Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Nekem a felső rész meg a navigyűrű tetszik. Csak ha ez igazi, akkor ösze fogja karmolni, nyomni a kijelzőt, erre számolni kell helyet. A számgombok viszont nagyon nem tetszenek. kicsi, körülötte rengeteg hely kiesik. Olyan szélére ki kéne húzni, mint pl N80 alsó része.
Én azon gondolkodtam, hogy érintősből szinte minde Candybar. Csúszkásból is alig, max SE modelleket látam.. Kinyithatós is lehetne, és akkor megoldhatnák kívül egy nagy érinőkijelzővel, belül meg szintén, mint a Nintendo DS. Bár most már jön úgy tudom a flexi kijelző, (nemrég beszélgetem valakivel, aki kipróbálta)Amúgy N71: Tegnap este szétszedtem, megnéztem. Megigazítottam az antenna csatlakozóit, és voilá, van térerő! Elég rossz a design...a tetejében van fém, két kijelző is. A flip mechanika is nagy vas. Masszív, az addig oké. De az alsó részhez az egészet az ezüst keret és a felső gombsor melletti leragasztott két csavar tartja. És ezek nem fémbe mennek, hanem a műanyagba, szóval szerintem elég gyenge ez a része. Mármint hogy két műanyagba tekert csavar fog egy véköny műanyag lapot, ami tartja mindezt...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Akciókamerák
- Temu
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- SSD-drámát jósolt egy Samsunggal kapcsolatos pletyka, de kiderült az igazság
- További aktív témák...
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi