Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zerodot
üzenetére
Eleve nem aktív a fizikai, nálam csak pin-es tranzakció után volt az. Egy sima fehér négyzetalaku borítékban jött nekem. 5-8 napon belül, előbb mint ahogy írták a várható érkezést, ellenkezőre is volt tapasztalat. Csak ügyfélszolgálaton tudsz rákérdezni, legrosszabb esetben kb 2-3 hét mire megjön.
Telefonnal is tudsz fizetni, kivéve ha a tranzakcióhoz be kellene helyezni a kártyát. pl régi típusú a terminál.
-
zerodot
aktív tag
-
dro0py
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
.
-
dro0py
tag
Sziasztok! Újonnan regisztrált revolutosként külföldre fogok utazni több hétre a jövő héten. Ehhez nagyon szükségem lenne a kártyára, meg is rendeltem még február közepén hogy ideérjen, de természetesen postán nem érkezett meg a mai napig. Ilyenkor mit tehetek? Lehet a fizikailag meg nem kapott kártyát NFC-sen használni fizetésre? (Neten már fizettem vele, hiszen a kártyaszám és CVV kód megvan.)
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Minden a promóció ideje alatt kell teljesíteni. Én nem hagynám utolsó pillanatra, abból csak zűrzavar szokott lenni. 1-2 nap múlva lesz új promóció. Hasonló feltételekkel, ha nem msot akkor a köv etapban.
Bezavarhat az is, ha az azonosításnál van gond, vagy pénzfeltöltéssel. Ha nem sürgős, elhalasztanám.
HUTCHDB, minden egyes pontot a határidőig teljesíteni kell. (6. pont az kivétel,mert nem rajtad múlik. Feltétele viszont az 5. pont teljesítése a 6. pont teljesüléséhez.).
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. Pénz hozzáadáskor azt írja hogy Ez a telefonszám már használatban van. Kérjük, hogy adjon meg egy másikat.
3-4 napja tudtunk rátenni minden kérdezés nélkül. Azóta semmin nem lett változtatva. A napi limitet se lépi túl az összeg. Találkozott már valaki ilyennel?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igazából arról nem esik szó, hogy a határidőn belül a meghívót kell kiküldeni, vagy a szükséges feltételeket kell teljesíteni.
-
-
axioma
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
online vasarlas is jo, teljesitheto percek alatt, ha van mit [en pl wikipedia tamogatasa ilyesmikre toltam el, maskor ugyse jut eszembe adni]
mondjuk az azonositas legyen meg gond nelkul - de ha nem surgos, vszinu kesobb ujra kapsz akciot, vasarlas nelkul nem jar a penz es ugye ujra nem tudod meghivni -
HUTCHDB
nagyúr
Sziasztok,
Van egy promóció, ami ma éjfélig él, barátok meghívásával kaphatunk jóváírást, ha teljesítünk néhány feltételt, köztük 3x1000 forint feletti kártya használatot.
Kérdésem az lenne, hogy ha most küldök meghívót és a barátom teljesíti a feltételeket, de a vásárlásokat a mai napon nem, akkor is jár a jóváírás?
Ma már nincs lehetősége arra, hogy 3x vásároljon.
-
Panna001
csendes tag
Sziasztok! Lenne pár kérdésem revolut kártyával kapcsolatban. Nyáron megyek amerikába és érdeklődnék,hogy a kártya működik e zavartalanul? Közép árfolyamon vált a vásárlásoknál?
Azon is gondolkozom,hogy mostanában az alkalmazáson belül veszek a forintomért dollárt( látom közép árfolyamon vált, ezzel talán meg is válaszoltam a 2. kérdésemet) és így legalább fixálom jelenlegi árfolyamot. Illetve mennyire biztonságos 3-4 ezer dollárt tartani revoluton? Amióta hsználom mindig csak feltöltöm az otp-s kártyámról pár tízezer forinttal ... -
törölt tag
-
kmarci25
veterán
válasz
Zotya71
üzenetére
Nem kellett sokat keresni. De valóban, kártyával fizesd az eurót, nem kell utalni.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Zotya71
üzenetére
"átkonvertáltam a sz.számom"
Nincs számlaszámod. Eurót csak gyűjtőszámlára lehet utalni. Vagy vásárolsz kártyával, és akkor nem kell utalni egyáltalán.
-
Zotya71
csendes tag
Sziasztok!
A Revolutról utaltam a MÁK-ba EUR-t,de technikai problémára hivatkozva visszautasították,visszautalták.
IBAN-ba átkonvertáltam a sz.számom.Mivel a MÁK-ba küldtem így céges utalásként küldtem.
Ez lehetett a gond? -
kásás
tag
Sziasztok!
Aki forintra váltotta a kriptos tanfolyamért kapott polkadot-ot, annak szja bevallásban szerepeltetni kell ezt vajon? -
atillaahun
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
1. Ekkor a fogadó bank váltaná a saját árfolyamán (nem akarod), plusz még ki tudja mit számolna fel érte.
2. Ez elvileg ingyen lesz ha az adott hónapban még nem váltottál.
3. Előfizetés az éves, a havi díj csak átbaszás. -
kokokka
addikt
válasz
Oliverda
üzenetére
Revolut-ot akarom visszatenni a Mi Band 6-osomra. Ezt írja ki. Azért töröltem le, mert múlt héten egyszercsak elkezdett nem működni vele az NFC fizetés úgy, hogy előtte fél évig hibátlan volt. De ezzel egyidőben a Curve alól sem működött a Revolut, holott évek óta ott van és müködött is. Onnan is kitöröltem majd újra betettem, ott engedte is, de hiába, mert minden fizetést elutasít, amint átváltok rá. OTP működik Curve alatt is. Viszont ha a Revolut-ot állítom be a Google Pay-ben alapértmezettnek, simán tudok vele NFC-zni. Tuti, hogy a Revolut-nál nem jó valami, mert egyszerre két program is bemondta nála az unalmast.
-
ArthurShelby
addikt
Euróm van revoluton, hogy a legolcsóbb kivenni (300ezer ft felett)?
-Átutalom simán euróban az erste-s ft számlámra?
-Átváltom ft-ra, majd átutalom?
-Átmegyek prémiumba, átváltom, elutalom, vissza prémiumból (ez a prémiumra váltás oda vissza nem tudom hányszor/milyen gyakran játszható el) -
törölt tag
válasz
sasa311
üzenetére
Drága mulatság lesz. Prémiummal 150.000 vehetsz le ingyen a feletti részre 2% díj. ~12.000 ft költség.
Több prémiumos is van a családba akkor osszátok szét, költség csökkentés miatt.OTP Euró ATM (2022 nyár amikor rákerestem)
Nincs:
Veszprém,
Zalaegerszeg,
Székesfehérvár
Eger
Szekszárd
Szolnok
Szombathely
TatabányaVan:
Békéscsaba
Budapest
Győr
Debrecen
Kaposvár
Kecskemét
Miskolc
Nyiregyháza
Pécs
Salgótarján
Szeged -
sasa311
veterán
Úgy alakult, hogy szükségem lenne EUR-ra de KP-ban - kb 2000 EUR-t kellene levennem a revout számláról (EUR van rajta). Prémium előfizetésem van.
Mi a legjobb módja, egyáltalán van BP-en olyan automata, ami EUR-t ad ki KP-ban?
-
Maxximus
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Más költségei vannak alap és prémium, és metal szinteken.
Én prémiumon használom (hagyományos tőzsde) , ott havonta 5 ingyenes kötés van (vagy napi 3 ), után kb 1-1,5 dollár/kötés attól függ milyen értékben kkötsz (ezt mondjuk én sem értem, mert azt mondja 1 dollár)
Adózás pedig tudtommal durva, mert kb 30% (év végéig még csak 15%, de utána kettős adózás lesz, mert az USA felmondta a szerződést) és önbevallásos (tudtommal, revolut nem von le)
Jó lenne ezt a témát értelmes emberekkel tovább beszélni, tényleg. -
atillaahun
veterán
válasz
nfsu17
üzenetére
A gondom, hogy a kérdésemre továbbra sem válaszolt senki, viszont olyanon rugóztok tízen, ami engem eredetileg sem érdekelt.
"Üdv, Revolut-os részvény befektetésről tudtok esetleg (magyar nyelvű) leírást a pontos költségekkel és limitekkel? Esetleg az adózásáról is ha létezik ilyen. Köszi." -
nfsu17
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Továbbra sem értem a gondod. Itt hol írja a mobilos fizetést?
Lehet hozzáadni más kártyát is, és lehet vele fizetni/vásárolni, ahogy a képeden írja.
Színházjegy, csekkek, parkolás, vagy ha weben cipőt veszel és belépsz az acc-oddal, akkor se.kell már kártyaszámmal kínlódni, stb...appon belül mindent lehet fizetni vele.
Mégegyszer írom, ahogy a linkemen is...mobilos NFC fizetés csak otp-s kártyával megy.
De itt a revo, vagy curve topikban mindegy is, mivel mindegyiket lehet A/G wallet mögé is tenni, nem kell a simple -
válasz
atillaahun
üzenetére
NFC-s fizetésre csak az OTP kártyát lehet használni. A többit hozzá lehet adni, de csak csekket meg ilyeneket lehet vele fizetni.
-
nfsu17
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Hol írják?
[link]
Szerintem elég szájbarágósan leírják, mi megy mivel.Röviden: mobilos NFC fizetés otp kártyával, vagy feltöltős simple kártyával, amit bármivel tölthetsz.
Csekkek, parkolás, stb megy bármilyen kártyával..pl revo virtuallal is. -
Oliverda
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Ezt problémát érdemesebb a Curve-vel megoldani.
-
Somatom
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ja, hogy NFC fizetés? Azt az OTP saját kártyára korlátozza.
-
zsola400
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Simplevel közvetlenül (NFC) csak OTP-s kártyával lehet fizetni, a Simple max bkk jegy vásárlásra jó, NFC-s fizetésre ott a Gpay, Apay főleg akinek van valamilyen fintech kártyája.
-
Somatom
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem Revo virtuális hozzá van adva Simple -höz. Az előbb fizettem vele Voda számlát és símán működött.
-
Lanash
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
snooze
veterán
sziasztok!
simple alkalmazással nem müködik a fizetés?befigadja a kártyát,de ha rákattintok nem csinál semmit,igy nem lehet vele fizetni..miért? -
atillaahun
veterán
Üdv, Revolut-os részvény befektetésről tudtok esetleg magyar nyelvű leírást a pontos költségekkel és limitekkel? Esetleg az adózásáról is ha létezik ilyen. Köszi.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Lanash
üzenetére
Jelenleg egy megoldás van ami hivatalos. Ami ugyan nem Revolut hanem a Monese.
Három pénznemben lehet pénzt tartani rajta.EUR, GBP ,RON (Külföldi tartózkodás nyaralásnál jól jöhet.)
Open a Monese joint account online
Our pricing: Joint Accounts with another Monese user FREE
Vagy vársz amíg a Revolut is bevezeti. -
tobias40
veterán
válasz
Lanash
üzenetére
Én úgy oldottam meg hogy az asszonynak odaadtam a curve fizikai kártyát én meg használom a revo virtuálist.(telefonnal-órával ,érintéses fizetéssel)
A legjobb ha mindenkinek van sajátja és akkor nincs gond de nálunk vmiért problémáztak a feleségemnél,aztán beleuntunk a vitába a üf-el..
Curve mögött van a revolut,eddig nem volt gond belőle.
Akkor lehetne probléma sztem ha egyidőben fizetnénk a fizikaival és a virtuálissal illetve ha több száz km-re fizetnénk közel egyidőben mindkettővel.(ez könnyen előfordulhat mert én állandóan úton vagyok Magyarországon)Volt már rá példa hogy hogy közel egyidőben fizettünk mindketten és 200 km-re egymástól de eddig még nem szóltak érte,vagy nem vették észre,nem tudom.
-
Lanash
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi! Akkor jelenleg érdemesebb két számla és ahhoz egy kártya. Illetve ilyen esetben melyik csomag a legjobb? Napi használatban lenne a számla. Évente 2-3 alkalommal külföldön is.
-
-
Lanash
senior tag
Sziasztok!
Mi a legjobb megoldás arra, ha egy számlát ketten szeretnénk használni. Két külön fizikai kártyával. Lehet ilyet a Revolut-nál? -
törölt tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
"Mindenki nyugodjon le"
"A könyvvizsgáló nem emelt hangot a Revolut üzleti tevékenységének folytatása ellen, és kijelentette, hogy az ügyfelek nevében harmadik félnél tartott készpénzegyenlegek 100 százalékát ellenőrizte."
