- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
#33802016 #48939 üzenetére
De igen, mivel nincs többféle utalási mód. Ha a kérdező elkezdené a műveletet a Revo-ban, akkor látná, hogy mibe kerül náluk (rajtuk kívüli költségek is felmerülnek, ha közreműködő bank is van, azt viszont nem fogja tudni megmondani senki).
Kipróbáltam nektek: 100 Ft a Revo-ról a CIB-es számlámra, azt írja, min. 430 Ft költség. És nem kell IBAN, elég a 24 jegyű számlaszám. -
pictigjis
őstag
válasz
#33802016 #48924 üzenetére
megint tevedsz. osszeolvasol mindent barmilyen oldalon, es siman elhiszed
ezzel szemben a valosag az, hogy a terminalok NEM fogadtak el a revolut kartyat apple pay eseten sem
nyilvanvaloan azt hiszed, barmilyen random, noname oldal irasait el lehet hinni, de el kell keseritselek. ha mar kinyilatkoztatsz dolgokat, legalabb tapasztalati uton tedd. valos tapasztalat (sajat, tobbszori): curve-vel lehet repulon fizetni, revoluttal nem (lehetett), akkor sem, ha mobillal fizetsz (fizettel)
-
GAbre
veterán
válasz
#33802016 #48886 üzenetére
Alin reklamáltam először,ez volt a megoldás,hogy küldjem vissza,és visszakapom az árát(no appeal,vagy más solution,csak a cancel max),ezeket a képeket is csatolták,+beszélgetèst,amiben mondtam eladónak,hogy fizesse ki futárt,és visszaküldöm,mert nekem nem éri,meg feladni.
Többieknek ,még csak jelzem,hogy mennyire jó ùgy vásárolni,hogy DIREKT revoval veszel kétes oldalról,hogy majd szükség esetén,revo megvéd...
Lásd anno volt 1 kamu oldal vettem 4k hordozható kijelzőt,kaptam 1 nagyítòs boxot, hál istennek volt paypal,és ott reklamáltam is,és érdekes módon visszakaptam az árát, return nélkül...
Ilyet se láttam még paypalon se,hogy küld vissza több pénzért,hogy végül -al zárt egyenleted legyen.Ez olyan,mintha ügyvédhez mennèl fel jelenteni valakit, tökmindegy,hogy 5000 vagy 500ezer összegben,ha ügyvéd 10-15k-t vagy 1millát kér.
Nyilván mindenki rohan és végigviszi az ügyet....
Noxy:
Tehát,ha van lehetőség,mint paypalnál is reklamálni,akkor mi köze hozzá?
Mert megadta a lehetőséget....
És semmi se garantálja,hogy ha van opció a boltnál reklamálni,akkor a bolt helyesen cselekszik.
Remélem csak ez esetben van pehhem,hogy senki se cselekszik helyesen.
És máskor megvéd revo,és nem várja el,hogy 2-3x-os pénzen küld vissza...
Otp-nèl pl igazad lenne,ott is lehet ilyen miatt reklamálni.
De ott annyit csinál a bank,hogy egy kedves kis kérést tesz,hogy ad már PLS vissza pénzt.
(jah és nem mellesleg mikor ez volt akkor is 1 óra kellett hozzá,meg 3 ügyintéző,hogy erre rájöjjenek és megcsinálják,de bárcsak ennyi érthetetlen dolog lett volna abban az ügyben is...)
Attól aki direkt átver,meg ne várd vissza a pénzt....
Még 1 félre utalásnál se mindenkiben volt/van annyi,hogy kérésre visszaadja pénzt. -
GAbre
veterán
válasz
#33802016 #48872 üzenetére
Mondjuk nekem az is fura,hogy szóba is került a gránit bank is(igaz már 2 hónap+ a videó is).Már régóta nem nézem,hanem alapból revoluton váltok,mert váltással olcsóbb,mintha Ft-ban maradok.
De gránitnál jobb a váltás usb-ben is,meg euróban is.2-8Ft-okkal/valuta.
Pedig itt is mondták már,hogy már nem a revolut az isten váltásra.De nekem akkor is fura,hogy ennyire lettek vetélytársak,hogy 1 nevenincs Bank is már jobb ajánlatot tud adni valutára is. -
törölt tag
válasz
#33802016 #48871 üzenetére
Bankmonitor -Róluk is meg van a véleményem, elég megnézni ezt a videót... Gáz.
Itt épp a Revolutot ekézik és a nézőt is azt érzem sokszor, hogy hülyének nézik. A vágás meg egy katasztrófa. egy mondatot nem képesek elmondani vágás nélkül. -
-
Orgi
addikt
válasz
#33802016 #48774 üzenetére
Már pár napja gondolkoztam, hogy megnézem a Revolutot, barátom mondta hogy meghív (és igen, elfelezzük utána), szóval direkt megvártuk az új akciót és ahogy megkezdődött, akkor küldte a meghívót és én azon keresztül regisztráltam. Mégse jelenek meg nála, mint meghívott, a feltételeket szerintem mindet teljesítettem már első 2 napi használattal, ő indított panaszt de elutasították. Használom még pár napig, aztán indítok én is egy ticketet... nyilván nem az 5k a lényeg, hanem ez részben egy bizalmi dolog is egy bankkal és elég szar indítás rögtön bekamuzni vmit.
-
szabi__memo
nagyúr
-
csibe1
addikt
válasz
#33802016 #48212 üzenetére
Biztos, de menjenek a francba attól függetlenül.
Sokkal nagyobb európai bankokat is feltörtek, gondolom majd pont a magyar posta lenne nekik gond."Cv kód önmagában nem baj, arra találták ki, hogy akkor fizikailag a tiéd a kártya, nálad van."
Ez eddig nagyon szép, kivéve ha feltörik a rendszert és lenyúlják az adatokat.
Aztán amikor mások elkezdenek fizetni a klónozott kártyákkal vagy online, a következő hónapban már senki se olyan vidám. -
csibe1
addikt
válasz
#33802016 #48208 üzenetére
Sok a ráérős emberke.
Múltkor anyukámnál a DHL nevében akartak magyarul, egy +33-as számról bankszámlás fizetést kezdeményezni. Kellett volna a CV szám is.
Engem is megtaláltak ilyesmivel, mert vámot kellene fizetni, "francia DHL", pont nem rendeltem semmit francia raktárból.Amúgy a magyar posta sem piskóta, mert a saját oldalukon is elkérnék a CV kódot vámfizetéshez.
Az teljesen rendben volt; tudtam mi és kb. mikor érkezne.
Ami nem annyira jött be, hogy miután visszadobtam az online fizetést ( a CV szám megadás miatt), még pár napot ültek rajta.
Miért nem lehet utalással rendezni?
Szóval itt a kedves magyar posta is nekiállhatna új fizetési módok kidolgozásának, mert ez így nem kóser.
Nem bízok bennük annyira, hogy CV kódot adjak meg az oldalukon.Meg közben ott vannak a "netflixes gyökerek", már vagy 6-7 sms jött, hogy letiltják a fiókomat ha nem lépek náluk.
Totál más az oldal címe, mint a NetflixnekA lényeg, hogy észnél kell lenni, mindent alaposan megnézni; nehogy a megszokás miatt húzzanak le bennünket.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
#33802016 #48153 üzenetére
Nagyon jó leírás!
Én ugyan csak nagyjából futottam át, mivel nem vagyok érintett...
Egy rész volt, ami nem világos: "Ebben az esetben az egyszer használatos virtuális kártya sem fog megmenteni, mert az előfizetéses szolgáltatás miatt többször is le fogják tudni vonni az összeget a jövőben (és le is fogják)."
Ez hogyan lehetséges, ha a vásárlásnál/előfizetésnél a megadott virtuális kártya (adatai) az első használat után megváltozik? Nem éppen ez lenne a lényege az egyszer használatos virtuális kártyának? A bank nem vállal arra garanciát, hogy csak egy tranzakció kerülhessen végrehajtásra az egyszer használatos kártyánál? Ill. rendszer szinten is így kellene működnie alapból, szóval, ha mégis letudnak vonni bizonyos összeget, akkor nem működik a rendszer. lehet, hogy nem jól gondolom, de akkor pedig azt kell mondjam, így (számomra) nincs értelme az egyszer használatos virtuális kártyának. -
UX
tag
válasz
#33802016 #48175 üzenetére
"De enyi erővel a bankod is bármikor kérdezhet egyébként."
Így van, ha lesz Magyarországon fiókja, akkor adok neki igazolást. (Feltéve, ha ügyfele leszek.) Mert akkor már átmegy egy szitán, és magyar törvények is vonatkoznak majd rájuk.
#48176 Botond
"Emag lehet "hazai", de még elérni sem lehet őket már pl telefonon sem."Jól látod. Emagról sem rendelek már, mióta elérhetetlenek. Sőt, töröltettem a fiókomat és az összes adatomat. Mall.hu sohasem volt képben. Alzától hányingerem van. (Monitor topikban érdemes a sztorikat elolvasni.)
De azért van olyan mint About You, akiktől például rendelek.
Amíg azt látom hogy foglalkoznak az ügyféllel, nem bujkálnak, és láthatóan abból akarnak megélni, ami elvileg a profiljuk, és nem bujkálnak a kérdések elől.
Szerintem mindenkinek vannak elvei, megérzései, ami alapján dönt. Ha valaki bárhonnan megrendel bármit, mert mindenkiben megbízik, az az ő dolga. -
UX
tag
válasz
#33802016 #48172 üzenetére
Köszönöm.
Ez is azt bizonyítja, hogy nekem nem felel meg a revolut rendszere.
Ha a Revolut kér forrásigazolást, akkor nekem az ügyfeleimnek kiállított számlával kellene igazolnom, és meg kellene osztanom velük az ügyfeleim adatait.
Az otp kérhet tőlem forrásigazolást, mert magyar székhelyű bank, neki adok. De egy távoli banknak nem. Ezt én döntöm el, hogy nekem ér-e az egész annyit vagy sem. Egyáltalán nem. Én semmi másra nem akartam ezt, mint a kisebb bolti vásárlásaimra. Mindenki úgy revolutozik ahogy akar, én sem szólok bele. Az én dolgaimba se szóljon bele senki. (Ez nem neked szól.)
Én külföldi székhelyű webáruházból sem szoktam rendelni, csak az általam nagyon megbízhatónak ítélt webáruházakból. Ami nekem kell az kb. itthon is kapható. -
UX
tag
válasz
#33802016 #48151 üzenetére
"A korábbi felhasználó kérdésére visszatérve, a Revolut nem jó kedvében, meg hóbortból kér adatokat, hanem törvényi kötelezettség miatt."
Mint azt a fanboynak is írtam, nem vitattam, nincs is problémám ezzel a szabállyal.
Tapasztalatokra voltam kíváncsi, és az esetleges buktatókra. -
UX
tag
válasz
#33802016 #48139 üzenetére
Félreértesz, nem "vállalkozói dolgokra" használnám a rev kártyát, hanem magáncélra, a kisebb vásárlásaimhoz. (max. 50e/hó).
Csak nekem nincs bérjegyzékem, és a pénz eredetét sem tudnám/akarnám a nekik tetsző formában bizonyítani, annak ellenére, hogy teljesen legális bevételről van szó. Ezért gondolkodom előre. -
freelancer68
tag
válasz
#33802016 #48060 üzenetére
Az eredeti angol barát meghívás feltételekben ki van kötve, hogy nem számít a Revolut fiókok közötti átutalás és az Apple Pay vagy a Google Pay alkalmazással történő hozzáadott pénz sem. Tegyen fel pénzt Revolut-számlájára kártyával vagy banki átutalással.
Add money to their Revolut account with a card or bank transfer. Transfers between Revolut accounts and adding money with Apple Pay or Google pay don’t count.
-
freelancer68
tag
válasz
#33802016 #48022 üzenetére
De nem is ez volt a hír. Azt írták, hogy:
Megváltozik néhány azonnali kártyás átutalási díj
Mi az az azonnali kártyás átutalás?
Az azonnali kártyás átutalás lehetővé teszi, hogy a Revolut‑számládról nem Revolut‑ügyfél Visa vagy Mastercard típusú betéti kártyájára küldj pénzt.
