- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
axioma #42997 üzenetére
Minimum 810 forint és maximum 950 ezer forint közötti összeget lehet küldeni bankkártyaszám alapján. Fontos kiemelni, hogy nem ingyenes a szolgáltatás igénybevétele: a díjak 5,67 és 6650 forint között alakulnak a küldeni kívánt összeg függvényében. (Prémium esetén volt akinek ingyenes, beszámolok alapján). Nfc-vel is beolvassa, nem kell pötyögni kézzel
Nem minden kártyára működik.
Gyakran szóba kerül az egyszer használatos kártya kontra előfizetések. Érdekes cikk:
-
axioma
veterán
Koszi, akkor megprobalom egy reszet ugy, az is jo ha megosztom, valahogy osszeboronaljuk egyebek feltorese nelkul
Kartyara nem lehet kivalasztani Hungary-t de aztan "rosszul" kattintva fotozna' a kartyat, de nem latja a szamot, beviszem kezzel, 1050 Ft, hat ezt majd pentek reggel...
-
axioma
veterán
Azt lattam, hogy marcius kozepi utalasok baromira belassultak, de a friss utalasok is bekerulnek abba a sorba, vagy van esely 2-3 napon belul megkapni?
Masik lehetoseg, ha eddig nem hasznaltam (sajat, beteti) kartyara utalast, akkor azt lehetne-e es milyen limitre szamitsak hasznalni "azonnali" penzkivetre? A limit ha van kartyankenti, vagy napi/heti, tudom alkalmazni ket (sajat) beteti kartyara kulon-kulon? Ket nekem jaro penz kesik es 31-eig kene nagysagrendileg min 150e max. 600e rendes bankszamlara, a 600e most ott van Revo vault-ban. -
zsola400
senior tag
válasz
Boldizsar57 #42993 üzenetére
Az ilyen utalásokat érdemes Wise v. valamelyik magyar bankból indítani ahol van azonnali utalás. A Revon régebben is 1-3 nap volt az utalás de most kifejezetten megnőtt az utalási idő, ezt ők is közölték valami hiba miatt.
-
ACE-
addikt
Igen, a Revolut hivatkozása (Brit anyacég, lett alvállalkozással) alapján kell meghatározni hogy az most környezetidegen-e, vagy nem. Igaz hogy a NAV ügyfélportálján is úgy hivatkoznak rá hogy Adóazonosító, jel nélkül, de biztos igazad van... még egyszer mondom, bár ez eddig nem esett le neked úgy tűnik, hogy nem az adószám meg az adóazonosítót említettem, hanem hogy a "jel" mögé van írva, és ezzel le is zártam a témát.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Boldizsar57 #42993 üzenetére
Igen. Olvass vissza. Manapság simán egy hét egy utalás
-
Boldizsar57
újonc
Sziasztok! Marcius 16 an utaltam a revröl közös költséget,még nem ért a cimzetthez az appban is látom .Azt irták h gond van és még nincs megoldva,na de lassan már 10 napja.Valaki járt már igy ? Vagy nem lenne egyszerübb a szlára visszatenni a pénzt?
-
Victoryus
addikt
válasz
Oliverda #42985 üzenetére
Hogyan? Gpay+wallet fent van. Nem látok olyan lehetőséget, hogy ATM használat. Vagy csak simán nyissák még a revolut-ban a kártyát, és érintsem az atm-hez? Àszf-ben vagy valahol le van ez vezetve?
Még sose fizettem nfc-vel.
Szerk: megjelent a kártya a walletban, eddig nem volt ott. -
Victoryus
addikt
Van arra lehetőség, hogy nfc-s telefonnal atm-ből vegyék ki pénzt Revolut számláról?
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TrollBalint #42969 üzenetére
Vasárnap küldtem ki a meghívót, és szerdán regisztrált.
Írtam a supportnak, meglepően könnyen ment a dolog.
A messengeres kollégák átirányítottak az appos élő ügynökhöz mondván, hogy ez meghaladja a hatáskörüket...
Az ügynök viszont nem tökölt... kért egy képernyőképet dátummal a meghívó sms-ről, majd azt írta, hogy továbbítja a problémám az illetékeseknek.
Szerintem 1 perc múlva írt újra, hogy úgy döntött manuálisan jóváírja nekem a 17500ft-ot.
Le a kalappal... azt hittem ez keményebb menet lesz.
