enemy-t, kb egykorú a két banda, tuti régen is játszottak együtt fesztiválokon. -
Dottorei
tag
-
Dilikutya
félisten
-
btraven
őstag
-
Dilikutya
félisten
Brujeria - La Migra (Cruza La Frontera II)
Jó kis drogkartel-core.
-
Peterhappy
addikt
-
Dilikutya
félisten
Toto mióta diszkózene? Jó, abszolút nem vagyok naprakész az életművükben, a konkrét dal sem volt ismerős, de ez igen távol áll a diszkótól. Egy elég érdekes egyveleg amúgy, mert kifinomult, ízléses rockzene, mondhatjuk progresszívnek is, ugyanakkor nagyon is populáris, fülbemászó, Steve Lukather pedig metálos fejjel is egy nagyon jó gitáros.
Ajánlom figyelmedbe: Hold the Line (Atlas Arena in Lodz, Poland) -
Smiley
addikt
-
Xaels
félisten
-
Ellia
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Ellia
addikt
Green Jelly - Three Little Pigs
Nem ők találták fel a spanyolviaszt

-
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
A dal még komolyabb. Semmilyen hanghordozón nem jelent meg, és talán ez az egy koncertfelvétel maradt fenn róla. Készült egy cover verzió belőle: [link]
Van még egy dal, ami nem jelent meg: Elmondtál Már Mindent, illetve a Drága föld, ebben a kettőben vannak közös részek. Végül az első Metal Lady lemezen használták fel a Hit nélkül éltem című dalban.
Érdemes lenne kicsit a Pokolgép archívumban is szétnézni, lehet kerülnének elő jó cuccok, ezeket akár fel is lehetne végre venni. -
TeeBee73
veterán
Csak tipp:
- télapó : Prosectura
- rádió : LGTA többi most nem megy, mert 48 óráztam, inkább megyek dögleni.
-
Akelaus
senior tag
-
Dilikutya
félisten
Ránézésre nem a fémház lesz ennek a fülesnek a legnagyobb baja, hanem minden más.
Olcsó, vékony kábel, hamar törik, meg valószínűleg ezek a hangszórók mindenben is szarul szólnak.
Nekem egy Sony WF C-500 bluetooth füles van sétához, vagy ha egyedül tömegközlekedek, azt mondom, korrekt. Vezetékest ilyen kis agybadugósból nem vennék többet. Otthoni zenehallgatáshoz helyhiány miatt valami olcsóbb hifi fejhallgatóban gondolkodom a régebben használt erősítő + hangfal helyett, esetleg egy DAC mellé, mivel a PC a CD lejátszóm is. -
Ellia
addikt
-
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Dilikutya
félisten
Miért ne tudna? Amúgy koncerten szólóban szerintem nem dobolt, a Genesis-ben meg Peter Gabriel kiválása óta külön turnédobos volt, Collins max beült koncerteken olykor a show kedvéért. A lemezeket ő játszotta fel, de ott meg nem egyszerre veszik fel, többnyire.
A Genesis meg alap progresszív rockzenekar, mégha voltak is popos dalaik. Szerintem bőven elférnek egy rock rádióban. -
Dilikutya
félisten
Mondjuk ha már eredetizel, akkor tedd be az eredetit, ne egy olyan felvételt, ami 30 évvel a lenyúlás után készült.
Tessék, itt van Harry C. Browne 1917-es felvétele, és még ez sem az eredeti. Mondjuk eredetit nehéz is lenne találni, ez egy tradicionális gyerekdal az 1800-as évekből, még az sem biztos, hogy ez az 1917-es az első, ami megjelent lemezen. -
Ellia
addikt
Biztos? Rengeteg lenyúlást találsz a Led Zeppelintől, Doorson, Oasison keresztül a jelenlegi modern zenékig. És igen pofátlanul nyúl mindenki mindenkitől.
De szeretek ezzel is példálózni az egyforma zenék hallatán, itt minden szám ugyanarra a 4 akkordra épül, persze, hogy hasonlónak érződik.
-
Dilikutya
félisten
Azért az nem életszerű, hogy egy zenész azt mondja az új lemezére, hogy rossz.
Évtizedekkel később le lehet tagadni, volt rá példa, ellenkezőjére is, hogy továbbra is kiáll valaki egy elég megosztó lemez mellett. De friss megjelenést nem szoktak lehúzni. A sztori amúgy nem így van, a keverésnél a zenekar se volt ott, már turnén voltak, ők is utólag szembesültek vele. Gillan utólag nevetve mesélte, hogy kidobta a CD-t az autó ablakán. Amúgy elmondása alapján szerette, jó volt megcsinálni a lemezt, de ő sem érezte magát odavalónak. Konkrétan mondta, hogy el tudta jól énekelni a régi dalokat is, de ő nem Ozzy. Amúgy szerintem (is) jó lemez a Born Again, a borító is zseniális(an ocsmány). -
Voy15
tag
Jók ezek a sztorik
Nemrég olvastam el Rob Halford életrajzi könyvét (Vallomás), és mostanában fogok belekezdeni KK Downing (Éjjel nappal Judas Priest) könyvébe.
Volt ott is ám minden... Fogalmazzunk úgy, hogy csoda volt, hogy a Priest ilyen sokáig tudott működni a klasszik felállással.
Ajánlom a könyvet a Priesteseknek
-
gbors
nagyúr
-
Pro Koryak
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
cappa72
nagyúr
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
-
cappa72
nagyúr
-
gbors
nagyúr
A Modern Talking érdekes társadalmi jelenség volt. Rengetegen hallgatták, de ahelyett, hogy szimplán örültek volna neki oszt' jóvan, sokan próbálták megmagyarázni, hogy igazából mindenki szereti, csak nem mindenki vallja be. Kb. mint a Dallas esetében, arról is mondtak hasonlókat. Vszleg a lelkük mélyén érezték, hogy ez kb. a cukrozott disznószar kategória, és emiatt kompenzáltak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom, Ossianék erre reflektáltak. -
Dilikutya
félisten
-
Pro Koryak
addikt
-
Akelaus
senior tag
-
updog
őstag
Five Finger Death Punch, also abbreviated as 5FDP or FFDP, is an American heavy metal band [...] originally consisted of vocalist and keyboardist Ivan Moody, rhythm guitarist Zoltan Bathory [...]
Szóval Ivan arról mesélt egy tök személyes sztorit két szám között, amikor 2005-ben megkereste őt Zoli, hogy csináljanak egy bandát, a közönség ezt kb. háromszor félbeszakította a "Zóóli Zóóli" skandálással (meg még néhány egyéb bunkó bekiabálással), nos nekem volt ekkor némi szégyenérzetem.
És remélem így már az eredeti hsz. többi része is érthető
-
cappa72
nagyúr
-
gbors
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
btraven
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD ARC B570 Zalman S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)