- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefonszámra küldtem smst, email cím is van és hívtam is.
Ha nem lenne sáros visszahívott volna, hogy Mizu...
De lehet ettől feltört, csak a Revolutja a revtag is az ő nevén van. Max ha a komplett telefonja máshoz került és tudja az azonosítokat is.
Szóval ennyi mindent egyszerre ellopni nekem fura.
Na de majd azért visszajelzek mi a fejlemény.
-
Ka_
csendes tag
Lehet, hogy az utalást is elfogadják, de ugyan ki a franc akar nemzetközi átutalást csinálni, ha egyszer a kártyás feltöltés ingyenes. Magyar számlaszám más téma persze, de az még nincs sajnos, így nyilván ez most nem opció.
szerk: és ja, egyébént belföldön a bankon kívül sem ingyenes az utalás, valószínűleg a Revonál is lesz valamennyi költsége, még ha olcsóbb is lesz a többinél. -
4Grider
félisten
Nem tudom elképzelni, hogy a Revolut fogja majd fizetni helyettünk az 50000 Ft feletti átutalások összegének 0.45%-át (utalásonként maximum 20000 Ft-ot). Ahhoz hogya revo költségben nullára jöjjön ki, egy standard csomagosnak iszonyat pénzt kell ahhoz bankkártyáról elvásárolnia, hogy visszajöjjön a tranzakciós költség.
-
-
embe
nagyúr
Még nem adtam fel a csomagot, dél körül jön a futár. De lecsekkoltam a címzettet. Egy olyan munkahelyre megy a csomag, egy létező ottani dolgozónak, hogy azért gáz lenne -neki - ha csalás miatt kezdenék mocorogni.
Big_Boss: Akkor ok. Még nem volt ilyenhez szerencsém. Nekem Wise van, az gyakorlatilag azonnal átmegy.
Ez a kép valós lehet? Ilyen a felülete? -
xy.zsolt
őstag
Standard Revonál eddig mennyit fizettél konkrétan a pénzfelvételért, havi díjtalan tételig?
Amúgy sem a revo itt most a hunyó.
Csak elgondolkodtató, hogy szerintem így az összes külföldi turistát IS leveszi az otp pluszban (nem csak a revost vagy wise-ost)....mivel a sarcuk a nem magyar bankkártyákat érinti.....hát, bravó -
zerodot
aktív tag
Mondjuk leírhattad volna, hogy mi az ami konkrétan nem megy, a "This action"-ből nehéz kitalálni...
A legegyszerűbb/legolcsóbb általában ütik egymást. Meg kell nézni, konkrétan milyen kriptókról van szó és keresni olyan váltót, ami támogatja. Aztán regelni, megcsinálni a KYC-t, kriptót átküldeni, átváltani euróba (ez lehet hogy több lépés lesz, kripto->USDC->EUR) és az eurót sepa utalással a Revolutra küldeni.
A váltási díj százalékos (0,1-0,2% körül szokott lenni), a sepa díj általában fix (1-2 eur körül), így az összegtől is függ, hol jössz ki a legolcsóbban.
Binance, Kraken, Bybit, Coinbase a legnagyobbak, ezeket nézném meg. A binance-nek jelenleg asszem nincs MiCA engedélye. A Bybit külön platformot indított most Európának (bybit.eu) és mindenféle promók vannak új usereknek, a helyedben lehet, hogy ide regelnék, kaphatsz néhány dollár bónuszt. (Én is tudok adni reflinket, azzal 5$-t kapsz legalább 100$-nyi kriptó beutalásánál és 10$-t 500$-nyi kereskedés/váltás után. Írj privátban, ha érdekel.)
-
blt-blog
junior tag
En ugyanezert elkezdtem, mert a bitcoin haszon most mar elerte az ingerkuszobot es lassan realizalnam a nyereseget. Fizetett revolut csomagom van, es par honapja neztem szoval lehet rosszul emlekszem de mintha 1% koltseg lett volna a bitcoin -> usd valtasnal. Az usd -> egyeb mar nem erdekes, az dijmentes. Mivel szep osszegrol van szo, azert csak huztam a szam, hogy az 1% azert eleg magas. En arra jutottam, hogy a kraken-en at fogom kihozni a penzt. Nem a legolcsobb, direkt nem irtam, hogy csak ez a jo megoldas, mert biztos jon valaki leoltani, hogy az xy tozsde harom fillerrel olcsobb - es igaza lesz.
Mivel nem akartam elso lepesre rogton nagy osszegekkel kiserletezni - ha rossz modon utalja az ember a cryptot akar el is tunhet elvileg - vettem 0.1 SOL-t es azt gondoltam a tanulopenzt ezzel fizetem meg. De aztan az elet elvitte a fokuszt mashova es azota is ott van a 0.1 SOL es varja, hogy kiutaljam, krakenen atvaltsam es utana visszaultaljam. Szoval csak elmeletben tudom en is a menetrendet de konkretan nem csinaltam meg vegig.
-
kavics
csendes tag
Én coinbase-re végig csináltam (Krakent is tudom ajánlani)
Revo-ról kriptó kiutalása Coinbase-re, ott átváltás euróra, annak beutalása revóra, majd ott átváltás dollárra (nekem arra volt szükségem, de forinttal is ugyanez a helyzet), ez kb. a váltások miatt 10% veszteséggel járt (Revón tagságom van) -
blt-blog
junior tag
Nem tudom a korlatozasok hogyan vannak most, de en ket dolgot tippelek, hogy mukodne:
1) elkuldod valaki ismerosodnek, akinek nem magyar a regisztracioja, akire nem vonatkoznak a korlatozasok, forintizaljon o es kuldje vissza a forintot
2) ha jol tudom sajat tarcaba mar tudsz magyar regisztracioval is kiutalni, regisztralj egy tarcat valahol mashol (kraken, vagy barmi, nem tudom mik a fobb tozsdek), utald ki oda, valtsd at valami ertelmes devizara es mehet vissza a revolutra, immaron szamlapenzkent
-
pn4hvq
senior tag
A telefon vásárlásakor másik régiós hivatalos romot tettem fel és nyitva hagytam, hátha mégsem válik be, ne kelljen újra várni a feloldásra. De mivel bevált, értelemszerűen nem is foglalkoztam a dologgal. A gondom az, hogy van egy belakott telefonom, millió beállítással. Namost ha zárom a loadert, akkor factory reset is jár vele és újra be kellene állítgatnom mindent (na ehhez nincs ingerenciám), hogy ugyanolyan legyen minden, mint a mostani beállítások.
Másik készüléken beléptem, hozzáférek mindenhez, de erőteljesen aggályosnak tartom, hogy mindenféle előzetes jelzés nélkül "laikus" felhasználóként annyit tapasztalok, hogy nem férek hozzá a számlámhoz és a rajta lévő pénzekhez, a fiókomhoz kapcsolt junior számlához szintén, hisz ahhoz az én fiókomnak van csak hozzáférése.
Gyakorlatilag meg tudom oldani a dolgot, mert minden adott hozzá, de ezzel hatalmas rossz pontot szerzett a szememben a Revolut. Holnap, holnapután, stb lehet, hogy más biztonsági okra hivatkozva nem tudok majd belépni, ezt így problémásnak találom.
Legyen opcionális a kérdés: "mókolt a készüléked, ha így használod az appot, semmilyen anyagi kárért nem vállal felelősséget a Revolut. Folytatod saját felelősségre? Igen/nem" -
pdr755
aktív tag
Növelés? Egy jó ideig kockázati tőkések pénzét égette az egész R-birodalom, addig voltak a különböző beetető célú promóciós dolgok, aztán egy idő után nyereséget kell termelnie
Ez minden hasonló startupnál így működik, csak akik nem tudnak egy idő után nyereségesek lenni azok előbb utóbb felfordulnak.
Plusz, eredetileg az elégethető kockázati tőke ára közel 0 volt annak aki adta, ez 2022 óta nincs így - nem véletlen h sokkal kevesebb új fintech van mostanában mind a 2017-21 időszakban.
Amúgy valahol azt olvastam h a kriptóra kivetett, igencsak sommás díjak jelentik a fő bevételi forrást nekik.
És akkor nem beszélünk arról, h a ......... által kivetett adókat ha befizeti tényleg a R (ahogy állítja) azt valahová be kell építenie mert egyelőre nem hárítja át mint a Wise.
Ettől függetlenül van bőven kedvezőbb árú váltási lehetőség (kis összegnél -650ig- Gránit, nagyobb összegnél IBrokers vagy Trading212) -
Szibilla
aktív tag
Ezt én értem, de ha olyan helyen fizetsz a digitalizált virtuális kártyáddal, ami PIN-kódot kér, akkor mi van? Erre írtam, hogy ebben az esetben elfogadta a főkártya PIN-kódját.
ollie: konkrét eset volt múlt héten, csomagot vettem át MPL automatából, órával fizettem virtuális Revo kártyával és kért PIN-t.
-
-
v.attis
őstag
Igen, ezt írják is a segítség menüben, hogy kötelező megadni, amennyiben külföldön van jövedelmem, vagy 6 hónapig kint tartózkodom (lehet nem pontosan idéztem). Nálam mindkettő teljesül, szóval ha nyugodt akarok lenni ez nemigen kerülhető el...
Egyébként ma reggel elkezdett lefagyni az androidos app. Belépek és nem reagál az érintésre. 2-3 kilövés és újra belépésnél meg jó.
Valaki tapasztalt ilyet?
Vagy nálam lesz a hiba...? -
Oliverda
félisten
-
xrvman
őstag
Köszönöm neked is, 8-nak is.
Rendben volt minden.
GPay is működött, átraktam az NFC fizetést oda, de annyi kényelmetlenség volt benne, hogy meg kellett nyissam az appot, ha fizetni is akartam. Régebben csak NFC bekapcsol, teló felold és 2 percig aktív a Simple, meg se kellett nyissam az alkalmazást, fizettem vele boltban. -
Noxy
veterán
Pedig vannak, meg lesznek itt olyanok is, akik 50-100 euro kp-ért képesek a nyaralás alatt fél vagy egy órát autózni, gyalogolni, az ingyenes ATM-ért. Holott, lehet hogy idehaza naponta elmegy 3-4 pénzváltó, vagy €-s ATM mellet.
Azt kellene ilyen esetben kiszámolni, hogy mennyibe is kerül egy óra nyaralás. -
KIA Ceed
tag
Szia! Köszi, support kellett, mert a régi regisztráció félbeszakadt a vége előtt, de azért ott maradt, így se előre, se hátra. Szóval kitakarították, és így már engedett egy teljes reget újra végigvinni.
Abban kérhetnék segítséget valakitől, hogy ha én a havit 75e Ft-nyi Eurós KP felvételet szeretném, akkor azt hogyan csinálom? Azelőtt, hogy elmegyek az Euros ATM-hez, mit kell tenni, miután Ft-ban bankártyásan feltöltöttem a 75e Ft-ot? Egyelőre feltöltöttem 3000Ft-ot és megrendeltem a fizikai kártyát, itt tartok. Köszönöm!
-
törölt tag
-
Wovbagger
tag
Köszönöm a kártyát illető tanácsokat!
Ami a mindenféle hírek miatti árfolyamváltozásokat illeti: bár a felvetésedben van ráció, de nem 100%, hogy nekem kell fizetnem, és mivel egyébként nem használok Eurót, ezért ha ma váltanék, utána meg vissza kellene váltanom akkor minden bizonnyal rosszabbul járnék. -
törölt tag
-
petymeg
addikt
-
Szerintem ezek hasznos értesítések.
Ahol dolgozom, ott pl. tesztelik az embereket mindenféle levéllel, hogy ráharap-e valaki.
Pl. betelt a fiókod, erősítsd meg az alábbi linnkel. Az üzenet küldője a security-alert@micrasoft.com
Szóval nem árt tényleg felhívni az emberek figyelmét. -
kp78
veterán
Igen, így a pontos, bár ő sem fejtette ki, h az USD zsebében lenne pénze.
Feltételeztem, h HUF zsebes költésre gondolt.
De majd megerősíti, vagy megcáfolja.
Én sem tartok USD-t, mivel csak ilyen célra költök $-t, és egyszerűbb néha-néha a 22,17 $-t a Revoluttal váltatni (hétköznap), mint "kézi vezérléssel" előtte leváltani a pontos összeget és az USD zsebből költeni. -
azbest
félisten
Ez a készpénzre vontakozik, ami benn áll a tőzsdés részben.
Részvénynél [link]
After Migration: If DriveWealth become insolvent and the shares of RSEUAB customers cannot be returned, SIPC provides up to $500,000 compensation. This protection will apply to the entire holdings in the RSEUAB omnibus account. You will not be entitled to the individual SIPC protection which you have currently, and you might receive significantly less than you would have prior to the migration.Lényegében az egészre van egy biztosítás, nem pedig fiókonként külön ezután. Így, ha valamiért bukna a DriveWealth, akkor valsz kb semmi sem jutna a sok ezer ügyfél köz szétosztott 500k$-ból.
A kp-re sem 100k biztosítás lesz fejenként, hanem 22k.
Nem tudom ez adózásilag okoz e változást.
-
Oliverda
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy sem a revo itt most a hunyó.