Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
Nekem sem tetszik,csak annyi a jó benne hogy olcsó.Ezzel elrettentik az embereket hogy ne vegyenek Nokiát...Vagy hogy inkább vegyenek WP telefont.
Én maradok az N8-nál,már 3 éve megvan,nekem valahogy nagyon bejön még mindig.Nem vagyok Facebook buzi,szóval nem nyomkodom állandóan.A kemera és Gps meg a mérete is tetszik.Nem is tudom mit kezdenék egy 4 -5 hüvelykes telefonnal.El sem férne a zsebembe
Ami tetszik az a Lumia 920.az nem olyan nagy,és árban is elég jó már használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Villanyszerelés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen videókártyát?
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest