- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
válasz
Moleman
üzenetére
es van olyan ingyenes (vagy ahhoz nagyon közeli), ahonnan HUF utalás korlatlanul ingyenes és nem "jövedelemnek" kell lennie a ráutalásnak ?
engem kicsit zavar, hogy/ha a "jövedelem" lenne az elvárás, de valójában nem az, hanem magunk utalunk -> ezt en is meg tudnam tenni, de szerintem csak akarat kérdése, hogy a pénzintézet megnézze és ki tudja deríteni, hogy nem is "jövedelem" vagy munkabér és szankció, bünti, stb.
-
zseko
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Ugyanezt csinálom én is, direkt ezért tartom a hitelkártyát, nagyjából fedezi a banki díjakat. Bár mióta tavaly megloptak 40e-el (szerencsére időben le tudtam tiltani a kártyát, és a bank is két nap alatt visszaszerezte a pénzt), beállítottam az sms értesítéseket, így inkább negatív, de akkor sem évi tizenezer, hanem 2-3 körül (mivel nálam 2 számla van, a 'rendes', meg a hitelkártya).
-
Mercutio_
félisten
válasz
Moleman
üzenetére
Aki az OTP-nél van, annak ingyenesen aktíválható az Árfolyamplusz szolgáltatás. Aktíválást követő hónaptól havi 600eFt-ig banki középárfolyamon vált.
Én így utalok ki egyből forint számláról revo-ra €-t, arra kell figyelni, hogy Új deviza utalás-nál a SEPA-utalást kell választani. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Az azonosítás kérdése annak függvénye, miképpen dolgozzák fel az utalást. Ha nem érkezik sok a Revolutról valamint kézi feldolgozás van, nincs gond. Automata feldolgozásnál viszont gondot okozhat az, hogy nem a te nevedre szóló számláról történik az utalás, illetve módosul a közlemény is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Amúgy, csak mondom hogy ezeket a kártyákat hivatalosan nem lehet átadni másnak... Sem a Curve-öt, sem a Revolutot. Telefonos digitalizálás sem játszik más számára.
A Revolutnál a közös számla lehet hasznos opció akár, de ott mind a két félnek van saját Revolut számlája hozzá és külön, saját kártyája.
-
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Köszönöm. A lényege a kérdésnek az azonnaliság lenne, azaz ugyanúgy azonnal ott van rajta a pénz mintha nagyarról töltené? neki az a gond hogy sokszor elfelejt magyar számlára tölteni ha hazajön és itthon szembesül vele hogy nincs raja semmi és nem tudja fizetni a magyar számlát. Szóval azt szeretné, ha rányom a pénzfeltöltés gombra akkor a ném,et számláról euróban vagy forintban azonnal rajta legyen az összeg ne fél-1-2 nap múlva.
-
tobias40
veterán
válasz
Moleman
üzenetére
Nem úgy volt hogy a széfből semmilyen tranzakció nem indítható,így ha feltörik véleltlenül a fiókodat akkor sem férnek hozzá?(vagy vmi ilyen rémlik nekem,lehet rosszul emlékszem
)xy.zsolt: én sem értem miért kínzod magad a revoval ha ennyi a bajod vele akkor töröld a francba!
Nekem megfelel arra amire használom,ameddig nem lesz sok negatív változás addig tuti marad és naponta használom... -
viralmind
aktív tag
válasz
Moleman
üzenetére
Koszonom a megerositest, es a tanacsot . Nagy effort-ot nem raknek bele igy az erste-vel nem szarakodok akkor, azt meg probalom nyomozni, hogy elore valtsam -e at eur-ra vagy ha hetkoznap utalom forintba es ugy valtodik akkor is ugyanannyi-e.
zerodot: az mar nem olyan gaz, ha nem azonnal megy at, tudnak varni 1-2 napot, itt inkabb az a lenyeg amiben nem voltam biztos, hogy hogyan uszom meg legolcsobban
Koszonm neked is!
-
vmarci21
tag
válasz
Moleman
üzenetére
könnyen lehet minden usert ellenőrizni, hogy használ-e adblockert.
Könnyen lehet? Mikor frissít az adblocker detektáláson pl. a YouTube (vagy bármelyik nagyobb oldal), akkor kb. 15-30 percen belül frissülnek is az adblokkerek, ami megkerüli az új detetálást..
Ha kissebb oldal vagy, és nem magadnak fejleszted az adblock felismerést, akkor kb. szintén ahogy frissül egy erre kitalált lib, frissülnek az adblokkerek is.De nincs ezzel a reklám blokkolással semmi baj, csak majd akkor se legyen senkinek semmi baja, amikor majd minden tartalom paywall mögött lesz. (mint most már gyakorlatilag majdnem az összes nagyobb amerikai újság, pedig 5-6 éve a többségét lehetett még reklámmal ingyen is olvasni..)
-
azbest
félisten
válasz
Moleman
üzenetére
bármelyik rendőrnek van lehetősége elkapni a szarkát, hát ha nem kapja el, akkor ingyen volt a beszerzés.
Az oldalaknak szokott lenni szabályzata és manapság benne szokott lenni, hogy sérti a szabályzatot az oldal manipulálása, hogy a reklámokat kikerüljék. Te azzal érvelsz, hogy mivel nem kapnak el, ezért nem érdekesek a szabályok. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Moleman
üzenetére
Ja, akkor még én is hasznaltam és Ebay-en tenyleg szukseges volt. De Alin van olyan opcio, hogy a rendelt termek nem jott meg, vagy serulten. Jo tudni, hogy ezek szerint ez se mindig megoldas... Nekem itt eddig mindig jott visszaterites, igy privát vasarlasokon kivul mar nem hasznalom a PP-t.
Alin nekem az egyszerhasznalatos kartya a megoldas. -
pictigjis
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
nekem régen volt privilégium számlám, akkor is a "jövedelem" szót használták, de én minden hónapban utaltam egy másik számlámról, és soha nem szóltak érte. az erste aktuális hirdetményében sem szerepel a "munkabér" szó, mint elvárás, csak az, hogy saját számlák közötti átvezetést nem fogadnak el utalásnak
gondolkodom én is a nyitáson. a feleségemnek már van, de ha nekem is lesz, az már rögtön még 650 ezer ingyenes bankközi árfolyamos váltogatási lehetőséget jelent. és plusz 40 ezer ajiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Látásjavító szemműtét
- Diablo IV
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- BMW topik
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest