Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Jelenleg nincs se Wise, se Revolut stb fiókom.
PayPal-t és Google Pay-t használok K&H Mastercard kártyával.
Pár havi fizetésemet szeretném euróra váltani és tárolni, az se baj ha kamatozik közben.
A Revolut megfelelőbb erre, vagy a Wise? -
Doller
tag
Fedezet lenne.
Majd megpróbáljuk az én kártyával is, nekem az simán megy, K&H-s. -
Solymi81
aktív tag
válasz
akisbandi
üzenetére
Bármilyennel.
Arra kell figyelni, hogy ha nincs az automatában elég címlet a kért összeg felvételéhez, akkor a "Nincs elég fedezet" üzenet jelenik meg.
Kicsit becsapós, mert be volt a Revón nekem állítva minden jól és mégis elutasította, aztán felvettem kisebb összeget, azt kiadta, úgyhogy gondoltam 10-20 EUR címlet már nincs benne. -
Doller
tag
Sziasztok! Nekünk olyan gond lenne, hogy a barátnőmnek küldtem meghívót revolutra.
Mikor be akart lépni az alkalmazásba, akkor viszont azt írta, hogy üdvözlünk ÚJRA itt xy!
Pedig korábban nem regisztrált, a telefonra csak csevegőprogramot meg pár játékot telepített. A korábbi készülékre is.
Mindegy akkor folytatjuk onnan. Beküldtük az okmányokat, akkor meg onnan dobtak vissza, hogy már létezik a számla!
Írtunk ügyfélszogálatnak. Akkor Ahmed megoldotta 3 perc alatt. Elfogadta az okmányokat, lett számla.
Most viszont pénzt nem tudunk rá tenni! Otp kártyával akarjuk, de elutasítja.
Saját revolut számlámról küldtem pénzt, azt elvileg megkapta. De otp nem megy.
Lenne valami ötlet valakinek?
Köszönöm előre is! -
oszy
veterán
Segítsetek már légy szíves.

Hogyan kell összekapcsolni a revolutot a bankkártyámmal. Nem szeretnék utalgatni, mert az elsőnél kiírta, hogy a következő pénzbe kerül. ApplePay-t már mutatja, de akartam fizetni és kiírta, hogy nincs elég fedezet. Így tennem kellett rá. Vagy ennek így kell működnie?

-
akisbandi
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ezekből az OTP-s automatákból csak a saját kártyájukkal vagy bármilyen más bank kártyájával (Revolut, Erste) is lehet Eurot felvenni?
-
TrollBalint
addikt
Az árkádos OTP automata se tartalmazott 5€-t és ha jól emlékszem az Astoria-s sem (bár ott évekkel ezelőtt vettem ki) Persze lehet, hogy pont akkor nem volt benne, mikor én akartam kivenni, mert évente ha 2x veszek fel eurót már lehet sokat mondok
Pedig akkor én is szerettem volna 5€-st 
Mindenesetre jó tudni, hogy van azért olyan automata, ahol van 5€-s is -
junkhead
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Köszönöm így már működik virtuális kártyával.
-
-
tobias40
veterán
válasz
JohnnyWeiss
üzenetére
Nálunk ez a kérdés nem sokat merült fel a közel 35 év alatt hogy ki-mire költött,pedig sosem volt közös számlánk.
De persze értem amiket írtok,nekem ez nem kell,nem tudom kihasználni ezt a funkciót..
-
viktorhu
veterán
válasz
üzenetére
Régen volt, nem is vagyok rá büszke, szenvedtem a római jegyautomatával, emberke segített (nem gyanakodtam, mert én is rendszeresen segítettem turistáknak itthon a bkk-s jegyrendszerben elnavigálni), és ellopta a kártyámat úgy, hogy nem vettem észre + a pint is látta.
Szóval sokat hibáztam:
- citi appot előtte egy ideje nem használtam, ott az ijedtségtől a jelszó nem ugrott be, ezért a call centert hívtam, ahol soká vették fel a telefont, addigra már jöttek az sms-ek
- napi limit nem volt beállítva
- nem gyanakodtam a legkevésbé sem, jó hogy cetlin nem adtam oda neki a pin kódot -
Oliverda
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
-
-
SzGee
aktív tag
Persze

Nem gondoltam hogy van 5 EUR-s címlet az ATM-ben, külfölfön még sosem találkoztam velük
, nem hittem hogy szarakodnak ilyen kis címlettel
mondjuk életemben nem vettem fel kettőnél többször külföldön pénzt
az meg, hogy 5-ös meg 50-es van benne
Hehe, mintha pókereznénk ott vannak ilyen zsetonok -
avl
senior tag
ne szivass ! csak mivel nickedet ismerem:
1) en többször vettem ki ott (=1033 Budapest Flórián tér 15.), es mindig 50 es 5 €-s adott ki (korabban 185-öt vettem mar ott ki - ugye, hogy a 75e HUF alatt maradjon; most is: a 20-at 5 €-s bankjegyekben kaptam ki)
2) csak Neked, csak most, innen: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Kapcsolat/Fiokkereso egy kep:
az siman lehet, hogy mashol mas automatakban mas cimlet van
bizonyitekok elfogadva ? :-)
-
-
csabikaV
csendes tag
üdv
Ismerősnek nem sikerült felvenni eurót a szegedi OTP eurós ATM-ből. Valaki tapasztalt mostanában hibát ezzel kapcsolatban? (ukrán bines VISA kártya) -
törölt tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Mi történt?
Krethx, igen ez igaz, csak amíg az almánál kifizeted a többszörös árat, nem ezt várnád el. Persze ezt is lehet tudni, hogy leginkább marketing és pr fogás. Volt pár botránya az almás cégnek is már. Az almás telefonokra még jobban is vadásznak csalók, akinek ilyen van annak más is lesz, tökéletes célközönség.
A megbízható forrásokban is lehet hiba, akár android, akár apple - utóbbinál talán kevesebb de épp ezért nagyobbat üthet. "Android malware infiltrates 60 Google Play apps with 100M installs"
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
tobias40
üzenetére
Bár nekünk még nincsen, de tervezem, hogy kipróbáljuk.
Pl. arra jó szerintem, hogy a pároddal közösen raktok rá pénz, és lehet látni egy számlán az összes költést. Ki, mire, mennyit költött.
Pl. én fizetem a számlákat, asszony meg intézi a bevásárlást. Néha elmegyünk moziba, étterembe (a valóságban már nem igazán), vagy az egyszeri kiadások is pl. autószerelő, új mosógép. Jobban látod, illetve mind a ketten látjátok, hogy mire mennyi pénz megy el egy hónapban. -
dredjudge84
őstag
Tegnap töltöttem fel a curve kártyával gpay mögül revolutra pénzt. Azt írta ki a rendszer hogy az első feltöltést most ők álljak, de hogy később már lesz díja. Ez nekem új. Töltöttem fel utána is pénzt, de akkor sem volt plusz költség. Mit jelent ez az üzenet akkor?
-
tobias40
veterán
Csak én nem értem hogy miért is jó ez a közös számla?
Van 2 revos számla így is is minkettőben lehet széfbe rakni pénzt "nyaralásra" vagy bármire takarékoskodni.
Nem olvastam el a revo oldalán,bocsánat ha hülyességet kérdezek.
Tehát mi a FŐ szerepe ennek a közös számlának?
-
junkhead
aktív tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nincs közös fizikai kártyám, csak telón van közös számlám.
Így is meg lehet oldani? -
dredjudge84
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Már segített is. Ez meglepően gyors volt.
A lényeg annyi hogy újra regisztráltam a régi adataimmal (telefonszám e mail cím személyi igazolvány satöbbi), majd jeleztem nekik hogy így dupla fiókom van és tíz perc múlva már helyre is állították az egészet és működik. Annyi hogy egy teljesen új számlaszámot kaptam nulla számla történettel.
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ebben csak az ügyfélszolgálat tud segíteni, ha tud egyáltalán ezek után.
-
norrberth
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért?
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ha pár hónapja töröltem a revolut fiókomat. (a miért most nem fontos) Szerintetek az Ügyfélszolgálat tud segíteni hogyha újra szeretnék mégis egy számlát náluk?
-
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
Ezek mind két oldalon vannak. Mint ahogy Oliverda is írja nem egyszerü kiaknázni.
Több millió androidos eszköz került veszélybe
Miindig az a lényeg hogy megízható forrásból szerezük be a programokat. Ha meg fizetni kell akkor ne sajnáljuk érte kiadni pénzt. Mindig csak azt vegyük meg ami kell. Nálam évek óta ugyan azok a bevált programok vannak. Win-en és macOS-es alatt + Androidon és iOS-en is. -
-
junkhead
aktív tag
A közös számlával kapcsolatban kérdezem: azt tudjuk használni fizikai kártya nélkül is telefonon?
Hogy tudom beállítani ne a számlámról, hanem a közöszámlámról húzzák le a pénzt?
Köszönöm! -
törölt tag
https://pcforum.hu/hirek/24751/megint-javithatatlan-biztonsagi-hibat-talaltak-az-apple-chipjeiben
Tessék, másik link. Google még kiad jó néhányat apple, biztonság, hiba kifejezésekre
-
nfsu17
veterán
A csalássorozat 12 tranzakcióból állt
5db rátöltést számoltam, fejenként 50e Ft.Jelen esetben az autotopup miatti bukás kisebb ügy, mint a másik fele az ügynek.
De ez csak az én véleményem.Ha lett volna 50k a számlán és autotopup miatt még lenyúlnak 800k-t, akkor lehet félni ettől...félni így is lehet persze.
De igaz, jobb ha nem milliárdos kártya van mögötte. -
Szerintem az érintéses fizetéshez generált tokeneket lophatta el valaki fizetéskor, ahogy olvastam, van már fertőzött terminál, amivel ilyet meg lehet csinálni. Feltűnő, hogy pont 10 tranzakció történt (ha csak félre nem olvastam valamit).
Felmerült kérdésként, hogy miért jó az automatikus feltöltés. Nos, mindig van pénz a számlán, de csak annyit tud magának felszippantani, amennyit a CIB internetkártyához tartozó számlára előzőleg felteszek neki. Így kétszeres védelem / korlát alatt áll a pénzem, nem kell nagyobb összeget egyszerre tárolni a Revolut számlámon, de nem is kell két naponta 2FA azonosítással kínlódni.
-
Krethx
aktív tag
-
Noxy
veterán
válasz
Krethx
üzenetére
Tavaly volt is biztonsági figyelmeztetés almásoknál
Légyszi mutass nekem egy 10 éves android telefont amire 2021, 2022, 2023-ban még adtak ki biztonsági frissítést. [kép]
Amúgy meg a clickbait Portfólió jobb lenne ha csak a pénzügyekről írogatna. Ha meg át vesz valamit azt legalább hitelesen, összefüggően írja le. Ne keverje a szezont a fazonnal.
(iPhone 6-->15.6.1) -
pictigjis
őstag
-
sajtos365
tag
Csak 8 db bankkártyát tudok hozzáadni az Apple payhez. Lehet 12 is?
-
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
"Krethx, azért ilyet tenni, nagyon durva dolog lenne. Azon túl hogy bűncselekmény lenne, emberileg is egy életre megváltoztatna sok mindent.'
Igen nagyon nem jó dolog és elitélendő. De sajnos láttam már hasonót."Tavaly volt is biztonsági figyelmeztetés almásoknál [link]"
Igen ilyenek vannak. De első körben mindig fel kell valamit telepíteni.
Virtuális eszközön szoktam ilyeneket tesztelgetni. Legutóbb egy olyan találtam ami minden adatot elvitt. MS Account és Google Account. Még a kétlépcsős azonosítást is kikapcsolta és jelszót változtatott. (stb.) Viszont a lényeg hogy ezekbe az Account-okba bejelentkezve kell lenni. -
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nekem nincs Ap/GP aktiválva, meg automata újra töltés sem.
De ugye, úgy indult, hogy ez kártyás csalás. Suport írta, hogy nem az.
Krethx, azért ilyet tenni, nagyon durva dolog lenne. Azon túl hogy bűncselekmény lenne, emberileg is egy életre megváltoztatna sok mindent.
A cikk annyiból jó, hogy felhívja a figyelmet a biztonságra, kockázatokra, és az óvatosságra.
Ha lesz folytatás, megoldása linkeljétek majd be, köszi
-
törölt tag
válasz
Krethx
üzenetére
"Aztán Revolut App épp meg volt nyitva. Simán hozzá fértek és pár perc alatt ott a baj."
Csak pár percig elérhető, ha valamiért nem használod újra fogja kérni a belépést a Revolut.Tranzakciók előtt és külön tevékenység előtt is külön elfordul. Ez kevésbé reális. Végig olvasva a cikket, valahonnan lettek belépési adatai is, nem csak kártya.
AP profil azonosítást ki lehet játszani és akkor jelszót kér - voltak ilyen videók.
"hanem azé, akinek eszközén ott van a kártya"
Az pech... vagy biztonsági hiányosság.
Tavaly volt is biztonsági figyelmeztetés almásoknál [link] -
Krethx
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem itt valaki felvette a kártyát az APay-be. És az olyan emberke volt akibe megbízott. Nem is gondolt volna rá. Aztán X hónap elteltével meg vásárolgatott.
Pl. a családi körömben több kártyát is tudnék betenni az APay-embe. Úgy hogy nem is jönne rá. Mivel nem gondolná hogy rossz indulattal kérdezem meg a pin kódot pl. a Revolut fiókjához.
Revolut-ban azt is meg lehet nézni hány eszköz van regisztrálva. Ha ott van olyan ami nem az övé akkor egyből törölni kell. (Stb.) Másrészt a Revolut fiókba belépni sem olyan egyszerű. Mivel még selfiet is kell készíteni egy nem regisztrált eszközön.
-
-
törölt tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Érdekes cikk.
Tanulság:
- Az automatikus egyenlegfeltöltés hátrányai.
- Apple/Google pay esetleges veszélyei?"Az külön érdekes, hogy a 12 vitatott tranzakció szabad szemmel is gyanús. "
Nekem volt, hogy késő esti, már hajnalba hajló szállásfoglaláskor, automatikusan tiltotta a kártyám a Revolut.
Olyan eset is volt, hogy több dolgot vettem egyszerre, egymás után és még Revolutos sms, ellenőrzés is volt a kártyatársaság mellett. Gyakran kisebb összegnél is az appban kellett jóváhagyni. Szolgáltatoknál már nem mindig utobbi időben.- Célszerű letiltani a kártya egyes funkcióit, vagy magát a kártyát, nagyobb összeg esetén.
- Limitet beállítani.
Geolokácio? (ez legtöbbször hátrány zavaró lehet, de ilyenkor hatásos lenne?).
széf?A kártya adatok egy cégtől, szolgáltatótól is kiszivároghattak, ahol megadta, fizetett... de akkor hogyan tudnának ekkora összegben vásárolni?Nekem mindig több ellenőrzési pont is akadt ilyenkor.
Amit nem értek ha felmerült, hogy esetleg Apple pay lehet a hiba forrása (tegyük fel). Őket miért nem kereste fel, értesítette tájékoztatta még az nap este? Az is egy nyom, mindjárt lehetett volna a Revonak mondani, hogy ez és ez a helyzet. Amire a Revonak reagálnia kellett volna.
2. opció, van email, telefon panasztételre, Litván szám, vagy központi panaszkezelő email, ami relevánsabb ügyintéző csoporthoz kerülhet. (Litván felügyelet válasza érdekes lehet majd) Nekem Telekomnál volt, hogy ügyintéző nem, de így írva idővel megoldódott a probléma kompenzáltak. Nagyobb hatáskörrel rendelkező egyén felül bírálhatja a dolgokat.
Hm, ha valaki belépett a fiókjába, akkor egyértelműen komoly adatokkal rendelkezett... talán email vagy más forrásból? Vajon cserélt adatokat, akár telefont újratelepített?
"Az automata feltöltést (rátöltést) kisebb összegűre vette. Teljesen nem állította le, mert sokszor tapasztalja, hogy az alkalmankénti feltöltés iszonyú szenvedősen megy a CIB-es számlájáról. "
Esetleg egy olyan bankot választani, ahol ez nem így megy?"Online (internetes) vásárlásokhoz egyszer használatos virtuális kártyát, amire épp annyi pénzt tesz rá, amennyi az adott vásárláshoz szükséges."
Ez nincs elkülönítve, Revolutnál. Vagy van más csak online kártyája is?Végig olvastam a cikket, az nem merült fel senkiben, hogy rákérdezzenek az almás cégnél? Ez elég szokatlan...
Kgymac
"Mert egy magyarországi bank visszaadja?"Magyarországi bankok is elhárítják a felelősséget, 3 fél esetén 99,9% Már ha tényleg ez történt és nem bankkártyás, egyéb adatlopás. Zavaros a történet, nem fér össze... Ha Ausztriából bejelentkeztek a fiókjába akkor ott nem csak a kártya adatok vannak meg. És felmerül a kérdés, honnan lettek meg ezek az adatok? Az már nem egy vásárláshoz kapcsolódik. Almás cuccokra egyébként is szeretnek utazni.
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
A revolut alkalmazás beenged mindenkit? Hiába próbálok belépni pin kóddal, ujjlenyomattal akar beengedni azt pedig nem érzékeli. Más program viszont érzékeli az ujjlenyomatomat és ezért nem értem miért nem tudok belépni.
Köszönöm a segítséget.
-
axioma
veterán
Szerintem alapveto tevedes, hogy csak akkor lophattak el az adatait, amikor a vasarlas elott kozvetlen nem volt a kezeben. Az is lehet hogy fel eve loptak el, de most hasznaltak (ha nem valami ismeros van benne). Ha nem ve'gtelen a revo log (sose neztem), lehet hogy idonkent megneztek hogy van-e annyi a szamlan amiert megeri, es most eloszor volt... ha tudjak a revo adatait akkor a szef sem ve'dte volna meg, ez a szomoru.
-
nfsu17
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
Ez úgy evidens volt nekem, de nem tudom melyik mondatrészem után lehetett az általad írtra következtetni.
Elnézést.
Oliverda
Tudom hogy nem jelzi, nálam sem a garminos fizetéseim.
De az Apay appban kellene megnéznie. Ha ott sincs, akkor a kártyaszámát vhogy egy másik fiók/teló alá be tudták tenni.Ha meg mégis ott a telóján Apay alatt a tranzakció, akkor vhogy hozzáfértek a teremben. Erre írtam a kameravisszanézést.
Reméljük nem a MNB fizetett hirdetését olvashattuk az alábbiakban.
-
Oliverda
félisten
válasz
nfsu17
üzenetére
A Revolut nem jelzi az appban, hogy milyen csatornán történt a kártyájával a tranzakció, azt pedig kétlem, hogy a support hazudna. Pl. az Ersténél látni a tranzakció részleteinél, ha Apple Pay-jel használtad a kártyát, sőt, talán még az OTP-nél is, de erre már nem esküdnék meg.
"Tudtommal Mo-n ötezer Ft alatt elég csak a kijelzőt felvillantani és már le is vonta az összeget, nem kell arc, ujjnyomat, stb."
Apple Pay-nél mér egy 100 forintos vásárláshoz is kell biometrikus azonosítás. Ha viszont valaki megszerezte a kártyaadatokat és bármilyen ellenőrzés nélkül hozzá tudta adni Apple Pay-hez, akkor ez irreleváns. Bár arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ezt miként vitte végig, mert SMS verifikáció nélkül nem lehet hozzáadni Revolut kártyát a tárcához, vagyis az elkövetőnek hozzá kellett férnie az üzeneteihez is. -
Noxy
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
Oliverda
üzenetére
Egyedül a revolut állítja, hogy lát apay 'köztest' a fizetésben, a csávó szerint nem volt köze az apay-hez, nem látja nyomát.
De revo meg nem adott rá semmi bizonyítékot, 'csak' írták.Húsz perccel később ott tartottak, hogy a Revolut szerint a visszaéléseket Apple Pay-jel követték el. A tranzakciós listából ugyan semmi nem utalt erre, de a live agent állította, belső rendszerük adatai szerint nem online kártyás vásárlások történtek, hanem érintésmentes Apple Pay tranzakciók.
Tudtommal Mo-n ötezer Ft alatt elég csak a kijelzőt felvillantani és már le is vonta az összeget, nem kell arc, ujjnyomat, stb. Ezt egy 3 éves gyerek is véghezviszi...mármint nem a lopás részét, a felvillantást.
De a cikk szerint több pénzről van szó egy tranzakcióban, így vmilyen feloldás (arc) mindenképp kellett volna...kivéve, ha eleve úgy kerül a tetteshez a teló, hogy be van kapcsolva a kijelző és nem hagyja, hogy kikapcsoljon.
Azt viszont nem tudom, hogy mondjuk a harmadik tranzakció után se kér-e arcot, tehát amíg él a kijelző, addig bármennyiszer lehet vonni?
Megnézném a jógaterem kameráját is, ha van ott ilyen. -
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis
üzenetére
Végigfutottam a cikket, de arra nem láttam utalást, hogy felvette volna a kapcsolatot az Apple-lel, ami ebben a sztoriban kvázi pénzügyi/fizetési szolgáltatóként funkcionált.
A FinTech boom óta már több, mint egy tucat különféle kártyám van (a virtuálusokat nem is számolom) és még soha nem találtak be, pedig már úgy várom.
-
Krethx
aktív tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Szerintem itt a felhasználó hibázott.
Kiemelek egyet:
"Húsz perccel később ott tartottak, hogy a Revolut szerint a visszaéléseket Apple Pay-jel követték el. A tranzakciós listából ugyan semmi nem utalt erre,"Ha ez egy másik eszközön történt akkor ő a tranzakciós listában nem lát semmit.
Pl. Utolsó fizetésem ugyan azzal a kártyával.
macOS APay Wallet:
Nálam Anyám kártyája van az APay-be betéve. Ha elmegyek vásárolni neki akkor azzal fizetek. Ő pedig egyből kap értesítést a telefonján. Nekem az az érzésem valaki hozzáfért a telefonhoz. És ez a valaki nagyon közeli ismerős vagy rokon volt. Vagy esetleg nagyon nem figyelte a telefont. Aztán Revolut App épp meg volt nyitva. Simán hozzá fértek és pár perc alatt ott a baj.
-
pictigjis
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
semmit sem lehet kizárni, az sem biztos, hogy "feltörésről" van szó
csak mondok egy példát: van x kártyaszámod, csalóként időnként megpróbálod őket digitalizálni. egyszer véletlenül sikerül, mert valamiért nem kell sms-ben hitelesíteni. onnantól hopp, van egy kártyád, amivel lehet próbálkozni. hogy a csaló milyen biometrikus hitelesítést végzett vagy nem végzett, semmilyen infónk nincs, ha az általa használt eszközhöz hozzá tudta adni a kártyát, onnantól ő (is) parancsol
-
nfsu17
veterán
válasz
viharhozo
üzenetére
Én mikor először vásároltam aliexpresszen revo-val, simán átment engedély nélkül. Tudom, aliexp. megbízhatónak minősül, azért...egészen addig, míg ennek az ellenkezője majd egyszer be nem bizonyosodik.
Ali toys...aliexp...
Én múltkor kivettem az auto topupot, nem is bánom.
Még kevesebb egyenleget tartok már itt, mint korábban.
Egy másik kérdésre.
Én forintot is költök belőle, mert a csodás bankom nem gpay kompatibilis...és saját appja sincs...rendes.
Persze ott a Curve, de ott meg dupla levonások,etcMajd talán a májusi egybekeléssel változni fog valami, akkor újragondolom az egészet.
[link] -
laleeee
őstag
Sziasztok, volt 13-án egy 30$-os refundom ( visszatérítés ) , pontosabban csak lett volna mert nem érkezett meg. A kereskedő ezt írja : "My friend, we have initiated the refund on 13th, but our side shows that there is a problem with your bank card, and the refund has been waiting. Please kindly consult the paying bank to see if it can accept the refund"
Szerintetek most mit csináljak ?
-
pictigjis
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
az apple id mindkét telefonon ugyanaz, így kiválaszthatom, melyik kártyákat akarom hozzáadni. a kártyaszámok így eleve "tároltak", csak a cvc-t kell bepötyögnöm. de ezt követően a valós hozzáadás előtt a curve és a revolut még sms-ben is küldött hitelesítő kódot, a zen nem
-
HoTDoG
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Vagy mert a K&H mobilappja a mai napig nem tud push üzenetet küldeni, szóval ha nem fizetsz az sms értesítésért, nem is tudod mi történik valós időben a számládon / kártyádon. Revoluton ez 5-6 éve alap. Bár február 10-én megpróbálták beizzítani az új mobilappjukat, az be is döglött és azóta is (!) a régi felület maradt. Egyébként pont kereken egy évvel ezelőtt (2022.02.10-én) állt le a mobilappjuk
. -
pictigjis
őstag
az lehet a kulcs valószínűleg, hogy a digitalizált kártyaszám is csak egy kártyaszám. és oké, hogy az nfc-s pos fizetésekhez egyedi azonosító is tartozik, de a csalók is fejlőd(het)nek
nekem beugrott ez a csalás, akár létezhetnek már olyan terminálokat célzó vírusok is, amelyek kifejezetten a digitalizált kártyaszámokat tárolják el és továbbítják, aztán random próbálkoznak velük, hátha valamelyikkel mégis sikerrel járnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor ennek már így nem lesz külön díja? 

(Kecskemét Malom)