Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
madmike #1062 üzenetére
Ez eddig tiszta.. De nem szívesen adja meg senki más eszközére a kártya adatait..
Ezek szerint nekem is ott kéne lennem, mi? Mert nem hiszem elkérem a volt főnökömtől a kártyájának a számait oda is adja.
Hogy őszinte legyek én sem adnám meg a kártyám adatát senkinek hogy más saját eszközén használja, ki tudja mit ment vagy hányszor tudja felhasználni
Lehet egyszer adja meg, legközelebb nem kéri már.. De ezt magyarázd meg a másiknak is aki a számláját adja hozzá -
mitlageri
csendes tag
Bár nem próbáltam, de a Revolut fórumában írtak róla, hogy egy kis Simple-ös ügyeskedéssel most is fel lehet tölteni kb. ingyen forint alapú számláról:
https://community.revolut.com/t/huf-top-up-with-card-payment/25610/112 -
Kövi
csendes tag
szerintem akkor is megéri Revolut-ot is használni, ha még nem lehet HUF-al feltölteni. de mivel Magyarországon is nyitottak, várható, hogy lesz HUF-os utalás is.
Hogy miért éri meg?
* Akkor töltőd fel, amikor a forint erős, és ha gyenge a forint, akkor itt van valamennyi nyereséged
* ha valutára van szükséged - van néhány ATM Budapesten - akkor olcsóbb felvenni Revolutról (Revolut feltöltés a bankod deviza eladási árral számolva VS Magyar forint átváltása más valutára) - persze itt is az kell, hogy erős legyen a forint
* A Revolut középárfolyamon számol, ami jobb konstrukció, mint a bankod konstrukciója valószínűleg
* technikailag sokkal kiforrottabb, mint a magyar piacon lévő megoldások (mobilon tudod tiltani/engedélyezni az internetes vásárlásokat, kp felvételt, érintős fizetést és ami tetszik nagyon, hogy van benne Location-based security)Ha ritkán mész külföldre, de Interneten sokat vásárolsz, szerintem akkor is megéri rendelni Revolut kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Formula-1
- LEGO klub
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ELITRO bankmentes és kamatmentes részletfizetés Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest