- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
-
zsola400
senior tag
Azon is ott voltam ... a Biohazard
miatt!
A Carcass nekem még a Reek of Putrefaction/Symphonies of Sickness (korai Napalm Death, stb./régóta vagyok fiatal), időkben csípődött be, de az újabb lemezeket is meghalgatom, Heartwork, Swansong, stb. A Kreator valahogy mindig kimaradt, nekem. -
zsola400
senior tag
-
btraven
őstag
-
gbors
nagyúr
-
james001
veterán
-
btraven
őstag
Ezeket a Darkthrone lemezeket is be kellene pótolni, én valahol a The Underground Resistance lemeznél maradtam le. Pedig addig szorgalmasan hallgattam az összeset. Bár azt nem értem hogy telhetett el azóta 13 év.
Deiphago - Sacrifice for Satan [link] Na, ez tud énekelni.
-
btraven
őstag
-
james001
veterán
De anno őt is kirúgták nem? Annyira nem vagyok otthon az Exodus lore-ban,de ez annyira ciki már hogy 2-3 lemezenként váltogatják az énekest
Persze nekem sincs bajom egyikükkel sem,csak fura azert.
Nekem főleg a klasszikus Bonded By Blood,Pleasures of the Flesh és Fabulous Disaster jön be igazán,a "modernebb" érából pedig talán a Shovel Headed Killing Machine
Emlékszem amikor az kijött,egy raktárban dolgoztam pakoltam az árut és az üvöltött közben kollégáim örömére 
-
james001
veterán
-
zsola400
senior tag
-
Peterhappy
addikt
Én örülök, hogy jönnek. Sajnos az elmúlt egy-két alkalommal különböző okokból lemaradtam róluk, most már tényleg úgy vagyok vele, bármelyik látogatásuk az utolsó lehet (mondjuk így mentem 2015-ben a Fezenre is
), adtak nekem annyit a bő negyven életévem alatt, hogy ott legyek 
Hétvégi Thy Catafalque dupla lement, a banda kétszer töltötte meg a Dürer Kertet.
Az 2x900 fő, igaz sokan kétnapos bérlettel mentek.Szívem szerint ennek állva tapsikolnék, de így - sajnos mi csak vasárnap voltunk Feleségemmel -, hogy hazafelémenet belebotlottunk a Népligetnél egy istentelen nagy tini hordába, elég fájó volt a rácsodálkozás, hogy a Pemkutya(?) hét teltházas MVM koncertet csinál gyors egymásutánban.
Nem sajnálom tőle, csak hát... amit a TC már megint odapakolt, az kérem - vallom, és továbbra is fenntartom a véleményem, hogy - abszolút nemzetközi klasszis! Elképesztően egyedi és egyedülálló a zenéjük, és az évek alatt teljes mértékben felzárkózott hozzá az előadás. Fantasztikus zenészek, fantasztikus előadása volt ez, csodás ajándék azoknak, akik ott voltak. Nagyon együtt van az Együttes, csak remélni tudom, hogy sokáig így marad még. Lerí róluk, hogy élvezik a közös "munkát", ahogy a Zasszony fogalmazott: hogy mára teljesen a magukévá tették Kátai dalait.Ki merem jelenteni, hogy abban a szűk (jó, amúgy kábé tízféle) műfajban, amiben a Thy Catafalque mozog, abszolút a világelitet képviselik!
-
james001
veterán
-
btraven
őstag
-
gbors
nagyúr
Úgy látom, sikerült a kérdést a metamatematika szintjére emelni

Más. Nem tudom, honnan ugrott be Moby Dickék Keresztes Vitéze, mindenesetre így 2026-ban elég hátborzongató volt hallgatni...
#20095 Peterhappy:
Cimbora, akivel együtt laktunk albérletben anno, az egyik CD-boltból ellejmolta a Judas Priest - Jugulator standie-t, amikor kifutott a promo. Úgyhogy ott állt a kb. 2m magas békeharcos, és üdvözölt mindenkit, aki belépett a lakásba 
-
Voy15
tag
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Igen, tudom. Arra gondoltam, hogy sajnos már nem érte meg a megjelenést, és nem is fogjuk tőle élőben hallani.
-
snecy20
nagyúr
-
gbors
nagyúr
Szerintem nem megalapozott azt feltételezni, hogy a Metallica Mustaine-nel is ugyanezt, vagy akár közel ugyanezt a pályát futja be. Valameddig elvitte volna őket a zene és a szerzői tehetség sikerességben, de alig hiszem, hogy a fekete lemezes kapu megnyílik előttük, ha egy olyan toxikus belső ellenség van a zenekarban, mint Mustaine. És ha valami csoda folytán meg is nyílik, egyáltalán nem biztos, hogy átmentek volna rajta.
És azért azt sem gondolom, hogy a Megadeth mérsékelt sikerei kapcsán Mustaine-nek szűkölködnie kellene. Szóval ha nagyobb eladásokra csorog a nyála, akkor az biza' kicsinyesség, mert azért 40 év után beláthatná, hogy a kirúgása nem egy egyoldalú, a "gonosz zenekar kidobja a szegény ártatlan gitárost" típusú eset volt.
Mondom ezt úgy, hogy én jobban szeretem a Megadeth-et, mint a Metallica-t, és Dave-et sokkal jobb szerzőnek tartom, mint bárkit a Metallica-ból. Ha össze bírnám szedni az 50 kedvenc riffemet ever, vszleg vagy 10 valamelyik Megadeth nótából jönne. Viszont a lemezeladásokat nem az én személyes ízlésem vezérlni

-
james001
veterán
Hát de pont ez az hogy biztos rájött már hogy hibázott,a saját hülyeségei miatt,de ugyanúgy másokat hibáztat és meg van sértődve mint valami 6 éves,ahelyett hogy felvállalná a dolgokat

Más:
Klasszikus metalcore hangzások: I Promised The World - A Pure Expression -
james001
veterán
-
james001
veterán
Az a hiányérzet lehet az volt,hogy konkrétan két számot lehagytak a lemezről,mert valami hülye exkluzív számok lettek,az egyik valami limitált digi only,a másik meg csak az amcsi Target-ben lehetett kapni pluszban
Elvileg plusz pénz mind a kettő szám,szóval jól megfejik még azért ezt az utolsó kiadást ahogy látom 
-
snecy20
nagyúr
-
Peterhappy
addikt
Köszönöm, ősztől tervezem az előfizetést, addig nem használnám még ki.
A hangszettem azt hiszem, sokak számára megmosolyogtató lenne - de míg alaplapi hangkártyát használok, nem is látom értelmét komolyabbnak
@BBB: Nem tudom, én is csak kamilláztam, mif@sz
De Te ott voltál, nem rémlik az eset? -
Akelaus
senior tag
-
Peterhappy
addikt
Nekifutottam ma reggel még egyszer, fejhallgatóval, mp3-ból már lényegesen jobban szól, mint Spotiról, de nem lesz a kedvenc lemezem. Mikor megjelent, nekem is nagyon bejött, és nagyon sokat hallgattam - de ez amúgy az összes újkori JP lemezre igaz (igen, még a Nostradamusra is
)
Az Angel of Retributiont kifejezetten szeretem és jó egy évig a borítókép volt a háttérképem. De valahogy a Firepower-t nem szoktam elővenni. Nekem a Redeemer... jobban bejött már akkor is (pedig ahogy nézem az Encyclopaedia Metallum-ot, ott pokolian lehúzták), csak az meg harmatosan szól, nem dörren meg jól - szerintem.Azon a koncerten mi is ott voltunk Asszonykámmal

-
csakany2001
senior tag
-
csakany2001
senior tag
Persze, értelek téged is. Csak a piaci körülményeken sok múlik, itthon messze nem fognak annyit kifizetni, mint Bécsben vagy Brnoban. És ezért is haldoklik a rockmaraton, ezért is jön ide egyre kevesebb banda, hagynak ki minket elég izgalmas turnék.
Barba Negra valahogy ide tudja hozni a "nagyokat" egy jó áron, biztos vagyok benne a többinél is megoldható lenne, csak erősebb csomagot kell összerakni...De eleve itthon tényleg a sátoron kívül nincs érdemlges metal zenei élet, a szomszédos országokban sokkal jobb fesztiválok vannak, olykor jobb ár/érték arányban is, mint a hazai alternatíva...
-
james001
veterán
-
james001
veterán
-
Voy15
tag
Hát már illene valamit bejelenteni... Hónapok óta csend van.
A cseh brutal assaulton el is lehet csípni őket. -
Voy15
tag
-
Kalacskepu
őstag
Őszintén szólva nem kár érte, én már a legelején is amikor rájuk találtam (olyan 4 éve) javarészt a régi albumokat nyomattam amin még vagy Liiva vagy Angela volt az énekes, jobban bejött. "Alissa féle albumból" meg leragadtam a War Eternal - Will To Power-nél, aztán az utána lévőkkel már nem nagyon vagyok tisztában, egy-egy single megvan de nekem azok már nem adják. Arról az egész vegános cuccról amit állandóan nyomatott ne is beszéljünk, ahogy olvastam az elég sok mindenkinél kiverte a biztosítékot.

-
Peterhappy
addikt
WTF
Sok mindenre számítottam, hát erre nem.
Az tudom, hogy az "ős-AE rajongók" nehezen békélnek meg az együttes mostani zenéjével, de szerintem népszerűbbek, mint valaha - és ebben azért oroszlánrésze van Alissának is.Nekem úgy rémlik, Angela az együttes menedzsere, nem lepne meg az sem, ha Ő visszatérne. Mindenesetre az okokra kíváncsi lennék, mert hacsak Alissa nem akar családot alapítani, nagy gubancnak kellett lennie a bandában - eléggé win-win kollaboráció volt ez szerintem mindkét félnek eddig.
Bárhogy is legyen, ez a nő még mindig csodaszép

-
csakany2001
senior tag
Szerintem keresnek valami befutott Youtube-os csajt Delain mintára.
Ai Mori, Lauren Babic felkészül.
Vagy sikerül elvinni valamelyik középbandából egy énekesnőt(Jinjer, Ad Infinitum).
De ez nem valószínű, azért szokták tisztelni egymást a zenészek és nem mennek már ilyenbe bele, ha nem muszáj. -
snecy20
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
cappa72
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
Farkassacred
őstag
-
Rony949
addikt
-
Kergeboci
aktív tag
Valamit szamit, mert teny, voltam en is olyanon, hogy a helyhez kepest "jo" volt a hangositas. Viszont:
- ez 10bol 2 alkalom volt
- a "jo" is annyi hogy leadtuk az igenyunket, es a fosnal jobbnak mar orulunkCserebe visszatapsnal lonek le koncerteket, mikozben jon fel a zenekar a szinpadra, nincs felszolgalojuk eleg a pult mogott, evek ota 1 ruhatar, stb stb.
Barmennyire faj, ha ott van koncert, en kihagyom. Mozit is kihagyom ha nincs eredeti nyelvu vetites. Inkabb mint hogy benyaljam azt, ami nekem nem fekszik, es tamogassam, hogy ez legyen az alap. Fentartjak masok helyettem ezeket az allapotokat... Ha nekik ez igy jo.. Hajra.
-
dethroner
veterán
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Persze ez az esetek többségében így is van, de valamennyit tud számítani a "hajtáslánc" is. Egy jobb DAC, füles/fejes kihozhat olyan hangokat amiket nem hallanál meg, vagy nem tűnne fel. És akkor még a szét tömörített források okozta minőség romlást nem is vettük figyelembe. A bakelit sem ugyanúgy szól mint egy 128-as mp3. De ezt a lemezt el fogom engedni valószínűleg.
-
Akelaus
senior tag
-
flash-
veterán
-
snecy20
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
snecy20
nagyúr
-
btraven
őstag
Sorban hallgattam őket végig. Valahogy engem ezek nem zavarnak annyira. Lehet hogy azért mert nem hallottam őket anno a rádióban meg MTV-n. Így nem volt időm megutálni őket. Most ment a Rock FM-en egy Van Halen szám. Na az a világ legborzalmasabb együttese. Az a kisgyerek sikongatás ének. Pfffff. Ez milyen metál? Fütyi-metál.
-
gbors
nagyúr
-
btraven
őstag
De melyik lemeze jó a Rushnak? Most elkezdtem első lemez első számait. Akkora Led Zeppelin koppintás hogy csak na
Mondjuk én bírom.Én nem ismerem a Rush-t. Na most bepótoljuk. Most könnyű világ van, találtam egy YT videót: Rush All Albums in Chronological Order
Bár biztos volt popslágerük amire majd azt mondom hogy jé ez Rush? -
Peterhappy
addikt
De jó, hogy említed, régóta tervezem már, hogy a Rush-nak is adok még egy esélyt.
Velük is még bankos koromban próbálkoztam meg, szintén egy (másik) volt kolléga javasolta őket, annak is több mint tíz esztendeje már. Akkoriban jött ki a legutolsó lemezük. Azzal és - bevallom, puskáztam - a 2112-vel próbálkoztam.Hogy megrajzoljam a háromszög harmadik csúcsát, én meg épp a Tool-t próbálom befogadni hetek óta.
Még anno Bjørgersson linkelte, ahogy Portnoy próbálja levenni a Pneuma témáját és az a dal teljesen beszippantott. Néha nekifutok - aztán hagyom ülepedni. Aztán megint próbálkozom, megint pihi.
Vicces, de a Pink Floyd-ot is így szerettem meg
Danny Carey pedig eddig is abszolút sokkolt, de a minap futottam bele a fent említett dalnak egy playthrough változatába, hát... bámulatos

Jó szívvel ajánlom megtekintésre.Dan Presland nyűgözött le legutóbb utoljára ennyire a játékával.
-
snecy20
nagyúr
-
VágniValó
addikt
-
csakany2001
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Én is nemrég álltam neki fülessel zenét hallgatni, vettem egy wireless gaming headset-et és kipróbáltam zenével....azóta máshogy nem is hallgattam zenét, lementek már a korai Dream Theater lemezek, első három Annihilator, korai Metal Church-ök.
Soha nem hallgattam fülessel zenét, de nagyon élvezem. -
btraven
őstag
-
btraven
őstag
-
Ellia
addikt
-
btraven
őstag
De melyikkel? Többféle zenét játszottak. Például nekem a Dimension Hatröss-t meg Nothingface-t nem veszi be a gyomrom. Azért is furcsa mert állítólag ezeken Pink Floyd hatás van, és a Floyd az egyik kedvenc zenekarom.
De most meghallgatom őket újra hifibe,meglátjuk,meghalljuk. Amióta beszereztem másfél tucat ultra high-end minőségű fülhallgatót, más színben hallom a világot
-
csakany2001
senior tag
Megnézem ezt a listát is, Evile-en gondolkoztam is.
Bár nekem bejött a Warbringer, az új albumnak szerintem érdemes egy esélyt adnod, ha thrash kedvelő vagy.
Én is inkább az old school vonalat preferálom, de koncerteken belefutni újabb bandákba és belehallgatva megvan bennük az energia, újítást viszont nem érzek úgy bennük. Gyakorlatilag az új hullámú modern thrash-t is a Testament, Exodus és a Kreator vezetik és nem is tudnék 1 bandát sem mondani az újak közül, akik őket megközelíti.(Vektor más kávéház abszolút, ők inkább a modern Voivod kb.) -
5150head
őstag
Most reggel olvastam. Nagyon, nagyon rossz hír.
Kedvenc lemezem tőlük.
Legyen neki könnyű a föld.
-
Ellia
addikt
-
snecy20
nagyúr
-
Ellia
addikt
-
Andris...
aktív tag
-
btraven
őstag
Nekem a Live at last koncertlemez volt az első meghatározó élmény. Isten áldja Göczey Zsuzsát aki mindig leadta a rádióban a jó hard rock/metál teljes lemezeket. Akkor még voltak ilyenek, kíváncsi vagyok fizettek-e érte az együttesnek/kiadónak az átkosban?

Még rímelt is ahogy mondta a számcímeket az elején:
Édes falevél, öld meg magad hogy élhessél
-
Peterhappy
addikt

Engem a Tony Martin féle éra teljesen elkerült, igaz én akkor még kölyök voltam, azt hallgattam, amit a Szüleim, illetve amit épp nyomatott az MTV.
De a Headless Cross az egyik kedvenc dalom, és nemrég, mikor újrakeverték és -kiadták a Martinos lemezeket, azért azokat is bevizsgáltam, akadtak jó pillanataik.@Gbors: A DVD-t ismerem, szerintem a 2007-es koncert egy árnyalatnyit jobb, vagy csak jobban szól, de az interjúk nem voltak meg, neki fogok majd egyszer ülni, nagyon szépen köszönöm

Azért ez a négyes egy piszkosul erős felállás volt, egészen elképesztően nagy zenészek voltak mind

-
updog
őstag
Azt hiszem az American Capitalistnél találtam rájuk (bár pont az már jóval táncolósabb), így az első három lemez maradt meg nekem mint "klasszik", de ja, van youtube-on egy 2009-es koncert ami konkrétan a Way of the fist lemez anyaga live, elég sokmindent megadtam volna ha pl. a White Knuckles darálóban ott lehettem volna

Ehhez képest, persze örülök hogy Ivan - ha tényleg úgy van - helyrejött, kijózanodott, de emiatt már sok éve csak megszokásból ismételgeti, hogy "ha nem akarjátok hogy bajotok essen, most húzzatok el onnan középről"
Amúgy meg a lődörgő ötvenes apukák, és lányaik az első 8 sor a színpad előtt (még jó hogy én csak 40 vagyok, és a gyerekeket otthon hagytam).Meg nem mondom melyik kritikában olvastam a tavalyi koncertről, hogy bizonyos emberek képesek voltak pogózással zavarni a koncertet élvező embereket, azért ez valóban felháborító!44!

-
Ellia
addikt
Várj míg megtudja, hogy a Scooter (főleg a korai éveiben) rendesen elektromos gitárral tolta a technot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
btraven
őstag
-
Voy15
tag
-
ígyvanferi
addikt
-
Ellia
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
Andris...
aktív tag
Pontosan. És pont ezért voltam úgy vele, hogy nem kell rögtön megvennem, nem fogy el. Ráadásul ugye az első dupla koncertjük. Dupla jegymennyiség. Hát... nagyon nagy kapufa lett belőle. És még ha dobnak is fel a koncertekig jegyeket esetleg ticketswap-ra, nyilván telt ház miatt ezek már egyre brutálisabb áron fognak megjelenni.
A befejezéssel kapcsolatban, remélem igazad van. Belegondolva, igen, a Maiden azért van akkora legenda, hogy a vége az egy katartikus, bombasztikus, nagybetűs Világméretű Vége lesz (remélhetőleg). Főleg, hogy ők köztudottan brutálisan hosszú és koncertmennyiségű turnékat toltak egész pályafutásuk alatt. De mégis ott motoszkál bennem, hogy fiatalabbak ők sem lesznek, és ahogy írod, pár év, és mindenki eléri a 70-et. 70 évesen fognak 120 helyszínes, 8 hónapos világkörüli turnéval nyugdíjba menni?
-
Bjørgersson
félisten
-
gbors
nagyúr
Hát azért a "sosem játszott metált" lehetne vitatni, pl. itt (8:33 ha a timestamp nem működik)
De valóban, a Rush inkább a rock felső határmezsgyéjén mozgott a karrierjük első szakaszában, majd később elmentek poposabb irányba. A Tom Sawyer nekem pont kevésbé tetszik, de a Moving Pictures lemez, aminek a nyitódala, majdnem egy az egyben kitűnő anyag (a másik kivétel természetesen a másik sláger, a Limelight
). A következő lemezen meg a Subdivisions megmutatta, hogy egy progresszív new-wave pop nóta is tud elképesztően jó lenni - meg azt is, hogy mennyire sokat tud a szöveg hozzátenni egy amúgy is jól sikerült darab átélhetőségéhez. Sajnos Neil Peart (a zenekar dobosa és fő szövegírója) sincs már velünk... -
snecy20
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
És ha már populáris progrock: "Tom Sawyer" by Rush (Time Machine Tour 2011: Live In Cleveland)
Geddy Lee a metálvilág nagy vesztesége abból kifolyólag, hogy soha sem játszott metált, mégis rátette a kézjegyét, Steve Di Giorgio, John Myung, Tim Commerford, Steve Harris, Cliff Burton egyaránt hivatkozik rá. A Toto mondjuk ilyen hatásokkal nem büszkélkedhet, Steve Lukather sem a metálos kollaborációiról híres, bár szerepelt vendégként Alice Cooper és Ozzy lemezen is. De nem kell mindenkinek metált játszania, túl egysíkú lenne a világ. -
Nunder
őstag
-
Ellia
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
zsola400
senior tag
-
btraven
őstag
-
btraven
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

miatt!

Persze nekem sincs bajom egyikükkel sem,csak fura azert.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)