- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Helyzetfüggő, én eddig mindig úgy csináltam, hogy megvettem a prémiumot, egyben átváltottam mindent amit kellett, aztán 14 napon túl le is mondtam a prémiumot.
De ha hosszabb időtávon, több részletben érkezik be a nagyobb összeg, amit váltani akarsz, akkor megérheti 2-3 hónapig is fenntartani a prémiumot, a 9000 forintos "minimumdíjhoz" képest már nem olyan sok a +3000 ft a további hónapokban.Meg persze ott az IB-s dilemma, hogy ott ingyenes is, jobb is az árfolyam, érdemes-e náluk ügyeskedni a beutalással-kiutalással pártízezer forint előnyért, vagy tisztább a Revoluton keresztül... Még én sem döntöttem el.
-
Moleman
addikt
Ha 14 napon belül lemondod, akkor szerintem kifizettetik a felmerülő költségeket, mintha nem lett volna prémiumod.
Az 1.25m úgy jött ki, hogy 9000 ft a teljes költség a lemondással együtt, ez az 1%-os díjjal 900k váltásnak felel meg, +350k váltás amúgy is ingyenes lett volna - ha csak 1 hónap időtávra nézzük. Ha mondjuk 2 hónapra nézzük, akkor 12k a teljes költség, akkor 1.2m+2×350k a keret, aminél megéri, tehát 1.9m váltásnál.
Ha nincs pénz a számládon, akkor mínuszba megy, és akkor nagyon sikítanak, hogy egyenlítsd ki, mintha olvastam volna már hasonlóról.
-
Moleman
addikt
Most megtaláltam, még mindig így működik, csak már 2500 helyett 3000 a prémium havidíja:
Ha 14 napnál később, de 10 hónapon belül vált alacsonyabb szintre (minden más Fizetős csomag)
Ha havi részletekben fizet a csomagért, akkor nem kap visszatérítést, és arra a hónapra is meg kell fizetnie az előfizetési díjat, amelyben tájékoztat minket, hogy le kívánja mondani, illetve alacsonyabb szintre kívánja váltani az előfizetést. Ezenfelül kéthavi előfizetési díjnak megfelelő kötbért is felszámítunk. Ez kötbér, tehát megfizetésével nem válik jogosulttá arra, hogy további két hónapon át használja a szolgáltatásainkat. Csupán abban az egy havi számlázási ciklusban használhatja az előfizetést, amelynek díját már kifizette.
Ha évente egyszer fizet a csomagért, akkor nem fogunk semmit visszatéríteni az egész évre fizetett előfizetési díjból, de kötbért nem számítunk fel. A már kifizetett éves számlázási időtartamra tovább használhatja az előfizetését.Tehát 1.25m váltás fölött már megéri ez a lemondásos móka is.
-
Moleman
addikt
A mostani szabályozást nem ismerem pontosan, de régen volt egy olyan szabály, hogy ha hónapforduló előtt lemondod, akkor visszakapod a prémiumcsomag árát, de levonják az összes költséget, mintha végig standardod lett volna, ha viszont a fordulónapod után mondod le, akkor fizetsz 5000 ft kötbért. Én az utóbbival éltem egyszer, működött.
-
grizlisandor
veterán
-
SzGee
aktív tag
Persze
Nem gondoltam hogy van 5 EUR-s címlet az ATM-ben, külfölfön még sosem találkoztam velük, nem hittem hogy szarakodnak ilyen kis címlettel
mondjuk életemben nem vettem fel kettőnél többször külföldön pénzt
az meg, hogy 5-ös meg 50-es van benneHehe, mintha pókereznénk ott vannak ilyen zsetonok
-
sifarr
senior tag
ki ismer ilyet, melyikek azok ?
Amiket én ismerek:
CIB Private Banking csomag. Elérhető, de - nevéből adódóan - csak keveseknek.
A CIB-nél a lezárt csomagok közül kettő ilyen: Prémium Magánszámla és az Online csomagok. Ezek új ügyfeleknek nem elérhetők, ráváltani sem lehet, csak a lazárás előtt már ezeket a csomagokat használó ügyfelek számára élő csomagok. -
törölt tag
Milyen régóta van regisztrációd? Hogy ilyesmi jön? Bár úgy látom ez a nagyon régen regisztráltak körét érinti...
"#36580) MasterMark"
Elvileg. De részleteknek nem néztem utána. A Lényeg, hogy innentől teljesen bankként fog funkcionálni, nem pénz forgalmi szervezetként, mint pl a wise.Előbb utóbb pl jön majd a hitel nyújtás, és egyebek, ehhez persze majd kelleni fog magyar számla szám, biztos esznek még változások. (Legalábbis, egyik beszélgetésben ezt említették hozzáértők)
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest