Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
kekedi #46053 üzenetére
jelenleg card payments hiba (is) van, lehet már ebbe futottál bele (korábban ugye).
https://www.revolut.com/system-status/ -
Somatom
veterán
-
peetie1
aktív tag
válasz
kekedi #42779 üzenetére
Én átolvastam a kondíciókat, ha jól emlékszem évi 1-2 alkalommal lehet kapni ebből is engedményt. Pl olyannal hogy előző hónapban duplája volt a bejövő mennyiség. De volt még más is, szóval nem feltétlen azonnal bukta a hónap, ha nincs meg a 400ezer. Plusz a kincstárral is meg tudod járatni, és decemberben utalsz vissza magadnak onnan, ingyen és már pipa is a dolog.
-
Somatom
veterán
válasz
kekedi #42759 üzenetére
Ha havi 400 ezer fölött vagy, akkor nézz utána a Raiffeisen Premium Gold 2.0 számlacsomagnak! Én is oda utaltatom a német fizumat és van mellé Ft számlám is. Mindkettő ingyenes. A váltáshoz hasznos mellé a Revolut, de én inkább egy hivatalos bankba utaltatom a fizumat.
-
nfsu17
veterán
válasz
kekedi #42759 üzenetére
Mindenképpen jó ötlet, annak tudatában még inkább, hogy alig egy éven belül kétszer került már nyilvánosságra, hogy elloptak adatokat hackerek. És hány ilyen eset lehet ki sem került sajtó elé.
1. [link]
2. 10 hsz-al korábbanLassan megfontolom, hogy inkább átmegyek Wise-ra, még ha többe is kerül. Vagy végülis nekem Curve is elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Villanyszerelés
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest