Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
csibe1
üzenetére
De, nagyon sokszor kell a cím.
Több országba szoktam utalni, nem csak magyar utalásoknál követelik a címet, van, ahol duplán is bekérik. Az utaláskor használt köztes bankok miatt nagyon nem mindegy a Revolutnak, hogy elkallódik-e fél úton a pénz.Amúgy nem kell vérkomolyan venni, IBAN kalkulátorral megnézed a számlavezető fiók címét, aztán jóvanazúgy.
-
nggabi
félisten
válasz
csibe1
üzenetére
#54305 hzsolee 8 #54304 Új Válasz 2025-10-30 12:19:56
hzsolee
őstag
Közben elutaltam, ingyenes volt. Az volt még fura hogy címet is mindenképpen meg kellett adnom. Ezért egy kicsit húzódott a dolog mire a kedvezményezettől azt megkaptam. De minden ment simán...
#54308 zsola400 hzsolee #54305 Új Válasz 2025-10-30 20:35:49
zsola400
senior tag
Ott elég ha a kedvezményezett bankjának a címét írod be, elfogadják.
amúgy igen, egyszerűbb lenne revo > revo utalás, az azonnali. nekem egy € utalás számlaszámra azt írta h azonnali. aztán 3 nap volt hétvégével együtt
a wise tényleg azonnali.
-
törölt tag
válasz
csibe1
üzenetére
Biztos a posta oldala volt?
Nekem is küldtek decemberbe vártam is tőlük, erre nézem.fr valami a vége... Netflix is talán jött, de az nincs
Gls és egyebek is. ilyen külföldi számot fel sem nagyon veszek. nagyon találékonyak.Cv kód önmagában nem baj, arra találták ki, hogy akkor fizikailag a tiéd a kártya, nálad van. Revolut egyszer használatos, vagy virtuális erre kiváló. A posta rendszere, meg azért (ha valós) nem kamu, megbízhatónak gondolnám, de egyszer sem fizettem még náluk online. Egyszer megnéztem a posta oldalán egy kamu csomag kódját, nem volt küldemény

-
törölt tag
válasz
csibe1
üzenetére
Beérkező összeg, vagy számlán tartott összeg esetén csökken a számlavezetés díja. Ellentétes információkat kaptam, mire vonatkozik.
K&H számlacsomag számlavezetési havi díj mértéke és a díjvisszatérítés feltételei
havi kedvezményes számlavezetési díj, 100% díjvisszatérítéssel
0 forint
ha a számládra beérkező havi összeg eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét ÉS a banknál elhelyezett megtakarításaid összege eléri az 500 000 forintothavi kedvezményes számlavezetési díj, 50% díjvisszatérítéssel
433 forint
ha a számládra beérkező havi összeg eléri a mindenkori nettó minimálbér összegét VAGY a megtakarítások összege eléri az 500 000 forintothavi csomag díj, díjkedvezmény nélkül
866 forint
Oliverda, ide azért írtam mert közvetlen revoluthoz kapcsolódik a kérdés.
A másik topikban elméleti oldalról már körbejártuk. -
Glottis
senior tag
válasz
csibe1
üzenetére
Melyik okmányt töltötted fel, és mennyire figyeltél a szabályos élekre, ahogy kérik?
Nekem ugyanaz a problémám, mint az előző kollégának, hétfő óta, már többszöri különböző feltöltésre is csak azt kapom, hogy igazoljam magam..
Nem tudom, mit lehetne máshogyan csinálni, hogy elfogadják. Az útlevelem lejárt, vezetői engedélyt nem fogadják el (ha jól értem az összefoglalót), a személyimen kicsit hosszabb a hajam, mint ahogy selfie-n kinézek. Most várjam meg, amíg megnő?

Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a wise tényleg azonnali.
Nekem is küldtek decemberbe vártam is tőlük, erre nézem.fr valami a vége... Netflix is talán jött, de az nincs
) az ilyen szempontból lényegtelen, az arcod biometrikus markerei (amit a számítógépes algoritmus figyel) két év alatt nem sokat változnak.