Senki nem beszélt Revolut kártyára való utalásról. -
-
KIA Ceed
tag
válasz
#33802016 #47990 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, csináltam most akkor a Ft mellé egy új számla létrehozása/Devizaszámla Euro-t, így most már van egy Ft és egy Euro számlám. Valahogy a kettő között átváltom, lesz Euro a devizaszámlán, és mikor az OTP-s Euros ATM-ből fel akarom venni, erről fogja levonni. Jól gondolom, így kell?
-
Neleta
tag
válasz
#33802016 #47749 üzenetére
Standard. Nemzetközi utalás ebben a hónapban 3 volt. Semmilyen összg nem került levonásra.
Nem swift utalás, hanem ACH volt.ACH: Automated Clearing House
Az ACH az Egyesült Államokban alkalmazott elektronikus pénzátutalási módszer. Az európai SWIFT hálózathoz hasonlíthatóan az ACH bankközi elszámolási szolgáltatásokat nyújt a betéti és hitelügyletekhez. Az ACH hálózat lehetővé teszi, hogy a pénzügyi intézmények és a bankok könnyen cseréljék az információkat.(Csak zárójelesen jegyzem meg, hogyha a saját bankomon keresztül utalok, csak a tranzakciós költség 21-22e Ft lett volna.)
-
Neleta
tag
válasz
#33802016 #47747 üzenetére
Megérkezett a 10 dollár, reggel ezzel hívtak, úgyhogy most utaltam a többit.
Tehát kevesebb, mint 1 nap alatt átment pénz. Minden ok, reméljük ezzel is.
Díjmentes volt az utalás.
Szóval a mi részünkről teljesen rendben működött a Revolut.Köszi a válaszokat, ötleteket.
-
Neleta
tag
válasz
#33802016 #47743 üzenetére
Én is ezt akartam volna, de anyósomék dollárban akarják, mivel évente mennek ki a lányukhoz, ezért kelleni fog majd nekik, ehhez ragaszkodtak. Annyit mondtak, max. nem rögtön adom oda, majd ha tudok esetleg jobban váltani, de hát ezt tudjuk, hogy bizonytalan.
Most éppen megy megint felfelé...
Dollárt kp-ban pedig csak váltással tudok varázsolni.
Szóval a Revolut fizetés alapból rohadt jó lenne minden szempontból.Amúgy tuti rendben lesz az utalás, csak lehet, későn tudjuk meg, férjem szerint viszont menjünk a 100%-ra. Anyósomék mielőtt hazarepülnek, ki kell találni, adják a pénzt sógornőmnek, vagy addig megérkezik a dollár, és indítom a következő utalást.
(Amúgy a HP.com miatt szívok, de ez egy másik történet. Revoluttal fizettem online egy terméket, és visszatasított a rendszerük, majd másodszor már amcsi bankkártyával és akkor is. Először arra gondolt mindenki, a revoluttal volt baja (sose használtam tengerentúli rendelésnél), de így, hogy 2.-szor se fogadta el a rendelésem, kiderült, hogy magyar IP címmel volt a baja, mert én rendeltem, sógornőm fizetett, de a pénzünket azért befoglalták mind a kétszer. Át kellett rugdosni az elutasított rendelést, vissza kellett sírnom a pénzem, mert azt meg foglalták, aztán csúszott a kiszállítás, stb. 6 csetelés és 3 ügyfélszolgálatos telefonálgatás után sikerült.
Mire megnézték a gépet, hogy ok és nem kell visszaküldeni, nem hibás, hétfő lett, azaz tegnap. Ezért nem fizettem addig. Mi a tanulság? Ne rendelj itthonról a HP.com-on, vagy használj VPN-t, vagy sógornőd szánjon rád 15 percet és csinálja meg ő Amerikában az a nyüves rendelést.)
-
Sisco2
tag
válasz
#33802016 #47585 üzenetére
Használom én is mindenre, evvel fizetek mindent hogy historyt építsek. ATM -ből is néha kell kp, páromnak dobok át pénzt Revora, stb. Mellette megy a kártyás töltés és befektetés miatti devizaváltás, tovább utalás. Valószínű csak plusz kiegészítették evvel a pontal is amire lehet majd mutogatni mikor az algo kidobja a usert mert túlságosan veszteségessé vált a tevékenysége. Ha megy rendszeresen az adott accounton a kártyás vásárlás, devizaváltás stb akkor csorog nekik is pénz és ha több mint amennyibe nekik kerül pl. a kártyás feltöltés (topup), szerintem nem fognak szólni.
Vannak akik addig jól megtolják mert hogy majd utána nem lehet, de az algo éves adatokat is figyel nem csak napit
szóval csak okosan.
2024. március 11 után meglátjuk.
-
-
Uher
aktív tag
válasz
#33802016 #47036 üzenetére
Ott van meg a nemzeti mobilfizetes app is, illetve biztos akad mas is, nem jut most eszembe. BudapestGO tud tervezni utvonalat emlekeim szerint. Van alternativa, kinek mire van szuksege.
Simple nekem az autopalya matrica miatt van, illetve ha neha napjan tomegkozlekedunk a Fofaluban, azon veszel vonaljegyet.
Nem allitom, hogy elsore megy/egyertelmu az appok hasznalata, de par hasznalat utan keszseg szinten pikk pakk menni fog.
Mav app ami meg nekem is velemenyes (neha), de en inkabb igy veszek jegyet, mint hogy sorba kelljen allni a penztarnal, vagy barhol.
-
Friczy
senior tag
válasz
#33802016 #46996 üzenetére
Max. a környéket tudja, igen. Pl. a helyi közlekedéssel kiválasztható lista eleje: Ajka, Balassagyarmat, Balatonfüred...
De példának: Komló, Miskolc, Makó ... kicsit távoli környékek. Ha valaki nem szereti Budapestet, akkor van egy Mobiljegy nevű alkalmazás, nagyjából ugyanazt tudja. A BudapestGo-ban megtévesztő a név, gyakorlatilag országosan használható, Volán, kisebb busz-szolgáltatók és GySEV-jegyek is vehetőek vele.
-
Friczy
senior tag
válasz
#33802016 #46939 üzenetére
Buszra tudsz készpénz nélkül jegyet venni, helyi buszra ott a BudapestGo (a legtöbb nem-budapesti helyi járatra is működik), Volánra pedig távolság alapján lehet, aztán csak felmutatod a kódot a sofőrnek, ugyanúgy, mint a helyi járaton. Az esetleges pótdíjakról nem tudom, hogy hogyan megy, elképzelhető, hogy ott kell.
-
válasz
#33802016 #46981 üzenetére
Igen, egyre többen lesznek digitálisan analfabéták.
10 év múlva ezek az emberek olyan hátrányban lesznek, mint 20 ével ezelőtt egy analfabéta.
Minden ügyintézéshez (jegyvásárláshoz), bevásárláshoz, stb, segítséget kell kérniük.
15-20 év múlva, ehhez hozzá jön az angol nyelvtudás is, akinek nem lesz, annak munkahelye sem lesz. -
ddsteel
aktív tag
válasz
#33802016 #46938 üzenetére
"ddsteel Ha valaki nagyon akar csalni megtalálják az útját, módját. Ha nagyon magasról csinálja, akkor gondja sem lesz belőle. Ez mindig így volt, technológia ide vagy oda."
Nem vagyok sem naiv, sem álnaiv, de valamennyire fehéríti a gazdaságot, az biztos. Tudom, elég egy egyszerű megbízási szerződés valami kamu munkáról aztán máris mehet a legális utalás. Svédországot pl. teljesen kp-mentesíteni akarják, igaz, ott valószínűleg nincs ennyi haveroknak leosztott kamu meló. Az igazság az, hogy a kp-mentesség azért is jó, mert iszonyat drága a kp használata (nyomás, szállítás, őrzés). Szerintem pl úgy lehetne a kártyahasználatot terjeszteni, hogy az állam adna pénzt a kereskedőknek, hogy a kártyahasználat miatti 1-2% díjukat kompenzálja vagy csökkentse, így végső soron a kp használatának visszaszorulása miatt még így is spórolna az állam - vélhetően. Ez egy hosszú folyamat, azért már most jóval többen kártyáznak, mint régen, gyakorlatilag a fent említett igen ritka esetektől eltekintve (pl. lakásvásárlás, ha a vevő, ügyvéd úgy kívánja, osztálypénz, piac, szerelő szaki melósok stb.) én is csak kártyával fizetek mindenhol. -
Hovi
aktív tag
válasz
#33802016 #46939 üzenetére
Hát én egy ilyen ember vagyok. 5+ éve nem láttam kp-t. Igaz, megyeszékhelyen élek, ahol mindenütt is lehet kártyával fizetni. Buszjegyet is. Volt már nálam klímás, mosógépszerelő, zárjavító. Sehol nem volt probléma. A "maszekok" is fel vannak készülve. Volt akinél Revolut volt. Fodrásznak utalok. Persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy én fintech megszállott vagyok. De igen is lehet élni kp nélkül. Megyeszékhelyen biztosan.
-
válasz
#33802016 #46913 üzenetére
Napi 300e Ft osztálypénz, lol.
Igen, megvan a készpénz szerepe, de ilyen mennyiségű készpénzt általában akkor használ valaki, ha szeretné a pénz eredetét vagy magát a pénzmozgást láthatatlanná tenni, ilyen, vagy olyan okból.
Ez alól nem kivétel a készpénzes "építkezés" sem. -
törölt tag
-
mufi
senior tag
válasz
#33802016 #46653 üzenetére
Ezért nem akartam magyarazkodni mert olymindegy mi tortent, a lenyeg, hogy mire lenne szuksegem. Minden rendezve van mar, a Booking varja a Revolut hivatalos allasfoglalasat/visszajelzeset, hogy nem tudjak (Revolut) visszautalni a penzt.
Ennyi. De nem tud a Revolut ilyen doksit kiallitani. -
mufi
senior tag
válasz
#33802016 #46646 üzenetére
A Booking appon keresztül irt a szállás, hogy erositsem meg a foglalasom. Kuldtek egy linket, majd jött az összeg, jovahagytam, aztan ketszer levontak X osszeget.
Kesobb mikor irtam a szallasnak ők azt mondta, hogy ők nem kuldtek nekem semmit.
Hivtam a.szallast és azt.mondtak, hogy semmilyen fizetés nem tortent a reszemrol.
Irtam a Revolutnak, hogy mi tortent, megprobaltam visszaigenyelni az osszeget de persze mivel jovahagytam így ez nem lehetséges.
Mint kiderult, mas is jart igy.
A Booking hajlando visszaadni a penzt ha a Revolut ir egy kib@szott hivatalos levelet hogy nem tortent/nem lehet a reszukrol visszajuttatni a penzt.Ha lehet ne nyomozzunk ne kerdezoskodjunk, hogy mi miért tortent, kellene egy allasfpglalas a Revoluttol, hogy nem tortent/nem lehet visszajuttatni a penzt és a Booking azonnal utalja a levonast.
-
GBRDVD
tag
válasz
#33802016 #46429 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod és a többiekét is. Valóban, kizárásos alapon így akkor SWIFT lehet.
Érteni vélem a technikai hátteret, közben meg mégsem.
Főleg az bosszant, hogy nem ez van hirdetve. Az ingyenes az ingyenes kellene hogy legyen, hogyha azonos pénznemben történik az utalás.
Ha Revolut LT-s IBAN-ról utalok EUR összget Wise BE-s IBAN-ra, akkor az ingyenes.
Ha Revolut LT-s IBAN-ról utalok HUF összget Wise HU-s IBAN-ra, akkor az miért lesz SWIFT és 2000 Ft?A Wise azt hirdti, hogy HU-s IBAN-om van, de közben mégsem teljes értékű, mert a HU-s számlaszámom lokalizációja nem Magyarország, hanem Belgium? Vagy a Revoluton belüli HUF tárcám a "virtuális"? Ez nem világos teljesen.
-
zerodot
aktív tag
válasz
#33802016 #46396 üzenetére
Érdekes módon a többiek következetesen off-ba rakták a kp kihozós témát, de te nyilván mindenkinél jobban tudod, mint mindig. A nyakatekert érveléseidet, meg hogy az offtopic kapcsolót amúgy hírből se ismered, gondolom egyszerűen csak szokjuk meg, mert neked úgy a jó...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Autós topik
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vicces képek
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest