Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
Normál esetben fel sem kell oldanom a telefont, mert az okosórám rajtam van. Más kérdés, hogy a smart unlock sokszor nem megy. Odarakom a telót vs. odarakom, zizeg, hogy nem jó, akkor más fogásba kell tenni a tenyeremben telót, ujjlenyomat, esetleg be se veszi elsőre, aztán újra odarak. Nem, nincs se időm se kedvem ilyenekkel szarakodni, ha már hozzászoktattak az ennél gyorsabb és egyszerűbb használathoz.
Amúgy igen, a Google-nek megadod 1x a kártyát és onnantól kezdve a GPay mindenhol 1 kattintás. Store néha kér ujjlenyomatot.
-
törölt tag
Igenez így van. Google fióknál meg is találtam a walletet, mivel lefagyasztottam használat után épp azt írja, nem, nem elérhető. Majd kiderül, hogy feloldás után az lesz-e...
De ajánlotta, hogy töltsem le a walett appot. Én is úgy vettem észre integrálva van. Gyakorlatilag semmit nem kellett vele csinálni hozzáadás után.
-
válasz
tyielow
üzenetére
Minden nap többször fizetek telefonnal Google Pay-be tett revolut kártyával így:
előre feloldom újlenyomattal a telefont, ezután érintem, csippan és kész!
Leírnád, hogy nálad milyen 3 mozdulat kell, tényleg érdekel?!Boond:
A google pay/wallett az android rendszer része!
Hozzá adod a revolut vagy k&h kártyádat és kész.
(nálam 3 kártya van hozzáadva és tudok váltani, hogy épp melyikkel akarok fizetni)
Maga a Revolut app nem képes nfc fizetésre.
Fizetéskor előre feloldom újlenyomattal a telefont, ezután érintem, csippan a google pay/wallett és kész, ki van fizetve! -
törölt tag
válasz
tyielow
üzenetére
Ez a rohanó világ, nincs 3 mozdulatra sem idő...

Revolut helyében egy nyilatkozatot kérnék a tulajdonostól, hogy neki úgyis jó, aztán ha történik valami, csak azt kellene elő venni.
Ez a Googlepay fizetés hogy müködik? Nem is kötelező hozzá a wallet letöltése? Integrált a rendszer?
Elég volt csak beállítani, hozzáadni stb. És már ment is. Nem találtam ilyen appot a telefonon, sem GPAY, Sem Walett -
zerodot
aktív tag
válasz
tyielow
üzenetére
Hát nemtom, nekem ujjlenyomattal is ugyanannyi mozdulat... előveszem a telefont, közben már rárakom az ujjam és odatartom a terminálhoz. Ujjlenyomat nélkül is fel kellene éleszteni a kijelzőt, hogy bekapcsolja az NFC-t, szóval valamit így is-úgy is meg kell rajta nyomni vagy érinteni.
-
4Grider
félisten
válasz
freelancer68
üzenetére
A kártyaszámod mellé nem adod meg nekünk a lejáratot és a cvc kódot is?
-
tyielow
aktív tag
Sziasztok!
1-2 napja minden fizetéskor kéri a revolut az ujjlenyomatomat, iszonyatosan idegesít. Az adatvédelmi beállításokban erről nem találtam semmit. Ha nem a revolutra, akkor a telefonra jöhetett valami frissítés? Galaxy S22
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Én jelenleg cseh lakcímmel vagyok a Revolutra regelve, és ma jött:
Travelling soon? Need to send money abroad? Want to exchange and keep different currencies? Whatever you need, you can now save a little more in the process.
We're removing weekend fees on currency exchange, so you can send and spend like a local in 150+ countries with low fees, 7 days a week.
Tap below or head to the app to exchange without weekend fees. Or spend and send money in a range of currencies abroad, stress-free.
-
zerodot
aktív tag
Kaptatok mailt a hétvégi pénzváltási díj eltörléséről?
-
Jolida
tag
Rafi tiltott már le nekem kártyát több M Revolut feltöltési kísérletért (a "keretek" jóval nagyobbra voltak állítva a kártyánál).
A telefonos visszaengedélyeztetésnél "árulták" el, hogy 1M-enként kéne próbálkozni, mert különben megint dádá lesz.
-
zsamiatt
őstag
Koszonom, nem uj kartya es par millio mar volt de ekora meg nem.
Beszelek a cibbel. Koszonom a segitseget. -
vnorbi
aktív tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Ahogy a többiek írták, a bankok általában tudnak ilyen összeget is engedélyezni a saját oldalukon, de a Revolutnál is belefuthatsz limitbe. Nekem 20 milliót még engedne feltölteni kártyáról, 30-ra már azt írja, hogy az magasabb, mint a napi kártyás feltöltési limitem, és használjak más módot a pénz bejuttatására.
Ez a napi limit tudtommal nem publikus, újonnan rögzített kártyáknál jóval alacsonyabb is lehet.
-
freelancer68
tag
válasz
freelancer68
üzenetére
A virtuális (az az online) vásárlási limitet kell kikapcsolni

-
-
zsamiatt
őstag
Hogyan lehet revora nagyobb oszeget feltenni? Az oke hogy ir nekik az ember de lehetseges 40m koruli osszeget kartyaval fizetni? Tud ekkora osszeget engedelyezni a bank?
-
tobias40
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
OK,de havonta az ingyenes felvehető összeg az 75.000 ft,az hogy lehet kicsit matekolni az megint más sztem de rendben....
-
-
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Szükségem lenne EUR-ra készpénzben.
Arra gondoltam, hogy a revoluton átváltom euróra majd kiveszem automatába.Kérdésem, mivel az STANDARD CSOMAG – INGYENES csomagom van, ennek van valami plusz díja? KB. 300 EUR-ra lenne (kb. 120k FT) Csak nem teljesen tiszta, hogy az első 5 ingyenes készpénz felvétel az ebbe beleszámít?
-
noorbertt
őstag
Átmentem prémiumra a sok váltás miatt, nem is gondoltam hogy az összes appot kifogom használni amit ad mellé
(tindert kivéve) -
mokalade
tag
Találkoztatok ezzel a hibával?
Ma azt írta nekem belépéskor a revolut, hogy a jelszót frissíteni kell.
Oké, megadom, majd újra, de erre "Valami nem sikerült, Sajnáljuk ez a művelet nem végrehajtható" üzenetet kapok.
Többször próbáltam, több jelszóval. -
ottoyes
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi!Megpróbálom.
-
válasz
ottoyes
üzenetére
revolutra euroban ki tudod utalni.
valahogy eurot kell csinálj a binance-n, majd beutalsz 2 eurot a binance számládra (ebből 1 eur a díj), ha beért ugyanoda , ahonnan érkezett ki tudod utalni az eurot.lehet hogy van más megoldás, nekem ez bevált.
revoluton egyedi euro számalszámot kapsz.
-
ottoyes
senior tag
Sziasztok!Ezt az egyenleget szeretném kiutalni valamilyen formában ..köszi a segítséget! [kép]
-
t420s
aktív tag
Üdv!
Most akkor szabad vagy nem "kriptózni" Revoluttal?
Ugye sok helyen olvastam hogy addig semmi gond míg Buy coint használok Revo-n belül, de ahogy Sell opciót használnék megmagyarázhatatlan revo account tiltások vannak....
venni vehetek de ahogy eladnék a Revo-nak már bannol.Most akkor kriptózzak vagy sem?
-
fil
őstag
Olaszországban melyik ATM-ekből lehet felvenni EUR-t Revolute kártyával díjmentesen?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Nos gyerekek, hamut szórok a fejemre, amiért szídni merészeltem a Revolut Metal előfizetésmhez kapcsolódó Xcover-es utasbiztosítást!
Ahogy írtam itt is, nemrég fizették ki a 200 EUR teljes kártérítést az egy nap késéssel érkező feladott csomagom után. Köznen történt egy újab eset, Turkish Airlines-al jöttem haza isztambuli átszállással és most sikerült sikerült letörniük a feladott bőröndöm fogóját. Egy prémium minőségű, rendkívül strapabíró, masszív Roncato bőröndről van szó, melybőlegy ugyanekkora méretű jelenleg 80e Ft-ért kapható.
Indítottam erről is egy kárigényt az Xcover oldalán. Leírtam mi történt, feltöltöttem a Celebi igazolását a káresetről és a fotókat a sérülésről. Leírtam azt is, hogy nem emlékszek már mikor vettem a bőröndöt és mennyiért, de jelenleg egy ugyanilyen méretű Roncato bőrönd itthon 80e HUF-nak megfelelő összegért kapható.Legnagyobb meglepetésemre semmi más dolgot nem kértek be és 3 nap múlva jött az értesítés, hogy megítéltek 111 EUR kártérítést. Aztért "csak" ennyit, mert már régi a bőrönd és 50% avulással számoltak. A javíthatóság kérdése szóba sem került, ez alkalommal nem akadékoskodtak heteken keresztül további dokumentumokat kérve, mint a múltkori csomagkéséses ügyen során.
Negyedik napra megérkezett a 111 EUR is a bankszámlámra. Ezek után már csak ajánlani tudom az XCovert, még ha néha sokáig is tart az ügyintézés és akadékoskodnak is, de két eset után nagyon meg vagyok velük elégedve, fizetnek a végén rendesen!
-
PROHARDVER!
A propaganda - nem propaganda kérdés nem való a topikba, ezt a szálat kérlek ne itt folytassátok.
-
zsola400
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A következő belépésnél már nem fogja kérni.
-
ddsteel
senior tag
válasz
mokus18
üzenetére
Én tavaly júniusban vettem 1 éves csomagot a Plutus miatt, ami annyira szar lett, hogy lemondtam, így most januárban a Revo-t is. Idén júniusig él a csomag, aztán visszaraknak ingyenesbe, szóval mondd le nyugodtan, nincs szankció. Csak időben kell lemondani, gondolom, a vége előtt legalább 30 nappal, vagy nem tom....
-
mokus18
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
ha havi fizetéssel ment, akkor a hűség utolsó hónapjánál, és akkor nem lesz egyéb fizetési kötelezettségem, szankció
-
Ma azt írta nekem belépéskor a revolut, hogy a jelszót frissíteni kell.
Beírtam a 4 jegyű PIN kódomat, azt hittem, hogy valami szöveges jelszót kell majd beírni, de egy 6 számjegyű számot lehetett megadni.
Megadtam a 6 számjegyet (aztán mégegyszer) mire kiírta, hogy jelszó frissítve.
Csakhogy a következő belépéskor megint ugyanez az üzenet fogadott, hogy frissítsem a jelszót

Dehát 15 másodperce frissítettem

Most akkor mi van

-
-
mokus18
tag
"2024. 04. 07. napján megemeljük a Revolut Premium csomagod árát, amely havi előfizetés esetében 2 500 Ft helyett 3 000 Ft, vagy éves előfizetés esetében pedig 25 000 Ft helyett 30 000 Ft lesz. Az árváltozás 2024. 04. 22. napján, a következő számlázási ciklusodban lép életbe."
Ha 2023. júniusban kezdődött, akkor egy év letettét követően tudom majd lemondani?
És akkor ott már nem lesz egyéb "büntetés"?
És már a standard csomagra lép vissza? -
madmike
őstag
Közben megválaszoltam magamnak a kérdésem.
-
csibe1
veterán
válasz
üzenetére
Biztos, de menjenek a francba attól függetlenül.
Sokkal nagyobb európai bankokat is feltörtek, gondolom majd pont a magyar posta lenne nekik gond.
"Cv kód önmagában nem baj, arra találták ki, hogy akkor fizikailag a tiéd a kártya, nálad van."
Ez eddig nagyon szép, kivéve ha feltörik a rendszert és lenyúlják az adatokat.
Aztán amikor mások elkezdenek fizetni a klónozott kártyákkal vagy online, a következő hónapban már senki se olyan vidám. -
Terentius
őstag
Sziasztok! Ugye jól gondolom, hogyha mondjuk google pay-el feltöltök otp kártyáról másfél millió forintot revolutra akkor az a bankkártyás fizetésnek minősül és nincs díja. A revolut számláról egy otp-s számlára utalás milyen díjjal jár ugyanekkora összegnél? Ha ez olcsóbb otp számláról otp számlára utalni ekkora összeget akkor inkább ezt választom. Mondjuk a gyorsasággal nem vagyok tisztában.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Napirajz.
-
floratm
senior tag
Engem a mult héten is hivott az Otp "ügyintézője"....
Annyira amatörök még...már a hangbol megismerem öket, és nyomom is ki....
Idővel azért profibbak lesznek
-
Krethx
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Felesleges. Elég egy virtuális. Nekem már évek óta csak kettő van. (Többit kukáztam.) Abból is csak az egyiket használom. Ritkán a másikat.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Véleményetek szerint, van-e értelme minden egyes feliratkozáshoz, saját virtuális kártyát létrehozni, vagy az már overkill?
Pl. PSN account, Disney+, Youtube, mind kapna 1-1 virtuális kártyát. -
törölt tag
válasz
csibe1
üzenetére
Biztos a posta oldala volt?
Nekem is küldtek decemberbe vártam is tőlük, erre nézem.fr valami a vége... Netflix is talán jött, de az nincs
Gls és egyebek is. ilyen külföldi számot fel sem nagyon veszek. nagyon találékonyak.Cv kód önmagában nem baj, arra találták ki, hogy akkor fizikailag a tiéd a kártya, nálad van. Revolut egyszer használatos, vagy virtuális erre kiváló. A posta rendszere, meg azért (ha valós) nem kamu, megbízhatónak gondolnám, de egyszer sem fizettem még náluk online. Egyszer megnéztem a posta oldalán egy kamu csomag kódját, nem volt küldemény

-
csibe1
veterán
válasz
üzenetére
Sok a ráérős emberke.

Múltkor anyukámnál a DHL nevében akartak magyarul, egy +33-as számról bankszámlás fizetést kezdeményezni. Kellett volna a CV szám is.
Engem is megtaláltak ilyesmivel, mert vámot kellene fizetni, "francia DHL", pont nem rendeltem semmit francia raktárból.
Amúgy a magyar posta sem piskóta, mert a saját oldalukon is elkérnék a CV kódot vámfizetéshez.

Az teljesen rendben volt; tudtam mi és kb. mikor érkezne.
Ami nem annyira jött be, hogy miután visszadobtam az online fizetést ( a CV szám megadás miatt), még pár napot ültek rajta.
Miért nem lehet utalással rendezni?
Szóval itt a kedves magyar posta is nekiállhatna új fizetési módok kidolgozásának, mert ez így nem kóser.
Nem bízok bennük annyira, hogy CV kódot adjak meg az oldalukon.Meg közben ott vannak a "netflixes gyökerek", már vagy 6-7 sms jött, hogy letiltják a fiókomat ha nem lépek náluk.
Totál más az oldal címe, mint a Netflixnek
A lényeg, hogy észnél kell lenni, mindent alaposan megnézni; nehogy a megszokás miatt húzzanak le bennünket.
-
törölt tag
Tegnap feldobott egy ugyan erről szóló magyar cikket.
A Sky News beszámolója szerint csalók telefonhívásokkal közel százmillió forint értékben loptak el pénzt két Revolut-felhasználótól.
A Promotions.hu cikke kiemeli
Bár a csalásra fény derült, nem történt kártértés, mivel az áldozatok nagyot hibáztak. Könnyű lenne elítélni őket ezért, de bármikor kerülhetünk hasonló helyzetbe -(B) naivnak lenni ugyanis nem bűn.[(/B)/B]ez meg egy mai videó ahol otpnél probálkoztak többek között.
Nincs itt különösebb látnivaló.
-
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem hülyeség

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(tindert kivéve)