Egyébként sem tartozunk az angol részleghez.
Megjött az MTB bankkártya tájékoztató.
Mastercard elszámolás:
Belföld**: Huf nincs váltás, árfolyam vizsgálat.
Európa*: Eur az elszámolás alapja, van árfolyam vizsgálat.
Európán kívül*: Usd az elszámolás alapja, van árfolyam vizsgálat.Visa elszámolás:
Belföld**: Huf nincs váltás, árfolyam vizsgálat.
Európa*: Usd az elszámolás alapja, van árfolyam vizsgálat. Dupla váltás is lehet. (eurós terhelés, forintos kártyával usd-s elszámolás).
Európán kívül*: Usd az elszámolás alapja, van árfolyam vizsgálat.* Mi számít Európának, azt a kártyatársaság feltételei határozzák meg.
** Belföldnek számít, amit Magyar bank számol el.Egy érdekesség, a tájékoztató szerint, ha nemzetközi tranzakció történik és forintos kártyánk van és forintos a terhelés akkor nem történik árfolyam vizsgálat, a forint egyenlegből kerül levonásra a teljes összeg.
Ezek alapján mindkét tábornak lehet igaza, részben igaza. Ez örök vita volt itt a fórumon.
A honlapra is biztos felkerül, ha még nem került fel. Ma jött a levél.A Revolutos feltöltés külföldinek számít, de forintban számolják el, nincs váltás. Ebbe a kategóriába kellene essen. Ha nem az gond lenne...
-
Noxy
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én ugyan nem aggódok /pillanat a 903 Ft-m miatt. Azt viszont sajnálnám, ha valami történne velük ezek után.
-
Oliverda
félisten
válasz
Soulfly842
üzenetére
[link] ??
-
Soulfly842
addikt
-
Noxy
veterán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Revo app, Átutalás, +Új
Innen meg már egyértelmű. -
nfsu17
veterán
-
HunBade
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Standard van igen, 17ezret költöttem eddig, hó eleje van.
-
ChiliChili
tag
A tanácsotokra van szükségem. Van egy Revolut számla, amin kb. fele-fele arányban van € és $ összesen kb. 1,5M Ft értékben. Hogyan lehet ezt a számláról a legkisebb veszteséggel kivenni, vagy átjuttatni egy KHB számlára?
-
szabi__memo
nagyúr
-
akisbandi
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Lakossági
Kiírta, hogy minimum 4000 Ft a feltöltési limit, majd utána mielőtt jóvá hagytam volna, kiírta a konkrét levonandó díjat. Nyomtam egy mégsét, aztán átküldtem a sajátomról rá a pénzt.
Majd megnézem, hogy konkrétan milyen a kártya, azt tudom, hogy vésett és szép színes
-
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én is tartottam ettől, egész jól vették az "akadályt". Csak sima hiba bejelentés, észrevétel volt.
-
syl5
őstag
Esetleg itt valaki?
Vállalati felhasználásra Revo vagy Wise, esetleg más?
Részletek itt [link] -
TrollBalint
addikt
válasz
üzenetére
Kíváncsi lennék erre az "észre sem fogod venni"-re... Anno azért, még ha nehezen is, de lehet érezni a VidaXL-nél, hogy nem annyira magyaros a fordítás. De ahhoz képest, hogy fordító fordította az ügyfélszolgálatos leveleket meglepően jó volt. De egyik kínaival sem jutottam dűlőre, úgy hogy a végén kellett azért egy magyar ember is
-
törölt tag
válasz
akisbandi
üzenetére
Azt a kártyát fel fogják számolni, ha visszamondod a prémiumot. Korábban így volt, ha nem változtattak.
"Helló, Xyz vagyok, az ügyfélszolgálat munkatársa. Köszönjük, hogy csevegsz velünk a Xyz-n. Azért, hogy bármilyen nyelven írhass, és gyorsabban választ kaphass a kérdésedre, egy automatizált fordítóeszköz segít nekem; de hidd el, észre sem fogod venni! Szóval, miben segíthetek neked?"
Egyik streaming szolgáltató ügyfélszolgálata... A revolut is tud hasonlót? Hasznos lenne... mert direkt magyar nincs. Bővítené a lehetőségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Építő/felújító topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest