Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Kis segítséget kérnék. Utaltak nekem tegnap este Revolutról a bankkártyaszámos módszerrel egy kisebb összeget az OTP-s számlámra.
Látszólag szinte azonnal változás történt az egyenlegemen, viszont a tranzakciótörténetben azóta sem jelent meg. Valaki tudja, mennyi idő amíg megjelenik? Mivel nem néztem meg az egyenlegem utalás előtt, ezért így ki sem számítható az utalás összege.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, 3 gyors kérdésem lenne. Ha az alap free Revolut számlámról magyar számlaszámra utalok akkor annak milyen költségei vannak, ill. hány óra/nap alatt ér át az utalás mondjuk egy OTP-s számlára?
Másik pedig kinek mi a tapasztalata az OTP, CIB stb. ATM kézpénzfelvétellel kapcsolatban? Ha jól emlékszem 150e ig nem számol fel plusz költséget maga a Revolut, csak a helyi bank maga az ATM tulaja számít fel valamekkora összeget. -
Krethx
aktív tag
válasz
arkades
üzenetére
#40290 sopruk amít írt az is egy megoldás.
Nekem Augusztus-ban járt le volna le. Egy hónappal előtte már intézkedtem. Mikor átvettem az újat jeleztem a Support-nak. Máris fotózhattam az App-ban. Pár óra alatt meg volt. A Live Agent hamar átnézte és "elfogadta". De még továbbküldte a felsőbb vezetésnek. Aztán jött egy Mail és egy App üzenet hogy minden rendben van stb.
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Holnap cserélik a személyimet. Ilyenkor mi a teendőm, hova kell küldenem róla fényképet? -
Andralin
aktív tag
válasz
vmarci21
üzenetére
Nos több kört kellett futnom az Europcar és a Revolut között. Mindketten a másikra mutogattak az első körökben.
A Revolutos agent elmagyarázta, hogy a Refund tranzakció kétféle lehet, lehet Authorization amit ők biztonsági okokból visszautasítanak és lehet Presentment, ami hivatalos és működőképes náluk is. És a Europcar Authorization-ként küldte vissza a pénzt, ezért pattant vissza tőlük. Újra kellene küldjék Presentment tranzakcióként, csak így kaphatom meg.Ezt így elmagyaráztam a Europcar-nak is, aki végül azt mondta, hogy okés, szerinte minden rendben volt, ő úgy látja, de azért elküldi a panaszomat a számlázási osztályuknak. És végül délután jött egy e-mail tőlük, hogy igazam volt, kiderült, hogy "terminal hiba miatt" hibásan ment ki a kifizetési tranzakció ezért elnézést kérnek. Újraküldik az összeget, amit pár napon belül most már meg kellene, hogy kapjak.
Amúgy meg elmennek a jó büdös francba, hogy több órányit kell csetelgetnem meg hívogatni külföldi számot, hogy visszakapjam a nekem jogosan járó pénzt!
-
vmarci21
tag
válasz
Andralin
üzenetére
Nem biztos hogy vissza lett vonva a kezdeményező bank által a refund, mivel Revolut ha 8 napig nincs véglegesítve egy kártyás tranzakció, akkor azt automatikusan "reverted" állapotba teszi. Ettől függetlenül ha később mégis véglegesítve lesz a tranzakció, akkor az "completed" lesz majd, függetlenül attól, hogy most "reverted"-nek látszik. Itt a kártya-elfogadóhoz tartozó cég országának jogszabályai számítanak, de például Magyarországon 30 napja van egy kártya-elfogadónak véglegesíteni a tranzakciót. Tehát ha valaki él a 30 nappal, akkor az Revoluton úgy fog kinézni, hogy 8 napig "pending", majd 22 napig "reverted" és utána lesz "completed".
-
kavics
csendes tag
válasz
Andralin
üzenetére
Mivel nem sima refund volt, hanem új tranzakciót indítottak, ahogy írtad, el tudom képzelni, hogy így mégis el kellett volna fogadnod. Mivel ez nem történt meg vissza fog kerülni a pénz a feladóhoz, de ez lehet néhány nap is, utána érdeklődj náluk újra.
Illetve azt írtad, hogy euróban fizettél, de DKK-ban küldték vissza. Nem lehet, hogy revolut létrehozott egy dán korona zsebet, amit nem vettél észre? -
pictigjis
őstag
válasz
Andralin
üzenetére
sajnos erős a szórás a supportosok értelmi színvonala között. hajtani kell akkor tovább, de elég szokatlan egy hiba
én ezért nem szeretek amúgy betéti kártyáról depositolni, és nem is ajánlom általában senkinek. ha egyik devizában sincs meg a hiányzó összeg, akkor panaszkodni kell tovább
-
Andralin
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Igen, így szokott lenni, ahogy írod, más többször is volt ilyenem.
De most máshogy volt. Az eredeti terhelés a fizetés után pár nappal "Completed" lett. Nem pedig pending maradt majd törlődött a terhelés maga. Hanem ténylegesen levonták a pénzt.
Majd a kocsi visszavitele után egy teljesen új tranzakció jelent meg "Refund" névvel. Ami 10 napig Pendign statusban volt mára pedig törlődött. Így most mínusz 336 EUR-ban van az egyenelgem. De az supportos köcsög szerint ez így teljesen rendben van és nincsen semmi hiba???
-
Andralin
aktív tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Írtam nekik chat-en, de ez egy rohadt köcsög akit kifogtam. 20 perces nyomozgatás után össze-vissza írkál, annyit tudott kinyögni, hogy szerinte ez az összeg soha nem hagyta el a számlámat és így nincs is semmi gond, az ő oldalukról minden rendben van!
Pedig igenis megterhelték 336 EUR-al a számlám amikor felvettem az autót és ezt nem kaptam még vissza, ez az összeg hiányzik a számlámról! És ezt a havi statement-ek is alátámasztják. De szerintük minden renbben van!
-
-
pictigjis
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
a kártyás tranzakció visszatérítése az nem egymás közötti pénzküldés, amit esetleg el kell fogadni, ilyet még életemben nem láttam
de az tény, hogy csak a revolut support tud segíteni
-
-
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Hát ez fantasztikus!
A 2500 DKK-s jóváírás (ami durván 140e Ft) tranzakciója a Revolut appban a mai napon átváltozott Pending-ről Reverted-re, azaz törölték jóváírás nélkül.
Felhívtam a Europcar irodát, ahol felvettem az autót. Ott utánanéztek szerződésszám alapján és azt mondták, hogy ők márpedig visszaküldték a 2500 DKK-t rendben, már nincs náluk a pénzem!
Ilyenkor mi van? Hol a pénz, kinél van? Honnan tudom most visszaszerezni?
-
törölt tag
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használta már a Revolut kártyáját deposit fizetésére Europcar-nál autóbérlésnél? Ha igen, akkor általában mennyi idő alatt kapom vissza az összeget a jóváírás elindítása után?
Én Dániában béreltem vele autót, rég vissza is vittem már. Két nappal később a Revolut egyenlegemben megjelent a jóváírás "Refund from Europecar" bejegyzéssel és már 9. napja pending állapotban van, nem kaptam még mindig vissza a pénzt.
Másnál mennyi idő szokott ez lenni? Normális, hogy ilyen sokáig tart?
-
geleati
tag
válasz
Johnyy
üzenetére
Itt van a forint utalás:
A Random Capital-nél kapott KELER-számlaszám nem kerül migrálásra, az Erste rendszerében Ön új KELER-számlaszámot kap, amelyre közvetlenül indíthat forint utalásokat. A KELER-számlaszámot a NetBrokerben a személyes adatok menüpontban találhatja meg.
-
fant0mi
őstag
válasz
VesaLocalBus
üzenetére
Megszűnt már.
-
Johnyy
tag
válasz
geleati
üzenetére
Ez inkább a deviza utalást részletezi, én pedig jelenleg forintot szeretnék utalni.
Azóta minden nap próbálom, de mindig ugyanaz a hibaüzenet fogad.
Így csinálom, de gondolom ebben nincs hiba.
Banki címzett -> Cég -> Magyarország -> Magyar forint -> IBAN:
https://www.iban.hu/calculate-iban ide beírom a számlaszámom, kitöltöm -> Vállalatnév: Keler Zrt. -> Címzett hozzáadása ->
Ekkor kéri a címzett címét.
Utca, házszám: Rakoczi ut 70-72. -> Irányítószám: 1074 -> Település: Budapest -> Címzett hozzáadása -> Küldés ->
Összeg: 1000 HUF -> Közlemény: Számlaszám/TBSZ 2022 Nevem -> Folytatás -> Küldés -> A banki átutalás kérése sikertelen, BIC/SWIFT is in invalid formatAzaz érdekes, hogy ugye eddig a Random Capitalhoz utaltam eurót, ugyanígy Keler Zrt., és ott is ugyanez a BIC/SWIFT van megadva (KELRHUHBXXX), meg itt is.
Az működött, ez meg nem.Nálam is ilyen volt a feltöltésnél, fehér képernyő, not found üzenettel.
Most meg az OTP-nél nem megy a QR-kódos azonosítás.
-
VesaLocalBus
újonc
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy régebben volt olyan opció, hogy számla feltöltés utalással.
Ilyenkor ha jól rémlik akkor egy magyar Raiffeisen számlára kellett utalni és az egy kicsivel később megjelent a Revolut számlámon.
Most ezt az opciót sehol sem találom.
Megszűnt?Köszi
-
Qtyii
aktív tag
Ingyenes utalás (számlára és kártyára) csak premium előfizetéshez jár? Nekem az van csak érdekel hogy ha nincs premium akkor is Ingyenes minden utalás?
Ki tud erről valamit? Mennyi az Ingyenes utalás összeg határa ha van ilyen premium és Ingyenes csomag esetét? -
válasz
Andraskiss6
üzenetére
Akkor vagy nem volt elég forint, vagy nem magyarországi címmel regisztráltál.
-
gyalu 1
aktív tag
válasz
Andraskiss6
üzenetére
Részlet az összefoglalóból
"Elöször mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli."
Amit nem akarsz elkölteni, azt rakd be széfbe -
Andraskiss6
csendes tag
Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy melyik számláról váltson át?
Értem ez alatt, hogy például a cseheknél fizettem de nem az euró számláról váltott hanem az usd számláról. -
Somatom
veterán
Köszönöm!

Sikerült. Kerestem a számlánál a széfbe rakás menüpontot, de nem találtam. Nem tudtam, hogy azt külön létre kell hozni.
-
Somatom
veterán
Tuti user error, de nem találom az adott zseb zárolásának, fagyasztásának a módját. Svájcban fizetnék és azt szeretném, hogy az Euró zsebből váltson, ne az alapértelmezett Forint zsebből. Gondoltam, fagyasztom a Forint zsebet.
-
robi212
tag
Sziasztok,
Van lehetőség valahogy szétosztani appon belül a számlán lévő összeget? Zsebekre gondolok, mondjuk Élelmiszer, Étterem, Benzin, Egyéb, stb., és aztán a megfelelő helyen az adott zsebből fizetni.Valahogy adhatok valakinek jogosultságot ahhoz, hogy lássa, hogy mekkora összeg van a számlán? Lenne egy közös családi számla és szeretnénk ketten látni az aktuális összeget.
Köszi előre is.
-
geleati
tag
válasz
Johnyy
üzenetére
Szia! Ez alapján próbáltad? [link]
Más: Revolutra akarok feltölteni, de a banki applikációban a jóváhagyás után a revolutban a popupban egy fehér képernyőn annyit mond, hogy "not found". Ha kinyomom, és visszatérek a főképernyőre, akkor azért sikerül a topup. Már 3. napja csinálja ezt. Másnál nem? Mi lehet a gond? Pénzem megérkezik, csak fura.
-
axioma
veterán
válasz
nort_on
üzenetére
rafinal a kartya mogotti szamla valtogatas ezres korul per irany, a kulon usd kartya eves dija 3600, ha nem egyszeri alkalom az jobban megerheti (erstenel meg asszem a szamla maga nem ingyenes, a rafinal meg az)
de csak eur es usd jo ott, a chf kenyszervalt usd-re chf fizetes eseten is, itt volt a forumban, nehogy mas is megszivja -
Oliverda
félisten
-
tamastoth
csendes tag
-
nort_on
senior tag
válasz
tamastoth
üzenetére
Ha nincs hozzá kártya, akkor a forintos kártyát áttenni erre a számlára, utána meg vissza. Vagy kell kérni hozzá saját kártyát (virtuális vagy fizikai), a revolut feltöltés után meg visszamondani, időarányosan visszakapod a pénzt.
Ki kell számolni hogy mivel jársz jobban, meg az OTP-t sem ismerem annyira, de más banknál működött ez.
-
tamastoth
csendes tag
Sziasztok!
Elég nagy dollár összeget tennék OTP devizaszámláról Revolutra és nem váltanám, hanem más Revolut számlájára küldeném.
Tud valaki segíteni, hogy ennek költségeit hol találom?
Köszi előre is! -
Johnyy
tag
Sziasztok!
Revolutról próbálok forintot utalni az Erste TBSZ számlámra, de ezt írja a Revolut:
BIC/SWIFT is in invalid format.Így csináltam:
A számlaszámom beírtam ide: https://www.iban.hu/iban-checker
Majd kitöltöttem, ez alapján, hogy KELER Zrt., Rakoczi ut 70-72., Budapest, 1074Mit csinálok rosszul?
-
Drenadar
veterán
aki több eszközön használja a revolutot, annak minden eszközön megjönnek az értesítések?
A "régi" eszközt még nem adtam el, vagy nem vettem le róla a revot, és azt veszem észre hogy a vásárlások mindkét eszközre megjönnek de az egyebek nem (túl kicsi egyenleg vagy pl a hagyd jóvá a kártyás vásárlást dolog).
ha letörlöm a régiről akkor minden rendben lesz?
az új eszközön ami egy szifon (a régi android) nem nagyon látok olyan plusz beállítást az értesítésekre amik érdekesek lehetnének ebben... -
SzGee
aktív tag
válasz
Synaptic
üzenetére
/szarkazmus ON
várj még egy picit, amíg 430 lesz az EUR és hajrá
nyilván tarts is a revo-n, én is jobban bízom bennük, mint a magyar államban, igaz nyereségük még sosem volt (mondjuk ebben hasonlítanak is az államra
), gondolom a lietuvių kalba is perfektül megy, ha a litván felügyelethez kellene fordulni
/szarkazmus OFFtermészetesen nem tudjuk mit hoz a jövő, ennek a Te döntésednek kell lennie
én biztos nem bíznék a revora ekkora pénzt -
Synaptic
senior tag
Biztonságos lenne e a megtakarításaim javát áttransferelni valami úton módon az Erste-ből , a revolutra és ott valami devizába fektetni ? (15K Eu lenne kb) A mostani magyar álapotokat nem igazán mondanám bizalomgerjesztőnek.
-
joey04
titán
Új OTP Visa kártyám van, és nem megy vele valamiért a Revolut feltöltés. A régi mc kártyával megy, még aktív az is. Az új be van téve AP-be, tudok vele fizetni boltokban, tesztelve már sokszor, csak a Revolut feltöltés nem megy. Van erre megoldás?

-
hedgehog
senior tag
válasz
zsola400
üzenetére
Vagy nézd meg a Gránit Digitális számlát, ott csak az éves 1500 körüli kártyadíj van, és az appjuk is kezd alakulni, a számlamozgásokról értesítést (iSMS-nek hívják ők, de az az) küld.
Nekem a fő számlám KH-s, okos minimum plusz számlacsomag, mellette megtakarítási számla, bejön rá a havi minimálbérnek megfelelő összeg és van a megtakarításin is egy kis pénz, ezért ingyenes a számlavezetés. Az app nem küld értesítést, sms-t lehet kapni de az költséges (39 Ft/db) ezért nálam ki van kapcsolva. Van éves kártyadíj is, ami kb. 3000 Ft ha jól látom.
Viszont én a forgalmam nagyrészét egy KH-s hitelkártyával bonyolítom (úgyhogy még az is lehet, hogy az éves kártyadíj valójában a hitelkártyáé), ott ingyenes az sms érdekes módon, ráadásul visszatérítést is ad, úgyhogy éves szinten én negatív összeget "fizetek" banki költségként
-
trouble
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Köszönöm!
g@bo :
-
nfsu17
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Nekem kb havi kettőezer a takarékbankos, pedig sms szolgáltatást nem is kértem, ergo nem jelez semmit.
Normális appjuk nincs, alig van rajta forgalmam, mert revoval költök kb mindent. Úgy ötévente járhatok bent náluk, kp-t szintén nem veszek fel. Kb nem is létezem náluk, és erre van havi kettőezer min.
Én a K&H fele kacsingatnék, az 'okos'fizetéses dolgaik miatt. Bár revo mellett ez sem oszt szoroz...továbbá díjakat ott nem tudok még mi mennyi -
Somatom
veterán
válasz
pictigjis
üzenetére
+100
Azért szeretnék váltani, mert felháborítanak a kiszámlázott tételek. Az SMS -eket már én is lemondtam, de így is havonta fizetek pl. "ügyfélkapcsolati díjat". Mire? Hónapok óta csak George -ot használom, semmilyen más kapcsolatba nem léptem velük. Gusztustalan, amit az Erste művel. -
-
pictigjis
őstag
ma reggel 6.51-kor utaltam egy nagyobb összeget erstés (hitelkártya)számlára. a revoluttól szokott jönni mindig egy email+app értesítés, amikor ténylegesen elindul a pénz, ilyen most nem érkezett. most, 2 órával később beléptem az erstés appba, és már ott is volt a pénz, szóval lehet, hamarabb is megérkezett (erstének se sms-ért, app értesítésért meg pláne nem fizetek)
citibankon keresztül érkezett
-
-
Pio720
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
A support megoldja, kérnek egy új szelfit, amin a kezében tart valamit a saját friss aláírásával és ha elfogadjak, akkor nem kell ID card
-
-
Pio720
csendes tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Kétszer azt írta ki, hogy azonosítás nem sikerült
-
-
Pio720
csendes tag
Sziasztok, nem találtam választ arra, hogy régi típusú könyvalakú személy igazolvanyt elfogadja a Revolut regisztrációnál?
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Esetleg összeg függő lehet, 1000ft volt az utalás, kipróbálom majd nagyobb összeggel is.
-
vmarci21
tag
Ismétlődő kifizetéseknél hogyan lehetne a HBO Max-ot visszatenni inaktívból aktívba?
[kép]Néhány hónapja teljesen eltűnt a HBO a Revolut ismétlődő kifizetések lapjáról, pedig nem lett lemondva, és vonják is minden hónapban, most vissza került, de inaktívak közé...
Szerk: jobban megnézve az ár sem stimmel, ez még a HBO Go-s ár, amit a Revolut mutat az ismétlődő fizetések lapon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), gondolom a lietuvių kalba is perfektül megy, ha a litván felügyelethez kellene fordulni