Köszönöm itt is a segítséget. -
stifi82
aktív tag
Nem tudom volt e már kérdés de most megkérdezem:
Revolutról utalok pénzt, forintot vagy eurot NEM revolut számlára akkor van utalási díj? -
nafikra
tag
azt keri a revolut hogy adjak meg egy AAJ szamot legkesobb 06.23-ig.
ez az adoszamom vagy micsoda? -
Blackmate
őstag
Hol tudom megnézni a premium előfizetésem forduló napját? Ha ma van és lemondom, akkor az összes premium szolgáltatás azonnal megszűnik vagy hónap végéig él? EUR váltás miatt használtam eddig a premium csomagot.
-
buca84
őstag
Sziasztok!
Légyszi tudnátok az alábbi problémában segíteni?
Van revolut számlám.
Van egy peak számlám, rajta EUR. Ezt az EUR-t szeretném átrakni revolut számlára.
Hiába csinálom revolut app-ban, hogy hozzáadom a peak kártyát, hogy arról töltsek fel összeget, a validálásnál nem jön sms kód.
Mindenhol jó a telefonszámom.
Van vmi ötlet, vagy járt így már valaki?Köszi előre is a segítséget!
-
st6969
őstag
Sziasztok,
London Stansted reptéren vett már fel valaki Fontot? Esetleg valahol London belvárosban? Ingyenes? Milyen automatát érdemes keresni?
Köszönöm -
TrollBalint
addikt
válasz
s7evcsenko #42968 üzenetére
Mikor regisztráltátok be párodat? Egy idő után eltűnnek innen, akiket meghívtál (akár teljesül a feltétel, akár nem). De azt nem tudom mennyi ez az idő, ha 1-2 héten belül történt ez, akkor viszont írj a supportnak szerintem is, mert akkor még látszódnia kellene.
szerk: némileg rosszul mondtam, van itt egy rész, nekem úgy írja, hogy "0 függőben", ha arra nyomsz, akkor kilistázza az összes korábbi meghívottadat. Itt sem látszik? Ha nem, akkor a Revolut szerint nem Te hívtad meg.
-
Fifi
őstag
Na a web.archive.org lementette ezt a revolut blog oldalt.
-
Noxy
veterán
válasz
s7evcsenko #42963 üzenetére
Csengő jobbra fent. Bejövő üzenetek.
-
Fifi
őstag
válasz
Szbtms #42961 üzenetére
Ezzel csak egy gond van, hogy az ilyen feltöltésnek van limitje.
Nem találom, de a revolut blogon volt leírás, hogy ennek az összege max £250 lehet és chates érdeklődésemre anno a support azt írta, hogy ez heti rolling limit.
Ha ezt nem haladja meg a szóban forgó összeg, akkor egyszerű és költséghatékony megoldás lehet, ha a küldő félnek van bankkártyája, mely online vásárlásra alkalmas.
#42963 s7evcsenko: Akkor ott valami félrement, mert annak szinte azonnal látszódnia kell, ha a te meghívó linkeden megadta a telefonszámát.
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
PioDVD #42912 üzenetére
Én Cetelemről töltöm rendszeresen és eddig nem volt költségem, viszont HUF-ot töltök nem devizát. Bár Curve-on keresztül csinálom, de nem hinném, hogy lenne költsége. És még az 1% visszatérítést is megkapod, ha egyébként jár neked.
Revolutról Revolutra ingyenes az utalás.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TrollBalint #42960 üzenetére
Köszönöm.
Ez a menü megvan, de itt nincs a párom neve, pedig az sms-emre kattintva regisztrált. -
Szbtms
csendes tag
Szerintem erre az esetre való a revolut.me/felhasználónév egyedi linked, ahol bankkártyával tudnak neked fizetni a nem Revolut felhasználók.
Bár hirtelen nem találtam róla részletesebb leírást, de ha jól tudom, akkor ez sima online bankkártyás vásárlásnak minősül, így nem merül fel plusz költsége annak, aki küldene neked pénzt.
Valaki próbálta már ezt?
-
TrollBalint
addikt
válasz
s7evcsenko #42959 üzenetére
Ha jól emlékszem a bal felső sarokban a monogramodra kattintasz, majd ott a barátok meghívása, és ha legörgetsz, akkor ott lesznek azok, akiket meghívtál. Ha rájuk nyomsz, akkor mutatja, hogy mivel hogy állnak.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Meghívtam párom revolutra, be is regisztrált, meg is csináltuk a feltételeket, amik a jóváíráshoz kellenek, de még nem írták jóvá.
Igazából azt se tudom, hogy ezt hol tudom követni, hogy valóban teljesült szerintük is minden feltétel... van erre valami mód?
Vagy honnan tudom, hogy mindent jól csináltunk-e?
Még csak mailt se küldtek, hogy a párom regisztrált a meghívómmal... -
Ka_
csendes tag
Ha magyar bankszámláról utalnának nekem Revolutra (HUF account), akkor az account details oldalán látható IBAN (LT........) és BIC (REVOLT21) kell megadni, mert nemzetközi átutalásnak minősül, ugye? Nem látok opciót magyar revolutos számlaszámhoz, gondolom nincs is, ugye?
-
ACE-
addikt
A vicc az hogy én az imént a fő számlára feltöltés után a közös számlára akartam utalni, és nem írta jóvá azonnal, függőben van és azt írja megérkezés ideje március 28! Ezmiapöcs?
-
peetie1
aktív tag
Ma úgy látom a revolut metál már nem ad visszatérítést a kincstári vásárlásra
A múltkor még tudtam így dkjt venni. Másnak van tapasztalata ezzel?
-
törölt tag
válasz
pdr755 #42925 üzenetére
Csöpög, csurog. Néhányaknak már megérkezett, 15,16,17 utalások,de 13. utalásokról még nincs ilyen hír.
"Ma delelott megjottek a 8-9 napos forintutalasok. "
Jó hírCsak visszaáll a rend, jövő hétre...
"Wise-ben magyar számlaszámnak nincs IBAN száma. Revolutból meg csak IBAN számmal lehet utalni."
Wisenak csak belföldi forint számlaszáma van, magyar ezért nem lehet Revolutról rá utalni. Lehet próbálkozni. -
vnorbi
aktív tag
válasz
bigdady #42938 üzenetére
Lehet vele próbálkozni, hátha sikerül. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem lehetett ilyet csinálni, aztán volt olyan, hogy fel lehetett venni a Wise HUF számlaszámát, de 2000 forintba került rá a forint utalás, mert nem Magyarországon, hanem Belgiumban van a székhelyük.
Most meg az van, hogy ezt a számlaszámot nem sikerül forint pénznemmel rögzíteni, csak euróval, és így eurót lehetne rá utalni, amit valószínűleg visszadobna a Wise, mert nem is forint meg nem is belföldi az utalás.
-
Sisco2
tag
Sziasztok
Revorol --> Wise -ra HUF/HUF -ot tudok ingyenesen utalni?
Ill. másik kérdés, CIB forint szla -ról tudok ingyenesen VISA Inspire nem domb. nyomott kártyával feltölteni Revora kártyás vásárlással?
-
smgy
újonc
Revolutnál illetékmentes az utalás két revolutos magánszemély között?
Teljesen ingyenes, ha bankkártyával feltöltök Revolutra és onnan átküldöm?
-
pdr755
aktív tag
Nekem ma teljesült a Ft átutalásom Unicredit Bank számlára. 15-én adtam fel.
-
törölt tag
válasz
viharhozo #42906 üzenetére
De volt. 2021 decemberében év vége, karácsony környékén is volt, 1-2 hét között.
Most annyit tudni, hogy 2023. március 14. óta problémák vannak a forintot érintő átutalásokkal. Support annyi információt közölt, hogy az azóta elindított utalások a hiba miatt nem teljesültek még, de dolgozik rajta a csapatuk, hogy kijavítsák a hibát. A supportnál lehet jelezni a problémát, felveszik az illetőt egy listára, amely alapján jelzést kap, ha elhárult a forint átutalásokat érintő probléma. Fb csoportban olvastam.
Utalnék én is a héten, jövő héten. Ha lesz új információd, kérlek oszt meg velünk.
Fb alapján vegyes az kép utalásokkal, nem egységes a probléma. Nálad is ezt olvastam.Aki használja a wise tud segíteni abban ott mennyi a költsége a váltásnak, a cég részéről?
-
Oliverda
félisten
Earn extra rewards with Credit Cards
(Poland, Lithuania, Ireland) -
cucuska79
tag
Sziasztok!
Revolutnál, hozzá van ugye adva a saját számlaszámom, amiről utalok rá. Ha vissza szeretnék rá utalni akkor melyiket kell választani, hogy bankkártyára utalok, vagy IBAN-os számlaszámra, illetve ha nem magamnak utalok, hanem másnak (magyar bank) akkor melyiket érdemes választani (pl van-e valamelyiknek plusz költsége)?
-
Nenősüljmeg!
tag
Nem kaptam hibaüzenetet.
Az app szerint a számlám aktív.
Mondjuk cím nem volt beírva. Azt pótoltam.
Ma megjott a proba 1 euro amit magamnak küldtem.
Az airhelpes pénz még nem jött meg.
Lehet az volt a baj h nem volt beírva cím? 😎😎 -
atillaahun
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #42911 üzenetére
Pénzfeltöltést próbáltad esetleg kártyás vásárlásként? Lehet az account-od nem aktív még valamiért?
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
Nenősüljmeg! #42911 üzenetére
Kapsz valamilyen hibaüzenetet vagy csak szimplán nem érkezett meg?
-
gabor1974
tag
De mutatja, az elején raktam rá némi zsetont, talán azért.nincs fagyasztva s mindenféle fizetést engedélyeztem.
Esetleg új kártyakérés segíthet, vagy fussak egy kört a supporttal?
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Van valakinek friss tapasztalata, Cetelemről töltve van-e költség? Az összefoglaló szerint hitelkártyánál lehet - bár a Cetelem mnb-középárfolyama miatt valószínűleg még úgy is megérné pl. €-t feltölteni. Esetleg van havi limit az ingyenes feltöltésre?Illetve Revolut to Revolut utalás limit nélkül ingyenes?
-
Nenősüljmeg!
tag
Sziasztok!
Először haszalnék Revolut számlát.
Airhelp akart utalni nekem eurót, de 2 het alatt nem érkezett meg.
Mi lehet a probléma?
Próbáltam saját rafi számlámról utalni a revolutomra 1 eurót, de az sem ment át.
Tudnátok segíteni? -
Peter.70
addikt
Problémái akadtak a Revolutnak a forint átutalásokkal, amelyről nem tudni még, hogy meddig áll fenn.
Bár a Revolut weboldalán egyelőre semmi figyelmeztetést nem olvasni erről, az ügyfélszolgálat megerősítette, hogy 2023. március 14. óta problémái vannak a forintot érintő átutalásokkal. Azt nem tudni, hogy mi a pontos probléma, nem ismert, hogy van-e esetleg köze hozzá a különböző bankok csődjeinek, amelyeket az elmúlt napokban láthatott a világ (nincs szó a Revolut esetleges csődjéről).
A probléma csak a forint alapú utalásokat érintő, az eurós, dolláros és a többi valuta tranzakcióját nem érinti a probléma, azok a megszokott módon működnek.
Jelenleg a support annyi információt közölt, hogy az azóta elindított utalások a hiba miatt nem teljesültek még, de dolgozik rajta a csapatuk, hogy kijavítsák a hibát. A supportnál lehet jelezni a problémát, felveszik az illetőt egy listára, amely alapján jelzést kap, ha elhárult a forint átutalásokat érintő probléma.
Jelenleg tehát jobb nem utalni Revolutról forintot, mert bizonytalan, hogy mennyi időn belül érkezhet meg az átutalás addig, amíg nincs kijavítva a probléma. Ha valakinek beragadt utalása van, érdemes megpróbálnia visszavonatni az adott tranzakciót az ügyfélszolgálattal. -
viharhozo
addikt
Mult het elejen elkuldtem 10 atutalast. Ebbol 6 elvileg teljesult, 4 napok ota fuggoben van. Hogy meg szebb legyen, 2 a fuggoben levo atutalasok kozul megjott, ennek megfeleloen az elvileg teljesultek kozul meg ketto nem.
Mi ez a kaosz, lehet tudni vmit? Egy hete elkuldott penz nem ert at, eddig ilyen soha nem volt.
-
gabor1974
tag
Sziasztok. A gyereknek 2020 ban kértem kártyát, amit azóta nem aktiváltam , most már több üzletben is próbáltam, s folyamatosan elutasítja. Tudnátok tippet adni hogy mi lehet a gond? Bedugjak a kártyát a pin kódra ok ot ír de a tranzakció mégis elutasításra kerül.
-
Noxy
veterán
válasz
#01110937 #42902 üzenetére
Ha ezt írtad volna a kérdezőnek semmi gond nincs.
mivel revolutnál nincs magyar forint számla, csak litván ezért gyereknél sem lesz. Az utalás emiatt drága, költséges lenne a nagyinak.
De bakker te ezt pitig..- nek írtad.
E helyett te nemzetközi utalásokról hablatyoltál. Mi a f.. -ért nem tudtad ezt elsőre leírni? -
törölt tag
válasz
kokokka #42901 üzenetére
Figyelj koko valahogy a gyerek számlájára kerül a pénz. Én erre válaszoltam. Ha bárki más írja nem lesz belőle személyeskedés. Az már részlet kérdés, hogy először az apjának kell küldeni, utána a gyereknek átküldi. A lényegen nem változtat (így se, úgy se jó nekik arra amire akarták), hogy bárkinek is utalna a nagyi az drága lenne. Ha valaki kiegészíti később saját tapasztalattal, azzal nincs bajom.
p. agymenéséről meg annyit, 2 hozzászólást írtam tegnap abból is a 2. miatta került megírásra. Annak előtte 16-án szóltam hozzá. Más pedig ugyan ennyi idő alaltt 5-6 hozzászólást is írt. Egyértelmű, hogy p-nek valami nem kerek, vagy belül vagy otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!